trešdiena, 2014. gada 22. janvāris

K.M."Gaisma bez robežām- cilvēka patiesā būtība" (nobeigums)


Gaisma bez robežām- cilvēka patiesā būtība


Gaismas domas no Kristīnes Mucinieces


Meditācija.
http://www.youtube.com/watch?v=uRhoWQX2OF8   saite mūzikai, varbūt kādam noder:)

Ērti apsēžamies. Atslābināta pozīcija. Rokas, kājas novietojam kā mums ir ērtāk, tikai nesakrustojam. Ļaujam visiem muskuļiem atslābināties. Rokas, kājas vieglas, fiziskais ķermenis viegls. Mēs par to pamazām aizmirstam. Tas kļūst pavisam viegls.

Iedomājamies, ka redzam sevi stāvam skaistā, mierīgā vietā– zaļā pļavā, jūras krastā, kalnos, vienalga kur– kur jūtamies vislabāk. Vērojam apkārtni, ieelpojam tīru gaisu, ļaujam saulei sildīt, vējam sevi glāstīt. Dzied putniņi, kaut kur čalo ūdens. Mākoņi debesīs slīd lēni, lēni. Mūsu prāts ir pilnīgi mierīgs. Domas nāk un aizslīd garām kā viegli mākoņi. Tās nāk un iet. Lai tās nāk un lai iet, tās aizslīd prom, tās nepaliek. Mēs saplūstam ar dabu, ar pasauli sev apkārt. Ieelpojam šo pasauli sevī, ieelpojam tās mieru un līdzsvaru. Nekā cita nav. Tikai tu un šī miera piepildītā pasaule. Izbaudi to.

Tad iezemēsim sevi. Redzi kā no Visuma centra, kas ir kā spoža Saule, kas atrodas augstu virs tevis, nāk zeltīti balta gaisma– glāstoša un mīlestības pilna. Tā ielīst tavā galvas vidū. Tālāk tā plūstoši un maigi gar mugurkaulu plūst lejā uz mūsu pēdām un nonāk Zemes sirdī. Izbaudi to, kā Gaisma tev plūst cauri. Ļauj tam notikt. Vienkārši ļauj.

Tagad no Zemes sirds paceļas zaļa, silta enerģija un caur tavām pēdām ienāk tavā ķermenī. Ļauj tai pacelties līdz tavai vainaga čakrai, un tad redzi kā tā paceļas līdz Visuma centrālajai Saulei un savienojas ar to. Ļauj sev vienkārši būt šajā vienotajā veselumā. Izbaudi to.

Lēnām pievērsies savai sirdij. Ieklausies tajā. Ļauj sev to ieraudzīt, iepazīt un saklausīt. Apzinies, ka tā ir Svētākā vieta visā Visumā. Jo tu nes tajā milzīgu dārgumu– savu Dvēseli. Tā ir tavas Dvēseles mājvieta. Ļauj sev to izjust. Ļauj sev to mīlēt. Izbaudi šo brīdi. Nesteidzies.

Tagad dod atļauju visām tavas Dvēseles daļām ienākt tevī, šajā Svētajā vietā un tur apvienoties vienotā veselumā. Dari to droši, skaidri un pārliecinoši. Tas ir tavs pirmais solis uz Meistaru sevī. Tu esi to pelnījis. Tu esi tam gatavs. Te un tagad.

Izbaudi šo brīdi. Dziļā mīlestībā pateicies SEV par šo brīdi. Izbaudi SAVU Dvēseli SAVĀ sirdī. Ļaujies.

Tagad ļauj savai sirdij augt un plesties plašumā, starojot un izplatot no sevis gaismu. Starojošu un jaudīgu. Ļauj tai pieņemties spēkā un piepildīt visu tavu ķermeni no matu galiņiem līdz papēžiem. Tavs ķermenis tagad ir pilns ar gaismu– spēcīgu un spožu. Izbaudi šīs sajūtas. Gaisma kārto visu, kas jāsakārto. Tīra visu, kas jāattīra. Tā dara savu darbu un mēs vienkārši ļaujam viņai to darīt. Baudām! Vienkārši baudām šīs sajūtas. Visas šūnas ir pilnas ar gaismu. Miljardiem tavu šūnu!

Gaisma ir tik spēcīga, ka tev ir grūti to noturēt sevī. Ļaujam tai plesties arvien lielākai. Ļauj ķermenim zaudēt robežas reizē ar Gaismu. Tu pārvērties par Gaismu un pleties reizē ar to. Ietver sevī visu, kas ir apkārt– kokus, krūmus, akmeņus, putnus, dzīvniekus, ūdeņus, kalnus, mežus, cilvēkus, pilsētas, valstis, jūras, okeānus. Audz un pleties, līdz ieskauj visu Zemeslodi. Viss atsaucas tavai Gaismai! Tagad audz vēl un pleties vēl tālāk. Ieskauj sevī zvaigznes, Mēnesi, Sauli, visu! Pleties vēl un vēl! Vēl tālāk! Piepildi Visumu! Visumam nav robežu, tas ir bezgalīgs. Pleties vēl! Vēl! Ja Visumam nav robežu, tad arī tev nav robežu. Tev kā Gaismai vairs nav robežu. Tu esi bezgalīga, varena Gaisma. Vēl! Pleties vēl! Vēl! Izbaudi savu bezgalību!

Un tagad atveram acis!


Mums ir jāapzinās, ka šādā Gaismas Apziņā ir jādzīvo Jaunajā laikmetā ik mirkli. Mainot, dziedinot, sakārtojot un Radot bez spēka, tikai caur savu Gaismu. Tāds ir Meistara ceļš. Spēcīgs un ļoti piepildīts. Un gaismu ir jāiemācās izstarot ar vaļējām acīm, tāpat kā jāiemācās sapņot ar vaļējām acīm uz abām pusēm– gan ārpasauli, gan pasauli sev iekšā.



Gaismas domas no Kristīnes Mucinieces