trešdiena, 2014. gada 1. janvāris

Meditācija Jaunajam gadam

Apsēdies ērti ar taisnu muguru. Raugi, lai Tev ir silti un komfortabli. Fonā var skandināt mūziku (vēlams bez vārdiem, jo tie noversīs uzmanību no vizualizācijas), var iedegt sveci un protams iztriekt no istabas visus, kas var nelaikā uzrunāt, pieskarties vai novērst uzmanību.

Tagad Tu veidosi savu nākotni.
Tu esi Dieva līdzradītājs.
Tev ir brīva griba.
Laiks ir Tavs palīgs.

Iedomājies sevi pēc gada šajā laikā - ielec nākošajā gadā un apskaties kā Tu gribi justies, kā Tu redzi savu esību.

Iedomājies, ka Tavas rokas ir pilnas ar zelta un sidraba diegiem. Un sajūti to, ko Tu gribi, lai realizējas šī gada laikā, piesien šos diegus šajā laikā (laikā pēc gada) un nāc atpakaļ uz šodienu. Piestiprini otrus diegu galus pie šodienas. Katrā diedziņā ieliec to, ko tu vēlies veidot savas nākotnes plānam. Un ieraugi šos pavedienus kā ceļu. Tavu audumu veido cilvēki un notikumi, taču Tu esi tā radītājs. Ieraugi auduma rakstu - piesaisti tos cilvēkus un notikumus, kas dod iespēju realizēt Tavus nodomus. Ejot pa ceļu var gadīties šķēršļi, apskaties kā Tu tos pārvari, kā rīkotjies. Izej vēlreiz šo pašu ceļu.

Ieraugi, ka Dievišķā gaisma apmirdz Tavu ceļu un ieraugi to, ko nebiji pamanījis iepriekš. Tagad Tu vari darīt to labāko. Ja vajag - izlīdzināt ceļu, Tu to vari tagad darīt, ja vajag piesaistīt palīgus - piesaisti tos tagad. Kad redzi Dieva gaismu uz savu ceļu visā garumā, atgriezies šodienā un sajūti mieru, stabilitāti.

(metus var mest arī uz 5 gadiem)

Avoti: "Spēka gadagrāmata Saules godu atslēgas"