piektdiena, 2014. gada 14. februāris

Ilarions 9.-16.februāris

Viedas Meistars Ilarions


9.-16.februāris/2014


Mīļie!

Asimilējot visuma enerģijas, kas līdzīgi spirālveida varavīksnes gaismas viļņiem plūst pāri jūsu planētai, daudzi cilvēki pēdējā laikā izjūt savas būtības atdalītības, atšķirtības stāvokli. Atšķirtības sajūta ir daļa no dziļā iekšējā introspekcijas procesa, kad savienojaties ar savas būtības līmeni, kas agrāk jums nebija pieejamas un sākat lietot savas daudz- dimensiju prasmes. Jūs atskārstat, ka vienlaicīgi strādājat daudzos līmeņos un tas rada interesantas iespējas un iespējamības, kuras varat izmantot tad, kad esat tās pamanījuši, ievērojuši un apguvuši. Viena vienīga doma, kas sākas ar kāda objekta pamanīšanu, atver veselu ar to saistītu stāstu- ar visām sajūtām un emocijām.

Uz šo brīdi jums kļuvis skaidrs- katram scenārijam var būt savs iznākums; un tas ir atkarīgs no jūsu izvēlētā fokusa. Tādējādi jums šobrīd ir vajadzīga pašdisciplīna un atbildība par jūsu atkalatgūtajiem radīšanas spēkiem. Par pirmo un svarīgāko prioritāti kļuvusi apzināšanās un vajadzība pēc savu iekšējo vēlmju tīrības, jo nu esat sapratuši, ka reāli saražojat to, ko domājat. Tas uzliek ikvienam par pienākumu kļūt par sava domāšanas procesa meistaru, zinot, ka parādās un jūsu dzīvē ienāk jūsu pašu formulēto domu rezultāti un tieši tāpat jūsu varā ir ļaut iet tam, kas nav tas, ko patiešām vēlaties pieredzēt savā dzīvē. Attīstot augstāku vibrāciju frekvences, paātrinās arī domu manifestēšana jūsu ikdienas realitātē.

Praktizējiet no savas sirds čakras sūtīt mīlestības staru katram satiktajam un arī tiem, ko vēl tikai grasāties satikt. Visums parūpēsies par iepriekš sagatavotām attiecībām ar citiem, lai jūs varētu sadarboties augstākā, patiesā, sirsnīgā un mierpilnā sadarbības līmenī. Mīlestības stara sūtīšana pa priekšu katram notikumam radīs atvērtu siržu komunikācijas lauku, kas balstīts uz godīgumu un uzticēšanos. Šāda vienkārša rīcība, ja tā tiek praktizēta un izkopta, atver ilgus gadus slēgtās durvis un priekšplānā izvirzās jēgpilna komunikācija starp cilvēkiem. Mīlestības stara sūtīšana ir jāattīsta cilvēku rases starpā un šai kustībai augot un izplešoties, cilvēcei būs vajadzīgie instrumenti sadarbībai arī ar citām būtnēm, ieskaitot arī tām, kuri nav zemieši, kad tāds laiks pienāks.

Turpiniet savu domu lielāko daļu veltīt augstākas sadarbības un augstāku nodomu spēcināšanai, tā jūs vairojat savas dzīves pieredzes kvalitāti. Kad ikdienā vēliet un vārdos izsakiet sev un saviem mīļajiem augstāko un labāko iespējamo rezultātu, jūs paaugstināt un uzlabojat arī to cilvēku dzīves, kas atrodas jūsu ietekmes sfērā un, cītīgi to praktizējot, jūsu dzīve kļūst par zeltainas plūsmas brīnumu, maģisku un skaistu sinhronitāšu piepildītu brīnumu. Jūs integrējat un pieņemat ar visas savas būtības šķautnēm zemākā ego agrāko varu un valdīšanu, kļūstot par stabilu veselumu.

Kļūstot smalkākiem, turpinās arī iekšējais darbs un veicina integrēties tās jūsu cilvēcisko un personības izpausmju jomas, kas ir gatavas tālākai integrācijai ar augstākiem jūsu būtības aspektiem. Tā jūs atgūstat aizvien vairāk savas iekšējās dievišķības un varenuma un šis spēks ir sajūtams apkārtējiem kā sirds siltums un jūsu patiesā cēluma majestātiskums. Parādoties patiesajam es, kļūst pamanāms un tiek novērtēts iekšējais skaistums, un tā kļūst sajūtama dievišķā klātbūtne.

Līdz nākamajai nedēļai...


ES ESMU Ilarions


©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Marlēne Svetlišofa/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credits, copyright and websites are included. www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.

Tulkoja Māra Brante