svētdiena, 2014. gada 9. februāris

Merkūrijs nu ir iegriezies retrogrādā stāvoklī


Līdz februāra beigām Merkūrijs nu ir iegriezies retrogrādā stāvoklī attiecībā pret zemi. Kas Jūsu sajūtās iespējams ir licis sajusties mazliet lēnākiem, iespējams notikumi, situācijas vai apstākļi Jūs dabiskā veidā piebremzē, aicina palēlināt gaitu, vai pat apstāties..dariet to, jo šis ir laiks, kad dziļi ir iespējams saklausīt savu būtību, to izzināt un ļaut tai izpausties.

 Ja šajā periodā, kad esam lēnāki un ļaujamies un savienojamies ar plūsmu, praktizējam pacietību un pieņemšanu - mums vieglāk būs arī uztvert to, ka citi arī ir lēnāki, iespējams tiks kavētas kādas tikšanās un pēkšņi mainīsies plāni... ļaujieties šīm izmaiņām un pavērojiet, kas notiek Jums apkāt un tuvumā tajā brīdi, kamēr gaidāt to, kas kavē, vai kas notiek, tad, kad kavējat paši? Vērojiet un pamaniet visu, ko Visums Jums ir sagādājis...

Šis ir burvīgs laiks, kad atgādināt sev - viss, kas ir manā dzīvē ir manis radīts un Dieva dots, un itin viss ir mainīgs. Burvīgs laiks paskatīties uz itin visu sev apkārt bez pieķeršanās, atlaist visu vaļā un ļauties brīvībai!

Sieviete - radošais pirmssākums