trešdiena, 2014. gada 1. janvāris

Horoskopi visām zodiaka zīmēm janvārim - By Andis Geste

Horoskops Vēžiem janvārim

Hm... Lai saprastu decembra beigas/janvāri, ir jāsaprot, kas 2014. gads ir par putnu. Es neko nezinu par koka zirgiem/ķevēm, bet 2014. gads ir bezgala interesants.
Decembrī Vēžiem Marss iebrida visnejēdzīgākajā vietā, kur tas mitināsies līdz pat augustam. Marss ir aktivitātes, nepacietības, agresijas un vitālās enerģijas planēta. Tagad līdz gada vidum visa šī milzīgā enerģija būs pavērsta uz savu ģimeni un savām paša mājām (arī emocionālajām mājām). Var jau taisīt kapitālo remontu, bet diez vai tas būs 8 mēnešu pasākums (Marss 8 mēnešus darbosies pa Vēžu māju/ģimenes sektoru). Pie kam šī enerģija tikai augs un augs.
Klāt pieliekas tas, ka ir nenormāls enerģijas sablīvējums Vēžiem pretējā zīmē – Mežāžos. Tur ir saule, Venēra, Merkurs, tur būs arī jauns mēness (01.01.). Tas nozīmē, ka enerģizēti ir tie cilvēki (it SEVIŠĶI tuvinieki), kas cieši kontaktēsies ar Vēžiem.
Klāt vēl visam tas, ka mīlas un mantrausības dieviete Venēra ir retrogrāda (atņirgusies). Pie kam vistuvāko attiecību sektorā. TAS IR KARŠ, BIEDRI! Bet lai saprastu, par ko ir šis stāsts, ir jāsaprot viss konteksts.
Vēžiem vispersoniskajā sektorā ir Jupiters un Lilitiņa. Ja Venēra ir nosacīta Maija, tad Lilitiņa ir Paija kvadrātā. Kur ir Lilitiņa (Paija), to sektoru sabiedrība (riebīgā tās daļa) nevar pieņemt. Te nu sanāk, ka citi nevarēs pieņemt Vēzi tādu, kāds viņš/viņa ir. Nu un?!?! Jāt Vēzi (gadiem) visi māk/grib, bet kad Vēzis paziņo par savām vajadzībām. Tad... vai, vai, vai... Ejiet, ziniet, dillēs!
Tālāk. Vēzim vispersoniskākajā sektorā (Vēzī pašā) ir Jupiters un būs vēl līdz jūlija vidum. Jupiters ir debesjuma visvarenākais un vislielākais. Jupitera vismīļākā vieta ir tieši Vēža zīme. Tātad ar Vēžiem tagad ir varenība, bagātība, veiksme un izaugsme. Bet sākot ar jūlija vidu arī NAUDA un PAŠVĒRTĪBA.
Nu un ko tad jūs gribat?! Skaidrs, ka Vēzis ir tas garšīgākais visā zodiakā tagad. Bet lai Vēzi notiesātu, tas ir jāizvāra. HU-JU! Te nu ir tas karš. Janvārī izlīdīs visi iespējamie ķēmi, kas gribēs apsēsties uz Vēža astes. Nav jau tālu pagātnē jāatskatās, lai saprastu, kur Vēži bija un kā citi ar Vēžiem izrīkojās. Tā vairs nebūs!! Ā, ja nu kāds Vēzis perina atriebības plānus, tad janvāris ir tam ideāls mēnesis. Garšiņa atriebībām būs jo salda.
2014. atnesīs vienu burvīgu ziņu, brīnišķīgu ziņu. Februārī (ap 17. datumu) Vēžu māju/ģimenes/emocionālās labklājības sektorā ienāk Ziemeļu mezgls un būs tur ļoti ilgi. Tas nozīmē, ka Vēži pavērsīsies ar visu savu būtību savai iemīļotajai teritorijai – emocionālajai labklājībai, mājām, ģimenei. Bet kur Ziemeļu mezgls, tur attīstība un labas ziņas! Tas būs neiedomājami skaisti!! Vēzis SAVĀS mājās!
Viss sakārtosies!! Izveidosies tā laime, ko Vēzis ir pelnījis un pelnījis gadiem! Pilnīgi nopietni. Tas kariņš, kas tagad ies vaļā ir ļoti nepieciešams. 2014. ir lielisks gads vēžiem vairāku aspektu dēļ. Pirmkārt gads sākas ar jaunu mēnesi un riktīgu vētru. Šajā vētrā ir lieliski veidot dažnedažādas apņemšanās. Tendence būs visam piepildīties.
Janvārī Vēžiem būs arī savs personīgais pilnmēness (16.01.). Tas būs pagalam glauns un gaumīgs pilnmēness. Tas sauksies: suņi rēja... bet Vēzis dodas tālāk. Šādu pilnmēnesi Vēži kādu brīdi vēl nebūs redzējuši. Lieliski aspekti!! Saturns satiekas ar Jupiteru. Pat nejēdzīgais un nevienam Vēzim nevajadzīgais spīdeklis – Saule būs lieliski aspektēts, savienojumā ar Saturnu.
Pats interesantākais šajā pilnmēnesī ir tas, ka labais draugs un dziednieks Kairons būs kopā ar dzīļu valdnieku un debesjuma vareno – Neptūnu. Un viņi sūtīs Vēžiem lieliskas ziņas, kas ietekmēs nākotni. Iespējams, ka kāda/kāds Vēzim lūgs piedošanu. Bet tas būs pa īstam.
Tālāk paliks vieglāk un vieglāk. Spriedze mazināsies. Janvāra pēdējā dekāde, februāris būs jau samērā mierīgs laiks. 2014. kopumā būs Vēžiem ļoti SAKARĪGS UN KONSTRUKTĪVS gads, kad Vēzis uzbūvēs sev ilgtermiņa laimi (uz 10 gadiem kā minimums). Visi aptumsumi 2014. gadā Vēžiem būs garšīgi. Gada pirmā puse ir ļoti aktīva, konstruktīva ar pamatīgām romantikas inkrustācijām. Gada otra puse būs samērā relaksējoša un interesanta. Pilna ar ceļojumiem, jautrību, piedzīvojumiem.
Lai saprātīgs, spēcīgs, apņēmīgs un gana spītīgs janvāris un lielisks 2014. gads. LAIMĪGU JAUNO GADU!

Horoskops Strēlniekiem janvārim

Nauda, sekss, nauda, sekss... vairāk jau neko arī varētu nerakstīt par jūsu janvāri, bet nu kkā nav smuki. Citiem es te rakstu par garīgām vērtībām... Jums viss būs stipri vienkāršāk.
Strēlnieki, kā neviena cita zodiaka zīme, var gaidīt 1. janvāri. Jaunā gada pašā pirmajā dienā jums būs īpašs jauns mēness. Pasakaini intensīvs un skaists jauns mēness. Tas iepludinās pilnīgi jaunu un svaigu enerģiju jūsu pašapziņas un naudas sektorā. Ko gan vēl jautrais un dzīvespriecīgais Strēlnieks var vēlēties.
Parasti janvāris visādiem biznesiem ir klusais mēnesis, bet ne Strēlniekam! Jo dziļāk mēnesī, jo naudas izmēri paliks lielāki. Pašapziņa augs un sāks iezagties pamatīgas kaisles porcijas. Pilnmēness (16.01.) ir lielo naudu, kaisles, ilgtermiņa kontraktu, kredītu un banku sektorā. Jau mēneša vidū Strēlnieks pārvērtīsies par Džeimsu Bondu. No pielūdzējām vai pielūdzējiem ir atkauties nevarēsiet.
Ap 12. janvāri sāks parādīties plašumi. Mēneša pēdējā dekāde jau būs plašumu iezīmēta. Sāksies komunikācijas laiks. Februāris vispār būs neprātīgi aktīvs un rosīgs mēnesis, kad komunikācija, aktivitātes un darbs būs mēneša vadmotīvs, bet janvāris ir naudas, pašapziņas un kaisles mēnesis.
Strēlniekiem ir jāpriecājas, jo jums Urāns dzīvojas pa līksmības māju. Kad ir līksmība ir pavisam negaidīti pavērsieni un iespējas. Jautrības pasākumos var atvērties negaidītas durvis, kuras jūs pat nenojaušat, ka tādas vispār eksistē.
2014. gads jums būs aktīvs un neparasts. Jūlija vidū jums sākas pilnīgi jauns etaps dzīvē. Pavērsies pasaules plašumi un izziņas lidojuma augstumi. Pilnīgi viss, kas būs saistīts ar tālo, neparasto, šķietami nesasniedzamo jums nesīs labumus. Filozofija nesīs labumus. Izglītība nesīs labumus un, protams, tālie ceļojumi nesīs neaizmirstamus iespaidus. Lielais, labvēlīgais, varenais un bagātais Jupiters ieiet Lauvās – jūsu plašumu un augstumu sektorā uz veselu gadu. Tā ir lieliska vieta Jupiteram! Bet lai šie labumi materializētos – jau tagad domājiet (2014. gada pirmo pusi) par materiālajām vērtībām.
Lai citi domā par garīgām vērtībām. Jūlijā, kad sāksiet savu lielo atvaļinājumu un arī ceļojumu apkārt pasaulei, jums pietiks laika filozofijai. Tagad jūsu rīcībā ir laimes putns ar lietošanas instrukcijām. Nepakāsiet savu iespēju laiku! Tālāk Mežāži saņems laimes putnu un tie kadri jau gan zinās, kā to izmantot par visiem 120%. Par to varat būt mierīgi. Pēc gada pie Mežāžiem no laimes putna būs palicis pāri tikai skelets. Laimes putnu ar lietošanas instrukcijām jūs atkal dabūsiet tikai ap 2026. gada vidu. Tā kā slauciet to, kamēr ir tāda iespēja!
Janvāris/februāris jums rosīgi un seksīgi mēneši. Februāra vidū jūs jau sajutīsiet pirmās vēsmas par to, kāds periods jums sāksies jūlijā.
Tagad uzmanību!!! Ap 17. februāri jums ūberkruta ziņa, no kuras varēsiet laimībā spiegt vēl gadus! Ziemeļu mezgls – nākotnes simbols un laimīgās dzīves ziņnesis uz ilgu, ilgu laiku ieiet jūsu vispersonīgākajā mājā Nr. 1. Tas ir par jums! Jums atvērsies nākotnes vārti. Nav adekvāta teksta tam, lai aprakstītu tos labumus, ko šī debesjuma parādība nozīmē. Tas ir pilnīgi jauns sākums!
Tā kā strādājiet, domājiet, shēmojiet, seksojiet, priecājaties. Atcerieties, ka caur jautrību nāks pārsteigumi. Jautrība ne obligāti nozīmē pielakšanos līdz nemaņai. Patiesībā jums līdz jūlijam vispār vajadzētu nu vismaz mēģināt priecāties par lietām, esot skaidrā, jo laimes putns izpilda VISAS pavēles, arī tās, kas izteiktas esot pilnīgā kramā. A, tas ir aplam bīstami. Var sajaukt tenisu ar penisu. Un ko tad? KO TAD?
Sakarīgu un veiksmīgu jums, lieliskie un kolosālie! Lai fantastisks Jaunais Gads! Skaidrā priekā!

Horoskops Vēršiem janvārim

Kā teica Vladimirs Iļjičš: „Mācīties, mācīties un vēlreiz mācīties”. Ja kādām no zīmēm janvāris ir dīvains mēnesis, tad tie ir Vērši un Ūdensvīri. Vērsim dīvainība slēpsies vienā aspektā – viss būs neparasts un jauns. Nu gluži kā jums ierastā pašmāju siena/skābbarības vietā piedāvātu marakujas, līčijas un dievsviensazin ko vēl. Nu vot, būs jāmācās jaunas lietas.
Jauns mēness (01.01.) jums šoreiz plašumu, eksotikas, tālo ceļojumu, augstākās izglītības un visa neparastā sektorā. Tas ir jauks sektors visiem, kas nav pārlieku konservatīvs un viegli pieņem visu jauno. Vai tāds ir Vērsis? Fcuk – nē! Vērsis ir slavens ar savu saprātīgumu, stabilitāti uzskatos utt. Vērši ir jauki un lieliski. Šaubu nav, Vērši ir seksīgi. Un tagad iedomājieties: fleksibls un visam jaunajam atvērts Vērsis ar marakuju zobos. Madonna ar sērmulīti nobālētu šīs episkās bildes priekšā. :)
Nav jums, Vēršuki, nekādu cerību palikt pie ierastajām vērtībām. Mainieties paši – vai arī jūs izmainīs. Un kas jūs izmainīs? Jūsu tuvākie. Vēršiem interesants 2014. gads. Jums ļoti patiks gada otra puse, sākot ar jūlija vidu, kad kosmosa visvarenākais – Jupiters ieies jūsu māju/ģimenes/emocionālās labklājības sektorā. Tas būs nereāli gaiši un patīkami. Mājas komforts tad būs Vērša laime un prioritāte, bet līdz jaunajiem kartupeļiem vēl ir jānodzīvo. Un pirmais pārbaudījums ir janvāra pirmās 3 nedēļas.
Tālāk jau Vērsis ieies sev daudz tīkamākā teritorijā – būs iespēja norakties darbos. Veiksies diezgan konkrēti un būs iespējas ar uzviju atpelnīt svētku tēriņus. Vērši, kas tagad bez darba vai grasās to mainīt – janvāra pēdējā nedēļa un it sevišķi februāra pirmās 3 nedēļas – ideāls tam laiks. Starp citu, februārī mostas jūsu valdniece un aizstāve Venēra. Un tās būs lieliskas ziņas.
Bet ko pasākt janvārī? Tātad jauns mēness jums plašās/eksotiskās komunikācijas un plašā lidojuma (uzmanību – lidojoši vērši!) mājā, bet pilns mēness (16.01.) jums atkal mācību, komunikāciju, darba, brāļu/māsu sektorā. Jezga un raustīšana uz visām pusēm. Neko darīt, Vērsi! Esi fleksibls. Pagaršo marakujas, izdari savus secinājumus utt. Februārī, kazi, šī jaunā informācija var lieti noderēt.
Janvāris ir labs mēnesis, lai kkur aizdotos paceļot. Labi ir uzsākt jaunu iemaņu apguvi un kādas jaunas studijas. Tagad jau Vēršiem ir daudz vitālās enerģijas un tās paliks arvien vairāk. Možka, jāatrod jauni kanāli un veidi, kur to izmantot, jo sevišķi tāpēc, ka februārī jums būs vēl viens brīnums. Ziemeļu mezgls ieiet jūsu ikdienas un veselības sektorā. Kur Ziemeļu mezgls, tur jaunumi, labi jaunumi. Klāt jūsu vitalitātei vēl nāks arī perspektīvas. Klāt perspektīvām vēl nāks arī lieliska sajūta mājās.
2014. gadā Vēršiem būs tā, ka paliks arvien labāk un labāk. Un lietas sāks notikt Vēršu stilā – pamatīgi un neatgriezeniski. 2014. gads ir 100x sakarīgāks par 2013. gada nosacīto gaļas mašīnu. Jaunajā gadā būs blīkšķi, kas saistīti ar aptumsumiem. Vērši tur būs iesaistīti. Šie aptumsumi jums nesīs interesantas lietas, jo nokritīs daži priekškari. Vēršiem patīk informētība. Būs jums informētība!
Ja es būtu Vērsis, tad darītu tā. Ņemtu janvāra dīvainības un izbaudītu. Pēc tam skatītos, ko ar to marakuju (ko atnesīs tuvinieki un draugi) darīt. Mož ir ēdama. Apdomājiet darba/profesijas maiņu, ja tas ir aktuāli. Iemēģiniet spēkus jaunos, sev neraksturīgos pasākumos/darbos/nedarbos. Varbūt kkas no tā visa arī noder. Tagad nav laiks iestigt dūksnājā. Janvāris nebūs grūts. Dīvains gan, bet ne grūts. Un kas vispār Vērsim var būt grūts, ja tagad ir tā spēja tos 100 vezumus vilkt. Vēršiem ir jāskatās plaši – perspektīvu virzienā. 2014. būs viegls gads un patīkams arī. Lai viss notiek! Daudz laimes Jaunajā Gadā!! Priekā!

Horoskops Dvīņiem janvārim

Šo Jauno Gadu varētu tikpat labi nosaukt par Dvīņu Jauno Gadu, bet 2014. gadu – par Dvīņu gadu. Tikai Dvīņu pašu rokās tagad ir spēja un iespējas visu salaist ripā, citiem tas neizdosies.
Viss sākas jau 01.01.2014., kad Dvīnis izberzēs acis un sapratīs, ka pakrūtē kkas kņud un tā vairs nevar. Nost ar garlaicību – ACTION!! Gada pašā pirmajā dienā ir jauns mēness un šoreiz jums tas ienesīs jaunu, svaigu, ļoti spēcīgu un gana agresīvu enerģiju vienā no jūsu visiemīļotākajiem sektoriem – Džeimsa Bonda teritorijā, kur lielas naudas, risks, kaisle, sekss u.c. jaukumi. Tur arī bankas, kredīti, saistības, ilgtermiņa līgumi un dzīvības/nāves tipa jautājumi. Arvienuvārdusakot – ACTION.
Janvāris ir pamatīgs rīcības mēnesis un Dvīņiem sāk parādīties interesantas tendences, kas aizsniegsies až līdz 2015. gada novembrim, bet sākas viss jau rīt (01.01.14.). Janvāris no visiem kko paģērēs. Dvīņiem arī kko nāksies darīt. Jā, jā – saprotu, ka jums riebjas vārds „nāksies”, bet paga, ja vēl ir pacietība izlasiet tālāko.
Janvāris no Dvīņiem paģērēs izvilkt ārā Dvīņu talantus. Jūs pa taisno dodaties uz savu visiemīļotāko teritoriju: komunikāciju un jautrību. 2014. gadā jūs sagaida vnk perfekta debesjuma laika prognoze.
Februārī Ziemeļu mezgls BEIDZOT (aleluja) no jums visnīstamākās darba / ikdienas / rutīnas un garlaicīgo pasākumu mājas pārvelkas uz dzirkstošo līksmības un azarta māju. Dvīni, tas būs nenovērtējami! Tomēr ir vērts dzīvot. Un tas viss vēl notiks uz lielo plašumu un augstā lidojuma fona.
Jo tālāk janvārī un februārī, jo plašumi paliks lielāki. Tā teikt – no intīmā uz sociālo. Un pakāpeniski Dvīņi sāks pārvelties uz savu visiemīļotāko sektoru – sociālo aktivitāšu sektoru. Jūlija vidū jūs jau būsiet ar visām četrām sociālajās aktivitātēs, bet garšiņu tam jūs jau sāksiet reāli sajust februārī.
Jūlijā jums uzspīdēs saule, jo pamazām sāks mainīties fons. Tagad ir ūdenszīmju laiks, bet vasarā jau valdīs ugunszīmes. Dvīņi ir gaisa zīme, bet ūdens ar gaisu neko labi nesadzīvo, toties uguns ar gaisu... Oooo, tas jau ir pavisam cits stāsts. Dvīņiem jau ir zb, ka ārā visu laiku līst. Tagad arvien biežāk uzspīdēs saule, bet kad ir saulains, tad ir pavisam cits action.
Zodiakā Dvīņi ir iespiesti starp Vērsi un Vēzi. Nu par Vērsi un viņa vientiesību Dvīņi var vnk ierēkt, tad Vēži (lai arī ir dvīņuprāt pilnīgi lūzeri), tomēr ir bik interesantāki par garlaicīgajiem Vēršiem. Tomēr kaimiņi Dvīņiem, protams, nav tie foršākie. Bet tagad pie Dvīņiem ieradīsies Lauvas (jūlijā Jupiters uz gadu ieiet Lauvās) un tad tik’ sāksies jautrības!! Lauvas ar Dvīņiem var uzražot tādu ballīti, ka maz neliksies.
Te jāpiemetina vēl viens ne-maznozīmīgs fakts. Urāns – viens no debesjuma varenajiem jums ir draudzības sektorā un ir ļoti aktīvs. Urāns atbild par lietām, no kurām parasti atkaras žoklis. T.i. ja nu kādi brīnumi dzīvē gadīsies, tie nāks caur draugiem. Tā kā jūs pa taisno peldat komunikācijas un sociālo aktivitāšu virzienā, jūs neizbēgami sāksiet pastiprināti ietusēt ar draugiem, bet caur draugiem nāks visa veida pārsteigumi. Jau ap aprīļa vidu to sajutīsiet visnotaļ koši, kad jūsu draudzības sektorā būs pilnmēness.
Es te kko iepriekš minēju par talantiem. Un kāda gan Dvīnim (un, protams, arī citiem) daļa gar viņa talantiem? A vot kāda! 2014. gads dalās akurāt 2 daļās. Pirmā gada puse ir konstruktīva, bet otra daļa – spontāna. Otrajā gada pusē ļoti daudz ballīšu utt. Lai nodrošinātu to, ka ballītes ir kvalitatīvas, vajag tagad saraust mantu, kamēr bagātnieks Jupiters ir jūsu talantu, pašapziņas un naudas mājā. Janvārī sāk palēnām vērties vaļā plašumi. Tur ir jārīkojas ta-lan-tī-gi.
Patiesībā, prieks par jums. Esat lietus sezonu praktiski pārdzīvojuši. Nāk saulains laiks. Daudz laimes Jaunajā Gadā! Priekā, Dvīni!

Horoskops Ūdensvīriem un Ūdenssievām janvārim

Ir māksliniekam Repinam tāda glezna, kas saucās „Приплыли”. Tas ir par jums, lieliskie Ūdensvīri! Ja kāds tagad nesapratīs, kas notiek janvārī (pirmajās 3 nedēļās), tad tie esat jūs. Un saprast nevarēs neko, jo tas, kas jūs sagaida februāra vidū jums tagad pat sapņos nevar rādīties.
Es jau kkādu laiciņu atpakaļ rakstīju, ka mīlas dieviete Venēra ir tagad gruntīgi iesēdusies jūsu zemapziņā un jūsu iekšējā pasaulē. Tagad viņa tur ir atlūzusi uz veselu mēnesi un nāks pie sajēgas tikai pašās mēneša beigās.
Tagad jūsu iekšpasaulē ir vesels šurumburums. Cirks tur ir iebraucis. Ar to jau vēl ir par maz. Tur 1. janvārī jums arī eksplodēs jauns mēness, kas vispār sagriezīs visu kājām gaisā. Ūdensvīri ir zodiaka optimisti un sakarīgie. Jūs vienmēr visu nokārtojat, pamatā citu labā. Tas tagad ir aplam bīstami! Kas notiks tad, ja jūs atkal visu nokārtosiet, bet jums pat paldies nepateiks? Un tagad var arī nepateikt, jo ir kosmiskā vētra un cilvēki, maigi izsakoties, var arī nebūt adekvāti un to paldies - nepateikt.
Tad var atnākt rūgtumiņš ar vilšanās pazīmēm. Jums to vajag? Rūgtums ir pēdējā lieta, ko tagad lietot, jo ir jāsaprot, kas būs tālāk - februārī, pavasarī, visā 2014. gadā.
Jums ir kardināli jāmainās, jo nāk kkas liels un ļoti neparasts. Tādi/tādas, kādi esat, to jauno var arī nepaņemt. Runa ir par nopietnu laimi, kas ir tāda, kādu jūs pat nosapņot nevarat. Šai laimei ir cita ādas krāsa, tā nāk no tālienes un no pavisam citiem augstumiem.
Pilns mēness (16.01.) jums veselības, ikdienas sektorā. Tas vedina domāt uz paradumu maiņu. Pīpējat, dzerat, lieki kilogrami, kilogramu par maz, nezināt svešvalodu, nemākat braukt ar auto, neesat pabeiguši/-as skolu/augstskolu...? Es nezinu vēl kādi jautājumi... Par daudz/maz strādājat, baidāties no savas laimes? Kut kas pietrūkst? Neesat izrunājuši kkādas lietas? Dzīvojat ne tur? Darāt ne to?
Ap 17. februāri jums uz ilgu, ilgu laiku Ziemeļu mezgls ieiet plašumu, eksotikas un domas lidojuma mājā. Jau janvāra beigās milzīga enerģija ieplūdīs jūsu personībā. Ziemeļu mezgls atbild par gaišo nākotni. Uzsveru: par LAIMĪGO un GAIŠO nākotni. Februārī jums atveras pasaules plašumi un atveras nākotnes vārti uz šo gaišo nākotni.
Pasaules plašumu sektorā ir arī kareivīgais Marss. Tā ir rīcības un aktivitātes planēta. Nu, sakarīgie Ūdensvīri, salieciet visu kopā. Jūsos būs milzīga enerģija + plašumi un nākotne atveras + ir jārīkojas. Vai tas nevedina domāt, ka nāk nopietna laime. Tāda laime, kuru jūs nepazīstat un pat iedomāties nevarat, kā tā izskatās.
Ūdensvīriem, kā nevienai citai zīmei, ir jādomā par to, ko jūs apņematies jaunajā gadā. IR DAUDZKĀRT VĒRTĪGĀK APDOMĀT KO UN KĀ ES GRIBU MAINĪT, NEVIS IEKRIST AIZVAINOJUMĀ PAR TO, KA CITI NEPATEICA MAN PALDIES PAR TO, KA ES CITIEM PALĪDZĒJU. Neliels padoms – lai nebūtu jāiekrīt sevis žēlošanā un rūgtumā par nepateicību, vienkārši nevajag nevienam neko palīdzēt. Slīcēju glābšana, lai paliek pašu slīcēju ziņā.
2014. gadā neprecētiem Ūdensvīriem nāksies precēties, bet precētiem viss būs labi. Ap jūlija vidu jums kosmosa visvarenākais – lielais bagātnieks Jupiters ieiet jūsu vistuvāko attiecību sektorā. Tas ir vnk fantastiski. Citi jūs mīlēs, bet vai jūs tam esat gatavi? Tur Jupiters būs veselu gadu. Ja neesat gatavi, tad tagad ir laiks sagatavoties. Sports, izglītošanās, autovadītāju kursi utt. utjpr. Viss lai tagad ir jūsu rīcībā! Meklējiet, domājiet, shēmojiet. Līdzekļi visam atradīsies. Tagad jākaļ laime, nevis jātēlo mātes Terēzes. UN SKATIETIES PLAŠI, DOMĀJIET PLAŠĀS KATEGORIJĀS. Santīmu piš..na varētu arī būt noiets etaps.
Jūs esat supur-jauki un tas jums ir jāatceras. Janvāra Ūdensvīriem un Ūdenssievām – daudz laimes Dzimšanas Dienā! Visiem Laimīgu Jauno Gadu! Priekā! Aiziet!!

Horoskops Lauvām janvārim

Lauvuki, apsveicu! 2014. gadā ap pašu jūlija vidu jums sākas pilnīgi jauns etaps dzīvē. Debesjuma visvarenākais, vislielākais un visdāsnākais ieiet jūsu zīmē uz veselu gadu. Un šo vareno sauc par visu dievu dievu – Jupiteru. Principā nav teksta, lai aprakstītu to sajūtu, kad visa kosmosa varenība un labvēlība ir pie jums ieradusies. Un Lauvas to sajutīs!!
Sāksies pilnīgi jauna rītausma. Sākumā jūs kā mazi bērni pēc saldā nakts miega modīsieties un berzēsiet acis, tad kafija, rīta rosme un pilnīgi jauns 12 gadu cikls. Neko pasakaināku par šo debesjums nevar sagādāt. Tā kā esiet pacietīgi un pateicīgi. Vēlreiz apsveicu!
Par janvāri. Garlaicīgs mēnesis. Skan dramatiski, bet pagaidiet, Lauvas! Janvāris ir jāapskata visa gada griezumā. Mēness ass jums šoreiz ir t.s. veselības ass. Jums debesjums ir sakoncentrējis milzīgu enerģiju veselības sektorā. Un janvāri patiesi varētu nosaukt par veselības mēnesi, no sērijas – veselā miesā vesels gars.
Janvāris ir lielisks mēnesis visvisādām medicīniskām, atveseļošanas u.tml. lietām. Jauns mēness šomēnes iekrīt jau 01. janvārī. Uz to brīdi kopumā būs nenormāli aspekti pie debesīm, bet tie uz Lauvām attieksies tikai pakārtoti. Tauta juks prātā. Un Lauvas uz to varēs noskatīties smīkņājot ūsās. Lauvas būs mierīgas, ļoti mierīgas.
Lauvas var riktīgi nokoncentrēties uz ikdienas rūpēm, diētām, sportu, veselību un veselīgu dzīves veidu, jo tas tālākā gada ritējumā ļoti noderēs.
Tagad līdz jūlijam jums ir lietu nokārtošanas laiks un ir iespējams daudzas lietas novest līdz to loģiskam atrisinājumam. Tad sāksies lielais lidojums - Lauvu lēciens un būs vajadzīga lieliska veselība un laba enerģija un lietām, principā, ir jābūt pabeigtām, lai nepaliek astes un nekas netraucē lidot. Nu ko – jāsāk jau janvārī. Kāpēc gan sev arī neuzdāvināt lielisku veselību/izskatu uz šo vasaru, ja jau būs lielais uzrāviens? Ļoti noderēs!
Ap 12. janvāri enerģijas sāks nomainīties. Uz Lauvu redzesloka apvāršņa sāks parādīties tuvinieki/tuvākie. Viņi būs fokusā mēneša pēdējā dekādē un praktiski visu februāri. Viņi gribēs ar Lauvām ietusēt. Martā jezga jau būs uzņēmusi apgriezienus. Martā kaķi... nu jūs jau paši ziniet...Vēl viens iemesls sākt veselību uzlabot jau janvārī.
Marss – enerģijas, agresijas, darbības un nepacietības planēta jums stabili iesēdusies darba un komunikācijas sektorā. Pieļauju, ka šajā ziņā garlaicīgi jums nav. Bet tagad uzmanību! Lauvām var summā tomēr palikt garlaicīgi. Nu tad gaidiet pilnmēnesi. Tas jums atnesīs jautrības. Pilnmēness jums šoreiz blakus zīmē Vēžos. Bet tur jums ir dumpīgā Spīdolas tipa būtne Lilitiņa un bagātnieks Jupiters. Un Lauva atradīs kā sevi izklaidēt. Es nevaru garantēt, ka tās būs 100% legālas un sabiedrībā akceptētas izklaides... bet būs jautri. Kā teica māte, dzīvē viss jāizmēģina.
Tālāk svarīgi par 2014. gadu. Februārī Marsam komunikācijas/darba/aktivitātes sektorā pievienosies Ziemeļu mezgls. Kur Ziemeļu mezgls (tas šajā sektorā būs ļoti ilgi), tur visa uzmanība. Tur nāks labas ziņas par nākotni. Komunicēt nāksies daudz un dikti. Un komunikācija būs atslēga uz veiksmi. Viss Lauvu uzrāviens jūlijā būs komunikācijas iekrāsots. Nāksies ausis/acis jo plaši turēt vaļā, lai nepalaistu garām lielās lietas. Stāsts ir nopietnu laimi. Liela daļa komunikācijas pavasarī ies caur gultu. Hm... gultām. Bet vai nu man būs te Lauvas mācīt.
Ja tā apskatās, tad janvāris ir ideāls laiks, lai atkoptos pēc svētku sezonas, it sevišķi, ņemot vērā to, kas jūs gaida pavasarī/vasarā. Laimīgu jums jauno gadu, zodiaka cēlie un smukie! Ā, aknu protektori ir jālieto jau pirms svētku mielasta! Priekā!

Horoskops Svariem janvārim

Esiet sveicināti, gudrie un apdomīgie! Ja kādam varu apsolīt, ka 1. janvārī pamodīsieties ar labu sajūtu, tad tie būsiet jūs. Un lūk, kas par lietu un iemeslu optimismam.
Svari līdz ar Vēžiem, Auniem un Mežāžiem ir viena no t.s. kardinālajām zīmēm, kam nu debesjums ir noteicis būt par priekšgājējiem visos jautājumos. Garšiņu šim fenomenam jūs droši vien jau saņēmāt 2013. gadā. Tad nu lūk, procesi turpināsies arī 2014. gadā, tikai daudz interesantākā griezumā, nekā tas bija 2013. gadā.
Un sāksies viss tieši 01.01.2014., kad Svariem būs ļoti interesants un daudzsološs jauns mēness. Pie debesīm karājas kardinālais krusts, kas ietekmē vissvarīgākos dzīves jautājumus: pašu cilvēka personību, attiecības, ģimeni, darbu, mājvietu un Svari, līdz ar citām kardinālajām zīmēm, šīs enerģijas izjutīs visstiprāk. Ko tas nozīmē jums? A, vot ko.
01.01. Svaros ieplūdīs jaunā mēness svaigā un dzirkstošā enerģija. Tā jaukā veidā sāks sildīt Svaru attiecības ģimenēs, savas mājvietas sajūtu un emocionālo labsajūtu kopumā. Tā ir silta enerģija, lai arī samērā dinamiska. Janvāris, principā, ir ļoti nopietns un pat nežēlīgs mēnesis (pirmās 3 nedēļas jo sevišķi) un ir jātver jebkura jaukā lieta, kas silda sirdi. Galvas janvārī lidos tikai tā. Pilns mēness (16.01.) jums darba sektorā. Gaisā ož pēc pārmaiņām. Dzīvesvietas maiņa? Darbavietas maiņa?
Svari, nāk nopietns pavasaris jūsu dzīvēs!! Janvāris, pa lielām šaibām, ir musors, bet februāris jau būs pavisam cits putns. Un jo sevišķi, kardinālajām zīmēm, kas 2013. gadā tika pluinītas visvairāk.
Jau ap 12.01. Svari sāks sajust enerģijas nomaiņu. Varētu jūsu dvēselēs sākt iezagties arī tāda emocija kā prieks. Un tam būs stabils pamats. Nezinu kāds, bet tas, uz ko jūs klusībā cerat, piepildīsies. Ap 17. februārī (līdz 2015. gada novembrim) norisinās liels kosmisks fenomens. Ziemeļu mezgls maina zīmes. Un atkal kardinālās zīmes tas ietekmēs visvairāk, tātad – arī Svarus. Un Svarus šis fenomens ietekmēs visstiprāk visā Zodiakā!
Ja iepriekš enerģija plūda no Svariem uz cilvēkiem, tad tagad enerģija no cilvēkiem plūdīs tieši Svaru virzienā. Ko tas nozīmē? Lūk, ko. Svari koncentrētā veidā taps cilvēkiem interesanti un cilvēki veselu pusotru gadu mēģinās Svarus „celt gaisā”. Jūs mēģinās izbīdīt vadošās pozīcijās, jums lūgs piedošanas, jums nesīs dāvanas, pie jums atgriezīsies, pie jums lips klāt un jūs mēģinās iekarot visneparastākajos veidos. Nu ko, te nu ir jāieeļļo jūsu (iespējams) ierūsējušais došanas-ņemšanas mehānisms. Pareizāk, ņemšanas-došanas mehānisms. Kā jums ir ar dāvanu saņemšanu? Vai nav tā, ka katra dāvana tiek aplūkota no pozīcijas: a kas man par to jādod cilvēkam atpakaļ?
Šis ir patiesībā būtisks jautājums. Neba man jums mācīt dzīvot, bet nemācēšana saņemt dāvanas ir biežs (specifiski) Svaru klupšanas akmens un vientulības cēlonis. Tieši 2014/15 gadi būs tie, kuri koncentrēti mauks pa šo mehānismu. PASAULE IR PARĀDĀ KARDINĀLAJĀM ZĪMĒM UN JO SEVIŠĶI SVARIEM. Jums cilvēki ir parādā un cilvēki gribēs nolīdzināt un atdot jums dvēseliskos parādus. Nu tad esiet visžēlīgi un pieņemiet viņu atvainošanās un dažnedažādās vēlēšanās jums palīdzēt. Nepieņemsiet – nu ko? Sēdēsiet vieni paši savos aizbarikādētajos dzīvokļos ar izšūtu tepiķi pie sienas. Bet uz tepiķa uzraksts: Svaru liktenis ir klusi ciest. Vajag jums to? Ja nevajag – esat visžēlīgi. Pasaule jums ir parādā.
Svari var droši gaidīt vasaru. Jūlija vidū bagātnieks un debesjuma varenais (visvarenākais) Jupiters jums uz veselu gadu ieiet visjautrākajā mājā – draugu mājā. Būs ballīte gada garumā. Te nu ir vēl viens iemesls nesēdēt mājās, vientulībā pie sava izšūtā tepiķīša, bet doties tautās.
2014. gads jums patiks. Pirmā gada puse ir ļoti konstruktīva un sakarīga, otra puse - pilnīgi nekonstruktīva un nesakarīga, toties ļoti daudz ballīšu. Tāpēc jau tas kaifs Svariem, ka būs divas gada puses, kuras varēsiet tad izsvērt, bet izsvērt lietas jums patīk. Laimīgu Jauno Gadu, lieliskie! Priekā!

Horoskops Mežāžiem janvārim

Daudz laimes Dzimšanas Dienā, sakarīgie un prātīgie! Ko lai jums saka, nākotne (tuvākā un tālākā) jums patiks. Jūs virzāties uz skaidrību par lietām. Palēnām viss nostājas savās vietās un tas Mežāžiem patīk. Par to būs šis stāsts.
Kā jau katru gadu dzimšanas dienu sezonā, Mežāžos ieplūst jauna un svaiga enerģija. Jums jūsu personīgais jaunais mēness jau jaunā gada pašā pirmajā dienā! Mežāži, līdz ar Auniem, Svariem un Vēžiem ir kardinālā zīme. Tagad ik pa brīdim debesjumā uzzaigo kardinālais krusts. Kas tas tāds, jūs jautāsiet. Lūk, kas tas ir!
Kardinālais krusts ietekmē visas svarīgākās dzīves sfēras: personību, mājas/ģimeni, karjeru un attiecības. Katrā šajā sektorā tagad ir pa smagsvaram un vēl kādu laiku tur viņi atradīsies.
Jūsu personības sektorā ir Saule, Venēra, Merkūrs. Tagad tur būs arī jauns mēness (01.01.). Tā ir pamatīga enerģijas koncentrācija. Tā padarīs jūsu personību redzamu, skaistu un spožu. Jūsu māju, ģimenes, emocionālās labsajūtas sektorā ir brīnumu meistars un viens no kosmosa varenajiem – Urāns. Tas nesīs negaidītus pavērsienus šajos jautājumos. Jums pretējā zīmē – Vēžos ir debesjuma visvarenākais un vislabvēlīgākais spīdeklis – Jupiters. Tas nesīs dāvanas caur jums vistuvākajiem cilvēkiem - gan otrām pusītēm, gan sadarbības partneriem. Šī parādība nopietni sasildīs attiecību sektoru. Jūsu darba/karjeras/misijas sektorā stabili ir iesēdies kareivīgais, aktīvais, agresīvais un nepacietīgais Marss. Tas ārkārtīgi aktivizēs darba sektoru. Pie kam, Marss tur būs bezprecedenta ilguma laiku – vēl līdz augustam un arvien vairāk pieņemsies spēkā.
Tas kopumā vedina domāt, ka vitāli svarīgajās dzīves jomās notiek lietu sakārtošana. Es to sauktu par pārgrupēšanos.
Tālāk jāaplūko 2014. gads kopumā, lai būtu skaidra lielā bilde. Izrauts no konteksta, nopietnais un svarīgais janvāris, citādāk izskatītos drudžains. Februārī jums Marsam darba sektorā pievienojas Ziemeļu mezgls. Kur Ziemeļu mezgls, tur visa nopietnība, uzmanība un attīstība. Ziemeļu mezgls tur atradīsies līdz 2015. gada novembrim. Principā, tās ir ļoti labas ziņas, jo Ziemeļu mezgls rāda, kurā virzienā ir laime.
Mežāžiem patīk sakārtotība un skaidrība. Pirmām kārtām jau darba frontē un attiecībās. Tad nu lūk, tieši tur viss arī kārtosies. Jūs to lieliski sāksiet sajust jau 12. janvārī, kad sāks nākt konkrētas ziņas naudas jautājumos. Janvāra beigas un februāris jums ir lielisks pašapziņas celšanas/nostiprināšanas laiks. Tas arī ir nopelnītās naudas laiks. Te ir runa par jūsu lieliskajiem talantiem, kuriem būs tagad iespējas izpausties par visiem 100%. Bet tagad uzmanību!!
Jūlija vidū jums uz veselu gadu tiks piešķirts laimes putns ar lietošanas instrukcijām. Lieliskais, varenais, bagātais un bezgala labvēlīgais Jupiters ieiet jūsu visdinamiskākajā, visnoslēpumainākajā un, savā ziņā, vismilzīgākajā sektorā. Tur ir milzīgas naudas, kaisle, dzīvības/nāves tipa jautājumi. Un vēl pie tam Jupiters ieiet Lauvās!
Laimes putns nozīmē vienu – jebkura jūsu vēlēšanās nenovēršami piepildīsies. Un tā tas būs veselu gadu – no vasaras vidus līdz nākamās vasaras vidum. Tā kā laimes putns ar lietošanas instrukcijām izpilda VISAS (bez ierunas) vēlēšanās, tas arī nozīmē lielu atbildību, pirmām kārtām, savā priekšā. Tas nozīmē, ka maksimāli būs jātur skaidru galvu. Laimes putnam ir tendence piepildīt arī dzēruma murgus. Tā kā – uzmanīgi! Nākamo reizi laimes putnu saņemsiet tikai 2026. gadā. Ir vērts iespringt, lai uzbūvētu to, ko patiesi vēlaties. Es galīgi nešaubos, ka Mežāži gan mācēs laimes putnu izmantot pa visiem 100%, ko arī jums novēlu.
Vēlreiz daudz laimes Dzimšanas Dienā un laimīgu Jauno Gadu! Lai tas nes to, ko jūs esat iecerējuši un sirsniņās iekārojuši! Priekā, lieliskie!!

Horoskops Zivij janvārim. Ihtioziņas

Nu ir svaigas zivis, dzīvas zivis, zivis marinādē un ceptas zivis. Gadās arī kūpinātas. Dažbrīd zivis nārsto, bet dažbrīd – nēršas. Tagad zivis nārstos... oi, kā nārstos.
Gaidiet, ihtiandri, 1. janvāri, gaidiet! Vispār gaidiet 2014. gadu. Ilgi jau nav atlicis. Gada pirmajā dienā jums fan-tas-tisks jauns mēness. Tas iekrīt jūsu draudzības sektorā. Viss janvāris jums līksmības un dzirkstoša bērna prieka apvīts, bet kāds ir janvāris, tāds viss gads.
Zivis ir maigi, jūtīgi, dziļi kustoņi. Nav Zodiakā neviena radījuma, kas būtu apveltīts ar lielāku plastiskumu un intuīciju, kā jūs. Un 2014. gadā būs kur izvērsties, tikai mērogi būs neaptverami. Šis ir zināmā mērā izšķirošs gads jūsu LIELAJAI LAIMEI. Par ko tad ir stāsts. Lūk, par ko.
Jūs jau droši vien esat izvagojuši citu zīmju horoskopus, jo zivis ir aplam ziņkārīgas. Tad jūs jau nojautāt, ka jums, tāpat kā pārējiem Zodiaka pilsoņiem būs milzu kosmiski blīkšķi (2 gab) 2014. gadā.
Jā, jā! Jau februārī viss VISS mainīsies. Zivīm sākas izšķirošā cīņa par savu lielo laimi, tikai īpaši jācīnās nebūs. Tā pati atnāks (kur liksies). Ziemeļu mezgls iesoļo (17.02.) jūsu 8. mājā. Tā ir visnoslēpumainākā, miglainākā un nesaprotamākā māja visā debesjumā un cilvēku dzīvēs. Te nu ir tas stāsts par Zivju fantastisko intuīciju. Tikai Zivs pati nojauš, kādā veidā tā pieņem lēmumus. Neviens... NEVIENS nekad nav varējis tā pa īstam Zivi saprast.
8. māja ir dzīvības/nāves tipa jautājumu māja. Tā ir milzīgo naudu, banku, kredītu, seksa un kaisles māja. Tā ir kardinālo lēmumu māja. Tajā jums līdz 2014. gada augustam atrodas kareivīgais, agresīvais un nepacietīgais Marss, kurš saka: „Davai, metamies cīņā! Es garantēju uzvaru!” Un tagad tur vēl būs arī Ziemeļu mezgls (līdz 2015. gada novembrim). Bet, kur Ziemeļu mezgls, tur ceļš uz laimi. Tie ir nākotnes un laimības vārti. Te nu ir pienācis laiks LIELAJAM IZRĀVIENAM!
Kas ir šis izrāviens, jūs zināt paši/pašas. Tā var būt tikpat labi sava biznesa uzsākšana, disfunkcionālu attiecību beigšana, izraušanās no vecāku žņaudzošajām skavām, radošā projekta realizēšana utt. Da jebvaikas, ko jūs jūtat, ka jums dzīvē ir jāpaveic. Un izdosies paveikt, jo...
Jo lielais, varenais Jupiters ieiet jūsu veselības/ikdienas/darba/rutīnas mājā (2014. gada jūlijā) un garantēs spēku un VEIKSMI visos darāmajos darbos. Būs redzami veselības uzlabojumi (kam tas ir aktuāli). Tas saucās – veiksme un vieglums pavadīs jūs ikdienā.
Tikai Zivs varā un tikai pašas Zivs varā ir jautājums: vai es gribu lielo uzvaru sasniegt viegli vai kā savādāk. Zivs (ja tā nav nesamērīga izmēra haizivs) ir ļoti manevrētspējīga. Neliels padoms – neapgrūtiniet sevi ar sīkumiem un ikdienas rūpēm. Think BIG now (domā lielas lietas)! Nākamais tāds periods būs 2026. gadā, bet tad jau figviņ-zina, kas būs. Jāsāk rīkoties jau tagad.
Un jāsāk ir nekādā citā dienā kā 01.01.2014. Jums tagad līksmības periods, kurā var uzņemt kursu uz vieglumu vai smagumu. Te nu lai Zivs izdaudzinātā intuīcija jums pasaka priekšā, kādu smaguma pakāpi sev paņemt. 8. māja nav joka lieta. Tieši tur ir vislielākie svaigā ūdens rezervuāri. Tur ir arī zivju ceptuve/marinētava. Ja gribi tapt izcepts/-a un apēsts/-a, lūdzu! Tikai vai jums to vajag?! Pretī plašumiem un skaidram ūdenim! Brīvību Villijam!! Uzvara un veiksme būs jūsu pusē, jo jums vienmēr ir bijusi un būs taisnība! Ā... tas bija par Auniem :) ... joks... tas 100% attiecas arī uz Zivīm. Zivij ir zivs taisnība. Lai jums pasakains, veiksmīgs un lielās laimes apvīts Jaunais Gads! Priekā, visskaistākie!!

Horoskops Jaunavām janvārim

Nu Jaunavām janvāris ir pa smuko. Jau 1. janvārī Jaunavas sajutīs kārtīgu prieka un līksmības piešprici jaunā mēneša izpildījumā.
Jauns mēness gada pašā pirmajā dienā jums Lauvās, tātad jūsu dzirkstošās līksmības mājā. Bik žēl, ka jauns mēness netrāpās jau uz Vecgada vakaru, kad līksmības piešprice būtu īstajā laikā, bet ko padarīsi. Līksmība jums nāks ar Jauno Gadu un būs ar jums visu janvāri. Tas tā jauki.
Jo dziļāk mēnesī, jo līksmība kopā ar draugiem pieņemsies spēkā. Pilnais mēness (16.01.) jums draudzības sektorā un tas ir ļoti būtiski. JUMS DRAUGU PULKĀ JĀSĀK MEKLĒT SABIEDROTIE UN SADARBĪBAS PARTNERI. Tas saucās: šmigo, šmigo, bet ausis/acis turi vaļā, jo jums priekšā ļoti neparasts laiks un neparasts gads.
Februārī notiek zīmīgs kosmisks notikums visam Zodiakam un, protams, arī jums. Ziemeļu mezgls ieiet jūsu nopelnītās naudas un PAŠAPZIŅAS sektorā. Tas ir arī jūsu talantu sektors. Ar Ziemeļu mezglu ir tā: kurā sektorā tas atrodas, tajā virzienā pagriežas visa mūsu būtība un uzmanība. Tajā pusē mājo laime un piepildījuma sajūta. Un jums tā mājos pašapziņā, talantos un nopelnītajā naudā.
Tā nu būs, ka dažas jaunavas jutīsies ļoti labi, saņemot labu atalgojumu. Dažas Jaunavas, savukārt, lolos savus talantus un baudīs pašapziņu caur tiem. Pie kam, Jaunavas šajos jautājumos (talantos/naudā) izpildīsies visnotaļ spēcīgi, pat agresīvi. Jums kareivīgais, rīcību alkstošais Marss ir tajā pašā pašapziņas sektorā vēl līdz augustam. Un ar katru dienu viņš pieņemas spēkā. Es varu tikai iedomāties jūsu reakciju uz to, ka kāds taisītos apšaubīt jūsu talantus un mēģināt samaksāt jums mazāk kā pienāktos. Lai vai kā tas arī būtu, pašapziņa, talanti un nauda būs fokusā līdz 2015. gada novembrim. Vispār 2015. gada otrajā pusē Jaunavas valdīs pār visu pasauli, bet tas jau ir pavisam cits stāsts.
Tagad bik paturpināsim par 2014. gadu un pašapziņu. Kā raugi, ar februāri jau jūsu pašapziņas/labsajūtas jautājums nebūt neaprobežojas. Turpmākā attīstība ir pavisam neparasta. Kad būs izdzīvots pavasaris, kas jums solās būt aplam kaislīgs, nāks vasara. Un vasarā – lielais kosmosa blīkšķis, proti, Jupiters maina zīmes. Tas iesoļo jūsu iekšpasaulē/zemapziņā.
Tas ir īpašs stāvoklis, kurā cilvēks nonāk reizi 12 gados. Jupiters ir visvarenākais debesjuma spēlētājs. Viņš ir spēcīgāks, bagātāks pār visiem. Jupiters ir labvēlis un lielo dāvanu dāvinātājs un no jūlija vidus uz veselu gadu viņš būs ar jums. Tas nozīmē, ka visas dāvanas ir jūsos. Tās akumulēsies, veidosies, briedīs, veidosies jūsos, lai pēc gada jums sāktos pilnīgi jauna rītausma.
Kamēr Jupiters ir iekšpasaulē, jūs atpūšaties un gatavojaties pilnīgi jaunam uzrāvienam. Jūs pabeidzat lietas. Sievietēm (kam tas ir aktuāli) tas ir ideāls laiks grūtniecībai. Visiem, kam Jupiters zemapziņā, tas arī ir ideāls laiks plānu radīšanai. Ļoti labi šajā laikā būs atskatīties uz pēdējiem 12 gadiem. Es gan stāstīšu vairāk, kad nāks jūlijs, bet vienu varu pateikt – tas ir absolūti svētīgs laiks, kas bieži dzīvē negadās. Kā jau biju minējis, tas notiek reizi 12 gados un ilgst tieši 1 gadu.
Jaunavām šis janvāris un arī sekojošie mēneši līdz jūlija vidum ir laiks, kad aktīvi jābūt sabiedrībā. Kā jau teicu, būs iespējas atrast sabiedrotos, domu biedrus un sadarbības partnerus. Vistuvākie jums būs vislabākie draugi, jo lielais draugs (kas nenodos nekad) atrodas jūsu vistuvāko attiecību sektorā. Tagad ir ļoti īpašs laiks jums. Tas ir ļoti dziļš un niansēts laiks. Lai jums viss izdodas, kas iecerēts! Laimīgu Jauno Gadu, fantastiskās Jaunavas! Priekā!!

Horoskops Auniem janvārim

Paldies, Aunīši, par pacietību un sapratni. Rakstu jūs kā pašus pēdējos. Jo tie pēdējie būs tie pirmie.
Nu, Auneļi – jums tāpat kā Vēžiem, Mežāžiem un Svariem (kardinālās zīmes) ir zināms vakars uz ezera. Koroč, ja jūs nesamainīsiet lietas, tad var sanākt arī daža laba dubļonka (aunādas kažociņš). Vēl aunādas tagad ir moderni izmantot deķu ražošanā. Dziļi un izjusti jūs izbāzīs, ja tagad ne-no-orientēsieties. Pasaule tagad tāda – vai nu jūs izbāž, vai jūs izbāžat. Izvēle ir 100% up to you.
Par ko stāsts? Būšu lakonisks. Auniem apkārt čum un mudž ar pilsoņiem, kam nav spēka kko darīt, vai nav spēka vispār. Ir 2 kategorijas cilvēku, kam nav spēka: tie kam spēku vajag dot (jo viņi vnk ir uz brīdi izšāvuši visu pulveri) un tie, kam nekad nebūs gana. Tad lūk tie, kam nekad nebūs gana, galu galā Aunu izbāzīs, ja Auns nenorādīs šiem īpatņiem viņu pareizo trajektoriju un neiedos viņiem pareizo paātrinājumu.
Debesīs karājas kardinālais krusts (jupis viņu būtu parāvis). Tas nozīmē tikai to, ka tiek stimulētas, kairinātas, pārbīdītas visas vitālās lietas dzīvē. Un tas visvairāk attiecas tieši uz kardinālajām zīmēm, tātad – arī uz Auniem. Tiek skarta paša Auna personība, mājas, darbs, attiecības. Un uzsvars būs tieši uz attiecībām, pie kam vistuvākajām. Zem vistuvākajām attiecībām saprotam laulātos, mīļotās/-os, partnerus, sadarbības partnerus. Visus, ar kuriem ir rakstītas un nerakstītas vienošanās.
Jauns mēness (01.01.) jums ienesīs jaunu, frišu enerģiju darba/karjeras jautājumos. Katrā ziņā eiro ieviešana jums nāks tikai par labu. Bezdarbnieki Auni janvārī var meklēt darbu. Veiksmes procents ir ļoti augsts. Vēlāk janvāra mēnesim būs ļoti interesanta attīstība. Arvien lielāks uzsvars būs uz Auna labsajūtu savā ādā. Vai tā būs sava ģimene, sava garāža vai guļamistaba - vienalga, bet labsajūta pieaugs.
Šī tendence saglabāsies un vairosies vēl vismaz 1,5 gadus – līdz 2015. gada novembrim. Tā kā labsajūta savā ādā tikai augs, līdz ar to pašas ādas cena arī pieaugs. Bet, kā pie mums Zodiakā saka: kur auni, tur cirpēji. Te nu, Auneļi, neliels padoms. Kā jūs jūtat, ka jūs cērp (bez jūsu piekrišanas), tā cirpt gribētājam lodi pierē un atpakaļ uz elli. Nu un kas par to, ka jums ir bagāts kažoks? Vai tad tas jums no gaisa nokrita? Nē, šālē uz poda un audzē pats/pati sev kažoku.
Februārī jūs šo tendenci jau sajutīsiet jo koši. Tālākais (grūtākais). Ja ar paziņām tikt galā ir nosacīti vienkārši, ko darīt ar tuvākajiem. Vai viņi arī var būt cirpēji? Maz ticams. Te nu ir ļoti uzmanīgi un pacietīgi jāizvērtē. Tāpēc jau rakstu jūs kā pēdējos, jo ir vajadzīga pacietība. Likmes ir aplam augstas. Jūs topat nereāli garšīgi. Tuvākie var pat sabīties no Auna spozmes, it sevišķi pēc jūlija vidus. Un tuvākos nevajag badīt un baidīt. Tuvākie ir tuvākie. Cirpējus gan jāatbrīvo. Kā teicu, jūs topat garšīgi, bet skaudīgo šakāļu pulki it nemaz negrib snaust.
Kas tad notiks tajā jūlijā, par kuru minēju. Nu vispār vāks. Lielais bagātnieks un kosmosa visvarenākais (dievu dievs) – Jupiters uz gadu iesoļo jūsu līksmības, bērna prieka, azarta un radošuma mājā. Un Auns uzvilks savu zelta ādu un spīdēs pāri visiem. Te, protams, man būtu arī ko pateikt par latviešu tautas reakciju uz tiem, kas ar kko izceļas, bet nu es to aiztaupīšu.
Kopumā jūs varat samanīt, ka debesjums jūs paceļ spārnos. Klāt vēl nāk tas, ka beidzās ieilgušais ūdens laikmets (lietus sezona) un drīz sāks spīdēt saule. Jūlijā Jupiters ieiet jūsu brāļu zīmē – Lauvās un sākas uguns laikmets. Un Auniem uguns stihija ir tā tuvākā. Nojaušat, kas notiek? Visas pazīmes rāda uz to, ka Auniem nāk foršais laiks. Tas ir viss ir jūsu nopelnītais. Un nopelnīto nebūs šakāļiem atdot. Lai jums lielisks 2014. gads! Priekā, spožie!!

Horoskops Skorpioniem janvārim

Hahaha... Skorpīši. Nebūs jums miera janvārī. Varētu padomāt, ka jūs visi strādājiet apkalpojošajā sektorā, kam būs jāsavāc visa svētku sezonas laikā saražotā jezga. Normāli cilvēki, starp citu, janvārī guļ un vaimanā par pārēšanos/pārdzeršanos svētkos. Normāli cilvēki janvārī mēra apkārtmēru, kāpj uz svariem un šausminās, bet ne Skorpioni!
Jums jau pašā pirmajā jaungada dienā – 1. janvārī sāksies aktivitātes un rosības laiks. Jaunais mēness (01.01.)ienesīs pagalam jaudīgu un bik drudžainu enerģiju jūsu komunikāciju, darba, komandējumu, brāļu/māsu, kaimiņu un kolēģu sektorā. Tas ir vislielākās aktivitātes sektors, kurā ieplūdīs tiešām liela enerģija. Kāda mārrutka pēc jums tas vajadzīgs?
To es nezinu, bet zināma fiška tajā visā ir. Tur jāpaskatās bik uz priekšu – nu kādu pusotru gadu, apmēram. Lietas mainās un mainās aplam strauji. Aiz drudžainā sektora seko mājas miera sektors. Ja jūs, kā visi pārējie Zodiakā decembrī skraidītu, pirktu dāvaniņas uz Zsv un JG, taisītu gada bilances utt. un janvārī atgulētos, tad viss būtu skaidrs. Jums šis cikls nobīdās pa 3 nedēļām.
Janvāra pirmās 3 nedēļas jūs bizosiet un rausieties, bet atgulēties varēsiet janvāra beigās/februārī, kad strauji nomainīsies enerģijas. Jūs tās sāksiet sajust jau ap 12. janvāri. Drudzi nomainīs MIERS. Tas būs nereāls kontrasts. Janvāris un februāris būs absolūta kontrasta mēneši. Kā melns ar baltu.
17. februārī jūsu iekšpasaulē braši ieceļo Ziemeļu mezgls (līdz 2015. gada novembrim). Kur Ziemeļu mezgls, tur perspektīvas un ceļš uz pilnību un laimi. Ceļš uz jūsu laimi tagad vedīs caur jūsu zemapziņu un iekšpasauli. Skan dīvaini un tāpēc (citām zīmēm es to neskaidroju), jums ir jāzina, kur iesoļos jūsu Dienvidu mezgls un, vispār, kā notiek lietas ar šiem mezgliem.
Kur Ziemeļu mezgls, tur visa mūsu uzmanība, tur mēs pagriežam seju. Kur Dienvidu mezgls, tur perebors (tā lieta mums jau ir kā nasta), tur mēs pagriežam savu d..., atvainojos, tam mēs pagriežam savu muguru. Muguru jūs uz pusotru gadu pagriezīsiet rūpēm, raizēm, ikdienai un rutīnai. Tagad top skaidrs, ka janvārī jums vajag nojāties ar rūpēm un raizēm līdz nemaņai, lai sajustu to kontrastu un to mieru, kas pēc tam sekos.
Iedomājieties – mierīgs Skorpions. Nu es personīgi nevienu tādu vēl neesmu redzējis. Jūs nesen izkāpāt no elles (cerams, ka elles uniformu nodevāt) un tagad iepeldat miera ostā. Tas nekādā ziņā nenozīmē to, ka tagad jūs būsiet atsaldēti, nozombēti, saguruši vai vnk nīkuļi. Nē!! Tas nozīmē, ka kkas jūsu iekšpasaulē ir sakārtojies tādā vīzē, ka lēmumus jūs turpmāk pieņemsiet vēsu prātu. Varbūt arī vnk tādēļ, ka dzīves jezga jau apnikusi un gribās kko sakarīgu. Varbūt jums ir kādi citi apsvērumi, to es nezinu. Zinu tikai to, ka lēmumi paliks daudzkārt stingrāki un pamatoti JŪSU PERSONĪGAJĀ ATSKAITES SISTĒMĀ.
Nav jau tā, ka Skorpioni baigi klausītos, ko citi viņiem saka. Te jau jūs varat lieliski sacensties ar Auniem, bet Skorpioni bieži vien NEKLAUSĀS ARĪ SEVĪ un netic sev. Tagad šī lieta stipri vien pamainīsies. Varētu teikt, ka pēc pāris gadu pabūšanas ellē, Skorpioni beidzot pilnīgi atkopsies un noticēs savai varēšanai.
Jūlija vidū vēl viens kosmisks blīkšķis. Varenais, labvēlīgais un bagātais Jupiters uz veselu gadu pāriet uz jūsu darba/karjeras sektoru. Tas nozīmē, ka šis sektors jums būs svētīts un veiksme tur būs praktiski neizbēgama. Tas kkā sienas kopā ar vēso galvu, mierīgajiem lēmumiem utt. Kad būs sadzijušas pēdējās elles rētas (februārī), jūs arvien biežāk sāks apmeklēt īsts un fundamentāls prieks. Prieks par sevi, prieks par notiekošo, par bērniem, sunīšiem/kaķīšiem. Prieks par dajebvaiko. Tur jums palīdzēs dzīļu valdnieks Neptūns, kas to tik vien gaida, kā parādīt jums dzīves fundamentāli priecīgo pusi. Nu tad domājiet, mīļie Skorpīši! Padrudžojiet janvārī un sāciet funktierēt par vēsajām lietām. Miers, noteiktība un prieks! Kā bankā garantēju, jums tas patiks. Laimīgu un svētīgu Jauno gadu!!

By Andis Geste