piektdiena, 2014. gada 21. februāris

Laiks no 20.02.2014. līdz 04.03.2014.

Šodien sākas jauns Ziemeļu KIMI vilnis. Šis vilnis sākas ar 1 Kimi (nāve/transformācija/pacelšanās jaunā līmenī) – Atteikšanās, piedošana, gara spēks, pašrealizācija, dod enerģiju atrasties “šeit un tagad”, baltās lapas vilnis. Katra transformācija piedāvā mums jaunu sākumu – vēl viens sperts solis uz priekšu ved pretī mūsu dvēseles patiesajam liktenim.

Šo 13 dienu uzdevums ir izveidot un panākt vienlīdzību un kopību! To varētu saukt par tilta būvēšanu un nāvi. Dažkārt, lai šķērsotu tiltu uz vietu, kurā mēs nekad vēl neesam bijuši, mums ir jāļauj kaut kam nomirt. Mums ir jāļauj aiziet mūsu bailēm, lai mēs nonāktu tur, kur mēs vēlamies!

Lai arī kas Mūs ir vilcis atpakaļ, lai arī kas ir mēģinājis apstādināt Mūs no priekšā esošā tilta šķērsošanas – tam ir jāmirst, Mums tas ir jāpalaiž vaļā. Tajā mirklī Mēs atveram sevi jaunai pasaulei, lai dzimtu un rastos vienlīdzība. Mums katram ir nepieciešams ļaut aiziet un palaist projām novecojušās personības daļas mūsos. Ja tās ir bailes – nospied tās zemē un apzinies, ka tās ir ilūzija, kauns – aizsūti to tālu projām, viss traucējošais – neesi no tā vairs atkarīgs, atbrīvojies!
Atbrīvosimies no it visa, kas neļauj mums spert soli uz priekšu – tāds ir šis 13 dienu vilnis!

Kad Mēs sākam šo te 13mit dienu ceļojumu, Mums rodas vēlme šķērsot tiltu – taču vai Mēs zinām kur tas beidzas? Visuma spogulis ir šeit uz zemes.. Tilts, kas mums katram ir jāuzbūvē, lai izveidotu un panāktu vienlīdzību, ir tilts starp Debesīm un Zemi.

Būsim gatavi šajās 13mit dienās aktīvi darboties, pieņemt lēmumus un virzīties pretī savam mērķim. Ļoti būtiska ir katra viļņa 1mā diena un šoreiz tā ir 1 KIMI – kad mēs savienojamies ar savu mērķi, mēs iedomājamies, ka jau esam to sasnieguši! Mērķis katram ir citādāks.. Katram no mums dzīvē ir ceļš, katram savs uzdevums un savs ceļa segums – un tamdēļ, jau ar šo dienu mums ir iespēja apzināti ielikt nodomu tajā, ko mēs vēlamies – iespējams, kāds grib pavisam citādāku dzīvi, kāds saprast pats sevi, kāds iemācīties spēlēt klavieres, kāds atbrīvoties no bailēm, utt.. – KIMI enerģija, tā ir nāve, kaut kas projām ejošs – un šo procesu var vērot gan dabā, kad rudenī krīt kokiem lapas, gan cilvēkos un mūsu savstarpējās attiecībās.

Tamdēļ uzstādīsim šo mērķi tādu, kādu sirds jūt un zina, ka tas ir vajadzīgs tieši Mums un Mēs to patiesi vēlamies. Un jau no šodienas – 1 KIMI dienas, sāksies šis process, kas kaut ko atbrīvos, palaidīs vaļā, lai mēs tuvotos savam mērķim!

Kā jau iepriekš minējām – mūsu katra uzdevums šajā vilnī ir izveidot un panākt vienlīdzību, jo caur šo vienlīdzības principu mēs iegūstam saikni ar savu Garu! Un tas viss notiks dabīgā ceļā – nav mums kaut kas mākslīgi jāveido. KIMI atbrīvos no visa vecā, lai rastos vienlīdzība! Un šis vilnis mūs novedīs pie gala iznākuma – katram tas būs cits, jo mērķis katram ir cits, tomēr 10 Men dienā atnāks rezultāts – kas pacels mūs spārnos un izkustinās mūsu dzīvē ikkatru pavedienu. Šī viļņa rezultāts ietekmēs mūsu statusu, mūsu atbildību un it visu, kas saistās ar varu pār kādu!

Un caur šo – radīsies atklāsmes par attīstības variantiem, par iespējām un no šiem secinājumiem objektīvi izvēlēsimies virzienu, kurā doties un piešķilt jaunu liesmu jaunam sākumam!!

Vērosim un būsim modri, ļausim aiziet visam tam, kas līdz šim ir vilkts un stiepts līdzi.
Atbrīvosimies un kļūsim brīvi!
 
http://www.visumalaiks.lv/
http://www.visumalaiks.lv/kimi-vilnis/vilnis-kimi-eb-etznab-no-20-02-2014-lidz-04-03-2014/