23. februārī aicinām uz jaunu semināru "Dīgsti un diedzēšana", lai iepazītu diedzējumu pasauli kopā ar veselīga dzīvesveida entuziasti, blogeri Ilzi Lipsku. Ilze ir grāmatas “Zaļās receptes” autore un “pH receptes” līdzautore, kā arī kaislīga dīgstu un dārzeņu audzētāja.
Papildu informācija par semināru un pieteikšanos mūsu mājas lapā http://ej.uz/digstuseminars
Tiekamies 23. februārī RAW GARDEN un parunāsim par zaļāku ēdienkarti, ko var panākt ar pavisam vienkāršiem līdzekļiem.
http://www.rawgarden.lv/2014/02/10/seminars-par-diedzesanu-valentindienas-ipasas-vakarinas-un-bezgreka-kukas/?utm_source=newsleter&utm_medium=facebook&utm_campaign=Digsti%20Valentins
Seminārā “Dīgsti un diedzēšana” uzzināsiet:
- kādas ir dīgstu uzturvērtības
- kā garšo dažādi diedzējumi
- kā tos iekļaut ikdienas maltītē
- kā pašam mājas apstākļos izdiedzēt sēklas
- nogaršosim kviešu zelmeņa kokteili un noskaidrosim, kas tajā ir tik īpašs