ceturtdiena, 2015. gada 1. janvāris

Saldā karašiņa bez rauga

 

3 olas
3 karotes krējuma
glāze lauku rūgušpiena
glāze ūdens
kviešu milti, ideāli ja ir rupjā maluma milti,
cukurs, šipsniņa sāls, sauja rozīnes, vanilīna cukurs, kanēlis un soda 2 tejkarotes bez kaudzes.

Sakuļ olas, pievieno cukuru, sakuļ, tad pievieno rūgušpienu, sakuļ, ūdeni, sāls šķ. sodu, vanilīna cuk., rozīnes, ja ir mājā rieksti, tad tos arī var un miltus, tik daudz līdz veidojās bieza mīklas masa. Cepās gan pailgi 185 gr. nu kamēr gatava, to pārbauda ar koka irbulīti, ja mīkla nelīp, tātad gatavs.

mmm, un kas var būt gardāks par šo, garšīga, salda, mīksta saldā maizīte, tas meitiņai bulciņu vietā