trešdiena, 2014. gada 22. janvāris

Datumi un darba cikli no 20. janvāra

Sākot ar 2014. gada 20. janvāri, uz zemi būs nolaidies un sāks darboties Likums, kas sakārtos daudzas dzīves, zinātnes un darbības sfēras, pārbaudīs atbilstību ieņemamajiem amatiem, vietām, tiesībām, pilnvarām, līmeņiem un Dzimtām. Tie kuri neatbildīs ieņemamajai vietai un saskaņā ar sastrādātajiem darbiem, tiks aizsūtīti uz savām pasaulēm, līmeņiem, vietām, kādiem reāli atbilst, ieviešot to kārtību un tīrību, kādu viņiem pēc sevis vajag atstāt. Patiesie pārstāvji atgriezīsies savās vietās un sāks rīcību un materializācijas, kuri līdz šim netika nolaisti uz zemes. Tiks palaisti tie procesi, kurus to priekšgājēji apzināti nelaida fiziskajā plānā. Daudz taisnības, godīguma, kārtīguma, tikumības varēs realizēties un visu salikt pa savām vietām. Šī likuma darbība, ir viens no pamatiem, kuru nevarēs apiet pa sānceļiem, ar kukuļiem vai caur vecajiem sakariem citiem par sliktu. Un viss tas, kas mūsu un citu radījumu spēkiem kopīgam labumam tika izdarīs smalkajos plānos, tiks materializēts vislabākajā veidā un izskatā.

Ir sākuši veidoties tādi apstākļi, lai katras Būtnes būtībā parādītos nepieciešamība sakārtot sevi, savas vietas, dzīvi, darbību, Dzimtu, bet nevis ieņemt svešu vietu vai Dzimtu. Pārstāt pieskaitīt sevi pie tām Dzimtām un saukt sevi par tām Būtnēm, kādas Jūs neesat pēc savas iekšējās būtības. Ja Jūs ar kādu savu nelielu daļu esat iemiesojies kādā zināmā Būtnē, tad tas vēl nenozīmē, ka Jūs esat šī Būtne. Jūs esat cita Būtne, kas bija īslaicīgā komandējumā un nekas vairāk. Pieņemiet šo realitāti, sevi un to Dzimtu, kuriem Jūs reāli piederiet, bet nevis lieniet svešās. Šis likums palīdzēs noskaidrot patiesību un taisnību daudzos jautājumos un atgādinās Jums, kas Jūs esat patiesībā un kādai Dzimtai piederiet.

Iemācieties mīlēt un pieņemt sevi un savu Dzimtu, tādus, kādi Jūs esat. Pat ja tie nav tādi, kādus Jūs tos sev esat iedomājušies vai kādiem Jums gribētos būt, atsakoties no tiem kādos laika momentos. Pieņemiet tos, sevi, sāciet mainīties paši, šādi palīdzot savai Dzimtai kļūt tādai, kāda tā tika radīta sākotnēji. Izejiet no visām Būtnēm un Dzimtām, pie kurām Jūs nepiederiet un kas Jūs neesat, bet kurām esat sevi pieskaitījuši. Atgriezieties pie sevis, pie savas Patiesās Dzimtas un sāciet attīstīties tajā Gaismā, kāda Jūs pēc būtības kādreiz bijāt un daļēji esat vēl joprojām. Anulējiet atteikšanos no sevis un savas patiesās Dzimtas, noņemiet visas maskas, kuras Jūs esat uzlikuši uz sevis un kuras ir Dzimtā, kļūstiet PATS PAR SEVI.


Novēlam Drosmi Jūsu Gariem un Dvēselēm.

Ja Jūs vēlaties, lai šis Likums, spētu caur Jums realizēties, tad dodiet tam un to pavadošajām enerģijām, kas šobrīd pilnā gaitā nolaižas uz zemes, ceļu un atļauju. Piedāvājiet visu iespējamo palīdzību, kas var palīdzēt tam visam realizēties jau no šī paša brīža.

Usladushka ( usladushka.com) tulkojums- Ivarshttp://www.draugiem.lv/#/5.dimensija/news/?p=11353275