piektdiena, 2014. gada 14. februāris

Pilnmēness uguns rituāls un nakts gongu skaņās

Pilnmēness uguns rituāls un maģiska pilnmēness nakts gongu skaņās.


Iespēja sevi mainot, tuvoties Augstākajai gaismai un savu dziļāko sapņu piepildījumam.


15.februārī, plkst 17:00

Daugmales Senču svētkalniņā Pilnmēness Uguns Rituāls


Rituāla laikā apzināmies- ko vēlamies mainīt un, izmantojot uguns enerģijas maģisko spēku, dodam sākuma impulsu šīm pārmaiņām.


Pēc tam to varam nostiprināt nakti pavadot Gongu skaņās.




~MAĢISKĀ NAKTS GONGU SKAŅĀS~
15. februāra vakarā, Daugmales skolā,
no pl. 20:00 - 08:00


kopā ar Kristu Džuliju, Aivu un Jāni


Šī ir īpaša un neparasta nakts ~ Nakts, kad tevi liegi un maigi ieskauj nebeidzama, dzīva un dziedinoša skaņa, kā mātes siltais un mīļais klēpis... nakts, kad aizmiegot, tu vari sev klusībā pateikt - es ticu Brīnumam, kas notiks manī! Un rīta gaismai austot, lai tavas acis atveras tavā sirdī - Noticot un Zinot, ka Brīnums piepildījies!
Katrs caur savu sirdi, mēs vairojam Augstāko gaismu sevī un visapkārt, tamdēļ šajā naktī ļoti būtiski apzināties to, ko vēlamies mainīt vai vairot sevī.
Mīļi gaidīti sestdienas vakarā, ap pl.20-iem, Daugmales skolas zālē uz maģisku, Visuma skaņas piepildītu nakti, līdz pat svētdienas rītam!
Sākumā varēsiet baudīt " Peldēšanos Gongu skaņās", kas iesākas ar liegu Sansulas skanējumu, kam seko Tibetas trauku mierpilnās skaņas. Un tad ieskanas Visuma balss - caur sakrālajiem un varenajiem gongiem. Visuma bezgalīgās skaņas jūs aizved neparastā ceļojumā - sevī! Šī skaistā ceļojuma noslēgumā, ieskanas Kristas skaistā, jūtu pilnā un dzīvā balss, kopā ar Shrutti.
Šim skaistajam ceļojumam skaņas pasaulē sekos mierpilna un liega gongu šūpuļdziesma, kura plūdīs no Sednas un Saules planetārajiem gongiem, kas vienoti rada dievišķo līdzsvaru un harmoniju~Iņ Jaņ enerģiju! Tā nepārtraukta skanēs līdz pat rītam.




Līdzi ņemam guļammaisu, matracīti, siltas zeķes, ērtu apģērbu, ūdeni un ko ēdamu, ko baudīt no rīta pie tējas tases!


Piesakieties laicīgi, jo vietu skaits ir ierobežots. Dalības maksa 25 €.
Jānis 220 696 98 vai pa e-pastu: baltvejs@hotmail.com