trešdiena, 2014. gada 22. janvāris

K.M."Gaisma bez robežām- cilvēka patiesā būtība" (turpinājums)

Gaisma bez robežām- cilvēka patiesā būtība (turpinājums)

Gaismas domas no Kristīnes Mucinieces


Cilvēkam ir jākļūst absolūti brīvam SAVĀ būtībā.
 Nojaucot prāta būvētās barjeras. Apzinoties to, ka mēs esam Radītāji bez robežām. Gaisma, kurai nav ne sākuma, ne beigu. Mums ir jāsāk apzināties savu vērtību. SEVI.

Nekas un neviens nav tiesīgs un nav spējīgs mūs turēt rāmjos. Tiklīdz mēs sākam to apzināt– jaunās enerģijas mūs atbalsta. Tiklīdz pieslēdzas prāts– tā atbalsts zūd. Mēs ieslēdzamies tādā kā aplī– uz riņķi, uz riņķi– un netiekam no tā laukā. Kamēr neatsitamies pret kaut ko cietu– un pierē ir puns!


Bailes.
 Bailes ir NEKAS. Ilūzija ar tukšumu vidū. Prāta radīts instruments, lai neļautu cilvēkam būt brīvam.

NEKAS nevar mūs ietekmēt! Bailes mums paņem prom ļoti daudz enerģijas. Kas tad patiesībā notiek? Mēs savu enerģiju atdodam NEKAM. Tukšumam. Izmetam vējā. Tā vietā, lai ar tās palīdzību Radītu SAVU neatkarīgu, piepildītu dzīvi. Nākamajā reizē nostājamies tām pretī un izsakām NODOMU būt brīvam no bailēm. Īsi, kodolīgi, skaidri! Lai prāts nevar spēlēt spēles ar gariem teikumiem. Un vienkārši darām to, no kā mums ir tik ļoti, ļoti bail.

Atbrīvojoties no bailēm, mēs kļūstam brīvi paveikt neticamas lietas SAVĀ dzīvē.



Neatkarība.
 Tas ir jautājums par Līdzsvara punktu. Mums reizēm šķiet, ka nespējam pacelt savu dzīvi. Fizika! Pārbīdām savu Līdzsvara punktu! Neceļam to, ko nevaram celt. Jo lielāko tiesu mēs ceļam CITU dzīves, CITU problēmas, CITU sāpes, CITU darbus utt. Mēs cenšamies glābt pasauli, jo tā ir pareizi. Bet kas to saka? Sabiedrība? Sistēmas? Radi? Draugi? Kāpēc? Kāpēc visi saka, ka tā ir pareizi?

Tāpēc, ka tā ir vieglāk noslēpties no SEVIS! Tā mēs izvairāmies no atbildības par SAVU dzīvi. Bet kas tad ir mūsu Dvēseles uzdevums? Dzīvot SAVU dzīvi ar visu, ko tā mums dod piedzīvot. Gūt pieredzi. Nav sliktas, vai labas pieredzes. Ir tikai pieredze! Un tieši tādā veidā tā ir arī jāuztver.



Kā mēs varam iegūt neatkarību? Dvēseles brīvību?
 Sāksim ar to, ka mums ir jāapzinās, ka uz Zemes šeit atrodas tikai neliela daļa mūsu Dvēseles. Viens aspekts. Taču Visumā šo daļu, jeb aspektu ir ļoti daudz. Katra šī daļa dara savu darbu, gūstot pieredzi un nobriestot. Kādā brīdī šis pieredzes trauks ir pilns. Tur nekas vairs nevar ietilpt. Kas notiek? Mēs sākam mosties! Sākam meklēt, sākam ieklausīties, apstāties, meditēt, meklējot kaut ko, paši nesaprotot ko. Bet tajā brīdī mēs sākam meklēt SEVI. SAVAS Dvēseles daļas. SAVU pilnību, kas mēs patiesībā esam. Dvēseles veselumu– pats SAVU veselumu.

Sākas galvu reibinoši meklējumi– Skolotāji, meditācijas, garīgās prakses, literatūra un informācija dažādos veidos, sakrālie ceļojumi uz dažādām pasaules malām, kustības, sistēmas... Viss cits, tikai ne pats! Mēs mēģinām to atrast kaut kur no sevis ārpusē. Mēs gaidām, ka kāds cits pateiks, iedos to, ko meklējam. Pieķeramies kaut kam ārpusē. Bet ārpusē ir CITU cilvēku zināšanas, CITU cilvēku radītas patiesības, CITU cilvēku pasaules. Tikai ne ES. ES PATS! Tur nav mūsu Dvēseles daļas.

Tās ir mūsu pašu DZĪVĒS– pagātnē, tagadnē un nākotnē. Dažādās laika līnijās, pastāvošās un eksistējošās vienlaikus Visumā. Lineārais laiks ir tikai uz Zemes. Citur tas ir Tagad. Brīdī, kad mēs sākam meklēt, mums ir jāapzinās, ka mēs meklējam SEVI, un atrast to varam tikai un vienīgi SEVĪ.



Kā apvienot SEVI vienotā veselumā? Kā apvienot visas Dvēseles daļas sevī? Tagad.
 Ar NODOMU  un dodot atļauju. Caur sajūtām. Izbaudot, sajūtot, priecājoties, pieņemot un mīlot sevi tādu, kādi nu mēs te uz Zemes esam.

Īsi, skaidri, kodolīgi! Neļaujam prātam spēlēties!

Piemēram, ar vārdiem:

- Šeit un tagad es paziņoju par nodomu un dodu atļauju visām manām Dvēseles daļām ienākt manī un apvienoties vienotā veselumā.



Gaismas domas no Kristīnes Mucinieces