pirmdiena, 2014. gada 20. janvāris

Kolektīvā dāvāšana visam pastāvošajam ik vakaru plkst.20:00

No Maijas Čepules dienasgrāmatas
KOLEKTĪVA DĀVĀŠANA ik dienu plkst.20:00 (pēc Latvijas laika)
** no Maijas ...**
Un tā, Mīļie, Lieliskās brīnišķīgās neatkārtojami starojošās Sirdis!
Varētu teikt, ka nu ir pavērusies jauka iespēja savienot savas Sirdis kopīgam darbam ikdienas kopīgā meditācijā. Tas ir tas, par ko ne reizei vien esam privātās sarunās ieminējušies, taču nu tas ir ieguvis pavisam reālas un gluži konkrētas aprises, kopīgi noskaņojoties uz Sevis Dāvāšanu, un savas Dievišķās Sirds apzinātu darbu, iekļaujoties varenajā pārveidojumu procesā, kas norisinās šeit uz Zemes, un atspoguļojas tūlīt pat citās pasaulēs, kam tāpat vēl ir nepieciešams pārveidoties un pārorientēties uz Sirds Apziņu un Vienotību Mīlestībā. Šī ir Nikas iniciatīva – piedāvāt KOLEKTĪVAS DĀVĀŠANAS iespēju tiem, kas vēlas caur savu Sirdi ienest un atbalstīt pārmaiņas gan mūsu cilvēces, gan Visa Pastāvošā apziņā un attīstībā.
http://preobrazenie.ucoz.ru/forum/14-332… 
Uzaicinājums tātad ir šāds (tulkoju): 

Dārgie un Mīļotie, gribu piedāvāt mums apvienot savus centienus, mūsu brīnišķīgās planētas pārveidojumu īstenošanā, lai izmainītu daudzējādā ziņā graujošo cilvēces dzīvi – uz dzīvi Mīlestības Apziņā un Vienotībā ar visu un visiem. Svarīgi tas ir ne tikai priekš šīs civilizācijas un šīs brīnišķīgās planētas vien – svarīgi tas ir visai PasaulsĒkai!

Apstākļos kad Dievišķais Bērns – Cilvēks ir spējis ciešanās priekš VISIEM radīt uz Zemes jauno Mīlestības Spēku – Līdzcietību,– mūsu šeit veiktie šīs pasaules pārveidojumi momentā paver iespēju – pārveidoties daudzām citām, ne tām laimīgākajām no pasaulēm. Mūsu Siržu radītais Spēks, mūsu Vienotība Mīlestībā ir lieliska un brīnišķīga, grandioza savās iespējās – radīt Mīlestību ar Mīlestību, kop-radīt skaistumu un harmoniju. Visi kopā mēs esam nesagraujams MĪLESTĪBAS Spēks !!!

Piedāvāju visiem mums, jūtot Vienotību un Mīlestību – vienlaikus kolektīvi Dāvāt savu Siržu Skaistumu un Mīlestību Visam PASTĀVOŠAJAM. Kolektīvo Dāvāšanu varētu sākt plkst.22:00 pēc Maskavas laika (Latvijā tas būtu plkst.20:00), un apzināti darīt to vismaz 20-30 minūtes. Mūsu Sirds vienmēr  vedīs mūs turp, kur mēs tanī mirklī būsim visvairāk vajadzīgi, un Dāvās Sevi tik, cik tas nepieciešams. Nav, un nekad nav bijis PasaulsĒkā Spēka varenāka par MĪLESTĪBU!

Ar Mīlestību un Godāšanu, Nika