svētdiena, 2015. gada 4. janvāris

Tikšanās ar Ivo Puriņu 5.janvārī

MAIJA - tā ir tā ilūziju realitāte, kurā mēs dzīvojam, kurā notiek tā spēle. Tanī pusē, kur mēs visi ejam atpūsties, kāds uz ilgāku laiku, kāds uz īsāku laiku, nav fiziskās realitātes un nav arī spēles. Tikai šeit var pacelties, un šeit var nokrist, Tikai šeit un tagad var mainīties Tavas dvēseles statuss. Par noteikumiem, kas valda šai spēlē mums stāsta Mezoamerikas indiāņu saglabātie laika līniju pieraksti.

Pasniedzējs- Ivo Puriņš.
Viņš nezina, kāds šodien ir datums, jo sen vairs neizmanto Gregoriāņu kalendāru. Daudzi viņu uzskata par lielu savādnieku un īpatni. Vieni viņu dēvē par dziednieku un zintnieku, citi – par astrologu un šamani. Pats izvēlējies eksotiskāku apzīmējumu – sauļu salicējs. Agrāk viņš bija ugunsdzēsējs, tagad – laika stalkers. Tas ir Ivo Puriņš. "Mans mērķis ir pulcēt līdzīgi domājošus cilvēkus un veidot Latvijā sakrālu centru. Lai uz šejieni ļaudis brauktu nevis tikai izklaidēties, bet arī pēc enerģijas, pēc maģijas, pēc gara," teic Ivo Puriņš.

Jogas Istaba Lāčplēša 77, Riga, Latvia
Piesakies, rakstot tepat, fb, uz e-pastu jogasistaba@gmail.com vai sms 27869913.https://www.facebook.com/events/78728847…

Dalība- enerģijas apmaiņa 7 eur vai 5 eur drauga kartes īpašniekiem.