pirmdiena, 2014. gada 13. janvāris

Laiks 12.01.2014. – 24.01.2014.

MANIK – BEN – KAWAK (12.01.2014. – 24.01.2014.)

Ir sācies jauns Manik vilnis. Vilnis, kuru vada Manik enerģija un tas nozīmē to, ka šajā vilnī intuīcija būs tā, kas mūs vadīs un vedīs uz mērķi.

Šajā vilnī mums ir jāpaļaujas uz savām sajūtām un jādara tikai tas, ko gribās.

Šajā vilnī būs svarīga informācija, lai mēs spētu sakārtot savu dzīvi un justies stabili.

Šis vilnis dziedinās mūs un palīdzēs atrast mūsos problēmu risinājumus caur sajūtām. Būs jānotic tam, ko jūtam un pilnībā jāpaļaujas uz to.

Svarīgi ir visu laiku atcerēties to, ka ir jāiet uz mērķi un sava uzmanība jāfokusē uz to, ko gribās sasniegt un pārliecinoši jādodas uz priekšu.

Ja ticēsim intuīcijai un būsim pārliecināti par to, ka mums viss izdosies kā iecerēts vai labāk, tad tā arī būs. Pārliecība un ticība sev būs tā, kas virzīs mūs uz priekšu.

Lai šajā vilnī sasniegtu rezultātu, ir loti svarīgi neatgrūst patiesību, nebaidīties no patiesības un būt gataviem pieņemt to, ka patiesība ne vienmēr ir patīkama. Pieņemot un atzīstot patiesību, mēs nonāksim pie savām iecerēm.

Lai šajā vilnī mēs justos stabili un pašpietiekami, mums ir jāatmet bailes un jāiet cauri tam, ko dzīve ir atnesusi.

Mums ir jāļaujas vides impulsiem un jāsakārto dzīve tāda, kādu mēs to vēlamies, jāpilnveidojas un jānogriež viss liekais. Lai nezaudētu materiālo stabilitāti, mums ir jādara tikai tas, ko mīlam un jāizpaužas caur mīlestību pret sevi.

Ja pieņemsim un no savas dzīves izsviedīsim visu to, ko nemīlam, stabilitāte saglabāsies visu vilni.
Šajā vilnī gribēsies pabūt ar tuvajiem, ar draugiem un domu biedriem un to arī vajag darīt, jo caur to mēs ieraudzīsim mērķi, uz kuru doties.

Šajā vilnī ir izteikti jāgrib būt ciešā saiknē ar Dievu un šī griba būs tā, kura aktivizēs palīdzību it visā no Augšas.

Manik ir enerģija, kura jūt ieguvumu. Manik ir enerģija, kura meklē sajūtas, kuras sagādā baudu, sajūtas, kuras ir patīkamas, taču tikko kā tveramas. Manik ir sajūtu un baudas mednieks, kurš mums palīdzēs sajust, pēc kādām sajūtām tiecamies un kas mums sagādā baudu.

Manik ir arī manipulatīva enerģija, kura gatava pārkāpt citu brīvo gribu, lai tikai saņemtu šo baudu, tikai manipulētāji parasti dzenās pēc materiālām vērtībām un to, iespējams, darīs daudzi šajā vilnī.
Manik ir mednieks, kurš medī to, kas viņam ir vajadzīgs! Iejutīsimies šajā lomā, lai nomedītu to, kas mums dzīve nepieciešams. Un galvenais ko šajā vilnī ir jānomedī, ir savs mērķis – mērķis, kuru gribās sasniegt. Sajūtas un griba to sasniegt, vedīs straujā ceļā pretī rezultātam.

Šis ir sajūtu meistaru un radošās enerģijas alķīmiķu laiks! Iejutīsimies šajās lomās, būsim savas dzīves sajūtu un emociju meistari, sajutīsim it visu, ko kosmoss mums stāsta. Iejutīsimies radošu alķīmiķu lomās un pieiesim it visam radoši, un radīsim savu dzīvi.

Atcerēsimies, ka alķīmiķa un radītāja galvenais instruments ir ticība sev, saviem spēkiem un tam, ko darām. Ja ticēsim sev un savai radošajai izpausmei, tad iestādītā monēta muļķu zemē izaugs par lielu naudas koku, kurā nauda augs paciņām, nevis monētām
Ticība, nevis cerība - ir spēks, kurš rada bez kompromisiem.

Noticēsim, ka esam radītāji, iejutīsimies alķīmiķa un meistara lomā, izkrāsosim savu dzīvi, piepildīsim to ar visu, ko vienmēr esam gribējuši un izmainīsim visu, ko vairs nevēlamies savā dzīvē.
Izmainīsim to ar tādu vieglumu, ar kādu vējš nes putna dūnu spalvu pa gaismu.

Sajutīsim, ka esam savas dzīves un savas realitātes Dievs un karalis, kurš ar vienu zižļa mājienu pārvērš savu dzīvi tādu, kā vēlās un dara to nevis rīt, parīt vai aizparīt, bet uzreiz kā sajūt, ka tas ir jāveic.

Būsim savas dzīves saimnieki un noteicēji! Sajutīsim sevī tādu dzīves saimnieku, kādi vienmēr esam gribējuši būt un par kādiem būtu priecīgi, ja redzētu sev tos apkārt.


Visuma laika un telpas radošā alķīmija