otrdiena, 2014. gada 25. februāris

Šamaņu bungu izgatavošana

Pašu gatavotas īstas šamaņu bungas
Tiem, kuri sapņo par iespēju tikt pie savām- atbilstoši šamaņu tradīcijām gatavotām bungām, beidzot tiek piedāvāta šāda unikāla iespēja tepat Rīgā, š.g.15.martā.

Bungas gatavosim no atbilstoši sagatavotiem materiāliem, veicot rituālus. Iegūsim Vēja Zirgu, kurš būs uzticams ceļa biedrs ceļojumos smalkajās pasaulēs, kurš palīdzes harmonizēt un dziedināt mūs pašus, telpu, kurā dzīvojam un strādājam, kā arī dziedināt citus. 

Tādas bungas noteikti vajadzīgas tiem, kuri jau praktizē šamanismu, kuri darbojas ar enerģijām un kuri vienkārši jūt iekšēju aicinājumu „Jā, man to vajag!”



Seminārs „Šamaņa bungu izgatavošana”
Jums ir unikāla iespēja radīt šamaņa bungas 1 dienas laikā!

No agra rīta līdz vēlam vakaram, iegrimstot Radītāja telpā, jūs ar savām rokām radiet sakrālu instrumentu.

Šamaņu bungu izgatavošana– tā ir unikāla iespēja izgatavot maģisku instrumentu dabas noslēpumu un savas iekšējās pasaules izzināšanai. Bungu izgatavošana ir ļoti spēcīga radoša nodarbe, kuras milzīgi pozitīvais enerģijas lādiņš saglabājas atmiņā uz visu dzīvi.

Piedalīties šajā seminārā ir aicināts ikviens, kurš vēlas iegūt uzticamu palīgu dažādās šamanisma un psiholoģiskās praksēs. Pašu rokām izgatavotas bungas piepilda tās ar jūsu personīgo enerģiju.



IZGATAVOT ŠAMAŅA BUNGAS
Tam  ir vajadzīga dziļa iekšēja noskaņošanās un precīzi noformulēts nodoms.

Lai jūsu rokās dzimtu šamaņa bungas, īstas šamaņa bungas, jākļūst jūtīgam– kā stirnai mežā, pacietīgam– kā pazemīgam mūkam, nelokāmam savā nodomā– kā nepieejamai klintij, mierīgam– kā augstkalnu ezera virsmai, aizsargājošam un mīlošam– kā vilku mātei. 

Un tad, protams, notiks brīnums– piedzims jaunas skanīgas bungas! Nav iespējams izstāstīt par sajūtām, kādas rodas, kad tikko ir uzstiepta mitra āda uz bungu rāmja, kā ritot stundām, tavā acu priekšā bungu āda paliek tumšāka, un, izžūstot, pārvēršas par bungu membrānu, kad viegli pabungojot ar pirkstiem pa virsmu, tu dzirdi savu bungu pirmās skaņas, kuras pavisam attāli līdzinās īstu šamaņa bungu ritmam. Tā ir īsta Spēka instrumenta dzimšanas mistērija!

Meistars būs jau iepriekš sagatavojis visus nepieciešamos materiālus un enerģētisko telpu, kopā ar jums veiks senos šamaņu rituālus un pavadīs jūs šajā neticamajā ceļojumā.

Jūs saņemsiet visus nepieciešamos norādījumus un palīdzību darbam ar bungām.

Vakarā jūsu rokās būs šamaņa bungas un bungu sitamā vālīte!



Jūs izgatavosiet šamaņa bungas 45 cm diametrā un vālīti (visi materiāli ir iekļauti cenā)
Bungu izgatavošanas laikā nedrīkst ēst gaļu un ķiplokus. Vēlams sākt noskaņošanos un atturēties no enerģētiski smagas pārtikas jau kādas 3 dienas pirms semināra. Ieteicams vispār ēst ļoti maz, dzert tikai ūdeni vai tēju.
Ņemiet līdzi ūdeni vai termosu ar tēju un kādus vieglus produktus (rieksti, svaigi vai kaltēti augļi, halva…)
Bungu izgatavošanai nepieciešams paņemt līdzi:
o        Lielas un asas šķēres (lai var sagriezt mitru ādu)
o        Plēves vai vaskadrānas gabals (izmērs 1x1metrs, uz tās taisīsim bungas)
o        Vairāki ādas vai zamša gabaliņi (var būt āda ar spalvu, var būt no vecām drēbēm) bungu sitamās vālītes izgatavošanai
o        Nelieli auduma gabaliņi (vismaz viens no savām vecajām drēbēm)
o        Maiss vai soma, kur ielikt bungas aizvešanai mājās
o        Un noteikti jāņem līdzi labs noskaņojums



Vietu skaits grupā ierobežots, vieta tiek rezervēta tikai pēc priekšapmaksas saņemšanas.:)
Pieteikties uz semināru un saņemt papildus informāciju var rakstot uz e-pastu: baltvejs@hotmail.com  
Dalības maksa – 200,- EUR, ja priekšapmaksa veikta līdz 2.martam, 220,- EUR, ja priekšapmaksa veikta no 2. līdz 10.martam

Norises vieta: Rīga, Lāčplēša iela 27.


Semināru vada Sibīrijas šamane AINA

Seno tradīciju pētniece, kura savu dzīvi velta dažādu tautu seno šamanisko rituālu pētījumiem. Ar šamanisma tradīcijām iepazinusies Peru, Ekvadorā, Norvēģijā, Abhāzijā, Somijā, Igaunijā, Polijā, Mongolijā, Ēģiptē, Taizemē, Baikālā, Altajā, Kaukāzā un vēl daudz kur citur. No 2003.gada vada dažādus seminārus par izmainītas apziņas stāvokļa tehnoloģijām, par šamaņu rituāliem un tradīcijām. Aina vada unikālus šamaņu bungu izgatavošanas seminārus saskaņā ar senajām tradīcijām, izmantojot šamaniskus rituālus. Katru gadu Aina organizē arī ekspedīcijas uz dažādu valstu sakrālajām spēka vietām.