trešdiena, 2014. gada 22. janvāris

Ievadot 2014.gadu

Šajā gadā smalkās pasaules sāks savu savienošanos ar fizisko plānu, šis pēc būtības ir materializācijas gads, pie kam materializēsies tas labākais, ko esam radījuši smalkajos plānos. Tieši labākais, jo pat reiz smalkajos plānos notiek darbs pie labāko variantu atlases, kas vajadzīgi priekš attīstības un palīdzības cilvēkam. Sliktākie un vidēji labie varianti, vairs fiziskajā plānā nenonāks. Taču jāņem vērā, ka ne vienmēr labākais priekš katra ir tas, ko saprotam ar cilvēka saprātu. Priekš vieniem labākais ir viņu vistīrāko nodomu piepildījums, bet priekš cita labākais, ir apturēt viņa darbību, lai viņš neturpina radīt sev un citiem vēl vairāk nelaimju un kaitējuma.

Šajā gadā pat Mēness ir pieskaņojies 2014. gada 1. janvārim- ir jauna Mēness fāze, kas ir ar nolūku un šajā laikā gadās ļoti reti. Šāds stāvoklis ir realizēts, lai nodrošinātu Dievišķo un Virsdievišķo plānu globālu materializāciju. Fizikā parādīsies daudz Brīnumu un tiks radīts daudz brīnišķīga. Tas pats par sevi ir ļoti skaisti. Zeme turpina savu atbrīvošanos no visa tā, kas bremzē viņas attīstību, izaugsmi un to sajūt ikkatrs no mums.

Novēlam Jums iziet jaunos dzīves etapus ar īpašu gudrību, tīru, skaidru saprātu, sapratni un redzējumu. Nostāties uz Dievišķās apgaismības jaunā ceļa, uz jauniem atjaunotnes un pārejas līmeņiem!!! Esiet laimīgi un neatlieciet satikšanos ar savu Laimi!!!

Usladushka. Tulkojums- Ivars