piektdiena, 2015. gada 2. janvāris

Prognoze katram 2015. gada mēnesim



Divpadsmit mēneši, katrs ar savu nesumu. Gluži kā pasakā. Tavs uzdevums – spēt dāvanas paņemt.


Janvāris
Gada sākumā lielais optimists jūsos gribēs visu pārspīlēt un krist galējībās, būs sajūta, ka varat kalnus gāzt, turklāt ātri. Rāmāk, draugi! Jo janvāra vidū tiksiet nolikti pie vietas, turklāt ne tajā smalkākajā veidā. Pēc šāda trieciena pa ideālisma aknām var prasīties pēc kāda nomierinoša līdzekļa vai uzmundrinošas terapijas. Tomēr utopiskās idejas turpinās savu eksistenci un nekādi nespēs salīmēties ar realitāti, noformulējoties pareizā rīcībā. Tāpēc daudzi metīs plinti krūmos un atteiksies no sapņu iekarošanas vispār. Kompromisu māksla principā netiks lietota. Janvāra beigās rosīšanās sāks izpausties konstruktīvākā veidā, turklāt ar varas atbalstu, kāda nu kuram tā pieejama. Vaidētāja gars atkāpsies, pieslēgsies loģiskā domāšana, sentimentalitāte vairs netraucēs.
 
Februāris
Lai gan noteikumu un ierasto tradīciju ignorēšana turpināsies, februāra otrā puse solās būt aktīva, turklāt pareizajā virzienā, ja gāzes un bremzes pedālis tiks lietots adekvāti. Šādu darbošanos novērtēs autoritātes, vai tie būtu priekšnieki vai vecāki. Februārī var tapt un īstenoties labi projekti.
 
Marts
Marta sākumā cerības uz jaunu dzīvi ir pamatotas, daži posīsies priekšniekos, dažiem dzīve atlaidīs grožus, nedaudz apzeltot skatu uz dzīvi. Skaisti – ja vien kāds nevērsīsies pret jūsu brīvo garu, pieprasot paklausību pēc tikai pašam saprotamiem kārtības ruļļiem. Traki gribēsies eksperimentus, īpaši jomās, kur elektrība un vadiņi. Droši – pārlādējiet, restartējiet, saglabājiet failus datoros, tikai nebāziet pirkstus kontaktos! Noskaņojums – prom no zemes, ar lozungu kur ir mana lidmašīna! Tomēr neaizmirstiet par gravitāciju, tā nav atcelta. Martā aktivizēsies izspiegotāja īpašības, kas liks meklēt vājo vietu šķietamajos pretiniekos, lai ieriebtu pēc nopelniem brīdī, kad šie vismazāk to gaida. Labi tas nav, bet darīt var, vienīgi – tāds jūs nebūsiet vienīgais, tāpēc marta scenārijs daudziem var izvērsties dramatisks. Marta viducī debesis noskaidrosies un varēs mierīgi sakārtot negaisa postījumus, lai uzkrātu spēkus nākamajiem izaicinājumiem. Labā ziņa – 20. marta Saules aptumsums nekādus trādirīdi nesola, var vienīgi radīt izteiktu vajadzību pēc gurdena atslābuma un sapņainības.
 
Aprīlis
4. aprīļa Mēness aptumšošanās būs provokācija uz kašķi. Īpaši tas skars Aunus un līdzīga temperamenta pārstāvjus. Ļoti gribēsies noskaidrot attiecības ar pilnu jaudu – godīgi un līdz galam. Nedaudz vēlāk aktivizēsies spēja visiem visu piedot, taču – ne uz ilgu laiku. Aprīļa galvenais jautājums – kurš te ir vissvarīgākais? Miermīlīgākie autobraucēji, esiet saprotoši, tās ir zvaigznes, kas uzkurina asinis. Tajā pašā laikā daži šo periodu izmantos gudri, realizējot lielus biznesa darījumus.
 
Maijs
Maija sākumā turpināsies aprīļa beigās uzņemtais kurss – brīva ļaušanās dzīvei, kas solās tīkami mierināt līdz maija vidum. Bet mēneša vidū var gadīties pārsteigumi, piemēram, apdraudējums jūsu siltajai vietiņai. Izskatīsies, kāds tīko pēc jūsu beņķa, tāpēc ieročiem jābūt kaujas gatavībā. Esiet modri, pretējā gadījumā var sanākt ļoti nepatīkami. Mēneša otrā puse dzīvi var satracināt kāds banāls paklupiens, sākot ar nejauši paslīdējušu kāju, beidzot ar muļķīgi izgāšanos kādā dzīves situācijā. Gudri būs tie, kas to uztvers kā zīmi. Īpašs brīdinājums tiem, kas regulāri lieto medikamentus: ja nevēlaties saindēties, sakārtojiet aptieciņu un turiet acis vaļā.
 
Jūnijs
Nu tad beidzot! Jūnijā solās viss būt pa smuko! Jau maija izskaņā organismā izstrādāsies vielas, kas nodrošinās grandiozu pasākumu izdošanos, un šoreiz tas nebūs velti! Galvenais – ticība! Jo notiek tas, kam ticam! Tie nebūs tikai skaisti sapņi zem segas, tā būs reāla kustība, turklāt dažādos skaistu ideju virzienos. Visi tie, kam patīk staigāt dažus metrus virs zemes, – uz priekšu! Jo debesīs sagatavots lidojums ar mīkstu nosēšanos. Pat tie, kam patīk ilgi nēsāt azotē aizvainojuma akmeni, jūnijā spēs atbrīvoties no pagātnes rūgtuma, turklāt eleganti. Tā ka – gavilējam – gada vidus priecēs mūs kā izjusts un graciozs mākslas darbs.
 
Jūlijs
Jūlijā baudām dzīvi, maigi atslābstot, kā vasarā pienākas, ar sauļošanos, laivu braucieniem, atpūtu, prieku. Debesis būs dāsnas – tās sola palīdzēt sabalansēt pareizās proporcijās gan atslābinošos, gan stimulējošos faktorus. Tā tas turpināsies līdz jūlija vidum. Un tad var sākties misēkļi. Vieglā vasaras eiforijā, planētu harmonijas spēka atbalstīti, ir perspektīva iesaistīties apšaubāmos darījumos, kas tobrīd šķitīs kā svētā misija. Jūs būsiet gatavs atdot kādam kreklu, kurš var izrādīties jūsu pēdējais. Un X stundā Y situācijā sekas var nograndēt kā zibens spēriens no skaidrām debesīm. Lai izvairītos no nepatīkamām emocijām, padoms – glābēja tēls ir apsveicams, tomēr vēss prāts šoreiz būs zelta vērts. Nekaitiniet mieramikas, pat jokojot ne – klusie ūdeņi ir tie dziļākie, neleciet ar galvu ūdenī, gādājiet par drošību jebkurā situācijā. Esiet apdomīgi, esiet toleranti, esiet uzmanīgi. Vēl kāds brīdinājums – jūlija otrajā pusē atkal no ierindas var iziet gadžetveidīgās ierīces. Nav pat jēgas nodrošināties – tā notiek. Mierinājumam – planētas vainīgas.
 
Augusts
Augusts būs izcils tiem, kas vasaras karstumā čakli strādās. Tas būs laiks, kad jūs dzirdēs priekšnieki, kad karstās idejas tiks izskatītas kā produktīvi priekšlikumi. Īstais brīdis drosmīgi konkurēt ar tiem, kas sauļojas darba vietā, var izdoties mainīt statusu, protams, ja būsiet pelnījuši. Bet tos, kas devušies atvaļinājumā, planētas aicina būvēt. Tieši tā – gāzt sienas, siltināt jumtus. Būvējieties uz nebēdu – viss izdosies un turēsies godam! Augusts šogad mudina izmantot visu veidu muskuļus – gan prāta, gara, gan miesas – darbiem, kas svarīgi ilgtermiņā.
Pēc šīs spraigās darbošanās – no augusta beigām līdz pat oktobra vidum – nāks bēgums, kad ļoti prasīsies sevi pažēlot, alkstot kādu brīnumu. Daži metīsies pirkt loterijas biļetes, daži prasīs pabalstu, kāds būs iecerējis sanatoriju. Cerība ir laba, taču šoreiz planētas dāvanas no gaisa nesola. Labākais, ko šajā laikā likt aiz auss, – aizmirst par jebkādu brīnumainu labvēlību no debesīm.
 
Septembris
Septembra pirmā puse sola prāta vētras. Bet ne birokrātiskā biroja sapulcēs vai standarta sarunās. Te prasās pēc neoficiālas gaisotnes un labas komandas gaisotnes. Visiem grābeklīši rokās, visi vāra lielo zupu, visi bīda trakos plānus. No septembra vidu līdz oktobra sākumam būs visai interesants laiks. Lietas var izvērsties dažādi. Nospodriniet dzīves auto spidometra stikliņu un dariet to regulāri līdz pat oktobra sākumam. Šoreiz ne tīrības vārdā, bet kontroles dēļ. Tiklīdz būs par maz vai par daudz, viss var noiet greizi. Labā ziņa – palīdzība no malas vienmēr tiks nodrošināta. Septembra atslēgas vārdi – kontrole un pašdisciplīna. Kā to dabūt gatavu – tas paša ziņā. Tas var būt boksa maiss, skriešana, der arī sarunas ar sevi. Galvenais – lai enerģija tiktu gudri sadalīta un ievirzīta pareizā gultnē.
Zīmīgs datums – 13. septembris – Saules aptumsums. Tieši tas būs vainojams sadzīviskos kašķos. Jaunavām padoms – sākoties septembrim, uzreiz meklēt nodarbi, kur nepieciešama pedanta attieksme un kārtības mīlestība. Tīriet datoru, izjauciet mašīnu – viss viens, galvenais – dariet!
28. septembrī, kad paredzams Mēness aptumsums, atkal sava taisnība būs jāpierāda Auniem, Svari varēs jukt prātā no pieprasījuma pēc balansēšanas mākslas. Nervi būs pagalam visiem iesaistītajiem personāžiem. Nerezervējiet šo laiku laulībām, līgumiem, arī izšķirties var citā laikā, kad tas notiks daudz rāmāk
Tomēr septembris ir sagatavojis arī dāvanu – dažiem no mums tas būs mēnesis, kad piepildīsies pati karstākā dzīves vēlēšanās. Septembris ir labās karmas ražas novākšanas laiks.
 
Oktobris
Oktobra vidū šim pasākumam, kas saucas lai saņem tas, kas pelnījis, pieslēgsies mazāka mēroga, bet ne mazāk jaudīgs papildspēks. Tie, kam dzīvē ir lieli plāni, iespējams, tieši oktobris izpaudīsies kā to realizāciju tramplīns.
Strīdi oktobrī būs par pasaules netaisnīgumu: kāpēc kāda planētas iedzīvotāju daļa apzinīgi, bet citi vienkārši guļ uz mūrīša un meditē skurstenī. Ja pārlieku neņemsiet godīgumu tracinošās kaislības galvā, lielas brēkas nebūs.
 
Novembris
Brēkas nebūs, bet kašķīgs fons ieilgs līdz pat novembra vidum, kas pārsteidzošā kārtā var vainagoties burvīgu atklāsmju veidā. Labākas un skaistākas nākotnes idejas tiks noformulētas rakstiskā formātā un var tikt nodotas ne tikai atbilstošās iestādēs, bet arī izplatītas plašā mērogā. Varbūt ne visi plūks uzvaras laurus, tomēr visiem tiek solīts. Svarīgākais – sākt! Jo gada beigas...
 
Decembris
... sola radošām un drosmīgām aktivitātēm atbilstošu planētu stāvokli un izcilu zvaigžņu atbalstu. 2015. gads noslēgsies uz saticības nots un vispārēja optimisma fona.

Citas prognozes 2015. gadam lasi „Patiesās Dzīves” speciālizlaidumā „Prognozes 2015”