pirmdiena, 2015. gada 5. janvāris

Ilarions 4.-11.janvāris/2015

Viedas Meistars Ilarions


4.-11.janvāris/2015


Mīļie!
Jūsu ceļš patlaban ir potenciālu un iespēju pilns. Tie iniciētie, kuri neatlaidīgi ir strādājuši gaismas ceļa darbu, tagad sāks saņemt sava darba augļus, kas ir gara dotās dāvanas. Šīs dāvanas iekšēji gulējušas jūsu būtībās un tagad tiek atklātas, izmantotas un attīstītas. Daudzi patlaban sapņojat skaidrus sapņus, kurus kontrolējat un virzāt kā vēlaties. Tā ir atmodināta cilvēka pazīme, kurš arī apzinās savu patieso klātbūtni, tāda cilvēka pazīme, kas ir Sevis Meistars. Jūs vairs neapjūkat un neklejojat prātojumos- kas esat. Jūs ZINĀT, ka esat gaismas būtne un, ka jūs pats vien IZVĒLATIES būt te uz Zemes tieši šajos laikos. Jūs atklājat, ka kļūst aizvien vieglāk piepildīt savus plānus, mērķus un projektus, arī tos, kuri līdz šim nav ļāvušies. Tagad būsiet pārsteigti par raitumu kādā tie manifestējas pasaulē.

Patlaban jūs spējat fokusēties un palikt izvēlētajā kursā gan uzsākot, gan noslēdzot kādu atliktu projektu. Jums katram ir vismaz viena dāvana ar ko varat dalīties ar pasauli. Jums ir jātic sev, neskatoties uz to, cik dīvainas vai svešas ir prātā ienākošās idejas. Atveriet sevi jaunām idejām, kas ienāk jūsu apziņā. Un tūlīt pat tās pierakstiet, atzīmējot arī datumu, kad tās saņēmāt; pārlasiet savas piezīmes vismaz vienu reizi nedēļā, lai atsvaidzinātu atmiņu. Pierakstiet arī šo informāciju. Tā kā jūsu pavadoņi un eņģeļi dodas jums palīgā, lai manifestētu jūsu idejas, tad sāciet ikdienā vērot sinhronitātes. Ik dienas lūdziet palīdzību un esiet gatavi sekot saņemtajai informācijai.

Cilvēces apziņas kolektīvais lauks ir piepildīts ar Zemes atmosfērā ienākošu augstāku enerģiju. Šis fakts rada iekšēju trauksmi tādos cilvēkos, kuriem nav ne jausmas, kas notiek kosmosā. Viņiem šķiet, ka dzīves ir apgrieztas otrādi un sagrieztas ar kājām gaisā; tie cenšas saprast- kāpēc tā noticis. Tādi cilvēki vēršas internetā un meklē tur atbildes un atrod gaismas, mīlestības un iedvesmas vietnes; šīs vietnes ir radījuši tādi kā jūs, kuri apzinās savu dievišķo misiju un mērķi, un ir sagatavojuši šādus portālus nolūkā palīdzēt meklējošajiem atrast savu ceļu. Meklētāji, kuri uzsāk savu atmodu, pamanīs jūsu gaismas centrus. Jūsu loma patlaban sāk piepildīties. Kā Radītāja gaismas vēstnešiem, jūsu uzdevums ir dot gaismu un būt paraugiem visai pārējai pasaulei. Jūsu iekšējai gaismai ir jābūt redzamai visās ārējās pasaules dzīves sfēru manifestācijās.

Ja vēlaties dot pasaulei augstāku redzējumu, radīt un uzturēt to, tad jums jābūt arī atbildīgākiem. Tie esat jūs, kas to rada! Nav neviena cita kā vien jūs paši, kuriem jāvēlas palikt savā gaismā un patiesībā un ik dienas tādiem JĀBŪT! Tāpēc mēs lūdzam jūs turpināt un būt ceļa cirtējiem un rādītājiem; šis nav laiks dusēšanai uz lauriem. Jūs esat nokārtojuši iniciāciju pārbaudes un nu sākas jūsu darbs. Mēs apsolām, ka tas būs darbs, kas piepildīts ar aizvien pieaugošu prieku, mieru un laimi, tādām lietām, kādas nekad agrāk neesat pieredzējuši. Kad cilvēks darbojas no augstākām dimensijām, tad dzīve šķiet daudz vieglāka, daudz piepildošāka, daudz izteiksmīgāka un bagātāka visās norisēs. Dariet visu vajadzīgo un nepieciešamo, lai ieviestu un uzturētu savu augstākās būtības stāvokli.

Ik dienas, iezemējot savu gaismu un kosmisko gaismu Zemes centrā, jūs ikvienam palīdzat atkal savienoties ar augstākajiem stāvokļiem. Kad šī atkal savienošanās notiek biežāk un izteiktāk, tad iestājas arī lielāka atmoda un viss cilvēces kolektīvais lauks spēcināsies, lai sniegtu lielāku gaismu un zināšanas. Šo spēcinošo enerģiju tālāk nes Zemes atmosfēras viļņi un visi Zemes iedzīvotāji paceļas augstākās frekvencēs, izejot osmozes procesu. Viss, kas notiek ar vienu cilvēku, notiek ar visiem. Aizvien vairāk pasaules cilvēku dzīvo prieka stāvoklī un spēj saglabāt un uzturēt šādu būtības stāvokli; tas spēcina arī citus cilvēkus iegūt paliekošu prieka stāvokli. Patlaban visa cilvēces populācija paceļas uz augstāku darbības līmeni un vecais darbības veids un notikumu uztveres veids vairs nedarbojas. Pavisam drīz iedvesmojošs radošums uzplauks katra cilvēka sirdī un cilvēce uz šīs planētas sāks dzīvot kā tas sākumā bija paredzēts.


Līdz nākamajai nedēļai…
ES ESMU Ilarions

©2009-2015 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Marlēne Svetlišofa /Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace

Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way no fees are charged for reading it and Scribe's credit, copyright and websites are included.
Thank you for including the above website links when posting this message.


Tulkoja Māra Brante