pirmdiena, 2014. gada 20. janvāris

Ilarions 19.-26.janvāris

Viedas Meistars Ilarions


19.-26.janvāris/2014


Mīļie!
Tuvāko dienu ciklam iesākoties, atcerieties bieži sevi paslavēt un kaut kā sevi palutināt vai atalgot par to, ka pildāt uzdevumu un par to, ka dzīvojat uz Zemes. Jūs katrs spēlējat svarīgu lomu šajā Dievišķajā plānā, un jūsu klātbūtne ir vajadzīga. Visi tiekat mīlēti un ap jums kā nekad agrāk atrodas daudzi pavadoņi un eņģeļi. Mēs runājam ar jums un esam laimīgi, kad mūs sadzirdat un atbildat. Šogad šādi sakari kļūs aizvien ikdienišķāki. Tāpat jūs būsit tīrākā kontaktā arī ar saviem augstākajiem aspektiem un šī satuvināšanās pavisam noteikti sniegs savu labumu gan jums, gan jūsu mīļajiem un apkārtējai pasaulei. Vadība, ko saņemat, palīdz jums un tiem, kuri atrodas jūsu ietekmes sfērā un veicina virzību uz priekšu. Atkārtojiet un izsakiet vārdos to, ko no mums saņemat, īpaši, ja tie ir padomi un ieteikumi jums tuvumā esošiem cilvēkiem. Izsacītie vārdi varbūt ir tieši tie, kuri šiem cilvēkiem ir jāzina, lai palīdzētu iet attīstības ceļu un jūsu sacītais var sniegt tiem sen meklētās atbildes, vadību vai risinājumus.

Tikai emocionāli nepieķerieties rezultātam un sava teiktā svarīgumam. Atcerieties, ka esat tikai starpposms, ziņas devējs, un, kad esat izteicis sakāmo, tad ziniet, ka jūsu daļa šajā brīdī ir izdarīta. Ja sarunu biedrs šķietami nedzird jūsu teikto, tad vienkārši uzticieties, ka šis cilvēks saņem tieši to, kas tam vajadzīgs un atstājiet kā ir. Augstākie apziņas līmeņi atradīs vēl tiešāku un dziļāku komunicēšanās veidu ar šiem cilvēkiem. Runājiet to, kas nāk caur jums no mīlestības un laipnībā, ļaujiet saņēmējam pašam izlemt- vai uzticēties jūsu teiktajam. Tas ir mīlestības sūtījums, tas šiem cilvēkiem ir nozīmīgs pakalpojums un, lielākoties, tiks pateicībā arī saņemts.

Uz Zemes dzīvojošās dvēseles patlaban meklē atbildes uz tādiem jautājumiem, par kuriem agrāk nebija pat aizdomājušās vai nojautušas to esamību. Viņu apziņai ir atvērusies pēkšņa un pilnīgi jauna perspektīva un tādēļ ir tik daudz jāsašķiro un jāanalizē. Jūsu palīdzība tiktu augsti novērtēta pat tad, ja nekad nedzirdēsit vērtējumu par padarīto. Jūsu teiktie vārdi būs mierinošs balzams viņu satrauktajam garam. Kad iepriekšējos vēstījumos saucām jūs par mūsu vēstnešiem, tad tas ir tieši tas, ko domājām. Pasaulei patlaban vajadzīga mīlestība, labestība, laba griba un pacietība daudz vairāk nekā jebkad agrāk un jūs visi esat mācīti un protat kalpot šajā jomā. Mēs varētu teikt, ka jūs nekad nevarētu apsūdzēt par gulēšanu darbā, tāpēc, ka patiesībā jūs strādājat pat nakts atpūtas laikā.

Jūsu daudzdimensiju būtības aspekti strādā vienmēr, jo tiem nav vajadzības, kā fiziskajiem cilvēkiem uz Zemes, atpūsties. Tāpēc katru dienu varat lūgt palīdzību savā augšupcelšanās procesā jums vēlamā un vajadzīgā veidā. Jūsu augstākie aspekti un Dieva apstiprinātie pavadoņi- palīgi tūlīt pat uzsāks vadību un virzību, kā arī sniegs atbildes, tikai jums jābūt atvērtiem saņemt šīs atbildes jebkādā veidā, kādā tās varētu nākt pie jums un jums jādarbojas atbilstoši dotajam. No jūsu puses tas varētu prasīt pacietību un neatlaidību, jums būs jākļūst vērīgākiem laika posmā starp lūguma izteikšanu un vadības parādīšanos, atnākšanu, bet ja esat centīgs, tad apgūsiet šīs iemaņas un ar pateicību sapratīsiet, ka patiešām savā ceļā nekad neesat viens.

Mēs, jūsu Gaismas Ģimene, vēlamies palīdzēt jums atbrīvot visus blokus, kas neļauj pacelties uz augstāku apziņas līmeni un mēs varam strādāt ar jums dienu un nakti, lai palīdzētu saprast, kas jums vajadzīgs, lai dotos tālāk. No kosmosa plūstošās enerģijas nerimstoši spīd aizvien varenāk un visu planētu apstaro daudz intensīvāki gaismas viļņi; un, gaismai nākot, to vienmēr pavada labi motīvi, kas saistīti ar atbrīvošanos no vecajām un nokalpojušajām domām un uzvedības, no tā, kas ir gatavs tikt transmutēts uz augstāku uztveri. Lielākā cilvēku daļa šajos laikos saņem sapratni, ka patiešām esat dievišķa būtība- katrs un ikviens. Apzinot un pieprasot šo dievišķās būtības stāvokli, jūs palīdzat atvērt ceļu tiem, kuri mostas tagad savam dvēseles ceļojumam un tie meklēs un atradīs atbildes jūsu jau nostaigātajos ceļos. Tā bijis vienmēr- tie, kuri atklājuši atbrīvošanos no dzimšanas un miršanas rata un sevi atbrīvojuši, tiecas sniegt palīdzīgu roku saviem brāļiem un māsām, lai atbrīvotu arī tos.

Līdz nākamajai nedēļai...

ES ESMU Ilarions

©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Marlēne Svetlišofa/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and websites are included.
Thank you for including the above website link when posting this message


Tulkoja Māra Brante
http://gaismasdarbinieki.blogspot.com