trešdiena, 2014. gada 12. februāris

Semināru "Dīgsti un diedzēšana" - parunāsim par zaļāku ēdienkarti

Pavasari sagaidīt nav nemaz tik grūti, ja vien izmantojam iespēju dabu mazliet apmānīt, un pamodinām sēklas, kamēr zeme vēl sasalusi.

23. februārī aicinām uz jaunu semināru "Dīgsti un diedzēšana", lai iepazītu diedzējumu pasauli kopā ar veselīga dzīvesveida entuziasti, blogeri Ilzi Lipsku. Ilze ir grāmatas “Zaļās receptes” autore un “pH receptes” līdzautore, kā arī kaislīga dīgstu un dārzeņu audzētāja.

Papildu informācija par semināru un pieteikšanos mūsu mājas lapā http://ej.uz/digstuseminars

Tiekamies 23. februārī RAW GARDEN un parunāsim par zaļāku ēdienkarti, ko var panākt ar pavisam vienkāršiem līdzekļiem.

http://www.rawgarden.lv/2014/02/10/seminars-par-diedzesanu-valentindienas-ipasas-vakarinas-un-bezgreka-kukas/?utm_source=newsleter&utm_medium=facebook&utm_campaign=Digsti%20Valentins


Seminārā “Dīgsti un diedzēšanauzzināsiet:
  • kādas ir dīgstu uzturvērtības
  • kā garšo dažādi diedzējumi
  • kā tos iekļaut ikdienas maltītē
  • kā pašam mājas apstākļos izdiedzēt sēklas
  • nogaršosim kviešu zelmeņa kokteili un noskaidrosim, kas tajā ir tik īpašs
Sagatavosimies šī pavasara izaicinājumam – paņemt zaļumus no dabas, nevis no veikala plaukta! Lai pieteiktos semināram, sūtiet e-pastu ar savu vārdu, uzvārdu un tālruņa numuru uz info@rawgarden.lv. Maksa par semināru 10 eiro.