trešdiena, 2014. gada 15. janvāris

Ilarions 12.-19.janvāris/2014

Viedas Meistars Ilarions


12.-19.janvāris/2014


Mīļie!
Tuvākā nākotne ir piepildīta ar jaunu sākumu enerģijām, radot cerību un nojautu sajūtas, un vienlaikus liekot pabeigt daudzas svarīgas lietas, tāpēc gaisā virmo arī tāda kā gaidīšanas sajūta starp abām šīm divām pasaulēm. Šis ir dīvains laiks tiem, kuri godīgi strādājuši, lai savienotos ar savas būtības augstākajiem aspektiem, jo jūs zināt, ka darbs tiek nobeigts šobrīd, tomēr patlaban redzat, ka priekšā ceļš ir neskaidrs un nenoteikts. Tas tā ir tāpēc, ka jūs paši katru dienu radāt savu pasauli un neesat raduši to darīt konstanti apzināti. Šīs sajūtas pāries, tās pēc savas dabas ir pagaidu sajūtas; viss, kas vajadzīgs, ir vēlme būt klāt katrā momentā un integrēt sevī šo jauno ideju par sevi. Apzināta radīšana ir nākamais solis jūsu garīgajā evolūcijā, un prasīt prasa jau tagad no jūsu puses pievērst vairāk tai uzmanības.

Radiet plānu- ko vēlaties radīt un pieredzēt savā personīgajā pasaulē. Uzrakstiet sarakstu, kāda šī jūsu personīgā pasaule varētu izskatīties, ieskaitot sajustās emocijas- uzmundrinājumu un labsajūtu, kad to pieredzat. Vizualizējiet katru detaļu, cik vien varat precīzi, cik bieži vien varat. Kad sajūtiet, ka tas ir darīts, atbrīvojiet, atdodiet to visumam, un ziniet, ka tas jums tiek manifestēts. Vislabāk sākt radīt ir jauna mēness fāzē, tad vizualizējiet un izauklējiet to līdz pilnmēnesim un atlaidiet, atdodiet to visumam, zinot, ka jūsu plāns manifestēsies dievišķā laikā. Tā jūs savā pasaulē kļūstat par apzināti radošiem radītājiem. Nāksies arī pavingrināties līdz tas kļūs viegli. Atcerieties, ka sākums ne vienmēr ir gluds un līdzens, bet ar laiku praktizējot un trenējoties, jūs kļūsit prasmīgi.

Tie, kuri pagājušajā gadā tika atstumti jeb atmesti atpakaļ, tagad atkal ir gatavi doties uz priekšu. Jūs saņemat otro plūsmu, un ar atjaunotiem spēkiem un lielu entuziasmu sāksiet sevis pilnveidošanas darbu. Šoreiz tālākais ceļš būs daudz vieglāks nekā jebkad agrāk. Jūs tiksiet piepildīti ar augstāka mērķa sajūtām un daudzi apzināti sapratīs savu vietu dievišķajā plānā. Tāpat jūs sapratīsiet, cik perfekta līdz šim laikam bijusi katra gūtā pieredze un kā tā palīdzējusi gūt paļāvību un sava spēka apzināšanos. Katrs notikums sevī nes dāvanu, un tagad varat izmantot sasniegto un apgūto ar daudz lielāku sapratni un kompetenci. Jūs esat bagātinājušies ar sajūtām par savu nozīmi un spējām.

Pat domās izturieties pret sevi ar lielāku mīļumu un atcerieties, ka viss dzīvē pieredzētais ir tieši tas, ko jūsu dvēsele ir vēlējusies saņemt, lai gūtu lielāku meistarību. Tagad esat tur, kur esat. Sviniet šos sasniegumus, atalgojot sevi ar kādu darbību vai zīmīgu lietu. Lai tas ir kas tāds, ka nes jums lielu prieku un palīdz jums atcerēties, cik tālu esat nokļuvis savā iesvētību ceļā uz augstākām apziņas pakāpēm un sapratnēm. Priecājieties par šādiem brīžiem, jo tie palīdz jums saglabāt frekvenču līmeni un pieskaņoties aizvien pieaugošākajām enerģijām, kas plūst cauri atmosfērai un appludina bez apstājas planētu.

Ik dienas savienojieties ar Zemi un palieciet iezemējušies. Ēdiet augstu frekvenču pārtiku, lai katrai šūniņai būtu vieglāk transformēties. Apgalvojiet katru dienu, ka esat spēkpilna būtne, kura var apstādināt novecošanas procesu un atjaunot sevi katrā līmenī. Domas un nodomi ienes realitāti jūsu pieredzē. Uzrakstiet savus nodomus un atkārtojiet tos ik dienas, vislabāk dienas sākumā, bet pats svarīgākais ir jūsu neatlaidība. Praktizējot jūs radāt savu jauno realitāti un katra diena ir pilnīgi jauns sākums. Piepildiet katru dienu ar pozitīviem un labvēlīgiem nodomiem sev, saviem mīļajiem, sabiedrībai un visai planētai. Mīlestība ir atbilde visās situācijās, un tas kļūs aizvien pamanāmāks jūsu personīgajā pasaulē.

Līdz nākamajai nedēļai...

ES ESMU Ilarions

©2013-2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Marlēne Svetlišofa/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace

Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and websites are included. www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message

Tulkoja Māra Brante