svētdiena, 2014. gada 9. februāris

Aicinājums organizāciju vadītājiem pievienoties GAISMAS VADĪTĀJU KOPIENAI

Aicinājums organizāciju vadītājiem pievienoties GAISMAS VADĪTĀJU KOPIENAI

Latvia Excellence aicina brīvprātīgi iesaistīties GAISMAS VADĪTĀJU KOPIENĀ ikvienu organizācijas vadītāju, kurš iet garīgās attīstības ceļu un apgūst Dievišķo zinātni.

Aicinājums organizāciju vadītājiem: “Būt par vadītāju ir svēts un grūts pienākums, kuru mēs esam uzņēmušies pirms iemiesošanās. Katrai mūsu domai ir nozīme. Visām mūsu jūtām ir nozīme. Katrai mūsu darbībai ir nozīme. Ir sācies Ūdensvīra laikmets – Vienotības un Mīlestības laikmets. Tagad sākas mūsu darbs Dievam. Ļoti  daudz nosaka mūsu apzināšanās, mūsu centieni, mūsu ticība. Jauna domāšana ieņem savu vietu. Nāk jauna kārtība.

Mūsu pienākums ir ievērot Dievišķos likumus organizācijas darba organizēšanā un ar savu piemēru parādīt pārējo organizāciju vadītājiem, ka ir iespējams līdzsvarot materiālās un garīgās vērtības. Tas ir mūsu darbs, ko nespēj izpildīt neviens cits, kā tikai mēs. Mainot apziņu no laicīgā uz mūžīgo, visas ikdienas pūles vairosies, lai apgūtu Dievišķo zinātni. Ir pienācis laiks, ka tikai mūsu ikdienas pūles, ko mēs ieguldām Dievišķās zinātnes apgūšanā, spēs mainīt situāciju pasaulē. Kad mēs esam apbruņoti ar zināšanām par notiekošajiem procesiem, tad mums ir vieglāk orientēties un vieglāk pārdzīvot to haosu kas ir, bet ko drīz nomainīs jaunā kārtība.

Vecā domāšana ir blakus mums. Bailes ir galvenās. Viss vecais izjūt bailes. Jauna domāšana ieņems savu vietu. Ticība Dievam palīdzēs mums justies bezbailīgiem un balstīties uz šo daļu. Cik iekšēji būsim ticīgi laimīgai nākotnei, būs atkarīga mūsu nākotne. Mūsu uzdevums ir izmainīt pieeju visam, kas ir apkārt. Kolektīvisms, brīvība, draudzība, mīlestība, savstarpēja palīdzība un sadarbība būs galvenie virzītājspēki.

Jo vairāk mūsu motīvs kalpot Dievam būs tuvināts Dievišķajam, jo lielāka varbūtība, ka mācība, ko mēs esam izvēlējušies, lai to pieņemtu, būs maksimāli atbilstoša Dievišķajai Patiesībai un Patiesajai Ticībai. Mūsu motīva – kalpot organizācijai un sabiedrībai tīrība, noteiks mūsu panākumus nākotnē. Vienīgie īstie motīvi, kam jābūt jebkuru mūsu darbību pamatā jebkuros esamības plānos ir žēlsirdība, līdzcietība, nesavtīgums un vēlēšanās palīdzēt Dzīvībai.

Lai kaut kas mainītos pasaulē un katrā nācijā un tautā, nepieciešams plēsonīgajai attieksmei pret tuvāko, pret pasauli un tās resursiem stādīt pretī Dievišķo attieksmi. Katrs no jums var nostāties viena no divu spēku pusēm. Viens spēks darbojas Vispārības Labuma, Labā vārdā, bet otrs spēks darbojas, lai apmierinātu personības un ego intereses. Jūs nevarat ieņemt neitrālu pozīciju. Jums ir jāizdara izvēle.

Nākotnes pasaulē nav vietas apziņai, kas koncentrējusies uz sevi un sava ego iegribām. Tikai tām apziņām, kas ir spējīgas paplašināt savas uzmanības diapazonu līdz Dievišķiem apvāršņiem, tikai šīm apziņām paveras Ceļš evolūcijā.
Tikai kopā, sadarbojoties, atbalstot citam citu, mēs varēsim sasniegt Dievišķos mērķus. Katrs no mums var izdarīt nelielu svētīgu darbu, bet kopā mēs varam izdarīt ļoti daudz svētīga darba. Dievs nabadzību nav radījis. Nabadzības radītāji esam mēs, jo cits ar citu nedalāmies. Tāpēc mēs kopā varam mainīt šo situāciju.

Laodzi atziņa no Daodedzin:
“Patiesas runas nav skaistas. Skaistas runas nav patiesas.
Pilnības ceļu ejošais neprāto. Tas, kurš prāto, neiet pilnības ceļu.
Zināšanas – tā nav erudīcija. Erudīcija – tās nav zināšanas.
Gudrais nekrāj. Jo vairāk viņš dara citu labā, jo vairāk tam ir sev. Dodot citiem, viņš vairo labumu sev.
Debesu ceļš nes labumu, nevis kaitē. Gudrā ceļš ir pilnveidošanās bez sāncensības.””

GAISMAS VADĪTĀJU KOPIENAS MĒRĶI:

1. Apvienot organizāciju vadītājus, kuri vēlas demonstrēt jaunu apziņu un jaunu domāšanu organizācijas vadīšanā, kalpojot organizācijas un sabiedrības interesēm.

2. Palīdzēt organizāciju vadītājiem iepazīties un izprast Dievišķo zinātni – izprast Dievišķos likumus, mainīt apziņu no laicīgā uz mūžīgo.

3. Kopīgiem spēkiem izmainīt pieeju visam, kas ir apkārt – attīstot kolektīvismu, brīvību, draudzību, mīlestību, savstarpēju palīdzību un sadarbību.

4. Palīdzēt valstij attīstīt sociālo politiku, izglītību un veselību.

5. Palīdzēt sabiedrībai atgriezties pie valsts un cilvēciskajām vērtībām, stiprinot tikumiskos pamatus un apvienojot darbu, gudrību, mīlestību un gribu.

6.  Veidot jauna tipa attiecības starp organizācijām, kam pamatā ir jauna apziņa un jauna domāšana.

7. Būt par paraugu, ievērojot Dievišķos likumus, saviem pakļautībā esošiem darbiniekiem, kolēģiem, partneriem, klientiem un sabiedrībai.

Ja jūs esat organizācijas vadītājs, un vēlaties pievienoties GAISMAS VADĪTĀJU KOPIENAI vai uzzināt vairāk par kopienas darbību, lūdzu, sazinieties ar mums: info@latviaexcellence.lv vai, zvanot pa tālruni: 29463326.

Ja jūs esat struktūrvienības vadītājs, arī jūs varat pievienoties GAISMAS VADĪTĀJU KOPIENAS darbībai.
Ja jūs neesat vadītājs, bet jūs ļoti vēlaties kalpot sabiedrībai ar savu ieguldījumu, būsim priecīgi sadarboties arī ar jums.

GAISMAS VADĪTĀJU KOPIENAS iniciatore: Elvita Rudzāte

Elvita Rudzāte ir daudzpusīga personība – jaunībā bijusi profesionāla sportiste, ar talantu mūzikā, ieguvusi divas augstākās izglītības – inženierekonomikā un psiholoģijā. Elvita vairāk nekā 15 gadus vada konsultāciju firmu SIA “Zygon Baltic Consulting”, pati konsultē ne tikai biznesa vadības, bet arī dzīves jēgas un problēmu izpratnes jautājumos. Kopā ar partneriem nodibinājusi SOKRATA TAUTSKOLU, BIZNESA ATTĪSTĪBAS FONDU, LATVIA EXCELLENCE, VARAVĪKSNES TĒRPI. Elvita ir izstrādājusi un vada unikālu mācību programmu “Menedžments garīgajā skatījumā”, kā arī Elvita māca slimniekiem ārstēt sevi un risināt dzīves un darba problēmas ar domu spēku. Elvita pastāvīgi pilnveido savas zināšanas ne tikai biznesa vadībā, bet arī psiholoģijā, filosofijā un ezotērikā, atklājot PIEDOŠANAS un MĪLESTĪBAS brīnumus. Lai nodotu citiem Latvijas iedzīvotājiem savas ilggadēji uzkrātās zināšanas un pieredzi, Elvita ir sagatavojusi grāmatu un garīgās prakses disku sēriju „Piedošanas mācība”.

Latvia Excellence kontakti:
Tālrunis: 29463326

E-pasts: info@latviaexcellence.lv
www.latviaexcellence.lv