trešdiena, 2014. gada 22. janvāris

Astroloģiskā prognoze 2014. gadam - Esam uz nākamā gada sliekšņa!

Esam uz nākamā gada sliekšņa! Daudz runāts un rakstīts par to, kādam būs būt šim - Latvijā tik nozīmīgajam gadam. Savilksim kopsaucēju, saliksim punktiņus uz i, lai droši varam iesoļot un realizēt savus plānus nākamājā - 2014. gadā!

Lai arī Zirga gads sākas tikai 31. janvārī, nedaudz atkārtosim šī gada būtiskākās iezīmes, kuras varētu „likt aiz auss”.

Vispirms jau savrīgi ir zināt, ka nākamais būs koka Zirga gads. Koka stihija austrumu tautu filozofijā asociējas ar dzīvību– dzīvu, plaukstošu koku, pavasari, enerģiju, visa jaunā izpausmēm, austrumu virzienu, kas savukārt acociējas ar jaunu zināšanu ieguvi, intelektu. Lūk, tieši tāpēc tā esot zaļā- plaukstoša koka krāsa.

Tātad , kaut arī Zirgs vairāk vedina domāt par darbu un fizisku spēku, tieši koka stihija šim Zirga gadam piešķirs smalkākas vibrācijas– intelektuālu nokrāsu. No kā izriet, ka labāk veiksies intelektuāla darba darītājiem.

Labvēlīgs laiks jaunu zināšanu apguvei un to pielietošanai. Var realizēt iecerētos biznaesa plānus, jo Zirgs protot piesaistīt finanses- izmantojiet to! Zirgam piemīt izrādīšanās māka. Tam parasti ir plaši žesti, kas parasti gan nākot no sirds. Šis dzīvnieks parasti pārvietojas visiem dzirdot, ne tā kā to pieprot , piemēram, Čūska. Tāpēc gads var būt diezgan ievērojumu notikumu pilns,- „skaļš” gads. Ja Čūska tika dēvēta par „ Čūsku zālē” un pēc manas filozofijas tieši tāpēc arī notikumi bija neparedzami, jo zālē Čūsku nevarēja pamanīt, tad šis Zirga gads tiek dēvēts par „ Zirgu mākoņos”. Pieslēdzam katrs savu fantāziju, lai pafilozofētu, ko tas var nozīmēt? Pirmais, kas man ienāca prātā, ir Pegazs– spārnots, lidojošs zirgs, kura mugurā, pēc sengrieķu mitoloģijas, jātnieks Belorofons pieveica briesmoni Himēru, no gaisa to apšaudot ar bultām. Tad nu katram no mums var novelēt ieņemt visērtāko pozīciju, lai pieveiktu to, kas citkārt mums prasa grūtības un piespiešanos.
Bet nu, par planētu stāvokli gada sākumā un visa gada laikā.


Janvārī debesu jumā veidojas ļoti interesanta planētu kombinācija, kuras ietekme var būt jūtama nedaudz ilgāku laika periodu. Piecas planētas,- tas ir puse no astroloģijā aplūkojamām, atradīsies Mežāža valdījumā, pie tam– 4 no tām : Saule, Merkūrs, Plutons un Mēness, veidos tā saukto savienojumu, atradīsies viena grāda robežās viena no otras. Plutons ir lielo pārmaiņu vēstnesis, kuram pievienojies Merkūrs– ašais ziņnesis un tirgotājs, Saule– dienas pavēlniece un Mēness- emociju valdnieks. Tad nu paši lūkojiet būt sev astrologi un pamēģiniet izskaidrot 1. janvāra svarīgo planētu savienojumu!

Arī Venēra – mīlestības un skaistuma Dieviete, nu jau retrogrāda,- met cilpu Mežāža zīmē, šo jauko kompāniju it kā nostiprinādama. Venērai, esot retrogrādai, katram no mums var nākties sastapties ar kādu jau iepriekš piedzīvotu sajūtu vai situāciju attiecību jomā. Līdz 31. janvārim labāk stiprināt jau esošās saites, nedz dibināt jaunas pazīšanās un slēgt laulības. Pašlaik var notikt tāda kā revīzija jūtu pasaulē, partnerībā. It īpaši to var sajust paši Mežāži, Svari, Auni un Vēži.

Marss Svaru valdījumā 2014. gadā atradīsies neparasti ilgi- līdz pat 27. jūlijam, tātad pusgadu! Ko šī aktīvā planēta mums vēlas ar to pasacīt? Svaru enerģētika saistīta ar taisnības principu, par un pret izvērtēšanu, partnerību– spēju izprast kopības, sabiedrības nozīmi. Retrogrādā Marsa laikā nevajadzētu uzsākt ko jaunu un nozīmīgu, it īpaši to, kas saistīts ar transportu, darbu vai kādām fiziskām, enerģiju prasošām aktivitātēm.

Jupīters savu cilpu Vēzī beigs 6. martā. Finansu reformai ap šo laiku vajadzētu, ja ne beigties, tad situācijai vajadzētu nostabilizēties gan. Līdz pat decembra sākumam var domāt par uzņēmumu dibināšanu, finansu darījumiem. Saturns savā direktā kustībā Skorpiona zīmē līdz marta sākumam. Tad atkal ies atpakaļgaitā. Decembra nogalē Lielais Skolotājs Saturns mainīs zodiaka zīmi, ieejot Strēlnieka valdījumā.

Urāns Aunā, Neptūns Zivīs un Plutons Mežāzī ir tā sauktās paaudžu planētas, kas savu atrašanos zīmēs tik ātri nemaina, tomēr pamazām ievirzīsies dziļāk zīmēs, kurās tās atrodas.
Kopējā aina pirmajā gada mēnesī un gada laikā kopumā, it īpaši pirmo pusgadu būs saspringta, jo Plutons- revolucionārs ar Marsu– aktīvās rīcības planētu, atradīsies kvadratūrā. Notikumi var būt visdažādākie, kā jau pasaulē pierasts. Var buntoties māte daba, ziņās var bieži pavīdēt dažādu atgadījumu ainas. Toties visi būsim apņēmības pilni iet, darīt, strādāt, uzņemties, realizēt iecerēto. Slinkums Zirga gadā nemaz nav pieļaujams!


Šajā gadā būs tikai 4 aptumsumi, kurus Latvijā vērot nebūs iespējams.
Pilns Mēness aptumsums 15. aprīlī.
Gredzenveida Saules aptumsums 29. aprīlī.
Pilns Mēness aptumsums 8. oktobrī.
Daļējs Saules aptumsums 23./24. oktobrī.


Tagad par to, kāds gada sākums un pats gads solās būt katrai zodiaka zīmei atsevišķi.
Auns.
Gads var iesākties diezgan spraigi. Planētu kvadratūra neļaus atslābināties, bet jums jau vairāk piedien aktīva dzīves pozīcija, tāpēc uztraukumam pamata nav. īpašu uzmanību var prasīt partnerattiecību jautājumu risināšana. Mīlestībā gada sākums nav īsti labākais laiks. Veiksmīgāks šajā sakarā solās būt pavasarais- maijs, kad sirds var sākt pukstēt daudz straujāk. Darba lietās veiksmīgāka var izrādīties gada otrā puse. Līdz jūlijam var būt diezgan daudz darba vai nu arī darba lietās kaut kas lāga var neiet. Veiksmīga darbam būs septembra otrā puse un oktobra sākums. Novembrī darba lietās atkal var būt zināma spriedze. Kopumā tāds kā saspringtāks periods būs janvāris, augusts, oktobris. Aprīlī lietas var notikt intensīvāk kā parasti. Finansiālajā ziņā pirmais pusgads būs mazāk labvēlīgs, toties sākot ar jūliju lietas ies uz augšu, varbūt pamazām, bet pārliecinoši.
Vērsis.
Gada sākums solās būt veiksmīgs gandrīz visās dzīves jomās. Gads sāksies un pirmo mēnesi būs harmonisks. Īpašu saspringumu neprasīs. Viss ies no rokas. Līdz pat martam baudīsiet arī Venēras- mīlestības planētas labvēlību, kas sola patīkamus brīžus attiecībās, laulībā. Jūnijā Vēršu sirdis var pukstēt īpaši strauji. Tomēr šajā sakarā pieturieties pie pārbaudītām vērtībām, jaunas iepazīšanās var nebūt tik sekmīgas kā jau esošās attiecības. Augustā un novembrī kaut kāds mākonis var pārslīdēt arī attiecību jomai. Pirmais pusgads darba lietās var būt veiksmīgāks, tāpēc izmantojiet
situāciju! Sākot no jūlija darba sakarā var parādīties zināms satraukums, spriedze. Finansiāli stabilāks būs pirmais pusgads. Sākot ar augustu un turpmākos divus gadus Lielais Labvēlis Jupīters nomainīs zīmi ieiedams Lauvā un veidos pret jums tā saukto kvadratūru. Šajā sakarā var būt arī finansiāli ierobežojumi. Tāpēc dariet ko variet, veidojiet uzkrājumus, taupiet, ekonomējiet!
Dvīņi.
Ļoti labvēlīgs laiks darba sakarā. It īpaši pirmajā pusgadā viss ies no rokas, var būt labi darba piedāvājumi vai vēlme pašam uzsākt ko savu. Līdz pat jūlijam darba planēta Marss pret jums būs labvēlīgi noskaņota. Dariet, ko variet! Jeb kā saka: kaliet dzelzi, kamēr tā karsta!
Septembris, oktobris darba lietās var ienest zināmu spriedzi, satraukumu, piepūli.
Attiecību jomā mīlestībai labāki šķiet marts, jūnija beigas, jūlija sākums un oktobra pirmā puse.
Harmoniskāks laiks kopumā varētu būt februāris, jūnijs un oktobris. Enerģijas vairāk vajadzēs janvārī, septembrī un decembrī. Neskatoties uz mainīgo situāciju citās dzīves jomās, finansu valdnieks sola labvēlību visa gada garumā. Pietiks visam. Izmantojiet koka Zirga gada labvēlīgo enerģētiku un droši uzsāciet vai turpiniet kādu izglītības procesu- mācieties, tas jūs bagātinās un dzīvi nākamajā gadā padarīs aizraujošu. Rezultātu jutīsiet nākotnē.
Vēzis.
Gads var iesākties ne tik labi, kā plānots. Diezgan liela spriedze būs jūtama ap visu, kas tuvumā. Veselība, pašsajūta kopumā, darba lietas– tas viss var radīt nevajadzīgas galvas sāpes gadam iesākoties. Tomēr, lai vai kā, bet finansiāli ciest jums nevajadzēs. Variet izmantot veiksmes planētas labvēlību un vēl tuvākajā pusgadā izmantot to, ko var. Fiannsu valdnieks jūlijā pametīs jūsu zīmi, bet ne jūs. Kopumā ienākumi būs labi arī visa gada laikā. Par attiecībām tik labi gan nevarētu teikt. It īpaši līdz martam mīlestības planēta atradīsies jums opozīcijā, radot zināmu spriedzi un situāciju atkārtošanos partnerībā. Kaut kas attiecību sakarā būs risināms. Labāks periods mīlas jomā būs aprīlī, kad situācija var skaidroties, kā arī maijā un vasaras nogalē.
Kopējais fons sarežģītāks var būt aprīlī, oktobrī. Saturna labvēlība nopietnas problēmas jums neparedz. Izmantojiet arī Neptūna labvēlību- esiet radoši, attīstiet savu jau tā labo intuīciju un sensitīvās spējas.
Lauva.
Lauviņām pamazām tuvojas Lielais Labvēlis Jupīters, tāpēc drīz vien arī jūsu ielā būs svētki! Tajā pašā laikā Lielais Skolotājs pamazām attālinās no iedarbības uz jūsu zīmi, ikdienu darot tīkamāku un darījumus veiksmīgākus. Varbūt vēl trešās dekādes Lauviņas 2014. gadu var izjust kā smagnēju. Pārējās pamazām var atslābināties. Gada sākums būs sekmīgs, bez īpašas spriedzes un satraukuma. Darba lietās viss ies no rokas vismaz pirmo pusgadu. Jaunu auto gan labāk pērciet gada otrajā pusē. Iesākumā labāk pielabot jau esošo. Saspringtāks laiks darba lietās var būt augusta nogale, septembris un decembris. Kopumā harmoniskāk jutīsieties aprīlī, augustā un oktobrī. Sirds var pukstēt straujāk augusta nogalē un septembra sākumā. Tajā pat laikā var būt vērojams radošais pacēlums dzīvē kopumā. Finansu valdnieks jūlijā ieies jūsu valdījumā un tur uzturēsies aptuveni 2 gadus, dāvādams jums visdažādākos labumus- spējiet tikai to izmantot!
Jaunava.
Gads iesāksies veiksmīgi un harmoniski gandrīz visās dzīves jomās. Variet pabaudīt dzīvi visā tās krāšņumā, neskatoties uz to, ka lielas pārmaiņas jums īsti pie sirds neiet. Mīlestībā, attiecībās, laulībā viss mierīgi, nav pamata uztraukumam. Sirds straujākos ritmos var atrasties septembra otrajā pusē, oktobrī, kad jūsu zīmi šķērsos pati mīlestības valdniece Venēra. Kopumā tāds spriedzi nesošs laika periods var būt februārī, jūnijā un decembrī. Pārējā laikā jutīsieties labi un harmoniski. Arī finansu sakarā labvēlīgs laika periods. Naudiņa nāks un ies, bet pietiks visam. Gada sākumu var izmantot visa gada plānošanai, domu sakārtošanai, nelielai ieelpai vai varbūt pat atvaļinājumam kādā siltākā zemē.
Svari.
Jums, Svari, gads var iesākties diezgan spraigi. Piecu planētu sakopojums Mežāzī tieši pret jums veidos kvadratūru, t.i. saspringtu attālumu visa janvāra mēneša laikā, tāpēc būs ko turēt. Mīlestības planēta – Venēra līdz pat martam revidēs jūsu attiecību lauciņu, solīdama atkārtot reiz bijušas situācijas. Risinājums šajā sakarā var nākt nedaudz vēlāk– aprīlī, maijā, kad attiecību peripētijas un jautājumi saistībā ar jūtu pasauli var atšķetināties, risinājums nāks. Darba lietās
spriedzes laiks gan var ievilkties līdz pat jūlijam. Pārdomāt, sakārtot, darboties, pieņemt jaunus izaicinājumus liks kareivīgais Marss, atrazdamies Svaros pirmajā pusgadā. Saudzējiet veselību. Gada otrā puse solās būt daudz veiksmīgāka un harmoniskāka. Oktobrī, jūsu mēnesī, arī sirds var sākt pukstēt paātrinātā ritmā. Venēra būs jums labvēlīga. Kopumā labāk jutīsieties februārī, jūnijā un oktobrī, kad lietas ies no rokas bez īpašas piepūles.
Skorpions.
Gads iesāksies mierīgi un harmoniski visās dzīves jomās.
Skorpioniem pēdējo gadu laikā varēja būt vairāki pārbaudījumi, katram gan savā jomā. Pamazām Saturns, kas jūsu zīmē esot, izraisīja dažādas perpētijas, attālinās un gada nogalē jau pāries nākošajā zīmē. Tomēr trešās dekādes Skorpioniem var būt vēl kaut kādi pārbaudījumi arī 2014. gadā. Finansiāli labāks, veiksmīgāks būs pirmais pusgads. Var kārtot ar īpašumiem saistītus jautājumus- pirkt, pārdot, labiekārtot. Sākot ar otro pusgadu un nākošos divus gadus finansiālajā ziņā var nebūt tik labvēlīgs periods, tāpēc dariet, ko variet tagad! Mīlestībā, attiecībās īpaši labs laiks var būt oktobra nogalē, novembrī. Tas būs jūsu laiks, kad vēlēsieties būt pamanāmi, īpaši skaisti un pamanīti. Darba sakarā gada laikā viss ies no rokas. Vienīgi decembrī var gadīties kāda grūtāk risināma problēma darba sakarā. Kopumā harmoniskāks laiks būs martā, jūlijā un novembrī.
Strēlnieks.
Gads iesāksies un pirmā mēneša laikā būs harmonisks un jauks. Mīlestības jomā, attiecībās baudīsiet jaukus brīžus. It īpaši labvēlīgs laiks amora bultām būs novembra beigās, decembrī. Harmonija attiecībās valdīs arī maijā, augustā un septembra sākumā. Finansiāli labvēlīgs laiks sāksies no otrā pusgada. Tāpēc neiespringstiet par naudas lietām. Sākot ar jūliju un turpmākos divus gadus būsiet zirgā! Veiksmes situācijas dzīvē jūs apciemos aizvien biežāk. Varēsiet pirkt un pārdot, rīkoties ar nekustamo īpašumu, bet tikai- sākot ar otro pusgadu. Lielu problēmu pie apvāršņa neredz, kaut gan gada nogale kādam no jums var atnest arī sarežģītāku dzīves notikumu. Veselības jautājumi arī var aktualizēties tieši gada beigās, it īpaši pirmajā dekādē dzimušajiem.
Septembrī un oktobrī aktīvs periods darba lietās. Jūsu enrģija šajā laikā var dubultoties.
Mežāzis.
Gads var iesākties diezgan aktīvs un spraigs. Notikumi var sekot viens otram. Enerģijas būs gana. Darba lietās būs zināma spriedze, satraukums pat visa pirmā pusgada garumā. Būs jautājumi, kuri nebūs atliekami, bet risināmi tūlīt un tagad. Tiem no jums, kas darbojas savos uzņēmumus, vajadzētu vēl pāris rokas, lai padarītu visu, kas iecerēts. Tikai nepāršaujiet pār strīpu! Lēnāk brauksi, tālāk tiksi. Vislielāko satraukumu radīs finanses. Tomēr, jums par mierinājumu, šis jautājums būs aktuāls tikai vēl pusgadu. Sākot ar jūliju naudas lietās pamazām iestāsies labvēlīgāks laiks, nekā pēdējā gada laikā. Tāpēc īpaši nesatraucieties, bet nopietnākos darījumus atstājiet uz otro pusgadu. Attiecību jomā tuvāko mēnesi var nākties piedzīvot dažādas peripētijas- gan labas, gan ne pārāk. Risinājums attiecību jomā var nākt ap janvāra beigām. Kopumā labvēlīgāks laika periods solās būt maijā, septembrī. Darba lietās harmonija iestāsies līdz ar otro pusgadu. Katrā ziņā nākamais gads jums būs īpaši nozīmīgs.
Ūdensvīrs.
Gads iesāksies mierīgi un harmoniski, bez īpašām, vērā ņemamām iezīmēm. Aktīvāks periods būs februārī, kad vērojams būs arī fiziskās enerģijas pieplūdums, it īpaši pēc jūsu pašu šūpļa svētkiem. Līdz tam dzīvojiet rāmi, pataupiet spēkus vēlākam periodam. Darba lietās viss ies no rokas, būs veiksmīgi risinājumi, vērā ņemami piedāvājumi. Jaunas lietas darba sakarā gan atlieciet uz otro pusgadu. Var aktualizēties veselības jautājumi, īpaši trešā dekādē dzimušajiem Ūdensvīriem. Attiecībās, mīlestībā veiksmīgāks periods var būt jūnijā un augusta otrajā pusē. Martā sirds var sākt pukstēt straujāk par ierasto ritmu. Finansiāli grūtāks periods var sākties līdz ar otro pusgadu, kad naudas valdnieks Jupīters ieņems vietu Lauvas zīmē un atradīsies jums opozīcijā. Tāpēc pirmajā pusgadā taupiet savus iekrājumus cik vien iespējams.
Zivis.
Gada sākums sola veiksmi un izdošanos jūsu peldējumā pretim jaunām pārmaiņām, kas ienāks mūsu valstī līdz ar eiro ieviešanu. Finansiāla veiksme jūs nepametīs vismaz tuvāko pusgadu. Arī otrajā pusgadā lielu finansiālu problēmu neredz.
Tomēr, ja iecerēts kas nopietns īpašuma sakarā, tad labāk to realizēt līdz jūlijam. Darba lietās veiksmīgs solās būt augusts. Var pieņemt jaunus piedāvājumus, iesaistīties projektos. Septembra nogale, oktobris darba jautājumos var ienest nepieciešamību pēc kāda risinājuma. Saspringtāks laiks varētu būt jūnijs, septembris un decembris, bet harmoniskāks, tieši pretēji, tas būs martā, jūlijā un novembrī. Mīlestībā- sirdspukstu ātruma maiņu var pamanīt aprīlī, kad kopā ar dabu modīsies arī jūsu jūtu un emociju pasaule.
Mīlēsiet un būsiet mīlētas!


Veiksmīgu Jauno gadu visiem Astrocentra sekotājiem!!!!! 
Un te, šis tas vizuāli:http://pnc.lv/tavavirtuve/keka_sarunas/3http://pnc.lv/pnc_tv/video_intervijas/da