piektdiena, 2014. gada 21. februāris

Eņģeļu vēstījums. Jaunā gada vadlīnijas.

Gada sākums ir laiks, kad Jūs iezīmējat enerģētisko virzienu visam gadam. Tā ir kā plūsma no Debesīm, kas katram šobrīd tiek dota. Bet Jūs paši esat tie, kas nosprauž virzienu šai plūsmai.
            Tā kā šis gads ir enerģētiski ļoti spēcīgs, Jūs varat paveikt daudz lielu lietu, kuras, iespējams, esat aizsākuši jau iepriekšējos gados. Tagad ir piemērots laiks, lai tās veiksmīgi pabeigtu. Varbūt ir arī ieceres, kuras pirms tam esat atlikuši uz tālāku nākotni, tad tagad tām ir īstais laiks.
            Uzticieties sev un mums Eņģeļiem!
            Vispirms būtu svarīgi nospraust jaunā gada vadlīnijas procesiem, kuros vēlaties darboties.
            Pirmkārt, tas ir Jūsu katra Ceļš uz Gaismu. Jaunais gads dod lielas iespējas apziņas paplašināšanai, kas vistiešāk ir saistīta ar arvien dziļāku sevis paša izpratni. Tagad ir īpašs laiks, kad Jūs varat saņemt ziņas no Augstākā informatīvā lauka, kā arī aktivizēt sevī tās gaismas kvalitātes, kas Jūsos jau ir no citām dzīvēm.
            Pati nozīmīgākā lieta šeit ir saikne ar dabu un tās smalko garu pasauli. Katrā cilvēkā ir spējas sajust un sadarboties ar Zemi, tikai Jums pašiem jābūt pietiekoši apzinošiem un atvērtiem, lai pie šīm savām spējām atkal atgrieztos, lai tās ar jaunu spēku pamodinātu sevī.
            Jums vienmēr ir jārēķinās ar to, ka darbojas arī pretēji spēki mums – Gaismas eņģeļiem, kuru mērķis ir aizvest prom cilvēkus no dabiskās saiknes ar Zemi. Tādā veidā šie spēki var viegli manipulēt ar to cilvēku enerģijām, kuri ir atrauti no dabas pasaules un līdz ar to nav iezemēti tajā.
            Tātad galvenā vadlīnija, ko mēs Eņģeļi Jums iesakām, kļūstiet dabiskāki, esiet vairāk dabā un tās vibrācijās. Atbrīvojiet prātu. Atgriežieties pie Zemes – savas Mātes.
            Pieaiciniet Mūs Eņģeļus un dabas garu pasauli. Mēs Jums to palīdzēsim paveikt. Jums ir svarīgi sajust sevi kā Zemes daļu. Kad esiet saiknē ar Zemi, Jūs palīdziet mainīties sev un visai planētai.
            Otrā vadlīnija ir attiecības. Šajā gadā Jums tiek dota pastiprināta iespēja esošo attiecību transformācijai, kā arī jaunu attiecību veidošanai. Galvenais, esiet mērķtiecīgi un apzinoši paši attiecībās ar sevi. Nospraudiet enerģētisko kursu, tad nododiet to Mums Eņģeļiem un Mēs darīsim visu, lai Jūs harmoniski un viegli sasniegtu mērķi.
            Jūsu uzdevums ir ieklausīties Eņģeļos, zīmēs un vēstījumos, kurus Jums sūtam un rīkoties, paļaujoties uz Mums.
            Bet vienmēr atcerieties, ka galvenās attiecības, kuras Jums ir, tās ir attiecības pašiem ar sevi. Ja tās ir sakārtotas, tad  ziniet, ka būsiet harmonijā un līdzsvarā ar jebkuru cilvēku savā dzīvē.
            Trešā vadlīnija ir materiālā plūsma. Mēs zinām, ka šis jautājums ir svarīgs daudziem no Jums šobrīd. Kad Jūs domājat par naudu un tās daudzumu, tad , pirmkārt, nozīmīgi ir apzināt kādam mērķim tā tiks lietota. Tāpēc nospraudiet virzienu  un ejiet uz to caur darbību. Ticiet, ja Jūsu mērķi ir cēli un saskaņoti ar Augstāko dievišķo plānu, daudz Eņģeļu pieslēgsies, lai Jums palīdzētu.
            Mēs Jums iesakam – atrodiet savā dzīvē vietu labdarībai,žēlsirdībai un līdzi jušanai, kā arī reālai palīdzībai tiem cilvēkiem, kuriem tā tajā brīdī ir ļoti nepieciešama. Caur šīm kvalitātēm Jūs paceļat gan sevi, gan Zemi un tās materiālo plūsmu jaunās, daudz augstākās vibrācijās.
            Tātad galvenais instruments, ko Jums Debesis sniedz šajā gadā, lai Jūs virzītos pa pašu nosprausto Gaismas Ceļu, ir mērķtiecība. Jūs vairs nevarat  laiskoties un gaidīt, ka kaut kas notiks pats par sevi.  Ir pienācis laiks apzinātai un mērķtiecīgai rīcībai un vienlaicīgi paļāvībai uz Mūsu – Eņģeļu atbalstu un  palīdzibu.
            Kopā Mēs to paveiksim!
            Apzinātu un mērķtiecīgu jauno gadu!
            Erc. Gabriēls
            Australia, Adelaida
            09.01.2014.