otrdiena, 2014. gada 21. janvāris

K.M. "Gaisma bez robežām- cilvēka patiesā būtība" (sākums)

Gaismas domas no Kristīnes Mucinieces


Gaisma bez robežām– cilvēka patiesā būtība.
Mēs esam SAVAS dzīves Meistari.

            Cilvēku dzīvēs tagad notiek izmaiņas. Cits tās sajūt, cits vēl ne. Tās var būt gan fiziski izjūtamas izmaiņas mūsu ķermeņos, gan arī garīgas izmaiņas mūsu apziņā. Pēkšņas sāpes, nogurums, viegli reiboņi, līksmes momenti, kas mijās ar straujiem apātijas brīžiem, nervozums, ātras dusmas, kuras pēkšņi nomaina prieks, it kā nekas nebūtu bijis, utt., utt. Vienu vārdu sakot nesaprotamas un diskomfortu radošas norises, kas visticamāk rada jautājumu– kas ar mani notiek?

            Šādos brīžos nevajag tam ļaut sevi pārņemt un iedziļināties, bet uztvert to, kā absolūti normālu parādību savā transformācijas procesā. Mēs maināmies. Un tas ir pilnīgi normāli. Mainās Zeme. Un šie procesi atstāj ļoti spēcīgu iespaidu uz mums, gribam mēs to vai negribam. Cits šīs izmaiņas pārdzīvo ļoti spēcīgi, kāds cits tās izjūt vieglāk. Tāpēc, lai mēs tās pārdzīvotu pēc iespējas vieglāk, ir jāmaina mūsu attieksme pret notiekošajiem procesiem. Viss notiek pareizi un tas ir jāuztver ar prieku. Meklējam un iesaistāmies nodarbēs, kas liek kustēties un rada prieku, paceļ vibrācijas– staigāt, uzturēties pēc iespējas vairāk dabā, svaigā gaisā, dziedāt, dejot, apmeklēt pozitīvus pasākumus, pēc iespējas samazināt treknu ēdienu daudzumu uzturā, vairāk ēst svaigus dārzeņus un augļus, dzert tīru ūdeni. Radam neatkarīgu prieku SEV PAŠAM! Neiesaistot un neliekot mākslīgi priecāties citiem. Prieks SEV! Tad šīs transformācijas notiek harmoniskāk un katram atbilstoši, neļaujot ieslīgt apātijā.

Jau tagad pasaule ir tik ļoti mainījusies, ka daudzas lietas vairs nestrādā tā kā tas bija pierasts iepriekš. Mēs atrodamies Jaunajās enerģijās, vecās enerģijas ir aizgājušas, un vecajām sistēmām un lietām vairs nav šo enerģiju atbalsta, tāpēc arī daudz kas vairs nestrādā. Tas attiecās uz visām mūsu dzīves sfērām. Tas rada satraukumu un stresu– mēs nesaprotam kas notiek.

Vecajam ir jāaiziet. Tas paņem sev līdz ļoti daudz no mūsu dzīvēm. Vai mēs to gribam, vai negribam. Tas radīs satraukumu, jo aizies arī tādas lietas, ko mēs neesam gatavi atdot. Taču mums ir jāsaprot, ka– lai arī cik sāpīgi, nepatīkami vai satraucoši ir zaudēt veco un pierasto– jaunais nāk ar NEIEROBEŽOTĀM iespējām mūsu turpmākajai dzīvei.

Pašreiz mums to ir grūti saprast, jo to, ko nevar aptaustīt ir grūti izprast! Bet tāpēc mēs tagad esam te un tagad, lai apzinātos un izprastu un KATRS SEV to varētu atvērt– šīs iespējas, šīs zināšanas, šo pārticību, šos sapņus– ienest un realizēt SAVĀ dzīvē. Tikai un vienīgi SAVĀ!

Līdz ar vecajām enerģijām aiziet arī vecais domāšanas veids. Un tāpēc paliek arvien grūtāk. Iesākumā. Jo sapratne par lietu kārtību MŪSU dzīvēs mainās līdz pašiem pamatiem. Tas it kā sākumā pat izsit pamatu mums zem kājām. Mums vismaz tā liekas. Tas būtu tā, it kā putnēns mācītos lidot– pirmo reizi atstājot ligzdu. Tāpat ir ar mums. Mēs esam gaisā– ligzda aiz muguras– nākamais nosēšanās punkts tālu priekšā. Nekas cits neatliek, kā uzņemties atbildību pašiem. PAŠIEM! Katram par SEVI! Jo viss ir mūsos. Viss jau tur ir iekšā. Jaunās enerģijas to visu atbalstīs un ļaus visam piepildīties brīvi un neiedomājami skaisti. Tāpat kā gaisa straumes putnēnam. Tās ies savu ceļu, taču vienmēr putnēnu atbalstīs, ja viņš tām uzticēsies. Viņam neviens nav to mācījis, bet viņš ZINA, ka tā būs. Un arī mēs visi ZINĀM. Iekšēji savās sirdīs.



Gaismas domas no Kristīnes Mucinieces