ceturtdiena, 2014. gada 30. janvāris

Ilarions 26.janv.- 2.februāris/2014

Viedas Meistars Ilarions


26. janvāris- 2.februāris/2014


Mīļie!
Ja pēdējā laikā fiziskajā ķermenī jūtat karstumu, tad ziniet, ka tajā sāk aktivizēties DNS/RNS kodi. Tas varētu būt diezgan nepatīkami, bet ļoti svarīgi šajā periodā ir ķermenim dot vajadzīgo ūdens daudzumu un atpūtu. Ticiet šim procesam, viss ir kārtībā, par jums rūpējas un vada jūsu ēteriskie pavadoņi. Ieklausieties un dariet ieteikto. Šis ir sākums paātrinātai transformācijai, kas palīdzēs atvadīties no visiem agrākajiem ierobežojumiem. Pagātne izgaisīs un izšķīdīs tajā mirklī, kad iemācīsieties dzīvot tagadnes momentā. Jūsu prāts noskaidrosies, un atnāks iekšējā zināšana par to, ka notiek jūsu uztveres pārmaiņas un jūs sāksiet atgūt savas dievišķās spējas. Mēs, jūsu pavadoņi un palīgi, daudzos veidos palīdzam spert nākamos soļus. Nekad, mīļie, neesat vieni- mēs esam kopā ar jums šajās uzsāktajās intensīvajās un neatgriezeniskajās pārmaiņās.

Jūs esat nonākuši tur, kur tagad atrodaties tāpēc, ka izjūtat dziļu vēlmi izpildīt savu paša vien likteņa lemto ieguldījumu dievišķajā plānā. Šis liktenis patlaban sāk ātri vien atritināties, un pēc kāda laika jūs apbrīnosiet- cik tālu esat tikuši tik īsā laika brīdī. Jūsu būtības šūnas atjaunojas un reģenerējas, tādēļ iespējams sajutīsiet ciklisku enerģiju viļņus nākam no savas iekšienes, tie var izsaukt reiboņus. Palieciet mierīgi, dziļi elpojiet un saglabājiet ļaušanās sajūtas jaunajām sajūtām, kas piepilda un apņem jūs. Pamatīga rekalibrēšanās notiek jūsu kā cilvēka darbības sistēmā un morfoģenētiskajā laukā. Tas iespējams uz laiku sajauc jūsu enerģiju plūsmu meridiānos, bet tiks atkal līdzsvarots. Miegainība un vēlme gulēt bieži parādās tad, kad tiekat pieskaņoti augstākām frekvencēm.

Dievišķais vada notiekošās pārmaiņas gan uz planētas un jūsu būtībās. Viss kustas daudz lielākā ātrumā, un lineārais laiks seko visam notiekošajam tikai tāpēc, ka agrāk ir radīti šādi instrumenti un ierīces. Lai saņemtu padomu, vajadzīgo vadību, lai paliktu uz sava dievišķi nospraustā ceļa, lai iekļautos savā dievišķi nospraustajā laikā, regulāri savienojieties ar Avotu sevī. Katram ir savs iekšējais pulkstenis un tas patlaban smalki noskaņojas, tāpēc ir svarīgi sekot intuīcijas čukstiem, jo no turienes nāk patiesa vadība. Visa dzīve mostas būtības līmeņiem, kas snauduši eoniem ilgi.

Tie, kuri pieskaņojušies augstākām frekvencēm, ir savienojumā ar daudzām notiekošajām izmaiņām, un kā tādi nodrošina paātrinātāju lomu visur, kur vien tie atrodas vai dodas. Ikdienā šādi cilvēki aktivizē atmodas kodus apkārtējos cilvēkos- zināmos un nepazīstamos. Esot un kalpojot par kosmiskās enerģijas translētājiem, tie izstaro no sava enerģētiskā lauka spēcīgas enerģijas, tās skar ikvienu un iededz, stimulē katra individuālo attīstības procesu. Šiem cilvēkiem- pārmaiņu aģentiem- jāpaliek līdzsvarotiem katrā domā, vārdā un darbā, jo tas ļoti ietekmē apkārtējos. Tā ir liela atbildība, kad nonākat pie apziņas un saprotat, ka pildāt šādu lomu uz planētas.

Palieciet līdzsvarā, pacēlumā un prieka stāvoklī, jo šīs gaišās enerģijas palīdz saglabāt harmoniju pār tām, kas nāk no citiem, kad tajos norit tīrīšanās process. Tāda ir jūsu loma- būt gaismas bākām un lielākā jūsu daļa ir iemācījusies ātri atgūt savienojumu. Katru dienu attīriet savas enerģijas pirms dodaties prom un pēc atnākšanas mājās. Attīriet un līdzsvarojiet katru savu čakru, lai bez apstājas varētu plūst dzīvības spēks. Ja apziņā parādās domas, kas cenšas jūsu fokusu un enerģijas pazemināt, tad iemācieties tās automātiski mainīt uz dzīvi paceļošākām un gaišākām. Priekšā ir jūsu spēka piederības laiks.

Līdz nākamajai nedēļai...


ES ESMU Ilarions


©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Marlēne Svetlišofa/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and websites are included. www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.



Tulkoja Māra Brante