otrdiena, 2014. gada 14. janvāris

2014. – savstarpējo attiecību līdzsvarošanas gads

Erceņģelis Gabriels caur Šelliju Janguhttp://trinityesoterics.com/2013/12/29/2http://ianlisakov.ucoz.com/publ/2014_god
No krievu/angļu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa


Sveicu jūs, Mīļie! Tas ir liels gods un prieks būt šodien, šeit kopā ar jums! Kāda lieliska Dvēseļu parāde, kuras ir gatavas nākt un nostiprināt šeit enerģijas, kas kalpo visu vislielākajam labumam! Un, protams, runājot par grupu, mēs ar to domājam ne tikai tos, kuri šodien ir sanākuši kopā šajā telpā, bet arī tos, kuri vēlāk klausīsies vai lasīs šo vēstījumu internetā.

Ļaujiet jums novēlēt svētīgus un priecīgus Saulstāvjus. Jūs visu esiet izdarījuši lieliski. Jūsu paveiktā darba rezultātā, transformējot enerģijas, attīrot un mainot, jūsos tagad ir gaismas kodi, kādu esamība vēl nekad nav bijusi iespējama uz jūsu planētas. Lūk, cik dziļš un pamatīgs ir bijis tas, ko jūs esiet paveikuši aizejošajā gadā. Kopš pagājušā gada jūs esiet kļuvuši praktiski enerģētiski neievainojami. Viena īsa jūsu lineārā gada laikā jūs esiet tik būtiski manījušies! Tas ir lieliski, tas, ko jūs esiet sasnieguši, un mēs ļoti priecājamies par jums visiem un par ikvienu no jums. Tāpēc atvēliet brīdi tam, lai apsveiktu sevi par labi padarītu darbu.

Tuvojoties Saulstāvjiem vai citiem svētkiem, lai kādi tie arī nebūtu atbilstoši jūsu ticības sistēmām, jūsu uzmanība būs koncentrēta uz svinēšanu un savienošanos ar mīlestību, dāsnu ziedošanu, pateicību, prieku un vienotību. Izejot cauri šim ļoti nozīmīgajam portālam, jūs saglabāsiet visu jūsu sasniegto progresu. Jūs paši esiet to radījuši. Tieši jūs parādījāt un paveicāt šo darbu. Jūs tikāt izvēlēti tam, lai šajos bezprecedenta laikos nonāktu ķermenī un kalpotu. Tā ir jūsu balva. Tāpēc – sviniet to!
Daudzi no jums pret sevi izturas ļoti stingri, uzskatot, ka nekad neko nedara pietiekami daudz un labi. Lūdzu, Mīļie, sviniet! Izbaudiet to, ko esiet radījuši! Jūs pilnīgi noteikti esiet pelnījuši svinēt. Mēs jums sakām, ka jums tagad ir pienācis laiks, kad jūs varat mazliet „pagulēt uz lauriem”.

Tātad, pagaidām jūs esiet pārņemti ar savu procesu un traucaties uz priekšu ar Kristus enerģijas pieplūdumu šajā svētku sezonā. Kolīdz jūs pāriesiet jaunā gada enerģijās, jūs būsiet gatavi pa-īstam plūkt sava smagā darba augļus.

Tādējādi – visas šīs attīrīšanās un atlaišanas, visas izmaiņas un dziedināšanas, kurām cauri jūs esiet gājuši (un mēs smejamies, kad mūsu partnere šo vēstījumu nodošanās saka, ka pēc tik pamatīgas izgriešanas, viņai būtu jābūt plakanai kā pankūkai), ir bijusi sagatavošanās šim. Tagad, kad jūs jau esiet atbrīvojušies no visa, kas vairs neatbilst jūsu patiesajai būtībai, jūs tādējādi esiet radījuši telpu, lai iemiesotu savu Dievišķo patiesību, lai iemiesotu savu Kristus „Es”, lai ieietu beznosacījumu mīlestības enerģijās. Vai saprotiet? Jūs beidzot esiet ļāvuši sev mīlēt sevi bez nosacījumiem un sajust, kā šī mīlestība atspoguļojas un atgriežas pie jums.

Jūs esiet radījuši visu šo telpu un visas šīs pārmaiņas savā ķermenī, lai ļautu tam nest sevī aizvien augstākas un augstākas enerģijas un ar šo darbu jūs esiet radījuši telpu, lai iemiesotu to, ko vairāk vēlaties izjust/piedzīvot. Cits ceļš nemaz nav iespējams. Tikai tas, kas ir jūsos, var tikt jums atspoguļots. Un tieši tāpēc, Mīļie, jūs varat rēķināties ar to, ka 2014.gads var kļūt par izlīdzsvarotu savstarpējo attiecību gadu. Vai tad tas neskan pievilcīgi priekš jums?

Tātad, ko gan tas nozīmē? Ko nozīmē Izlīdzsvarotu Savstarpējo Attiecību Gads? Tas nozīmē, ka jūs visos iespējamos veidos atlaižas sevis pašu nelīdzsvarotību. Daudzi no jums savās savstarpējās attiecībās ir spēcīgi „sašūpojušies” no pārlieku lielas iesaistīšanās līdz pilnīgas neiesaistīšanās stāvoklim. Daudzi no jums neatlaidīgi ir strādājuši, meklējot līdzsvaru kalpošanā. To, kā pienācīgā veidā palīdzēt cietiem, patiesi ceļot un spēcinot viņus. Jūsu gudrība jums ir palīdzējusi iemācīties pazīt brīžus, kad vajag palīdzēt citiem un, kad vajag pieņemt un ļauties.

Daudzi no jums ir iemācījušies ne tikai dot, bet arī saņemt. Daudzi, beidzot, ir atklājuši, ka viņu vajadzības un labklājība ir tikpat svarīgi, kā to vajadzības, kuriem jūs uz šīs planētas kalpojat. Jūs kalposiet un ar prieku ļausiet citiem kalpot jums. Un pats svarīgākais - jūs nonākat pie izpratnes par sevis pašu kā Dievišķas būtnes nozīmīgumu un integrētu Vienotā plūsmas daļu.

Daudzi no jums ir iemācījušies pieņemt sevi, kā garīgas būtnes, kuras apgūst cilvēcisko pieredzi. Daudzi ir pārgājuši no atrašanās pilnīgā atdalītībā vai no centieniem dzīvot pilnīgi ēteriskā plānā uz lielisko abu šo stāvokļu saplūšanu. Tā rezultātā, ka jūs esiet sākuši vairāk ieklausīties savā iekšējā gudrībā un saprast sevis pašu augstākās vadības nozīmīgumu, jūs būsiet aizvien līdzsvarotāki savā izpausmē.

Atlaižot visus, kas jums vairs nekalpo/neatbilst, jūs meklējat sava fiziskā ķermeņa līdzsvaru. Tāpēc daudz kas no tā, ar ko jūs strādājat šajos Saulstāvjos, tie ir jūsu vecie ieradumi un problēmas, kas iznākušas virspusē, kuras jūs jau uzskatāt par pilnībā jums neatbilstošām. Kādi pārsteidzoši svētki par godu jūsu sasniegtajai izaugsmei!

Jūs vairs necenšaties kaut ko mainīt, tāpēc, ka uzskatāt to par pareizu vai labu esam priekš sevis. Tie ir centieni kaut ko mainīt, kas nāk no prāta. Tagad jūs darbojaties no Sirds. Un tas, kas vairs negodā jūsu patieso būtību, jums vienkārši vairs neder. Pārmaiņas notiek nevis tāpēc, ka tā vajag, bet tāpēc, ka vecie ceļi un paņēmieni ir kļuvuši pilnībā nepieņemami un neatbilst vairs tam, par ko jūs esiet kļuvuši.

Un tas ir tieši tas, ko jūs esiet gaidījuši! Sava Dievišķā plāna pieņemšanas rezultātā jūs arī līdzsvarojat un dziedināt savu fizisko ķermeni. Tādējādi tad, kad jūs ziniet, kas jums vairs neder, jūs sākat raudzīties nākotnē un radīt to, ko vēlaties.

Kam priekš jums līdzinās izlīdzsvarotas savstarpējās attiecības? Tās jūs godās un cels. Tās atbalstīs jūsu patiesumu un jūsu izaugsmes tālāko virzību un paplašināšanos. Jūs iekļausieties Mīlestības Dejā, saprotot, ka to, ko jūs cenšaties noturēt – jūs zaudēsiet, bet to, ko atdodat – saņemsiet. Jūs itin kā kļūstat par daļu no savas planētas pulsa, uzņemot iekšēji un atdodot uz āru - ideālā līdzsvarā un izpratnē par to, ka tas, kas kalpo atsevišķajam, kalpo vienotajam veselumam, bet tas, kas kalpo vienotam veselumam, kalpo arī atsevišķam cilvēkam. Brīnišķīgs līdzsvars, Mīļie!

Jūs atbrīvosieties no pašu [radītās] upura apziņas un tieksmes uzturēt upura apziņu citos, saprotot, ka ikvienam cilvēkam ir vesela palīgu komanda un vesels Visums, kas viņam palīdz. Jūs atzīsiet viņos spēkpilnus radītājus un, godinot viņus par to, jūs tikai vairosiet līdzsvaru savās dzīvē un dāvāsiet viņiem iespēju arī atrast viņu pašu līdzsvaru.

Savstarpējās attiecības, kas nesniedz prieku un pateicību, kādas jums ir bijušas, - tā jau ir pagātne. Jūs atklāsiet, ka viegli piesaistāt draudzīgas attiecības, kuras drīzāk tiek veidotas tā, lai jūs cits citam sniegtu atbalstu, nevis kā stāvoklis, kad viens pastāvīgi dod, bet otrs visu laiku ņem. Draugi, kuri ar jums ir tikai tad, kad viss ir labi, vairs neparādīsies. Iespējams jums būs mazāk draugu, taču tie, kuri būs kopā ar jums, būs ar jums nesalīdzināmi lielākā enerģētiskajā rezonansē un tas jūs priecēs, apveltīs un cels.

Jūsu neatlaidīgā darba rezultātā, lai noteiktu citas, no vecajām atšķirīgas, savstarpējās attiecības, jūs atklāsiet, ka diezgan dziļi mainīsies arī jūsu savstarpējās attiecības mīlestības jomā. Daudziem no jums tas nozīmēs sastapšanos ar „Dievišķo Otru”. Daudzi cilvēki no pirmā Gaismas Būtņu viļņa ir īstenojuši ļoti vientuļu eksistenci. 2014.gadā tas mainīsies, jo jūs tam jau esiet gatavi. Jūs esiet gatavi dot un ņemt, mīlēt un gūt/saņemt pretī. Jūs saprotat, ka dzīvot no Sirds – tas ir vienīgais iespējamais ceļš.

Izlīdzsvarotas savstarpējās attiecības nozīmē, ka jūs spējat ieiet samierināšanās stāvoklī un atrasties Plūsmā, un ieraudzīt, kas jums tiek atspoguļots. Jūs neatlaidīgi strādājāt, lai attīstītu sevī ticību un uzticēšanos, tāpēc esiet droši par to, ka savstarpējās attiecības, kas pie jums atnāks, būs patiess un lielisks jūsu patiesās būtības atspoguļojums, bet veco attiecību bagāžu jūs reiz pa visām reizēm atstāsiet aiz muguras.

Pēc visa šī darba, kādu esiet veikuši, nebūs nekādas jēgas turpināt smagas savstarpējās attiecības mīlestības sfērā, kādas jums ir bijušas agrāk. Tās vairs nekalpo savam mērķim. Jūs varat saņemt atteikumus, atlaist bailes un nodevību, atlaist mīlestību ar nosacījumiem. Tās visas ir vecas enerģijas. Jūs meklēsiet sev partnerus ar tādu pat viengabalainības līmeni, kāds ir jums; patiesi jums enerģētiski piemērotu; tādu, kas jūsu sirdij liek dziedāt un vibrēt vienotā harmonijā. Tā būs saikne, kādu jūs nekad agrāk neesat izjutuši

JŪS arī sajutīsiet dziļu saikni ar to, kas ir jums apkārt; ar dabu, ar visām dzīvajām būtnēm, ar savu mīļo planētu, ar visām planētām un ar visu Visumu. Tas ir tas, ko jūs nekad agrāk neesiet izjutuši laikā, kad atrodieties ķermenī. Jūs mirdzēsiet enerģētiskā spožumā un redzēsiet Dievišķo katrā jums apkārt esošajā molekulā.

Tieši tam jūs esiet strādājuši. Šis ir Dievišķais laiks, kas jums bija apsolīts. Jums vienkārši ir jāparaugās visapkārt ar jaunām acīm. Jūs esiet to pelnījuši, jūs esiet to radījuši un nostiprinājuši uz Zemes. Šis ir jūsu laiks mirdzēt! Ir pienācis laiks dzīvot ar Sirdi, priekā, svētlaimē, vieglumā, apmierinātībā, beznosacījumu mīlestībā un vienotībā, ļaujot sev spert soli uz Meistaru dzīves virzienā, kādi jūs arī esiet.

Šis ir jūsu laiks. 2014. – tas ir jūsu gads, Mīļie. Jūs varat izvēlēties, ko ar to iesākt. Jūs varat no jauna radīt. Jūsu priekšā ir tīrs audekls un mēs ar lielu nepacietību gaidām to mirdzošo attēlu, kādu jūs uz tā uzgleznosiet. Tā ir mūsu viskvēlākā vēlēšanās un mūsu vēstījums jums šodien. Tas mums bija liels prieks.

Erceņģelis Gabriels caur Šelliju Jangu

http://www.draugiem.lv/group/16019359/?f_tid=5202709