otrdiena, 2014. gada 14. janvāris

Tēma: SIRDS UN ASINSRITES SISTĒMA

Tēma: SIRDS UN ASINSRITES SISTĒMA
- vārdu vibrācijas kopā ar īpašiem Cigun vingrinājumiem, kā dziednieciski kodi sadziedēs sirdi un atjaunos programmu nulles pozīcijā attīrot karmu.
- meditācija, kura koncentrēta uz sirds centru un atslābina muskuļus, kas sasprindzina un saspazmē asinsvadus sprandas rajonā, šādi veicinot dažādas migrēniskas galvassāpes, kas saspiež krūškurvi un apgrūtina elpošanu, izraisot plaušu un bronhu iekaisumus u.c.
- svarīgu dzīvības procesu un sirds centru atvēršana, kas sastīta ar dažādām emocijām izraisot muskuļu spazmas un endokrīnās sistēmas nelīdzsvarotību bloķējot fermentu un hormonu izdali.
-noskaidrosiet, kādas ir pazīmes un kuras konkrēti vietas uz sejas atspoguļo sirds un asinstrites problemas un kā ar Sejas jogas vingrinājumiem uzlabot to.

Obligata iepriekšēja pieteiksanās pa tālruni 27602019
Vairāk par CIGUN un REIKI šeit:http://www.esivesels.com/
http://sejasjoga.1w.lv/126-pasakumi-sem


Kā tev liekas, kas ir visu slimību perēklis?
Ja mēs ar redzi iemācītos lauzt leņķi, tad redzētu, katrai lietai, dzīvai būtnei un cilvēkam apkart savu enerģētiski magnētisko torsiona lauku. Sirds ir centrs, caur kuru vijas torsionu pavedieni. Sirds rezonansē un vibrē atkarībā no mūsu emocijām, kas polarizējoties elementārdaļiņām veicina neiroķīmiskos un hormonālos procesus. Kad mēs jūtam sāpes, bēdas, esam sagrauti, sirds pirma uz to reaģē, tajā brīdī rodas žņaudzoša sajūta, liekas, ka sirds savelkas un sažņaudzas čokurā. Saraujoties, tā pievelk saites, kas ir saistītas un atrodas uz mugurkaula 3,4,5 un 6 krūšu skriemeļa, par piemēru dusmas pievelk 3 krūša skriemeli. Asins ieplūst galvā, bet neizplūst tik ātri laukā un cilvēks paliek sarkans no dusmām. Sirdij pievelkot šīs saites, līdzīgi buriniekam, bloķējās enerģija, veidojās muskuļu spazmas, kas sažmiedz asinsvadus, kā rezultātā neveidojās asins cirkulācija. No tā, lēnam sāk atmirt šūnas, jo nesaņem pietiekoši skābekli un vajadzīgās uzturvielas, apstājās hormonālie un fermentatīvie procesi. Cilvēkam veidojas dažādas problēmas un attiecīgas slimības.

18.janvārī pl.18-21:00 visiem intresentiem ir iespēja piedalīties nodarbībās, ko vadīs Juris Brants Cigun un Reiki pasniedzējs un Inga Gromova Sejas jogas pasniedzēja un noskaidrot, kuri ir sapīgākie punkti, par ko tie atbild un noņemt sāpes un enerģētiskos blokus.

http://sejasjoga.1w.lv/126-pasakumi-sem