ceturtdiena, 2014. gada 13. februāris

Ar 2014.gadu sākas individualitātes un personības iespējas

Ir sācies jaunu iespēju laiks!

Saulgrieži žigli aiztecējuši. Garā - 17 stundas un 17 minūtes - nakts ir aizvadīta un saulītes tecējums sāk vērsties uz Gaismu. 2014.gads stāv uz sliekšņa. Gribi vai negribi, bet mums viņš ir jāielaiž, precīzāk – paši ieiesim viņā.
Ko nesīs šis gads ne tikai Latvijā, bet pasaulē? Kādus augļus no iepriekšējo gadu sētajām sēklām briedinās jaunais gads? Nav viennozīmīgas atbildes, jo nākotnes notikumi skatāmi citādāk nekā to darījām iepriekš.

Aizritējušo gadu notikumi bija veidoti kā notikumi kolektīvām grupām: valstīm, tautām, nācijām, astroloģiskajām zīmēm, pēc piederības pie sabiedrības slāņiem utt. 2014.gada tendence iezīmē jaunus notikumu pavērsienus, kas vērsti uz individuālu scenāriju.

Piemēram līdz 2013.gadam Latvijas vidējās turības slānis cīnījās par izdzīvošanu un noturēšanos „virs ūdens”; mazturīgie stabili „zem ūdens”; tie, kuri savu bagātību ieguvuši ar meliem un zagšanu, turējās „virs ūdens”. Kaut arī nākotnes matrices kā kopējie nākotnes scenāriji kolektīvajām grupām vēl pastāvēs, ar 2014.gadu sāks iezīmēties jauni aspekti attiecībā uz katru cilvēku kā individualitāti. Tas ir - vidējās turības cilvēki strauji var „izkrist” no viņiem paredzētās (uzspiestās) evolūcijas matrices un „iekrist” turīgo vai maznodrošināto matricē.

Tas, kas noteiks kurā matricē var nokļūt „krītošais” ir atkarīgs no daudziem nosacījumiem, bet galvenais nosacījums ir uzkrāto pozitīvo/negatīvo enerģiju attiecība. Pozitīvo enerģiju pārsvars pār negatīvajām enerģijām cilvēkiem dos kaut arī trauslu, taču stabilitāti ne tikai materiāli, bet arī attiecībās, pozitīvu saskarsmi un pa kādai veiksmītei. Šo prognozi atcerēsies tikai tie, ar kuriem tas notiks un tikai tad, kad tas būs noticis.

Daudzu dzīvju un šīs dzīves uzkrātās rīcības, emociju un domu negatīvās enerģijas 2014.gadā būs slikts „ceļabiedrs”, jo negatīvās enerģijas pēc principa „tāds tādu atrod” pievilksies pie situāciju matricēm ar negatīvu notikumu norisi: neveiksmes, strīdi, konflikti, nelaimes, slimības, nodevība un vienkārši - nelietības. Šajā sakarā varētu izteikt, bet neizteikšu, līdzjūtību Latvijas tautas izzadzējiem, alkatīgajiem un nodevējiem. Viņu karmiskās matrices atstrāde ir sākusies un ar turpmākajiem gadiem tikai pieņemsies spēkā. Ar sazagto un ļaunprātīgi iegūto nav iespējams uzpirkt Dievu! Nav iespējams piekukuļot karmas likumus un atpirkties baznīcā. Šādas iluzorās ļaunuma pastāvēšanas pasaules gals sākās 2012.gada decembrī!

Ir sācies jauns laikmets! No katra uzkrātā enerģiju potenciāla, apziņas garīgā brieduma un rīcības veidosies cilvēku individuālās matrices, kuras vairs nepakļausies dualitātes vienotajai diktatoriskajai verdzības un manipulāciju tipa matricei. Jo lielāks cilvēka personīgo pozitīvo enerģiju uzkrājums, jo ātrāk veidosies individuālais evolūcijas pozitīvais scenārijs ārpus duālisma matrices.

Ir sācies jaunu iespēju laiks! Tas laiks, kuru cilvēki kā iespēju savas tumsonības dēļ var palaist garām, vai  pielietot šo iespēju un izrauties no duālisma ciešanu zemo vibrāciju dimensijām!

Ar 2014.gadu sākas individualitātes un personības iespējas degradēties līdz nulles punktam vai arī „izrāpties” no dualitātes bedres, lai veidotu Zelta laikmetu. Šajā sakarā nav svarīgi vai cilvēks ir ļoti materiāli nabags vai ļoti bagāts. Visu noteikts vai cilvēks ir dvēseliski pozitīvi nabags vai dvēseliski pozitīvi bagāts.

2014.gads aizsāks jaunu pasaules pārdali: tiks nošķirta utilizējamā tumsas pasaule ar tajā esošajiem zemu vibrāciju piepildītajiem cilvēkiem no Gaismas pasaules un tās iemītniekiem.
 Ceru Tevi satikt Gaismas pasaulē ar Gaismu, Mīlestību un Harmoniju!
 


http://www.urantija.lv/lv/component/content/article/20-saruna-ar-lastju/1063-74saruna.html