trešdiena, 2015. gada 7. janvāris

Planētas slepenā vēsture


2003. gada augustā noslēpumaina, bezprecedenta ekspedīcija, sadarbojoties amerikāņu un rumāņu slepenajām militārajām vienībām, devās pētīt apakšzemes tuneļus Bučedži kalnos Rumānijā. Viņi atklāja šī gadsimta, ja ne visu laiku lielāko arheoloģisko atradumu - ap 50.000 gadu vecu hologrāfijas projekciju zāli. Tā darbojās un parādīja, ka vismaz 90% no mums zināmās cilvēces vēstures neatbilst patiesībai.

Rumānijas valdība bija gatava atklāt satriecošos jaunumus visai pasaulei, taču politiski intrigu, baiļu un ierobežojumu dēļ, kas savērpās ap šo lielo atklājumu, oficiāls paziņojums tika atcelts. Toties iznāca grāmata - Transilvānijas saullēkts,http://www.amazon.com/Transylvanian-Sunr
kurā detalizēti, lai arī ne pilnībā, aprakstīti ekspedīcijas rezultāti.


Citplanētiešu bāze vai zudušas senas civilizācijas mantojums - ko slēpj sevī milzīgā ala, kuras ieeju sargā nezināmas enerģijas barjera? Un kāpēc viena no galvenajām masonu organizācijām, Bilderbergas grupa, ir tik ļoti ieinteresēta vērpt zirnekļa tīklam līdzīgas sazvērestības ap šo lietu?
Lai arī grāmata nesniedz tiešas atbildes uz šiem jautājumiem, tomēr vairums lasītāju visā pasaulē to neuztver kā zinātnisko fantastiku. Viens no iemesliem - tās noslēpumainais autors, kas slēpjas aiz vārda Radu Sinemars, ir Rumānijas izlūkošanas dienesta okultās nodaļas darbinieks un apgalvo, ka pats savām acīm redzējis Bučedži kalnu noslēpumus. Turklāt informācija apliecina, ka tie patiešām ir. Sen apglabāta vēsture, viens no vērtīgākajiem cilvēces mantojumiem, kas ar nodomu tika slēpts no cilvēkiem. Līdz šim brīdim.


Sfinksa, atveries!
Lielā Sfinksa -lauva ar cilvēka galvu, pasaulē vecākā monumentālā skulptūra, kas sargā Gizas piramīdas Ēģiptē, ir pazīstama visā pasaulē. Bet tikai nedaudzi zina, ka eksistē arī otra Sfinksa, mazliet mazāka un daudz vairāk laika zoba skarta. To dēvē par rumāņu Sfinksu, jo tā atrodas Bučedži kalnos, kas ir daļa no dienvidu Karpatiem.
Šis rajons ir palicis gandrīz nepētīts, Rietumu civilizācija to skārusi maz. Vietējo iedzīvotāju vidū ir dzīvas senas leģendas par alām zem Sfinksas, kā arī daudz jaunāks nostāsts par diviem brāļiem alpīnistiem.


Šie abi pieredzējušie kalnos kāpēji 1981. gadā bija nolēmuši pārvarēt Bučedži. Viens no brāļiem bija uzkāpis jau 3/4 no kalna augstuma, kad pamanīja klintīs iegravētas un gandrīz jau laika izdzēstas dīvainas zīmes. Nonācis uz šauras klints platformas, viņš ieraudzīja savādu dzeltenu priekšmetu, kas atgādina ķēdi. Nākamajā mirklī viņš pēkšņi pazuda no pārsteigtā brāļa acīm. Kad notikuma vietā ieradās varas pārstāvji, viņi atteicās noticēt stāstam par dīvaino pazušanu. Kāds cits vīrietis drosmīgi pacēla dzelteno priekšmetu - un arī izzuda 10 aculiecinieku priekšā. Abi pazudušie vairs nekad nav redzēti, bet varas iestādes rajonu iežogoja un vietējiem tika aizliegts tur parādīties.
Mītisko alu izcelsme nāca gaismā tikai pateicoties mūsdienu satelītu tehnoloģijām, kas spēj kartografēt gan virszemes, gan pazemes objektus, Tādā veidā 2002. gadā kāds ASV ģeodēziskās spiegošanas satelīts atklāja lielu, tukšu telpu Bučedži kalnu iekšpusē, turklāt tai nebija nekāda savienojuma ar ārpusi, tā atradās zināmā attālumā no kalna malas. Telapi bija labi veidota, precīzi plānota tuneļa forma. Turklāt satelīts uzrādīja, ka kalnu sargā 2 mākslīgi veidoti enerģētiskie bloki - viens sienas veidā bloķē tuneļa ieeju, otrs kā milzīgs kupols vai puslode sargāja tuneļa otru galu kas atradās tuvāk kalna centram.


Izrādās, pirms tam Pentagons bija atklājis vēl vienu ļoti slepenu pazemes struktūru Irākā, pie Bagdādes. Un tās enerģijas barjerai bija tāda pati vibrācijas frekvence un puslodes forma kā Bučedži kalnā. Sākoties Irākas karam, amerikāņiem pat radās iespēja izpētīt šo veidojumu, par ko irākiešiem nebija ne jausmas. Kad ASV valdība uzzināja par pārsteidzošās nozīmes arhitektūras -lielākas un sarežģītākas kā Irākā - eksistenci zem Bučedži, uz Rumānijas varas iestādēm tika veikts milzu diplomātiskais spiediens no Pentagona, Vatikāna, masoniem. Visi centās panākt, lai atradums paliek stingrā slepenībā un nepieejamībā. Bet kāpēc?

Tālāk- gribi- tici - negribi -netici - grāmata vēsta, ka viens no ekspedīcijas dalībniekiem Cēzars Brads (vārds mainīts drošības apsvērumu dēļ) pēc Rumānijas Izlūkošanas dienesta pieprasījuma ticies ar senjoru Masīni par kuru zināms, ka viņš ir kādas Itālijā ļoti ietekmīgas masonu ložas biedrs, ka viņš pārstāv augstāko aristokrātiju un ka viņam ir liela finansiālā un politiskā ietekme Rumānijā. Cēzars, cilvēks ar īpašām spējām kurš ir valstiski svarīgu, neparastu fenomenu pētnieks Rumānijas valsts dienestā, sajuta lielu spiedienu un smagumu ap šo personu- viņu apņēma smaga, nepatīkama starojuma mākonis, tāpēc, lai sagatavotos sarunai, Cēzars vienatnē nodevies dziļai meditācijai. Senjors Masīnī, augstprātīgs, garš kungs ar dīvainām zaļām acīm, kas izstaroja neparastu aukstumu, tiekoties bija diezgan tiešs. Viņš atklāja, ka pārstāv visietekmīgāko masonu organizāciju pasaulē- Bilderbergas grupu, kas nav vienkārši masonu loža. Pēc viņa teiktā, ložas ir tikai fasāde, īstā vara ir daudz augstāka nekā 33. hierarhijas līmenis. Par Bilderbergas grupu zināms, ka tā dibināta 1954. gadā rietumu elites sanāksmē Bilderbergas hotelī Nīderlandē. Tās sastāvā ir ap 130 politisko un biznesa līderu, divas trešdaļas eiropiešu un viena trešdaļa ziemeļamerikāņu. Kā runā, viņu mērķis ir antidemokrātiskas Eirpas supervalsts slepena lobēšana vai pat pasaules valdība. Daudzi uzskata ka viņi jau tagad slepus pārvalda pasauli. Masīni pat piedāvājis Cēzaram pievienoties viņu klubam - tā atzīstot viņa īpašās spējas.

Masīni atzina, ka zem Bučedži kalna glabājās informācija par planētas noslēpumaino pagātni un arī viņa organizācijas vēsturi. Taču kaut ko šai organizācijai pašiem vajadzēja no pazemes, jo viņš piedāvāja plānu, kā sasniegt tuneli, ko bija izskaitļojuši Pentagona eksperti. Iekļūt kalnā varēja no tā sāniem, apmēram 60-70 metru attālumā no pirmās enerģijas barjeras. Masīnī arī apsolīja ultramodernu amerikāņu tehnoloģiju, kas ļautu pārraut aizsargsienu. Un viņš pieprasīja visstingrāko slepenību šajā lietā. Tādējādi ASV un Rumānija noslēdza pagaidu vienošanos par neparastu sadarbību zinātniskajā jomā un speciāla militārā vienība devās uz Rumāniju, bet masoni, brutāli iejaucoties un izmantojot savu varu, centās kontrolēt gan atklājuma vietu, gan rumāņu un amerikāņu ekspedīciju. Par spīti tam, vasarā pirms vienpadsmit gadiem Rumānijas Izlūkošanas dienesta Nulles nodaļas (visslepenākā nodaļa) komanda neizpētītajos Bučedži kalnos veica ārkārtīgi svarīgu atklājumu, kas varētu cilvēces apziņu mainīt uz visiem laikiem.

Izurbusies cauri kalnam, ekspedīcija nonāca Lielajā galerijā- metro tuneļiem līdzīgā ejā ar perfekti pulētām sienām. Tās galā atradās milzīgi monolīti akmens vārti, kas sargāja ieeju satelīta atklātajā noslēpumainajā struktūrā, bet tiem priekšā bija vēl varenā enerģijas barjera. Trīs cilvēki no pirmās iekļuvušās grupas piegāja pārāk tuvu neredzamajai sienai, neapdomīgi tai pieskaroties un viņi visi uz vietas bija pagalam, apstājoties sirds darbībai. Jebkurš priekšmets, mests pret barjeru pārvērtās smalkos putekļos. Šo uzdevumu, amerikāņu amatpersonām par izbrīnu atrisināja tā sauktais Cēzars. Viņš sajuta zināmu saderību starp sevi un enerģētisko barjeru, tāpēc viegli tai pieskārās. Sajūtot tikai tirpas pār ķermeni, viņš šķērsoja barjeru, kura bija tikai pāris centimetru bieza. Aiz barjeras bija pirms vārtiem uz pulētās sienas bija kvadrāts ar uzzīmētu vienādsānu trijstūri. Kad viņš pieskārās akmens vārti klusi ieslīdēja sienā. Šī vienkāršā komanda atcēla arī enerģijas barjeru- ceļš bija vaļā. Priekšā bija apgaismota galerija, kaut arī gaismas avots nebija redzams.

Tuvāk apskatot galerijas dzeltenīgās sienas ar zaļiem un ziliem atspīdumiem, to materiāls likās te sintētisks, te organisks. Lai arī pēc faktūras parupjas, no tām nevarēja no skrāpēt ne atdalīt ne skaidiņu un uguns tās neskāra. Amerikāņu eksperti atzina, ka sienu materiāls ir neparasts organisko un neorganisko vielu savienojums. Taču pirmās enerģijas kupola barjeras noņemšanai bija blakusparādība - milzīgais kupola vairogs otrā tuneļa galā pēkšņi pārslēdzās uz augstāku vibrāciju līmeni un sāka izdalīt spēcīgāku starojumu. Tajā pašā laikā amerikāņu puse tika informēta, ka enerģētiskais vairogs Irākas pazemē pēkšņi arī aktivizējies, pulsējot ar lielāku frekvenci. Vairoga priekšā bija parādījusies planētas hologramma, kas secīgi parādīja Eiropas kontinentu, tad Dienvidaustrumus, tad Bučedži kalnus un galu galā - ekspedīcijas atrašanās vietu koridorā. Bija acīmredzams, ka abas pazemes struktūras ar puslodes barjerām ir savstarpēji tieši saistītas. šajā brīdī visa izpētes operācija tika apturēta, rumāņu prese krita panikā un gatavojās informēt visu pasauli par atklājumu, bet ASV pastiprināja savu spiedienu un darīja visu, ieskaitot finansiālo transakciju apturēšanu ar Rumāniju - lai piespiestu rumāņus klusēt. Notikumi gandrīz aizgāja līdz ārkārtas situācijas izziņošanai Rumānijā, kamēr citās pasaules valstīs pat nenojauta par šīm kaislībām. Amerikai bija savi argumenti, kāpēc lietu noklusēt - iespējamais haoss un panika, kas var izcelties, jo šāda atklājuma sekas ir neparedzamas. Viņi neminēja vēl vienu svarīgu iemeslu - ka var atklāties gadsimtiem ilga tīša krāpšana un manipulācija ar sabiedrību, ko realizējuši masoni, kam Amerikā un visā pasaulē ir ļoti liela ietekme.

Iejaucās pat Vatikāns, kas arī bija informēts. Pāvests aicināja piebremzēt, pirms veikt tik fundamentālu soli, kas skartu visu cilvēci. Viņš pat piedāvājis Rumānijai zināmus dokumentus no Vatikāna slepenā arhīva, kam ir liela valstiska nozīme un kas satur pierādījumus par atklājumu kalnos. Pēc 24 stundu ilgām intensīvām sarunām tika panākta ASV un Rumānijas gala vienošanās, kas noteica turpmāko sadarbību. Rumānija apņēmās atlikt atklājuma izpaušanu un darīt to zināmu ilgākā laika posmā, pakāpeniski sniedzot informāciju. Tālākais tad, iespējams, ir pirmā piegājiena informācija ko atļauts zināt visiem.

Projekcijas zāle ar milzu galdiem
Lielā galerija aizveda līdz milzīgai aulai, ap 30 metru augstai un 100 metru garai, kurā atradās projekciju zāle. Šo telpu aizsargāja enerģijas vairogs, kam tuvojoties, daļa vairoga pazuda, izveidojot it kā durvis. Ieejot telpā, vairogs atkal kļuva kompakts un no iekšpuses izskatījās kā gaiši zeltaina siena.
Gar kreiso un labo zāles pusi izvietoti milzu akmens galdi, pa pieciem katrā pusē, ne zemāki par diviem metriem. To virsmā ir iegravētas zīmes, kas atgādina senos ķīļrakstus, tomēr tā ir nezināma rakstība. Tajā iekļauti arī pazīstami simboli, piemēram, trīsstūri un apļi. Lai gan zīmes nav krāsotas, tās izstaro fluorescējošu gaismu dažādās krāsās. Uz dažiem galdiem atrodas priekšmeti, kas varētu būt kādi tehniskie līdzekļi. Vairākus galdus balti, caurspīdīgi vadi savieno ar kastēm uz grīdas. Vadi ir ļoti lokani, viegli un visā to garumā var novērot cirkulējam gaismas vibrācijas. Ja pakāpjas augstāk, var pārredzēt galda virsmu, ko klāj tumšs, spoguļgluds materiāls. Virsma ir sadalīta vairākos taisnstūros, veidojot it kā režģi.
Tuvojoties galdiem, aktivizējas hologrāfiskā projekcija, rādot skaidrus un vairāk nekā 2 metrus augstus 3D hologrāfiskus attēlus . Tie mainās paši no sevis, bet vienlaikus ir interaktīvi -atkarībā no tā, kurš ir pie galda un aizskart tā virsmu. Tā ir kā Visuma bibliotēka, vai ierakstu krātuve, kas rāda dažādus fiziskas, kosmoloģijas, astronomijas, arhitektūras, tehnoloģiju un reliģijas aspektus, kā arī iepazīstina ar citām saprātīgām būtnēm, ne tikai cilvēkiem. Viena galda virsma, piemēram, ir bioloģija. Tā projicē augu un dzīvnieku attēlus, no kuriem daži ir pilnīgi nezināmi. Uzspiežot uz taisnstūriem, hologramma rāda cilvēka ķermeņa uzbūvi. Tie ir dažādu ķermeņa vietu hologrāfiskie attēli, kas vienmēr rotē. Citi taisnstūri rāda citu planētu būtņu projekcijas. Ja vienlaikus uzspiež uz 2 taisnstūriem, sarežģīta zinātniskā analīze attēlo abu būtņu DNS un iespējamo saderību to starpā. Parādās arī skaidrojums svešajā valodā un beigās - abu ģenētisko formu kombinācijas rezultāts.


Milžu darbi
Lai kas būtu šīs celtnes būvētāji, sena civilizācija vai citplanētieši, šie celtnieki, šķiet, ir bijuši ļoti lieli un gari, vienā vārdā milži. Citādi ir grūti izskaidrot visu objektu milzīgos izmērus projekciju zālē. Daudzu tautu teikās, arī Vecajā Derībā, eksistē milži, bet Rumānijā šāda veida leģendas ir sevišķi izplatītas. Šobrīd, ja neskaita oficiālo melu arheoloģiju, nevienam šaubas vairs nerada šādu milžu eksistence, jo atrasti vairāki viņu apbedījumi. Vien no tādām nekropolēm nejauši tika atrasta vēl komunistu valdīšanas laikā ap 1985 gadu .Toreiz Skaleni ciema iedzīvotāji nolēma stādīt ābeles un rokot kalnā, atrada divus milzu skeletus, ap 2.5 metriem augstumā. Tajos laikos paranormālās parādības bija vēl lielākā slepenībā nekā tagad un abi skeleti pēc valdības pavēles tika aizvesti un turpmāki izrakumi netika veikti. Ciematnieki gan bija pārliecināti, ka viņiem visapkārt ir milžu kapi, jo rokot tie uzdūrušies te galvai kā milzu ķirbis, te nenormāli lieliem pēdu kauliem. Ir ziņas, ka 1989 gadā 20 milžu skeleti izrakti un aizvesti no Gulbja salas Panteleimonas ezerā. Deviņdesmitajos gados gigantu mirstīgās atliekas atrasta Polovragi izrakumos. Apbrīnas vērts ir milzu nekropoles atradums seno dāku (indoeiropiešu cilts, kas apdzīvoja Rumānijas teritoriju p.m.ē) pilsētā Argedavā. Ilgi tika slēpts, ka šeit atrasti 80 milzu skeleti, kas pēc vietējo vērtējuma bijuši 4-5 metrus gari. Tikai 2003. gadā Dākoloģijas kongresā tos pirmo reizi pieminēja un demonstrēja arī videomateriālā rumāņu profesors Georgs Raine.

Zemes vēsture - 90% meli?
Viena no Bučedži hologrammām attēlo galvenos cilvēces pagātnes aspektus, kopš pašiem tās pirmsākumiem. Darvina teorija ir pilnīgi nepareiza, apgalvo Transilvānijas saullēkta autors. Cilvēka īstā izcelsme ir apkopota koncentrētā hologrāfiskā formā un to noskatoties, var teikt - 90% oficiālās vēstures ir viltota. Neticami, bet tas, ko uzskata par vēsturisku faktu, visbiežāk ir meli, savukārt tā sauktie mīti un leģendas ir gandrīz pilnībā patiesi. Arī vairums arheoloģisko teoriju ir kļūdas. Tādas zinātnieku fantāzijas kā dinozauru izmiršana pirms 65 miljoniem gadu vai Lemūrijas un Atlantīdas pieskaitīšana mītiem šīs projekcijas pilnībā sagrauj un parāda, kas notika patiesībā.
Rādot notikumus, hologramma ik pa laikam attēlo arī debesu karti ar visu galveno zvaigžņu un zvaigznāju stāvokli - pēc tā var noteikt attiecīgo notikumu un īsto laikmetu. Lai gan projekcija patver ļoti ilgu periodu -simtiem tūkstošu gadu, tā sauktais Lielais gads - visu ekvinokciju pilns cikls, apmēram 25920 gadi, ļauj labi datēt parādītās lietas. Taču cilvēces vēstures attēlošana beidzas apmēram ap mūsu ēras 500. gadu - nav zināms, kāpēc vēsturiskā informācija vai tās jaunākais, precizētais variants ir tajā laikā apstājies.
Šīs mācību stundas bija vieglas un tomēr ārkārtīgi šokējošas sava satura dēļ - raksta Radu Sinemars. Es redzēju patiesību par ēģiptiešu civilizāciju un to, kā tika uzceltas lielās celtnes, patiesību, kas ir pilnīgi atšķirīga no tām muļķībām, uz ko pretendē ēģiptologi. Redzēju, kas īstenībā notika Lielo plūdu laikā, kā arī civilizāciju dīgļus, kas tiem sekoja un kā tie vēlāk apdzīvoja Eiropu, Āziju un Āfriku. Man nav atļaujas šo īstenību atklāt, jo tas nozīmē pārāk lielu šoku mūsdienu cilvēku prāta spējām, domām un zināšanām. Grāmatas autors arī paziņo, ka viņam bija iespēja redzēt pat Jēzus eksistenci un viņa krustā sišanu - projekcijā rādīti daudzi no tiem, kas bija aculiecinieki šajā sodīšanā, bet - nāca no citādiem vēstures periodiem. Šie cilvēki pēc apģērba neatšķīrās no tā laika ebreju apģērba stila, taču viņu sejas vaibsti bija citādi, tāpēc viņi slēpa sejas tērpa ielocēs.
Hologrammas vēstīja arī par citu cilvēcei nozīmīgu garīgo līderu dzīvi no ļoti senas pagātnes, pirms 19 -20 tk gadiem, par kuriem mēs nezinām neko. Tajos laikos sociālā un populācijas izplatība bija pavisam atšķirīga no patlaban zināmās, tāpēc arheologiem un antropologiem vajadzētu pārskatīt savu viedokli no nulles.


Visslepenākie tuneļi pasaulē.
Pēc grāmatas autora stāstītā, senjoram Masīni un tātad arī viņa masonu organizācijai Bučedži kalna atklājums nebija tāds pārsteigums kā pārējiem ekspedīcijas dalībniekiem. Šķiet, viņš bija informēts par to visu un mērķtiecīgi gāja pēc kaut kā, ko gribēja atrast. Tas, kas interesēja masonu eliti, atradās noslēpumainā amforā - ļoti smalks, balts pulveris. Zinātnieki izpētīja, ka šai vielai piemīt mono atomu zelta nezinām kristāliskā struktūra, ko ir ļoti grūti iegūt, sevišķi ar augstu tīrības pakāpi. Kam noder zelta pulveris tā tīrākajā formā? Tas spēcīgi stimulē noteiktu enerģijas apmaiņu šūnu un neironu līmenī, kas izraisa pastiprinātu atjaunošanos. Teorētiski cilvēks var dzīvot vairākus tūkstošu gadu vienā ķermenī, ja viņš palaikam ieņem noteiktu daudzumu mono atomā zelta. Vismaz tāda teorija ir. Vai tas ir mūžīgās jaunības noslēpums? Kas zina.

Ar hologrammām un amforu Bučedži kalna noslēpumi vēl nebeidzas - pašā telpas galā atrodas vairāk nekā 10 metrus augsta klints siena, kurā zaļgani spīdēja trīs milzīgi caurumi - ieejas trīs tuneļos. No katra tuneļa kontrolpaneļa hologrammām izdevās uzzināt par to globālo mērogu. Proti, šie tuneļi veda tūkstošiem kilometru attālumā uz vairākām Zemes vietām. Kreisais tunelis savieno ar kādu slepenu vietu Ēģiptē, kas atrodas kaut kur starp Sfinksu un Lielo piramīdu, bet vēl nav atklāta. Taču pašu tuneļu esamību piramīdu rajonā un zem Sfinksas satelīta radars, līdzīgi kā Rumānijā, atklāja jau 1978. gadā. Tunelis pa labi ved uz līdzīgi, lai gan mazāku struktūru kādā kalnā Tibetā. Iespējams, uz Kailasa kalnu, jo to ļaudis jau sen pielūdz kā svētu vietu, kas glabā daudz noslēpumu. Šīm otrajam tunelim ir vēl 3 atzarojumi - viens uz Rumānijas pilsētas Buzau pazemi Karpatu kalnos, otrs - uz jau minēto struktūru Irākā, trešais - uz Mongoliju, Gobi plakankalnes pazemi.

Trešais tunelis, kura ieeja atrodas tieši pa vidu abiem pārējiem, ir slepenākais no visiem un tā noslēpuma sargāšanu amerikāņu puse pieprasīja sevišķi. Grāmatas autors domā, ka šis tunelis ved lejup Zemes garozā tieši tur var atklāt par Bučedži kalna tuneļa izcelsmi un tā veidotājiem. Starp citu, tā sauktā Dobās Zemes teorija eksistē jau sen, dažādos variantos aprakstot Zemes iekšējo pasauli.
Tas bija zvaigznēs rakstīts.
Tas viss ir tik neticami, ka vairākums cilvēku noteikti atteiksies noticēt šai grāmatai un pieskaitīs to pie zinātniskās fantastikas žanra. Jo nav jau tādu taustāmu pierādījumu, kas neticīgos Tomus varētu pārliecināt. Varbūt kādu lasītāju daļu pārliecina astroloģija? Kāda amerikāņu astroloģe žurnālā Astrology weekly pēc grāmatas Transilvānijas saullēkts iznākšanas angļu valodā 2009. gadā arī mocījās neziņā, kam ticēt, kam ne. Bet astroloģijai ir līdzekļi, kā pārbaudīt šos apgalvojumus, tāpēc es sīki izpētīju grāmatu, meklējot specifiskus datumus un citu noderīgu informāciju, astroloģe skaidro.

Saskaņā ar grāmatu, pirmo reizi alā tika ieiets 2003 gada augusta vidū. Pagāja vairākas dienas, līdz tā tika izpētīta un tās saturs izzināts, un tad vēl pēc augstāka līmeņa sarunām ASV un Rumānija nolēma, ka labāk pasaulei neko neatklāt.

Izpētot zvaigžņu stāvokli tajā augustā, astroloģe atklāja, ka mēneša beigās Jupitera - Urāna cikls bija sasniedzis virsotni, kas savienojams ar lielu atklājumu vai zinātnisku progresu pasaulē. Turklāt šī planētu opozīcija bija izvietota uz tām pasaules un Rumānijas asīm, kas nosaka revolucionāru lēcienu zināšanās. Pat šīs operācijas pilnīgi slepenais raksturs parādījās zvaigznēs  -Lilita bija trigona konfigurācijā ar Lilitu ASV un Rumānijas individuālajos horoskopos, veidojot Zemes Lilitas piramīdu. Tāds aspekts perfekti atbilst pazemes atklājumiem, kas jātur īpašā slepenībā. Tādejādi tiem, kas tic, ka zvaigznēs ir informācija, varētu būt vieglāk pieņemt domu, ka mēs dzīvojām ar gluži nepareiziem priekšstatiem par savu izcelsmi un vēsturi. Diez kad pēc astroloģijas ir tuvākais labvēlīgākais laiks pasaules noslēpuma atklāšanai?

Žurnāls Patiesā Dzīve 15/08/2014
Shematisks alas attēlojums
********************************
Kāda ezotēriķa piezīme
......mēs jau sen enerģētiskā līmenī kontaktējam gan ar pazemes civilizācijām, gan to Balto milžu civilizāciju, kas reiz apdzīvoja planētu un noslēpa savas zināšanas, kad iebruka plēsīgie reptiļi, pelēkie, drakoni šeit, kas valda pār pasauli joprojām, izkropļojot mūs, mūsu zināšanas, veselību, visa šī tumsas pasaule......

https://www.youtube.com/watch?v=x1ktCinnkfE

Nesen parādījās šis video, Jamalas pussalā, Krievijas arktiskajā tundrā, kur šī milzīgā pazemes ala - izpētot to enerģētiski, arī tā ir ieeja uz pazemes civilizācijas apdzīvotu vietu Zemes iekšienē, ar ļoti spēcīgām gaismas vibrācijām - viņi gan atrodas citā dimensijā un tās nav organiskas būtnes.
Un tā tālāk, tāpēc arī šī vieta enerģētiski ļoti spēcīgi atsaucās kā kaut kas ļoti pazīstams un patiess, bilde liekas kopā  tāpēc noteikti ir jāstrādā uz to, lai šī informācija tiek izplatīta tālāk pasaulē un visas manipulācijas ar cilvēci beidzot atklājas patiesā gaismā.

https://sites.google.com/site/baznicalv/

https://www.draugiem.lv/#/user/3705872/blog/?p=12809099