otrdiena, 2014. gada 14. janvāris

Fragments no SOLĀRAS prognozes JANVĀRIM 2014

PĀRSLĒGŠANĀS uz ĪSTO un PATIESO

http://www.nvisible.com/
No angļu/krievu valodas tulkoja Maija Čepule

Svaigas jaunā 2014.gada enerģijas sāka pieplūst tieši Jaungada naktī. Gluži tāpat kā mēs – tās sveica Jauno Gadu ar lielu prieku, mīlestību un entuziasmu, gatavas lēcienam uz priekšu, uz Jauno Ainavu, tomēr viss, šķiet, negaidot apstājās.

Tāda sajūta, ka laiks apstājies, vai arī, ka pasaule pēkšņi izbeigusies. Nevar pateikt, tieši kurā dienā un cikos tas notika. Bija sajūta, ka nevar skaidri savas fiziskās acis nofokusēt – viss mums apkārt izliekas mīksts un pūkains. Mūsu efektivitāte mazinās, un mums grūti Novest Lietas Kārtībā.

Tad arī – daži no mums tūlīt saaukstējās vai saslima ar gripu, tika ieputināti, vai arī tika apstādināti augstas temperatūras dēļ. Tas nepavisam nebija tas, ko mēs bijām gaidījuši … Un tomēr tas bija noderīgi – jo tas piespieda mūs – pārtraukt visas ārējās nodarbes, un parādīja mums vēl dažus slāņus, vairākas lietas, kas mums nav vajadzīgas, un bez kā mēs tīri labi varam iztikt.

Tas bija laiks – lai mēs PĀRSLĒGTOS UZ PATIESO. Mūsu dzīves ‘skaitītājs’ tika no jauna pārslēgts uz nullēm. Mūsu vecās dzīves grāmatas – izzudušas, un mums tagad ir jāsāk no jauna.

Janvāra Pārslēgšanās ienes jaunu elementu, kas veicina daļiņu apkaļķošanās novēršanu. Šis elements ienes dziļas transformācijas, novācot barjeras, kuras bija kavējušas mūsu pilnīgu ieiešanu Jaunajā Ainavā. Tas viss ir radījis visauglīgāko augsni, kurā iesēt mūsu Patiesā Dzīves un Pārdrošāko Sapņu sēklas.

Visu šo mēnesi mēs daudz vairāk fokusēsimies uz to, kas ir patiess un īsts. Tas būs ne tikai integrācijas process vien – būs daudz arī tādu daļiņu, kas atkritīs vai sadalīsies, un pēc kurām mums vairs nebūs vajadzības – ne iekšēji, ne ārēji.

Pārslēgšanās, kas notiek Janvārī – tā ir mūsu visaugstākā prioritāte, kaut arī mums vēl ir daudz citu lietu, ko mums ļoti gribētos izdarīt. Šī iemesla dēļ – mums jāpaliek fokusētiem uz Pārslēgšanos, nevis uz aktivitātēm, kuras gaida, kamēr mēs šo procesu pabeigsim.

Šinī laikā notiek lietas, kurās mēs patiešām vēlētos iesaistīties, bet mēs to nevaram. Ir daudz kā tāda, ko mēs vēlētos izdarīt – bet nav iespējams šobrīd to paveikt.

Tas varētu būt nepatīkami – ja vien mēs no visas sirds neakceptējam Pārslēgšanās procesa vitālo svarīgumu.

Pat arī – ja mēs patiešām vēlētos straujāku virzību – tas nenotiks līdz Martam. Katru reizi, kad mēs centīsimies izrauties uz priekšu – mēs vienkārši tikai apmetīsim loku – un būsim atpakaļ pie Pārslēgšanās. Tas ir tādēļ – ka Pārslēgšanās uz Patieso – tas ir pats svarīgākais šinī mēnesī.

http://www.draugiem.lv/#/user/717946/blog/?p=11327731