otrdiena, 2014. gada 18. februāris

Ilarions 16.-23.februāris

Viedas Meistars Ilarions


16.-23. februāris/2014


Mīļie!

Mēness enerģijas patlaban ienes papildus skaidrību un lielākas iespējas sniegt mīlestību un būt mīlestībai visās tās brīnumainajās izpausmēs. Atcerieties, ka esat tie, kuriem piemīt spēja saņemt un dot tālāk gaismu, kas nāk pār Zemi. Jebkurā situācijā, arī izaicinošajās, lietojiet mīlestības enerģiju un vibrāciju, jo mīlestība ir lielākais un stiprākais eksistences spēks. Ikreiz tādos brīžos uz Zemes tiek radīta jauna gaismas eja. Uz laipnību vienmēr atbild labestīgi. Tiem, kuri pieslēgušies un dzīvo augstākās frekvencēs, šis nemainīgais mīlestības likums kļuvis par dzīves ikdienu un darbojas konstanti.

Kļuvis vieglāk turpināt attīrīšanos un savu vibrāciju smalkuma attīstīšanu gan raksturā, gan uzvedībā. Katram cilvēkam, ieskatoties sevī, skaidri paveras tās savas būtības jomas, kas tagad jāmaina, lai augstākie aspekti varētu pilnīgāk saplūst ar cilvēka būtību un cilvēks savienotu sevi ar šiem augstākajiem mērķiem; ceļš uz priekšu paver aizvien lielākus atklājumus arī par katra cilvēka baltajiem plankumiem. Tas palīdz visa slēptā, kas kavējis cilvēka progresu, novēršanas procesā kļūt par pilnībā realizētu dievišķo cilvēku mītošu šeit uz Zemes. Viss, kas asimilēts cilvēka dzīves laikā un turēts zemapziņas prātā, tagad var parādīties patiesības gaismā; to tagad var pamanīt kā jomu, kurai vajadzīgas pārmaiņas un tāpēc apzināti tiek veikti attiecīgie uzlabojumi.

Cilvēkam, uzņemoties pilnu atbildību par savu dzīvi,- kā tā tiek dzīvota uz Zemes, parādās un tiek pamanīts arī cilvēkam piemītošais spēks mainīt to, kas vairs nedarbojas un ir novecojis, tad dzīve kļūst vieglāka. Cilvēks par sevi uzzina vairāk un godā sevī unikālās īpašības, pārzina un novērtē savus paša patīk un nepatīk, plusus un mīnusus labāk nekā sabiedrības uzspiesto un ieaudzināto viedokli, un tad tie var brīvi kļūt par būtni, kāda patiesībā ir viņu dvēsele. Cilvēki sāk godāt savas paša patiesības un dzīvi saskaņā ar savu uztveri, un tas atver tos izpaust savas augstākās īpašības, kas vienmēr bijušas daļa no tiem, nebaidoties, ka kāds varētu nepieņemt viņu atbrīvošanos. Dzīvi dzīvot tad kļūst vieglāk un gaišāk, daudz biežāk iekšēji rodas prieka un harmonijas elementi.

Paliekot patiesiem pret sevi, atveras durvis aizvien lielākām un lielākām iespējām, kas pirms tam šķitušas slēptas. Katra cilvēka iekšienē atrodas viņa dārglietu lādīte, kas gaida brīdi, kad tā tiks atklāta un izcelta apzinātās apziņas gaismā- apzināta, pielietota un attīstīta. Katra diena kļūst par piedzīvojumu, kad cilvēks aptver savas slēptās lietas un ļauj pacelties virspusē savas būtības brīnišķīgajiem aspektiem, lai tos pilnībā ieraudzītu un asimilētu. Ja cilvēks godā savas būtības aspektus un sāk tos brīvi izpaust jebkāda veida sadarbībā ar citiem, tam piemīt atbrīvojošs, stimulējošs efekts un iedarbība uz apkārtējiem. Apkārtējie iedrošinās kļūt par to, kas tie vien var būt, un sāk ieviest sevī un dzīvē pārmaiņas, lai arī kļūtu patiesi paši pret sevi.

Cilvēki sāk sevi aizvien pilnīgāk mīlēt un ik dienas savai apziņai dod to, ko tiem patiešām vajag, līdz ar to parādās arī lielāka harmonijas un laimes pakāpe, cauri cilvēkiem plūst vieglums un labvēlība visās dzīves jomās. Dzīve visos aspektos kļūst priecīgāka, un ikviens uzzied un atveras lielākām sevis iespējām. Cilvēkiem izdziedinot pagātnes rētas un atgūstot atkal savu iekšējo veselumu, arī Zeme atbrīvojas, lai turpinātu sava veseluma atgūšanu. Kad cilvēku kolektīvs ik dienas pauž mīlestību darbībā, tad nepastāv nekādi ierobežojumi sabiedrības struktūru iekšienē sasniegt augstākos augstumus.


Līdz nākamajai nedēļai...


ES ESMU Ilarions


©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Marlēne Svetlišofa/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and websites are included.
Thank you for including the above website links when posting this message.

Tulkoja Māra Brante