trešdiena, 2014. gada 15. janvāris

Visām Zodiaka zīmēm. Pilnmēness Vēžos (15.01.-16.01.) - by Andis Geste

Visām Zodiaka zīmēm. Pilnmēness Vēžos (15.01.-16.01.).

Pilnmēness, ja nu vienīgi tas neiet kopā ar aptumsumu vai kādu citādu kosmisko blīkšķi, principā, nav nekas sevišķs. Nu kāds uzrakstu kādu lieku sūdzībiņu uz Rīgas domi, kāds lieku miega zāli apēd utt. Bet nu nasing spešal.

Šis pilnmēness ir samsing spešal, jo iekrīt Vēžos, bet tieši Vēžos Mēness ir mājās. Tas notiek tikai reizi gadā. Šajā pilnmēnesī var uzvārīties uz ilgtermiņa lietām. Katrai Zodiaka zīmei jau šis pilnmēness trāpa pa dažādiem dzīves sektoriem (skat. janvāra horoskopu), bet summā tendence būs tāda, ka ilgtermiņa (pamatīgās) lietas - realizēsies. Pie kam ļoti pozitīvi.

Pilnmēness Vēžos ir par dziļu ieklausīšanos sevī un savā intuīcijā, nevis par sociālajiem kautiņiem. Šis pilnmēness ir jābauda. Mēnestiņš ir smuks un labs.

Un nav ko ielaisties "vīru runās", ģimenes razborkās u.c. musorā. Šis ir pārāk niansēts laiks, lai nodarbotos ar sociālo un familiāro marasmu. Domājam dziļi un ilgtermiņa kategorijās un no tā arī vadāmies savos slēdzienos.

Lai lielisks pilnmēness un nopietna, ilgtspējīga laime! Priekā!

By Andis Geste
Ziņas Vēžiem šim pilnmēnesim (15.-16.01.).

Biedri, Vēži! Rīt/parīt ir Vēžu personīgais pilnmēness. Tikai 1x gadā pilns mēness ir vēžos. Un Mēness ir visu Vēžu draugs un aizstāvis. Un Mēness tagad atgriežas mājās pie lieliskajiem Vēžiem.

Šis pilnmēness ir gana savdabīgs. Debesjumā var novērot divas parādības. Lielie, varenie kosmosa smagsvari - Jupiters un Saturns veido lieliskus aspektus. Saturns ir nopietns onka un labāk, ka viņš ir Vēžu pusē. Un viņš ir par visiem 100% Vēžu pusē un vēl savienojumā ar vislielāko bagātnieku Jupiteru! Tas viss vedina uz domu, ka lielās un pamatīgās lietas Vēžiem veiksies un tām būs fantastiska ilgtspēja.

Gandrīz visi debesjuma sīkpirži, tādi kā Marss, Venēra un pus-varenais Plutons vērpj intrigas un taisa šurum-burumu. Neliels padoms - ieslēdzam uz 1000% intuīciju, it sevišķi, ja apkārt visi brēc: "Jā, jā, jā! Dari to un šito." Hm... mieru, tikai MIERU! Intuīcija tagad Vēžus stabili pasargās. Arī no pašu Vēžu prāta konstrukcijām. Tāpēc jau Vēži ir Vēži, ka viņu čuika ir nenovērtējama. Un tagad šī intuīcija lai ir galvenais padomdevējs.

Ziņnesis Merkurs ir labos aspektos ar brīnumu un pārsteigumu meistaru Urānu. Gaidām negaidītus un patīkamus pavērsienus darba frontē. Vēži tagad tur acis un ausis vaļā, lai nepalaistu kādu svarīgu ziņu garām.

Tātad, pie debesīm ir tagad pieejami divi virzieni. Uz lielisko nākotni un uz pilnīgu jezgu ar prātuļošanas izraisītām komplikācijām. Tagad var iesēsties mierīgā, veiksmīgā ilgtermiņa vilcienā. Biļete tam ir intuīcija. Un var iesēsties jezgas kuterī, tur biļete ir prāta konstrukti.

Šis Vēžiem ir gaumīgs un skaists pilnmēness, tieši Vēžu stilā. Ar to tad visus Vēžus no sirds apsveicu. Lai jautri!!




https://www.facebook.com/