trešdiena, 2014. gada 22. janvāris

Prognoze 2014.gadam - Inga Ruņģe

Nākošais gads būs lielo pārmaiņu gads, kur iespējas tiks dotas visiem. Protams, viss ir atkarīgs, cik cilvēks būs - mīlestības pilns, elastīgs, atbildīgs, godīgs un gatavs pārmaiņām. Tāpēc svarīgi pirms katra pārbaudījuma mācīties, lai spētu to veiksmīgi nokārtot. Ja mēs esam gatavi pārmaiņām, tad ikviens spēs veiksmīgi nokārtot šos "mācību priekšmetus". Tālāk iztirzāšu katru "mācību priekšmetu" atsevišķi.

Pirmais priekšmets - ATTIECĪBAS.

Pārbaudes jautājumi būs vēl līmeni augstāki nekā līdz šim, tāpēc būs jo vairāk jāpiedomā pie pozitīva iznākuma jeb eksāmena nokārtošanas. Ja spēsi mīlēt katru cilvēku un saskatīt viņā daļu no Dieva, tad skaiti esi pārbaudījumu nokārtojis. Ja Tev ļoti gribas kritizēt, nosodīt, meklēt problēmas citos nevis sevī, tad eksāmenā esi izgāzies.
Tāpēc mans ieteikums tieši šodien sāc dalīties savā Mīlestībā, priecāties par katru mazu prieku, jo no katra maza prieka veidojas - LIELS. Esi pateicīgs par katru dienu, ko Tev Dievs ir dāvājis piedzīvot, izdzīvot, izjust.
Priecājies par savu mīļo panākumiem, par to, ka viņi Tev ir blakus un ir Tavi Skolotāji. Esi pateicīgs, ka Tev ir iespēja mīlēt, dalīties mīlestībā, mācīties, mainīties, saprast, tiekties uz Dievišķo Mīlestību utt. Slavē par katru mazu sīkumu, palīdzi citiem, dalies priekā, mīlestībā, smaidā. Esi atbildīgs, jo "sesijas" laiks šajā priekšmetā būs periodā no 04.02.2014. - 25.03.2014., kad Svaru zīmē būs trīs planētas Saturns, Marss un Rahu. Šī kombinācija var pastiprināt saasinājumus visos attiecību līmeņos gan mājās, gan darbā, gan vienkārši atrodoties uz ielas vai sabiedriskajā transportā. Vairāk visus gribēsies kritizēt, nosodīt līdz ar to veidosies neapdomīgas konfliktsituācijas. Tāpēc šajā periodā, ja ir vēlme noslēgt laulības, iesaku apdomāties un izvēlēties labvēlīgāku periodu, piemēram, šogad vislabvēlīgākais laiks laulībām ir periodā 05.09.2014 - 16.09.2014.

Protams, jāņem vērā pāru individuālās kartes, bet kopumā šis laiks ir ļoti pozitīvs, lai noslēgtu laulības saites.
Ja Tev ir ģimene, tad cieni to, pateicies Dievam par to, ka Tev viņi doti, lai Tu mācītos būt mīlestības pilns, iecietīgs, pateicīgs utt. Esi uzticīgs/a savai ģimenei, jo tieši šajā gadā Tu iesēj savu ģimenes laimi tālākajā nākotnē.
Dāvini citiem smaidu, prieka sajūtu, mīlestību. Šis lietas neprasa lielus resursus, lai apkārt Tev kļūtu gaišāks.


Otrais priekšmets - FINANSES.

Šajā priekšmetā tiks pārbaudīts ikviens, cik godīgi vai negodīgi Tu spēsi uzvesties pārbaudījumu laikā. Cilvēks, kurš būs ļoti pieķēries naudai - tiks atbrīvots no tās. Tas vairāk izpaudīsies kā bankrots, vai lieli parādi, slimību izdevumi, vai arī kāds no biznesa partneriem vienkārši "uzmetīs" utt. Visums centīgi mēģinās atbrīvot cilvēku no tā, ko visvairāk bail pazaudēt. "Sesijas" laiks ir gada pirmā puse, kad īpaši jāuzmanās un jāizvairās iesaistīties aizdomīgos darījumos.
Savukārt, kādam var rasties labs laiks sava biznesa uzsākšanai. Ja ir vēlme uzsākt savu biznesu vai noslēgt svarīgus līgumus ilgtermiņā, tad iesaku to darīt gada otrajā pusē, īpaši labvēlīgs laiks ir periods no 17.08.2014. - 16.09.2014.

Trešais priekšmets - VISUMA LIKUMI.

Visuma likumi jāievēro katru gadu, bet šajā gadā jo īpaši. Kā jau iepriekš minēju, ka 2014. gadā eksāmenus pieņem visstingrākie Skolotāji, kuriem svarīgi cik Tu būsi godīgs, atbildīgs, mīlestības pilns, nopietns utt. Teiksi, ka visus likumus Tu nepārzini. Ieteikums - sāc kaut vai ar 10 Dieva baušļiem. Katrā Dieva bauslī iekļauti vairāki VISUMA LIKUMI, tāpēc jo īpaši izanalizē pirms kaut ko dari, domā vai saki. Viss būs atkarīgs no Tevis, cik godīgs un atklāts Tu būsi pats ar sevi. Cik ļoti Tu spēsi dzīvot šeit un tagad, cik ļoti spēsi cienīt sevi un citus, cik ļoti Tu spēsi palīdzēt citiem, atbalstīt, mīlēt. Vai spēsi katrā dzīves situācijā paļauties uz Dievu. Vai spēsi saglabāt mīlestību ikvienā situācijā, kas tiks Tev dota šī gada ietvaros. Sesijas laiks ir nepārtraukts, bet īpaši stingri jautājumi būs līdz 15.07.2015., kad tiks pārbaudīts, vai tiek ievēroti morālie principi.

Ceturtais priekšmets - VESELĪBAS MĀCĪBA.

Iespēja pievērsties veselīgam dzīves veidam. Svarīgi sekot līdzi tam cik daudz, kur un, ko apēd. Gribēsies pievērsties kvalitatīvam mājas ēdienam, mazāk uzturēties ēstuvēs, kas ir ārpus mājas. Sievietēm - mājas pavarda sargātājām, jo īpaši sagribēsies radīt kulinārijas šedevrus, lai iepriecinātu savus mājiniekus. Vairāk sāks pievērsties ķermeņa attīrīšanai un fiziskai formai. Ieteikums ievērot Ekadešas dienas, tas ir, 11. un 26.mēness dienu. Kā arī labs laiks ieturēt ilgākus gavēņus, tas ir periodā no 01.02.2014. - 30.04.2014. un 01.10.2014. - 31.12.2014.

Piektais priekšmets - NĀKOTNE.

Tiks pārbaudīta mūsu attieksme pret mūsu nākotni. Nākotne ir mūsu bērni. Tieši tāpat kā šajā gadā, tā arī 2014. gadā dzims dzīves gudri bērni. Tāpēc svētītas būs ģimenes, kurās ienāks mazuļi. Tie, kas izvēlēsies nelaist bērnus pasaulē, tas ir, veiks abortus - eksāmenā būs izkrituši uz vairākām reinkarnācijām. Sesijas laiks ir nepārtraukts.

Sestais priekšmets - ZIEDOŠANA.

Pārbaudes darbs uz ziedošanu. Bet atceramies, ka ne vienmēr ziedošana ir naudas vērtība. Pārbaudes darbs būs tieši uz to, vai mēs spēsim kādam, kam ļoti tas ir nepieciešams ziedot savu vārdu, domu, laiku, rūpes, mīlestību. Svarīgi ir cilvēkam iemācīt zivi nozvejot pašam, nevis piegādāt tās tieši uz viņa mājām. Ja kaimiņos redziet kādu izsalkušo - pabarojiet. Atbalstiet un palīdziet ģimenēm pa tiešo nevis caur organizācijām. Palūkojieties apkārt, varbūt tieši tagad kādam ir vajadzīgs Tavs siltais smaids, vai iedvesmojošais vārds. Mācies ziedot savu laiku citiem, lai citi kļūtu laimīgi. "Sesijas" laiks ir nepārtraukts.

Septītais priekšmets - MĪLESTĪBA.

Pārbaudījums it kā pavisam vienkāršs, bet tajā pašā laikā ļoti sarežģīts. Ik dienu, ik katrā situācijā saglabāt MĪLESTĪBU. Mācīties neskriet līdzi savām prāta spēlēm, kas izdabā mūsu EGO. Mācīties pieņemt, nenogalināt, saglabāt. Teiksim tā, pret agresiju ar Mīlestību. Mācīties pieņemt katru cilvēku ar mīlestību, kaut gan iekšēji mūsu prāts saka, man viņš nepatīk. Mācīties nenogalināt savu Mīlestību. Ik viena doma, teikums gara darbs (ieskaitot arī bērnus) utt. ir radīts Mīlestības ietekmē, tāpēc nevienam no mums nav tiesību nogalināt to, kas radīts šajā enerģijā. Ko Dievs devis, to Dievam ir tiesības paņemt. "Sesijas" laiks ir nepārtraukts.

Astotais priekšmets - PIEDOŠANA.

Mācīties lūgt piedošanu un piedot, lai arī šķiet, ka nav par ko. Labvēlīgs laiks ir periodā no 01.02.2014. - 30.04.2014. un 01.10.2014. - 31.12.2014.

Devītais priekšmets - LŪGŠANA.

Vienmēr būt lūgšanu pasaulē. Lūgšana ir dialogs starp Tevi un Dievu. Katru dienu veic šo svarīgo sarunu, kura palīdzēs Tev veiksmīgi nokārtot augstākminētos "mācību priekšmetus". Tieši Dievs ir tas, kurš zina atbildes uz eksāmena jautājumiem, tāpēc nebaidies viņam caur lūgšanām jautāt un pateikties par viņa Dievišķo Mīlestību. "Sesijas" laiks ir nepārtraukts, bet jo īpaši spēcīgs Tavā dzimšanas dienā, kā arī periodā no 01.02.2014. - 31.05.2014. un 01.10.2014. - 31.12.2014.

Tāds ir globālais ieskats 2014. gadā, kura izmaiņas skars ikvienu no mums, cik ļoti un kuros periodos, tas jau jāskatās individuāli.

Lai mīlestības pilns, svētīgs, veiksmīgs, laimīgs un harmonisks Jaunais 2014.gads!

Ar mīlestību un pateicību,
(©Inga Ruņģe)