piektdiena, 2014. gada 31. janvāris

2014.gads - Koka Zirga gads!

2014.gads - Koka Zirga gads!

Tas, kas ir augšā, ir arī apakšā!
Hermess Trismegists


Šis ir vēlēšanu gads un arī eiro ieviešanas gads! 24.maijā būs Eiropas Parlamenta vēlēšanas, bet 4.oktobrī - 12.Saeimas vēlēšanas. Latvija gatavojas ES prezidentūrai 2015.gadā. Un šajā gadā būs tikai četri aptumsumi – divi Saules un divi Mēness aptumsumi. 31.janvārī plkst. 23:38 pēc ķīniešu horoskopa sāksies Zilā zirga gads, kas atrodas koka stihijas iespaidā (1954., 2014.), kas ir īpaši sabiedrisks un dzīvotspējīgs. Šāds zirga tips ir apveltīts ar lielu optimismu un tam nav noslieces akli pakļauties aizspriedumiem un valdošajiem uzvedības normu stereotipiem sabiedrībā. Tomēr šis zirga tips ir lētticīgs dēļ sava pārliecīgā optimisma, un nereti kļūst par upuri ne pārāk apzinīgiem cilvēkiem. Veiksmīgs gads tiem, kuri ir apveltīti ar oratora spējām. Veiksies tiem politiķiem, kuri spēs manipulēt ar pūli un cilvēku masām. Zilā Zirga gada aizbildnis būs planēta Saturns, kurš sāks sevi pozicionēt no 21.marta. Tas cilvēkiem dos tieksmi uz kārtību, atbildību, sistemātiskumu. Sabiedrībai patiks stingri strukturētas organizācijas un darbības veidi, kur “katra skrūvīte zina savu vietu” un darbs tiek pakļauts stingram reglamentam. Planēta Saturns 23.decembrī ieies Strēlnieka zīmē uz tuvākajiem 2,5 gadiem. Saturns Strēlnieku piespiež mērķēt ļoti precīzi. Strēlnieka bezrūpības un optimisma vietā Saturns dod nopietnu attieksmi pret globālām problēmām, stingras prasības pret sociālām un izglītības programmām. Laikā no 7.februāra līdz 11.maijam lielais labvēlis Jupiters vērs vaļā Urāniskās enerģijas. Šo planētu savienojums notika 2010.gada 6.jūnijā kad tika parakstīts Kodolieroču neizplatīšanas līgums. Šo planētu savienojumu dēvēja arī par progresa un apziņas evolūcijas virzītāju. Ienāca jaunas un modernas tehnoloģijas. Daudzi jau saprot, ka pasaules finansu sistēma neatbilst jaunajam laikam, un, ja tuvākajā laikā tā nepārkārtosies un nepacentīsies pieskaņoties jaunajām prasībām, tad pasaules ekonomiku gaida tāda krīze, kādu cilvēce vēl nav redzējusi visā pārskatāmajā un aprakstītajā vēsturē. Sabiedrība reti domā par to iedarbību, kādu rada tās domas un jūtas uz visu, kas ir ap cilvēci kopumā. Un pēc būtības visas negatīvās parādības, kas ir dabā, laika apstākļos, finansu sfērā un jebkurās citās dzīves jomās uz planētas Zeme, esam radījuši mēs paši. Pēc kāda laika mūsu pašu radītie augļi nolaižas Zemes fiziskajā plānā viesuļvētru, lietus gāžu, sausuma vai plūdu veidā. Visatļautības un jebkuras informācijas pieejamības džins ir izlaists no pudeles. Un vienīgā izeja no šīs situācijas ir pašiem sevi norobežot no visa, kas nav vajadzīgs mūsu evolucionārajai attīstībai. Ja mēs nespersim nekādus soļus šajā virzienā, tad nākamā paaudze jau pilnīgi nespēs vairs adekvāti reaģēt ne uz kādu informāciju. Daudzkārtīga atkārtošana iedarbojas uz mūsu apziņu kā kodēšana. Tāpēc mums ar ļoti lielu piesardzību jāizturas pret sevis pakļaušanu mūsdienu plašsaziņas līdzekļu ietekmei. Ir pienācis laiks, kad mums ir jāatdala graudus no sēnalām visā, kas ir ap mums.

Laikā no 2.marta līdz 20.maijam kad Marss dodas retrogrādā Visums liks mums atteikties no jauniem uzsākumiem un pārdomāt savus mērķus un ceļus. Visums uzstāj, ka ik pēc 2 gadiem mums vajag izdarīt inventarizāciju tajā, ko darām, un pārliecināties, ka vēl joprojām esam uz pareizā ceļa. No jauna jāizvērtē savi mērķi, jāatklāj patiesos motīvus un jānoskaidro, kā izmantojam Marsa enerģiju. Arī akciju cenas var kristies Marsa retrograda laikā – sevišķi, ja kompānijas turpina iet nepareizo ceļu vai izvēloties nepiemērotus mērķus. Īpaši sarežģīts laiks būs no 17.aprīļa līdz 30.aprīlim.Būs grūti atrast valsti, pār kuru nebūs pārvēlušies iedzīvotāju, īpaši progresīvo cilvēku, studentu nemieri, un dažādu ekstrēmiski orientētu cilvēku un grupējumu aktivitātes, kuri vēlēsies, lai beidzot valdošā vara rīkojas un mainās atbilstoši laikmeta prasībām, vai arī tā tiks piespiesta mainīties. Nemieros var iesaistīties ļoti lielas ļaužu masas. Parādīsies jauni līderi ne tikai Latvijā, bet arī pasaulē. Diemžēl šie jaunie līderi ar laiku radīs vairāk posta nekā labuma, jo iepriekšējā, spriedzes aspektu starp planētām laikā 1933. gadā, pie varas Vācijā nāca Hitlers, un mēs zinām, ar ko tas beidzās. Būsim uzmanīgi. Jāpārvar elektroenerģijas, enerģētikā un degvielas u.c. ar enerģiju saistītu resursu krīze visa gada laikā.

Spīdekļu aptumsumi.
15.04.2014. pilns Mēness aptumsums plkst. 10:42 Auna un Svaru zīmēs. Šī aptumsuma enerģija būs krasa un neatgriezeniska. Šīs zīmes ir atbildīgas par partnerattiecībām. Pāri, kuriem pienācis laiks šķirties bez īpašas nožēlas to arī izdarīs. Pie debesīm būs Lielais Kardinālais Krusts, kura konfigurācijā iekļausies Urāna savienojums ar Merkuru Auna zīmē ar opozīcijā esošā retrogrāda Marsa Svaru zīmes enerģiju. Vēl pie šo planētu konfigurācijas nāk planētas Jupitera un Plutona opozīcijas aspekta Vēža un Mežāža zīmes kardinālā spēka enerģija. Visas pazīmes liecina par diezgan globāla paziņojuma/skandāla ietekmi.


29.04.2014. Gredzenveida Saules aptumsums plkst. 9:14 Vērša zīmē. Vērsis atbildīgs par materiālo labumu uzkrāšanu un iegūšanu. Kosmosā vēl aizvien aktuāls būs Lielais Krusts. Ikviens izjutīs šīs enerģijas. Biznesā un finanšu sfērās pārkārtojumi. Tātad pārkārtojumi būs jūtami vēl tuvākajos trīs gados.

08.10.2014. pilns Mēness aptumsums plkst. 13:50 Auna un Svaru zīmēs. Šeit ļoti aktuāla būs mīlestības enerģētika. Saules savienojums ar Augšupejošo Mēness mezglu un Venēru saistās ar tālejošiem mērķiem nākotnē. Mēness savienojums ar Urānu un Lejupejošo Mēness mezglu tāpat cieši saistīts ar attīrošām enerģijām. Ieklausieties savā sirds balsī, sadzirdiet sevi un viss notiksies saskaņā ar Dievišķo plānu. Ļoti laba iespēja salikt visus punktus uz „i”, atlaist smagos pārdzīvojumus pagātnē.

23.10.2014. daļējs Saules aptumsums plkst.00:56, turklāt aptumsums notiek Skorpiona zīmes sākuma grādos. Tātad pati daba liek mums koncentrēties uz kaut ko jaunu vēl nebijušu. Skorpions ir atbildīgs par dvēseles pārdzimšanu jaunās „skaņās”.Acīmredzot Saturna un Jupitera spriedzes aspekta ietekmē tiks pieņemti jauni likumi, kas sakārtos finanšu un nodokļu sistēmu. Tāpat aktuāli būs ar izglītības sistēmu saistīti jautājumi. Šī aptumsuma ietekme būs uz tuvākajiem trīs gadiem.
Merkurs retrogrāds (atpakaļejošs skatoties no Zemes, bet patiesībā pie debesīm tas kustas tāpat uz priekšu).
No 6.februāra – 28.februārim un no 7.jūnija – 1.jūlijam 4.oktobra – 25.oktobrim. Šie laika posmi liek atgriezties pie projektiem un citiem notikumiem, lai tos pabeigtu vai pārtaisītu. Šie laika posmi dod lielisku iespēju mainīt vai uzlabot lietas, kuras esiet palaiduši garām. Tomēr neko nozīmīgu te neuzsāciet un nekādā gadījumā neslēdziet jaunus līgumus.


Venēra retrogrāda – no 21.decembra 2013.gada – 31.janvārim 2014.gadā. Senas mīlestības un draugi var parādīties no jauna, attiecības tiks izvirzītas priekšplānā un visa veida līgumi un attiecības tiks pārskatītas, it īpaši, ja tās ir ļoti sarežģītas. Šis laiks dienas gaismā var izvilkt talantus un spējas, kuras bija apslēptas un par kurām pat nenojautāt. Pacentieties bez liekas vajadzības neko neiegādāties!
Marss retrogrāds – no 1.marta – 20.maijam – senie aizvainojumi, kuri nav tikuši atrisināti, liks par sevi atcerēties. Enerģija ir vairāk uz iekšu vērsta. Tātad pienācis laiks apdomāt savas rīcības motīvus. Ja esošais darbs ir galīgi apnicis – tad var rakstīt atlūgumu, bet jaunu darbu uzsākt nav ieteicams.
 
Janvāris
No 1.janvāra – 10.janvārim
1.janvārī Jauns Mēness Mežāža zīmē. 2013. gada beigās bija 11 gadu Saules cikla maksimums. Pie debesīm vēl arvien ir aktuāls Kosmiskās kardinālās fāzes kulminācija, kuras TAU kvadrāta kombinācijā vienlaicīgi iesaistās Marss, Urāns un Plutons un to itin visi sajuta jau pirms 2013.gada Ziemassvētkiem, bet 1.janvārī pievienojas Dieva ziņnesis Merkurs. Spriedze starp šīm planētām rada jaunus atklājumus tehnoloģijās, zinātnē un spriedzes pilnus procesus energoresursu ieguvē/izlietošanā, rūpniecībā un politikā. Intensīvi notikumi finansēs un ātro kredītu aizdevējiem. Tas rada arī nekontrolējamus, nereti arī graujošus procesus – masu protesta kustībās, starpvalstu konfliktus, dabas anomālijas, tehnogēnas avārijas. Sabiedrībā klajā nāk skaļš skandāls. Ceru, ka cilvēce izvēlēsies miermīlīgus transformācijas procesus bez lieliem upuriem. Saudzējiet sevi un saudzējiet arī citu nervu sistēmu. Būsim iecietīgi.
No 11.janvāra – 20.janvārim
Merkurs 12. janvārī ieies Ūdensvīra zīmē. Cilvēki būs novatoriski un bagāti ar idejām. Tāpat tiem būs labas spējas apstrādāt ļoti lielu informācijas daudzumu īsā laika sprīdī un tie būs draudzīgi noskaņoti. Tieksies ieviest kārtību visās lietās. 16.janvārī pilnmēness. Sabiedrība būs noskaņota skaidrot attiecības cits ar citu. Marsa un Neptūna opozīcijas rezultātā sarosās noziedzīgā pasaule. Nelietot alkoholu! Bet pozitīvais ir tas, ka būs daudz spēka un enerģijas, kuru vajadzētu ievadīt lietderīgā darbības gultnē. Labs laiks dzeltenās preses žurnālistiem. Trauksmainas dienas tiem, kuri dzimuši laikā no 15.jūlija līdz 19.jūlijam.
No 21.janvāra – 31.janvārim
Merkuram ar Marsu ir harmonisks aspekts un Marsam ar Venēru spriedzes aspekts - tas ir labs laiks, lai satiktos un apspriestu notikumus. Labs laiks sportošanai. Šais dienās nebūtu vēlams ieguldīt un veidot biznesu, jo cerēto rezultātu varam nesasniegt. Saudzēsim labāk savus mīļotos un līdzekļus un beigās tapsim saudzēti arī mēs. Būtu labi sevi atturēt no dažāda veida pārmērībām, it īpaši ēšanā. 31.janvārī Venēra maina savu kustību no atpakaļejošas uz direkto (uz priekšu) reizē ar jaunmēness cikla sākumu 31.janvārī plkst. 23:38. Pēc ķīniešu horoskopa iesākas Zilā zirga gads – politiķu aizkulišu darbība un cīņa par brīvību, skandāli un konfrontācijas. Tas ir tautas gudrības gads. Ļoti labs gads dzejniekiem, jo „Zirga dzimta” cēlusies no spārnotā Zirga Pegaza spēriena un šo spērienu gaida itin visi dzejnieki.


Februāris
No 1.februāra –10.februārim
Merkurs ieiet Zivju zīmē, bet mīlestības un harmonijas planēta Venēra gandrīz statiska, turklāt apskāvusies ar Plutonu, un koķetē ar Urānu un Jupiteru. Šī kombinācija ir ļoti aktīva un dod labu uzsākumu biznesam. 6.februārī Merkurs atgriezīsies atpakaļgaitā uz Ūdensvīra zīmes pusi. Paaugstinās konfliktsituācijas. Aktīvs periods tiem, kuri dzimuši laikā no 2.janvāra līdz 7.janvārim. Labas perspektīvas māksliniekiem, mūziķiem.
No 11.februāra – 20.februārim
13.februārī Merkurs atkal atpakaļ ieiet Ūdensvīrā, kur pēkšņi nāks gaismā pagātnes notikumi, kuri agrāk bija apslēpti. Negaidīti tiks sastapts kāds sen neredzēts draugs vai labs paziņa. Nav ieteicams veikt lielus pirkumus tos atlieciet līdz 21.martam. 15.februārī pilnmēness. Notikumiem bagātas dienas tiem, kuri dzimuši laikā no 16.augusta līdz 20.augustam.
21.februāra – 28.februārim
Saules un Neptūna savienojums palīdz iedziļināties esamības jautājumos, izjust savas dzīves jēgu un iekšēju vienotību. Taču dažiem viņu dvēseles dzīļu saviļņošanās rada nemieru, dzīve šķiet neskaidra, cilvēks gremdējas smagnējā transā un nespēj tikt skaidrībā ar savu iekšējo pasauli. Šis aspekts vairo nokrišņus, atkušņus, miglu. Vieglāk izplatās infekcijas, ir vajadzīga profilakse un organisma pretestības paaugstināšana. Līdz 28.februārim Merkurs ir atpakaļejošs. Dažādi sajukumi informācijas laukā. Ir spriedzes aspekts starp Jupiteru un Urānu un nav viegli saprast notiekošo, adekvāti vērtēt un izdarīt secinājumus. Taču ļoti vērtīga ir iespēja šajā laikā pārliecināties, vai izvēlētais virziens ir īstais.


Marts
No 1.marta – 10.martam
Ir izklīstošs Marsa un Venēras disharmonisks aspekts, kura periodā pieaug izskaidrošanās starp mīlestības partneriem. Tas ir spēcīgs erotiski—seksuāls noskaņojums, kas attiecībās var izpausties kontrastaini: no kaislīguma līdz agresijai vai no mīlestības līdz neiecietībai. 1.martā iestājas jaunmēness Zivju zīmē. Mēnesis tuvojas Urānam -pieaugs satiksmes negadījumu risks, tādēļ nevajadzētu pārsniegt braukšanas ātrumus. Kā pozitīvais jāatzīmē, ka darbs ar informāciju vai jaunas informācijas apgūšana notiek efektīvāk. Marss no 2.marta līdz 20.maijam ir retrogrāds un tas nav labs laiks, lai kaut ko uzsāktu, jo šis ir periods, lai Marsa enerģijas vērstu uz sevis iekšējo sakārtošanu, nosakot kurp vajadzētu doties. Ja šajā laikā centīsieties sasteigt lietas un jaunus projektus, tad saskarsieties ar šķēršļiem un neveiksmēm.
No 11.marta – 20.martam
16.martā pilnmēness Jaunavas zīmē. Emocionāli aktīvas dienas būs tiem, kuri dzimuši laikā no 16.septembra līdz 21.septembrim. Šajā mēneša dekādē ir samērā mierīga gaisotne sabiedrībā, jo daudzām planētām pie debesīm ir harmoniski noskaņotas enerģijas. Venērai ar Urānu ir draudzīgas attiecības un to sajutīs cilvēki, kuri būs romantiski noskaņoti. Ir izredzes veiksmīgi iepazīties un sākt veidot skaistas attiecības ar interneta starpniecību. Bet Merkurs 18.martā ieiet Zivju zīmē, domas būs vērstas uz nākotnes sapņiem. Pieaugs iejūtība un žēlsirdība.
No 21.marta – 31.martam
No 23.marta līdz 2015.gada septembrim Mēness mezgli ieies Svaru-Auna zīmēs. Sekmēsies tiem, kuri ir attīstījuši savu neatkarību, pašapziņu un iniciatīvu un prot par sevi pastāvēt. Šajā periodā jāiemācās sadarboties. Šī būs iespēja augt, mīlot citus, attīstīt objektivitāti un diplomātiskumu un rast līdzsvaru starp savām un citu vēlmēm. Panākumi gaidāmi mākslas, zinātnes jaunāko tehnoloģiju nozarēs. Psiholoģijā un socioloģijā, plauks un vairosies dažādas ar ezotērisku novirzienu veidotas grupas un virzieni, plašumā ies astroloģija. Jo šim aspektam būs Ūdensvīra zīmes nokrāsa. Tomēr Kosmosā ir jūtama varena spriedze, kuras sastāvā iekļaujas planētas Jupiters, Plutons un Urāns – tas norāda, ka sabiedrībā ir daudz un dažādu ideju pārbagātība. Pasaulē valda neiecietība reliģiskajos jautājumos. Zinātnē klajā nāks vareni atklājumi. 30.martā jaunmēness būs savienojumā ar Urānu. Gaidīsim tuvākajā mēnesī daudz un dažādus jaunumus.


Aprīlis
No 1.aprīļa – 10.aprīlim
Ir sakrājies daudz enerģijas, kuras meklē izeju. Dažam var rasties sajūta, ka dzīvē ”kaut kas nav tā, kā vajag”. Cilvēki centīsies ieklausīties savās zemapziņas dzīlēs un apkārtējos cilvēkos, harmonizēt ikdienišķās raizes ar iekšējām izjūtām. Politikas virtuvē briest skandāls. Mūžībā var aiziet kāds sabiedrībā populārs cilvēks. Pieaugs ambīcijas un būs kāds ļoti skaļš paziņojums. Taču šī spriedze vairos tieksmi saprast. Šajā laikā var tikt sperti reāli attīstības soļi. Dabā var pieaugt saules un vēja intensitāte. Pozitīvais fons — ir iespēja gūt varu pār sevi un apstākļiem. Pienācis laiks atdalīt "graudus no pelavām", paveikt to, kas atkarīgs no pašiem— pārējais Dieva ziņā. Ikdienā šis laiks ir ļoti piemērots "ģenerāltīrīšanām".
No 11.04.2014. – 20.04.2014.
Notiek pasaules karmas korekcija. Sarunas par izglītības jautājumiem. Rūpīgi pārdomājiet, iekams ko vispār sakiet. Venēras un Jupitera trigons kopējā "ansamblī"ienes iespēju attiecību uzlabošanai dažādām diplomātiskām misijām, piemēram, ar vadību vai pasniedzējiem. Cilvēciski kļūs iejūtīgāki, attiecībās ir vairāk iespēju pārvarēt šķēršļus, kas traucē tuvībai, jo Venērai ir saskanīgs savienojums ar Neptūnu. 15.aprīlī pilnmēness kopā ar Mēness aptumsumu. Tātad Lieldienas būs aptumsuma ietekmē. Šis aptumsums ir pakļauts Lielajam Kosmiskajam Kvadrātam jeb Lielajam Krustam. Visi saņems pēc nopelniem. Varenas enerģijas. Īpaši piesardzīgiem jābūt tiem, kuri dzimuši laikā no 16.oktobra līdz 20.oktobrim.
No 21.aprīļa – 30.aprīlim
Šis laiks pasaulē būs ļoti saspringts. Nav mierīgi. Var rasties pārpratumi, neuzmanības kļūdas un neuzmanīgi izteikti vārdi. Vienkāršība var atdurties pret augstprātību, redzesloka plašums var saskarties aprobežotību. Vienkāršo ļaužu domas diezin vai tiks uzklausītas. Venēras un Saturna labais aspekts palīdzēs saskaņot vēlmes ar apstākļiem, kontrolēt emocijas un valdīt pār agresiju. Nav izslēgti plaši masu nemieri. Iespējama plaša finansiāla un ekonomiskā krīze. Nāks laukā neapmierinātība ar esošo varu. Pasaulē ir spēcīga spriedzes situācija. Ik pa laikam norisinās kataklizmas un stihiskas nelaimes. Pieaug ceļa satiksmes negadījumu skaits ar lielu upuru skaitu. Tāpat uzmanību jāpievērš aviosatiksmei. Nebūs viegli saprast notiekošo, un to adekvāti novērtēt. Revolucionāri noskaņota sabiedrības daļa rullē! Var sākties jauna cīņa par varu, šajā gadījumā, pār informācijas vidi, masu mēdijiem, internetu, sabiedrisko domu. Izmaņas banku un ātro kredītu sektorā, elektronisko norēķinu sistēmā. Iespējams plašs kibernozieguma skandāls. 29.aprīlī jaunmēness un daļējs Saules aptumsums. Pie debesīm ļoti aktīvs Lielais Kosmiskais Kvadrāts jeb Lielais Krusts, kurš sastāv no ļoti aktīvām planētām – retrogradā Marsa, Jupitera, Urāna un Plutona.


Maijs
No 01.05.2014. – 10.05.2014.
Mazinās iepriecinošu ziņu daudzums un rodas situācijas, kad tiek izvirzītas prasības. Būtu labi apzināt kaut kādu dilemmu vai pretrunu, formulēt nākotnes uzdevumus un veidot konkrētus plānus. Venēra ieies Auna zīmē– cilvēki emocijas izpaudīs tieši, asi un pat agresīvi. Egoisma izpausmes būs izteiktākas, jo viss tiks uztverts kā – mīlu/nemīlu, patīk/nepatīk, skaists/neglīts, pieņemu/nepieņemu, garšīgs/negaršīgs. Ļoti aktīvi tiks izsacītas domas par to, kas patīk un kas nepatīk. Atbildes reakcijas uz dzīvē notiekošo būs tiešas un uzreiz. Arī Merkurs pāries Dvīņu zīmē, kur tas jūtas ļoti omulīgi - būs labas analītiskās spējas un iespējas manipulēt ar informāciju. Tāpat būsim brīvi no aizspriedumiem. Politiķiem šis ir labākais laiks, lai iesaistītos diskusijās un pierādītu, ka viņu programma ir vislabākā. Tie diskutēs par visām lietām un problēmām uzreiz, bet nevienu tā pa īstam neatrisinās. Lai tā nenotiktu, mums viņiem ir jāprasa risinājumi par konkrētu nozari, konkrēti tam politiķim, kas ir speciālists šai nozarē vai atbildīgs par to, nevis uzklausīt tos politiķus, kuri runās par visu un neko. Labs laiks žurnālistiem un reklāmu devējiem, lai pēc iespējas plašāk un daudzpusīgāk varētu atspoguļot notiekošo valstī un pasaulē.
No 11.05.2014. – 20.05.2014.
Šis periods būs pilnmēness ietekmē. Tie, kuri dzimuši laikā no 13.novembra līdz 18.novembrim būs pakļauti emocijām. Atklātībā var nākt ļoti nepatīkama informācija. Būs tieksme risināt savstarpējās attiecības. Daži pāri var pašķirties. Radīsies neadekvāti vērtējumi, pārprastas vai pārspīlētas situācijas un lieki pārtērēti naudas līdzekļi. Venēras un Urāna ietekmē ir tendence uz lielāku „caurspīdību” un skaidrību. Bet Jupitera un Saturna ietekmē palīdzēs rast zelta vidusceļu starp optimistiskām un piesardzīgām prognozēm. Aspekts palīdzēs idejām gūt atbalstu un pieņēmumiem rast pamatojumu.
No 21.05.2014. – 31.05.2014.
Šis laiks sakrīt ar laiku pirms jaunmēnes iestāšanās uz 28.maiju. Jauni uzsākumi dzīvē tiem, kuri dzimuši laikā no 25.maija līdz 30.maijam. Šajā laikā notiek Eiropas Savienības Parlamenta vēlēšanas. Cilvēki nebūs tik aktīvi kā cerēts, jo trūkst ticības un uzticības. Pie debesīm ir saejošs Saules un Neptūna spriedzes aspekts, kas vēsta, ka daudzi meklēs atbildes uz dzīves jēgas jautājumiem. Radīsies vilšanās sajūta. Būs tieksme apreibināties. Tomēr līdzās esošā Saturna ietekme palīdzēs stabili darboties, labāk saskatīt termiņus un spēka resursus, labāk apzināties savas ietekmes robežas un laicīgi plānot spēkus.


Jūnijs
No 1.06.2014. – 10.06.2014.
No 2.jūnija lielais labvēlis Jupiters uzņems apgriezienus un radīsies vairāk optimisms, prieks un savstarpēja labvēlība citam pret citu. Bet no 7.jūnija līdz 1.jūlijam Dieva Vēstnesis - Merkurs liks atgriezties pie iepriekš pieļautām kļūdām. Šajā laikā pieaugs konflikti, satiksmes negadījumu skaits. Esiet piesardzīgi, nesoliet vairāk kā varat izpildīt. Vairumam būs svētku noskaņojums, it īpaši jauniešiem.
No 10.06.2014. – 20.06.2014.
Gatavošanās Līgo svētkiem. Laiks no 13.jūnija līdz 18.jūnijam būs pilns ar visai dramatiskiem notikumiem, jo šis laiks ir pakļauts pilnmēnesim, kurā vairosies nepatīkamas reakcijas. Vairāk apspiestu emociju un nomāktības, kurām jārod pareiza attiecīga izeja. Ieteicams ievērot satiksmes un drošības tehnikas noteikumus. Planētu kopainas rezultātā vairosies ekstremālas situācijas un negadījuma riski sabiedrībā un Dabā (stihijas parasti izpaužas varenāk). Cilvēkos pieaugs spriedze, radīsies vairāk nepamatotas agresijas un pat vardarbības scēnas. Taču ir jāatzīmē, ka, ja cilvēki spēs iekšēji mobilizēties, un enerģiju ievirzīs pareizā gultnē, tad varēs veikt tādus darbus, kuriem ilgi nevarēja „nobriest”.Būs īstais laiks, lai vieglāk varētu atbrīvoties no visa, kas traucējis līdz šim dzīvot. Un gluži ikdienišķi – labi izdosies totālā tīrīšana. Saglabājot vēsu prātu būs iespējams atrisināt agrāk samilzušās problēmas.
No 21.06.2014. – 30.06.2014.
Venēras pāriešana Dvīņu zīmē dos iespēju vieglāk izveidot jaunas attiecības un tikpat viegli saraut jau esošās. Vairāk tiks runāts par mīlestību, un būs mazāk kaislību. Lielisks laiks, lai izrunātos par sasāpējušām lietām. Tomēr jāatceras, ka pie debesīm vēl aizvien ir saspringtais Kosmiskais kardinālās zīmes TAU-kvadrāts, kurā iekļaujas visai radikāli noskaņotas planētas, kuras grib, lai te uz Zemes beidzot būtu viss vecais noslaucīts un jaunais ieviests. Vēlams bez liekas asinsizliešanas. Cilvēkos daudz enerģijas, kura lauztin laužas ārā. It īpaši ekstrēmi noskaņotu jauniešu vidū! Jāuzmanās ar elektroierīcēm! Lieko enerģiju vislabāk izlietot dejojot pie ugunskuriem! Lustīgu līgošanu! Un atcerēsimies par zālīšu lasīšanu veselīgu tēju gatavošanai ziemas mēnešos! 27.jūnijā jaunmēness!


Jūlijs
No 01.07.2014. – 10.07.2014.
Komunikācijas planēta Merkurs no 1.jūlija uzsāk savu direkto jeb uz priekšu ejošo kustību un vēl aizvien tas rit pa sev spēcīgo Dvīņu zīmi līdz 13.jūlijam. Tātad tiks noslēgti ļoti svarīgi un ar ilgstošu termiņu parakstīti līgumi. Arī planēta Venēra veicinās vēlmi sadarboties līdz 18.jūlijam, kur tā jau pāries Vēža zīmē un tai jau būs pavisam citas vēlmes. Labi realizēsies tie projekti, kuros būs jaunievedumi. 4.jūlijā diena pakļauta reformām/izmaiņām – neko svarīgu neuzsāciet. Vispārējais fons ir jauks un cerīgs itin visiem.
No 11.07.2014. – 20.07.2014.
12.jūlijā būs pilnmēness. Cilvēkus pārņems iniciatīva, impulsivitāte arī spars izpausties nedaudz asāk. Radīsies nepacietība, aizkaitinājums, konflikti, attiecību saasinājumi. Pastiprināta uzmanība jāvelta sirds—asinsvadu un muskuļu sistēmai. Medicīnas darbiniekiem darba būs ļoti daudz. Bet starp vīrišķo un sievišķo sākotni valdīs saskaņa. Šajā laikā iespējama mīlestība no pirmā acu skatiena. 16.jūlijā lielais labvēlis Jupiters pāriet uz Lauvas zīmi. Tātad likteņa labvēlība tagad būs pievērsta Lauvām, Strēlniekiem un Auniem. Kosmosā ir planētu konfigurācija, kura palīdz saskaņot dvēseles pārdzīvojumus ar dzīves situācijām, sapņošanu — ar reālu īstenošanu; dvēseles un varas jautājumus. Vairosies darbības jēgas izjūta, kas palīdzēs uzturēt normālu psiholoģisko noskaņojumu. Mīlestības planēta Venēra 18.jūlijā pāriet Vēža zīmē kur tās tieksmes un vēlmes būs īpaši spēcīgas, pakļautas emocijām. Enerģētiski visaktīvākā būs 19.jūlija diena.
No 21.07.2014. – 31.07.2014.
Viena no harmoniskākām un veiksmīgākām dienām būs 24.jūlijs, jo te jūtas tiks paustas ar mākslas vai skaistu priekšmetu palīdzību. Iespējami bildinājumi un kāzu ceremonijas. Sievietes īpaši labi pratīs sevi pasniegt. Rīcība tiek harmoniski saskaņota ar realitāti. Saskaņa starp instinktīvajiem un dvēseles spēkiem. Celsies pašapziņa, pašizpausme kļūs iespaidīgāka un vērienīgāka, vairosies aktivitāte. Iespējami laimesti. Tomēr pastāv briesmas pārēsties. Saudzējiet sevi un savu veselību un nekrītiet kārdinājumos. 26.jūlijā vīrišķā planēta Marss pāriet ļoti spēcīgā Skorpiona zīmē. Un īpaši piesardzīgiem šajā dienā jābūt 24.oktobrī dzimušajiem. 27.jūlijā būs jaumēness. „Savienojas” divi debess ķermeņi, kas saistīti ar dzīvības procesiem uz Zemes (Saule un Mēness) un tas ir jauna dzīvības cikla sākums. Jauns Mēness rada jaunu dzīvības impulsu. Jauns pavērsiens dzīvē tiem, kuri dzimuši laikā no 26.jūlija – 30.jūlijam.


Augusts.
No 1.08.2014. – 10.08.2014.
1.augustā saskarsmes un komunikācijas planēta Merkurs pāriet Lauvas zīmē. Domāšana pārsvarā būs vairāk uz sevi un savām vajadzībām vērsta Būs raksturīga pašpaļāvība. Vecāki pastiprināti rūpēsies par savu bērnu vajadzībām, mācību gada uzsākšanai septembrī. Sabiedrībā sāks atcerēties viens otra neizpildītās saistības, parādus, kavējumus. Savstarpējās attiecībās radīsies egoisms, un tai pat laikā pietrūks sirsnīgas tuvības, daži jutīsies vientuļāki. Sabiedrībā aktualizēsies cilvēku zemākā daba un apziņa biežāk "aizēnosies".Tomēr varēs labāk apzināt savus trūkumus un vājās puses – un tā būs vērtīga pieredze.
10.augustā pilnmēness iespaidā aktivizēsies sen samilzušas problēmas. Diena prasīs vairāk paškontroles un modras apziņas. Jāuzmanās tiem, kuri dzimuši laikā no 6.februāra – 9.februārim.
No 11.08.2014. – 20.08.2014.
12.augustā mīlestības planēta Venēra pāriet Lauvas zīmē – būs tieksme dramatizēt un uzvesties teatrāli. Būs vēlme rīkot ļoti greznas viesības un no 14.augusta līdz 22.augustam arī tiks rīkotas grandiozas viesības. Pastiprināsies tieksme pēc alkohola, priekšroka tiks stiprākiem dzērieniem. Pieaugs infekcijas un saindēšanās risks. 15.augustā Merkurs pāriet Jaunavas zīmē – prāts kļūs daudz praktiskāks un pilns ar kritisku attieksmi pret visu un visiem. Radīsies veselīga interese par dažādām diētām. Tomēr cilvēki sliktāk sapratīs ko dara, iegrimstot nekontrolējamos noskaņojumos, cenšoties aizmirsties skurbumā, jo pie debesīm Merkuram veidojas opozīcijas aspekts ar ilūziju planētu Neptūns. Un tāpēc būs arī grūtāk veikt precīzus aprēķinus un uzturēt apziņas modrību. Aktivizēsies kabatzagļi.
No 21.08.2014. – 31.08.2014.
No 23.augusta līdz 31.augustam attiecību planētām Venērai un Marsam būs saspringts aspekts, turklāt tās abas stipri ietekmēs drūmā Saturna klātbūtne. Daudzas attiecības tiks pakļautas pārbaudījumiem ar tieksmi tās šķirt. Daži pāri piedzīvos ļoti rūgtus un smagus brīžus. 25.augustā būs Jauns Mēness Jaunavas zīmē ar spēcīgu saejošu opozīcijas aspektu ar ilūziju un cerību planētu – Neptūns. Šajā laikā saasināsies dažādas psihoemocionālas problēmas, aktuāli kļūs mīlestības un dzīves jēgas meklējumi. Radīsies neizprotamas skumjas un ilgas pēc kaut kā cēla. Pastiprināsies pretrunas ticības jautājumos. Var pieaugt alkohola un citu reibinošu līdzekļu patēriņš, jo alkohols ir vienīgā viela, kas atver dvēseles durvis un ļauj iznākt laukā tam, kas krājies iekšienē. Pieaugs saindēšanās riski. Nav ieteicams doties tālos ceļojumos.


Septembris.
No 1.09.2014. – 10.09.2014.
Mēneša sākums dinamisks un tas ir saprotams, sākusies skola. Ģimenēs emocionāli satraukumi mīsies ar emocionāliem pacēlumiem. Daudzas raizējas par ģimenes budžeta sabalansēšanu. Septembra pirmā dekāde būs labvēlīga ar līdera dotībām apveltītiem vadītājiem un deputātiem, kuri kandidēs 4.oktobrī Saeimas vēlēšanās, tie spēs sevi izdevīgi pozicionēt priekšvēlēšanu kampaņas ietvaros, pievēršoties izglītības un veselības aprūpes jomas sakārtošanai. Tomēr Venēras un Neptūna opozīcijas aspekts radīs neticības gaisotni. Turklāt Venēra 5.septembrī ieiet Jaunavas zīmē, kur tā nejūtas īpaši harmoniski. Naudas tēriņi tiks pakļauti prāta kontrolei.Tāpat solījumiem īpaši neviens neticēs. Sekmēsies ārstiem, pavāriem, medicīnas māsām un dietologiem. 9.septembris pilnmēness Zivju zīmē. Emocionāls laiks tiem, kuri dzimuši laikā no 7.marta līdz 9.martam.
No 11.09.2014. – 20.09.2014.
Ceļošanai labs laiks. Jupitera un Merkura harmoniskais aspekts ir saistīts ar saskarsmi kā arī ar visāda veida informācijas pieņemšanu/nodošanu un reklāmas kampaņām, paužot idejas, kā arī strādājot ar ideju izklāstīšanu rakstiskā formā. Iespējama liekvārdība, kā arī pārteikšanās dēļ pārliecīgas runāšanas (pļāpāšanas). Visu, ko domājat sacīt vai rakstīt, pārlasiet vairakkārtpirms prezentējiet adresātam. Galvenais, nebaidieties no jaunām idejām, jo redakcijas kļūdas varēsiet novērst vēlāk, pārlasot rakstīto. Ap 13.septembri klajā var nākt kāds skaļš paziņojums. Bet 14.septembrī Marss ieies sev draudzīgā Strēlnieka zīmē. Rīcība un griba darboties kļūs daudz izaicinošāka, pārdrošāka ar tieksmi vest godīgu un atklātu cīņu. Tiks paustas patētiskas patriotiskas jūtas. Pirmsvēlēšanu kampaņas cīņa kļūs ļoti interesanta.
No 21.09.2014. – 30.09.2014.
Marsam ar Neptūnu būs spriedzes aspekts, tādēļ alkohola skurbulī nesastrādājiet kārtējās aplamības, kā arī nevadiet automašīnu iereibuši. Iespējami smagi ceļa satiksmes negadījumi. Saudzējiet sevi un līdzcilvēkus. Toties krimināli noskaņotajiem elementiem būs ražas ievākšanas laiks. Sargājiet savus naudas makus. 24.septembris sāksies ar jaunu Mēnesi Svaru zīmes sākuma grādos. Tuvākās 28.dienas solās būs visai dinamiskas un spraigas. Jupitera un Urāna labvēlīgā aspekta ietekmē idejas birs kā no pārpilnības raga. Īpaši dinamiskas dienas būs no 22.septembra līdz 25.septembrim. Savaldiet sevi un savas emocijas.


Oktobris.
No 1.10.2014. – 10.10.2014.
Līdz 9.oktobrim Kosmosā ar Jupitera, Urāna un Marsa savstarpējo mijiedarbību būs izveidojies Lielais trigons ar harmonisku uguns stihijas akcentu. Urānam atrodoties šīs konfigurācijas virsotnē radīsies iespēja jaunās idejas un reformas veiksmīgi ieviest sabiedrības attīstības procesos. Merkurs no 4.oktobra veiks retrogradas kustību pa Skorpiona un Svaru zīmēm līdz 25.oktobrim. Tad arī tas atradīsies vistuvāk Zemei. Un viņa enerģija „būs tieši sejā”, atklāsies lietas, kurām netika pievērsta pietiekama uzmanība, kuras tika aizmirstas vai izdarītas nepareizi. Un ap 8.oktobri klajā var nākt kāds skaļš paziņojums, turklāt šajā dienā plkst. 13:50 būs Mēness aptumsums. Un atkal Saeimas vēlēšanas notiek Pilnmēness ietekmē.
No 11.10.2014. – 20.10.2014.
Būs liktenīgas un daudzsološas tikšanās. Brīvdienas droši veltiet izklaides pasākumu apmeklēšanai. Mīlestības planēta Venēra līdz 23.oktobrim būs Svaru zīmē – šis faktors stimulēs harmoniskas un savstarpēji izdevīgas, mīlestības pilnas attiecības. Marsa un Merkura aspekts palīdzēs uzturēt prāta aktivitātes tonusu un uzlabos saikni starp saprašanu un atbildes reakciju. Merkura mijiedarbība ar Jupiteru palīdzēs labāk saprasties skolotājiem un skolniekiem, vadītājiem un darbiniekiem. Venēras un Jupitera aspekta iespaidā daudzi varēs veiksmīgi iepirkties, kā arī apdāvināt savus iemīļotos. Tiks rīkoti skaisti romantiski iepazīšanās vakari. Izskanēs kāds aizkavējies bildinājums. Jo Jupitera un Saturna aspekta iespaidā būs iekšēja prasība ieilgušās nereģistrētās attiecības noslēgt ar laulību.
No 21.10.2014. – 31.10.2014.
24.oktobrī plkst.00:56 Jauns Mēnesis un daļējs Saules aptumsums. Un šajā laikā gan Saule, gan Venēra maina zīmi. Pasaulē ienāk jaunas vēsmas, pilnas ar harmoniju un daili, jo Venēra un Saule dāsni apveltīs progresīvi domājošu cilvēces daļu, bet tiem, kuri būs pārāk pieķērušies naudai, varai u.c. atkarībām, nākamais pusgads var sagādāt krietnas materiālās dabas un veselības problēmas. 26.oktobrī rīcības planēta Marss pāriet Mežāža zīmē, kur tas jūtās diezgan svarīgs. Cilvēkiem būs tieksme pakļauties disciplīnai un kārtībai. Tiks kalti tālejoši plāni un tie tiks maksimāli īstenoti. Enerģija tiks pamatīgi kontrolēta. Šajā laikā visa vaida informācijai, kontaktiem un sakaru līdzekļiem jāpiešķir īpašu nozīmi, jo tā nesīs veiksmi tālejošā nākotnē. Tomēr Jupitera un Saturna iespaidā vairāk jāstrādā, lai saskaņotu ambiciozos mērķus ar realitāti, savus plānus ar esošajiem noteikumiem. Būs jāpārvar birokrātiski šķēršļi. Tomēr neatlaidīgākajiem noteikti sekmēsies.


Novembris
No 1.11.2014. – 10.11.2014.
Novembra pirmā dekāde pakļauta Pilnmēness ietekmei, kas notiks 7.novembrī plkst. 00:22. Pilnmēnesī būs Venēras un Jupitera disharmoniskais aspekts. Psiholoģiskais fons ir ļoti emocionāls. Augsta paškontrole palīdzēs turēt modru apziņu. Radīsies neskaidrības starp vēlmēm un iespējām. Pirms veikt iepirkumus, sastādiet sarakstu un pacentieties ēšanā ieturēt mērenību. Būs pastiprināta tieksme pēc delikatesēm un saldumiem. 9.novembrī Merkurs ieies Skorpiona zīmē – prāts būs vairāk intuitīvs ar spēju uz lietu dziļu izpratni.
No 11.11.2014. – 20.11.2014.
Vēlams uzlabot pašsajūtu, pierakstoties kādā fitnesa klubā. Tumšie rudens vakari raisīs skumjas dvēselē. Ir vēlams vairāk uzmanības pievērst sirds—asinsvadu sistēmai, mugurkaulam, locītavām, zobiem. Personīgajās attiecībās asāk tiks pārdzīvots egoisms un vientulība. Partnerattiecībās šajā laikā vēlams salikt „punktus uz ”i””, izskaidroties – ko abas puses viena no otras gaida. Nav ieteicams iepazīties un uzsākt jaunas attiecības. Ieteicams apmeklēt kosmētisko kabinetu un palutināt savu sauso ādu. Venēra skaistuma un dailes aizbildne 16.novembrī pāriet Strēlnieka zīmē un sabiedrībā radīsies tieksme pēc jauniem piedzīvojumiem. Pieaugs iekšēja vēlme pēc brīvības. Marsa vienlaicīgais spriedzes aspekts ar Urānu un Plutonu radīs veselu virkni globālu negadījumu skaitu un traumatiskas situācijas. Sabiedrībā pieaugs stress. Iespējamas agresīvas reakcijas, uzvedības nelīdzsvarotība, rīcība var pārsteigt ar pēkšņiem „izlēcieniem”. Ieteicams izvairīties no lieliem cilvēku pūļiem.
No 21.11.2014. – 30.11.2014.

22.novembrī plkst. 14:32 Jaunmēness Strēlnieka zīmes sākuma grādos. Merkura un Jupitera spriedzes aspekta rezultātā nodarbojoties ar vairākiem darbiem vienlaicīgi būs jācenšas visu pakārtot svarīgākajam, saskaņojot realitāti ar secinājumiem, jo var gadīties pārpratumi. Pateicoties Merkura un Saturna savienojošajai mijiedarbībai cilvēki būs nopietnāki, atturīgāki, tie centīsies apdomīgāk izteikt personisko viedokli, atbildīgāk izturēties pret solījumiem. Attiecībās radīsies vairāk kritikas, un pārmetumu. Traucējumi radīsies telekomunikācijas sistēmās, kā arī transporta apvienībās. Lai uzlabotu veselību, uzturā ieteicams lietot ar minerālvielām un vitamīniem bagātus pārtikas produktus. Laika apstākļi var būt bagāti ar nokrišņiem. Tāpēc ģērbjaties atbilstoši laika apstākļu prasībām. Saudzējiet sevi.

Decembris.
No 1.12.2014. – 10.12.2014.
Šajā dekādē būs daudz svarīgu notikumu, pirmkārt Marss pāriet Ūdensvīra zīmē un rīcības enerģija kļūs ekscentriskāka, tā būs progresīvāka ar tieksmi lūkoties nākotnē it kā tajā jau atrastos. 6.decembrī būs pilnmēness Dvīņu un Strēlnieku zīmēs. Sabiedrībā valdīs psiholoģiskā spriedze. Bet Merkurs atrodoties Strēlnieka zīmē papildus radīs tendenci vispirms runāt un pēc tam domāt. Un šajā laikā nav ieteicams veidot ilgtermiņa projektus, jo tie noteikti izjuks. Jupiters Lauvas zīmē 8.decembrī signalizēs, ka pienācis laiks apstāties, jo ir jāaug iekšēji sagatavojot sevi nākotnes iespējām. Jupiters dodas it kā atpakaļgaitā, kurā tas atradīsies nākamos 4 mēnešus. Pienācis laiks pabeigt iesākto, piemēram, atgriezties universitātē, lai pabeigtu reiz pārtrauktas studijas, kuras dos labklājību nākotnē.
No 11.12.2014. – 20.12.2014.
Šajā periodā pie debesīm valdīs precīzais Urāna un Plutona disharmoniskais aspekts, kura darbība jau ir iesākusies krietnu laiku atpakaļ. Ja nebūtu šīs krīzes, tad cilvēce varbūt tā arī neko jaunu neieviestu un nemēģinātu neko mainīt, jo dažiem tāpat ir labi. Grūti pateikt, kurā jomā netiks izgudrots kaut kas jauns, bet visvairāk izmaiņu būs enerģētikas nozarē. 17.decembrī Merkurs pāriet Mežāža zīmē – prāts kļūs daudz konstruktīvāks, piesardzīgāks un metodiskāks.
No 21.12.2014. – 31.12.2014.
22.decembrī plkst. 3:35 Jauns Mēnesis Mežāža sākuma grādos. Ļoti īpašs moments Dzīvības procesos uz mūsu mīļās planētas Zeme. Šis jaunmēness nāks ar jauniem procesiem sabiedrībā. Šim aspektam klāt nāk planētas Venēra mīlestības enerģija. Būs iespēja pārbaudīt esošo attiecību īstumu un atbrīvoties no daudz kā lieka, kas jebkurās attiecībās krājas, veidojot bīstamus “nosēdumus”. Ziemassvētku vakars var sagādāt patīkamākus brīžus. Tā gaisotne būs mīlestības apdvesmota un pilna ar savstarpēju saprašanos. 23.decembrī gada pārvaldnieks Saturns uz turpmākajiem 2,5 gadiem pāriet Strēlnieka zīmē, kura tā enerģija kļūs daudz pacietīgāka un neatlaidīgāka. Iespējams, ka beidzot tiks sakārtota ar izglītību saistītā nozare. Bet Vecgada vakars solās būt diezgan omulīgs, jo starp Sauli un Mēnesi būs ļoti harmonisks aspekts, kura iespaidā vairosies optimisms un pašpaļāvība. Sabiedrībā valdīs savstarpēja sapratne. 2015.gada sākums būs pilns ar dažādiem negaidītiem notikumiem un likteņa pavērsieniem.