trešdiena, 2014. gada 22. janvāris

K.M."Gaisma bez robežām- cilvēka patiesā būtība" (turpinājums)

Gaisma bez robežām- cilvēka patiesā būtība (turpinājums)

Gaismas domas no Kristīnes Mucinieces


Kas notiek ar iepriekšējām dzīvēm?
 Tās kārtojas. Jaunās enerģijas ir maigas un tajā pašā laikā ļoti jaudīgas. Zeme tās absorbē sevī milzīgos daudzumos, mainoties un attīroties. Zeme, tāpat kā cilvēce, tagad ļoti strauji attīra savu Karmu. Mēs nedrīkstam aizmirst, ka esam nedalāmi saistīti ar Zemi. Kas notiek ar viņu– notiek arī mūsos. Jaunajā laikmetā vairs nav laika un vajadzības rakņāties un iedziļināties savā pagātnē, savās iepriekšējās pieredzēs, meklējot tur cēloņus kaut kam, kas būtu vainojams pie tā, kas tagad neapmierina mūs šajā dzīvē. Tas kārtosies pats, reizē ar Dvēseles apvienošanos, reizē ar to, ka sāksim sevi apzināt par Gaismu bez robežām.

Savu pagātni mēs varam mainīt tikai un vienīgi atrodoties Tagadnē. Nevajag iet un cilāt vecus krāmus, kas tāpat ir uz iziršanas robežas. Tā mēs zaudējam enerģiju, pirms pieslēdzamies Jaunajām. Mēs ļaujam vecajam sevi vilkt atpakaļ.

Tāpat nevajag izteikt NODOMU dzēst visu Karmu!!!

Jaunās enerģijas to saprot burtiski. Tādējādi jūs varat dzēst arī to pieredzi, kas iespējams toreiz šķita slikta, bet tā nesa pretēju efektu kādā nākamajā pieredzē. Tas ir ļoti sarežģīts un laikietilpīgs process. Bet ja jums ir tāda vajadzība, jūs jūtat, ka tā vajag– lūdzu, dariet. Tikai sekojiet līdz domām un izsakiet nodomus ar Sirdi!!!



Domas.
 Ļoti svarīga lieta. Ko un kā mēs domājam tagad? Tieši tagad. Cik daudz labu domu tagad – tik daudz negatīvās pieredzes attīrās– pagātnē, tagadnē un nākotnē. Tas ir tik tieši saistīts tieši tagad! Katrs smaids, katrs prieks, katra dalīšanās, katra brīvības sajūta, katra gaismas sekunde, ko dodam no sevis laukā– jaudīgi un neaptveramā ātrumā attīra un sakārto mūsu pieredzes. Un šī pārkārtošanās ļauj mums TAGAD baudīt savu piepildīto dzīvi.



Gaisma.
 Esmu daudz to pieminējusi un esam ar to strādājuši. Sapratuši kā tā nāk no Visuma centrālās Saules un kā tā caur mums nonāk Zemē. Esam izmēģinājuši apzināt– kādi transformētāji mēs esam. Taču kas tagad ir pats galvenais, lai mēs varētu sevi ne tikai atmodināt, bet lai mēs katrs kļūtu par SAVAS dzīves Meistariem– brīvi, neatkarīgi Radītāji, kas mīl sevi?

Gaisma! Apzināt sevi par Gaismu bez robežām. SEVI un tikai SEVI. Būt par Gaismu bez robežām, neatkarīgu savas realitātes Radītāju.

Īsts Meistars neglābj pasauli, neglābj visus bērnus, neglābj smagi slimos, nedziedina ar pieskārienu, nerāda trikus un nerada brīnumus citiem...
Skarbi? Nē. Patiesi.

Īsts Meistars iet un staro. Viņš iet pasaulē ar SAVU Gaismu– ievibrējot, attīrot, uzrunājot pasauli bez vārdiem, tikai ar savu Gaismu, caur sevi. Pašam esot tās centrā– savā Sirdī. Laižam gaismu pasaulē caur saviem darbiem– vienalga ko darām! Vai mēs cepam maizi, vai strādājam bankā. Jo tu vairāk gaismas izstarosi, jo spēcīgāks būsi, un tev nevajadzēs mākslīgi radīt ap sevi aizsardzību.

 Jo Gaisma spēcīgāka, jo pasaule atsaucas. Tā mainās, attīrās, ievibrējas. Tā sāk atcerēties sevi. Mēs nedrīkstam mainīt pasauli ar spēku, bet mums ir jāmaina tā caur savu Gaismu. Esot par Gaismu bez robežām, Dvēselēm savā veselumā un krāšņumā.


Tā veidojas pasaule, kad mēs pieņemam SAVU Meistara ceļu. Jo savā patiesajā būtībā mēs visi, bez izņēmuma, esam Meistari. Tagad ir pienācis laiks un arī enerģētiskais atbalsts šo meistarību ienest savā dzīvē. Katram SAVĀ dzīvē. Te un tagad.




Gaismas domas no Kristīnes Mucinieces