ceturtdiena, 2015. gada 1. janvāris

Jaunā gada apsveikums no Usladuškas grupas


Apsveikumi ir gan no mums, gan no būtnēm, kas ir šeit fizikā, gan smalkajos, jo daudzu pasauļu pārstāvji vēlētos nodot mūsu Pasaulei, cilvēkiem daudz neparastu pārsteigumu, ko viņi ir sagatavojuši jaunajam gadam. Šis gads nebūs gluži vienkāršs un parasts, bet sākumā es vēlētos pateikties 2014 gadam, kas ir pagājis ar ļoti labiem rezultātiem pasaules līmenī. Cilvēce ir pasniegusi sevi tik labi, ka daudzi smalkajos to pat nebija gaidījuši. Nevaru teikt, ka visi to tā ir izgājuši, bet lielākā daļa ir izgājusi uz atzīmi „labi”. Gribētos pateikties vecajam gadam par paveikto, par sniegtajām iespējām pateicoties kurām mēs spējām izdarīt izrāvienu gan apzināti, gan neapzināti, daudz kas tika apzināts un atlaists, izlabots kas tiek labots līdz šim brīdim. Tā kā pateicamies 2014 gadam par tiem priecīgiem momentiem, sakariem, procesiem, kuri ir notikuši lai apvienotu smalkās pasaules ar mūsu fizisko pasauli, jo materializācija tagad ir notikusi ļoti daudzos momentos.

Un pārejot pie 2015 gada gribētos, lai šī materializācija sāktu izpausties arvien vairāk un vairāk, lai arvien vairāk cilvēku varētu atvērties, pārstātu baidīties, aizvērties, iekompleksēties, lai vairāk Prieka un Smieklu ienāktu šajā gadā un lai tas izplatītos arvien plašāk un plašāk.
Kā jau teicu 2015 gads nebūs parasts gads, kaut gan protams katrs gads nes savas vibrācijas, procesus, bet šeit būs trīs svarīgi etapi. Tie nebūs sarežģīti, bet interesanti. Viss būs daudz vieglāk, dzīvespriecīgāk, daudz kas nāks vieglāk, nekā agrāk. Tāpēc es novēlu, lai visi pat vissarežģītākie neatrisināti jautājumi, uzdevumi, risinātos viegli un ar prieku, lai skatoties uz problēmu, jūs uzreiz redzētu tās atrisinājumu. Lai jūs justu visu, kas jums ir jāsajūt, lai jūs spētu , ja nepieciešams, ieraudzīt sīkumus vai lielos momentus, vai arī vidējos, lai jūs redzētu tos cilvēkus, kuriem jums ir jāpievērš uzmanība vai uz tām situācijām, kas būs svarīgi jums vai jūsu apkārtnei. Lai šis gads būtu piepildīts ar jūsu izpausmi pēc iespējas vairāk. Un pamēģiniet visu ko jūs dariet darīt bez spriedzes, bet tieši pozitīvās enerģijās, kas tiešām spēs iedvesmot, iededzināt jaunas ugunis, lai arvien vairāk un vairāk zvaigžņu parādītos ne tikai debesīs, bet arī uz Zemes. Lai materializācija un atvēršanās ietu pilnā gaitā.

Maija mēnesis būs jauno atklājumu mēnesis. Gan atklājumiem sevī, gan fizikā. Tiks atrasti ļoti interesanti zinātniski atklājumi, kas apstiprinās smalkās pasaules, kuru pastāvēšanā daudzi joprojām netic. Šī informācija nesīs ļoti neparastu toni un iedvesmu. Cilvēkiem sāks parādīties iedvesma un cerība uz gaišu nākotni un nevis vienkārši vārdos, bet realitātē.

Tas viss ir ļoti aktuāli, par ko novēlējumos tiek runāts, gan parastiem cilvēkiem, gan tiem, kas jau Garīgi attīstās. Un ne obligāti tiem, kas attīstās ar mums, bet vispār, tiem, kas tiecas izmainīties, kas tiecas kļūt par sevi patieso, bet realizācijas ceļu kā to sasniegt ir daudz. Tāpēc izmantojiet to labāko kas ir Pasaulē, citās pasaulēs, mūsos. Lai tas viss ietu gan mums, gan citiem tikai uz labu.

Usladuška
Es  vēlētos apsveikt cilvēkus, jo man liekas, ka ir atnācis laiks atstāt vecos formulējumus un nomainīt tos uz jaunajiem, lai tie spētu izturēt jaunas enerģijas un vibrācijas, jo daudz kas nepārtraukti mainās. Cilvēku vēlēšanās piepildās vienmēr, bet atkarībā no tā, kā tās tiek formulētas ir atkarīgs ļoti daudz. tāpēc mans novēlējums ir lai cilvēki un arī citas būtnes saskaņotu savas vēlēšanās ar savu Sirdi un Dievišķo plānu. Un vēl es vēlos novēlēt, lai šogad būtu mazāk atkāpju, bet lai tai pat laikā viss notiktu daudz vieglāk, lai mēs kļūtu stiprāki, gaišāki, lai apkārt mums būtu gaišas, stipras un atbalstošas personības un būtnes. Lai cilvēku apzināšanās pārietu uz jaunu kvalitatīvāku līmeni, kur nebūtu vajadzības sisties pret kaut ko lai atrisinātu kādu situāciju, bet gan lai būtu iespēja uzreiz redzēt un pieņemt vajadzīgo lēmumu un apzināšanos. Lai tas viss notiktu viegli un nepiespiesti. Lai pārejas cilvēkiem notiktu vieglāk un viņi arī būtu sagatavotāki, lai visas situācijas izprastos pēc iespējas vieglāk, ar lielāku laimi un lai tas viss piepildītos ar Mīlestību. Jo Mīlestība, tas ir forši!
Levs
Es vēlos novēlēt, lai vairāk cilvēku spētu izprast savas vēlēšanās, jo vēl daudz cilvēku nezin ko viņi patiesībā vēlas. Bieži vien viņi grib, to, kas ir citiem cilvēkiem, būtnēm un viņi vēlas dzīvot kādu svešu dzīvi. Un es novēlu, lai mūsu izmaiņas spētu ieraudzīt arī pārējie un viņi sāktu mainīties līdzi, lūkojoties uz mums. Lai viņi arī sāktu just, kas viņiem ir vajadzīgs patiesībā. Lai visi būtu harmonijā ar Dievišķo plānu. Un vēl es gribu novēlēt tiem, kas iet Garīgu attīstības ceļu, lai viņi vēlētos lidot ne tikai uz augšu, bet arī iemācītos priecāties par to, kas viņiem ir apkārt, lai spētu redzēt arī fizisko skaistumu-dabu, katru momentu kad mēs komunicējam ar citiem cilvēkiem. Lai mēs prastu piepildīties ne tikai ar Garīgām enerģijām, bet arī ar parastiem priekiem dzīvē, jo cilvēki bieži aizmirst par to, nepievērš tam uzmanību un nepriecājas. Vēl novēlu jaunus atklājumus, jaunus attīstības uzrāvienus realizācijā.
Anja
Novēlējums no Lemūrijas.
Esiet sveicināti! Mēs esam jūsu tālie senči no zemes, kuru jūs cilvēki saucat par Lemūriju. Tā ir brīnumaina skaista zeme ar daudzām skaistām enerģijām. Tā ir ļoti harmoniska un pozitīva pasaule, kas bija kaut kad tālā pagātnē.
Mēs esam priecīgi redzēt jūsu panākumus un sasniegumus. Viss tas, ko jūs esat sasnieguši, dara mums lielu godu un ar prieku nododam jums lūk šīs dārgās enerģijas, kas palīdzēs jūsu realizācijai, visam tam labākajam, ko esat ieplānojuši sev, visiem un visam. Jo tas, ko jūs darāt ir patiesi ļoti svarīgi. Un mēs esam priecīgi atdzīt, ka jūs tagad piepildāt visu to, kas mums kaut kad nebija sanācis vai arī mums nebija iespēju izdarīt to visu tā, kā jūs to darāt tagad.
Vēl mēs vēlētos nodot jums lūk šīs tehnoloģijas, kas jums ļoti palīdzēs jūsu pasaules tapšanā, lai tā būtu skaista un pilnīga. Tā kā tagad uz Zemes dzīvo daudz būtņu, kuras kaut kad dzīvoja mūsu zemē, tad caur asinīm mēs varētu aktivizēt to atmiņu un to labo, kas jums varētu palīdzēt šajā dzīvē un realizācijā. Tas kļūs par spēcīgu atbalstu jūsu attīstības ceļā, zināt kas jūs kaut kad bijāt un ko jūs darījāt Zemei.
Mēs dzīvojam vienlaicīgi kopā ar jums, neskatoties uz to, ka dzīvojām šeit ļoti sen. Mēs esam Lemūrijas gaisma, tās būtnes, kas saglabāja uzticību savam patiesajam mērķim un izpausmei.
Mēs apsveicam jūs ar jauno gadu! Šis gads būs jums ļoti nozīmīgs. Un šogad sāks izpausties kā nekad agrāk, tas, ko jūs esat ieplānojuši vai realizējuši smalkajos plānos. Tas attiecas uz pirmo pusgadu un maija mēnesis jums būs ļoti nozīmīgs. Pēc maija beigām sāksies jauns realizācijas un materializācijas Dievišķā plāna etaps.
No visas Dvēseles jūs apsveic arī mūsu brāļi delfīni. Mēs esam ļoti stipri saistīti ar viņiem un caur delfīniem mēs ar jums sazināmies, lūkojoties uz jūsu pasauli ar viņu acīm. Kad jūs lūkojaties uz delfīniem jūs redzat arī mūs. Delfīni-tā ir cita pasaule. Un tā ir ļoti priecīga par jūsu sasniegumiem. Jūs patiesi radāt Brīnumus. Un par to liels jums paldies!
Svetozar
Tā kā lemūrieši ir iedevuši noteiktas enerģijas un spējas, mēs arī vēlamies nodot apvienošanos Lemūrija-Atlantīda. Un vēl enerģiju kopumu, kas apvienos šīs divas civilizācijas, kas kādu momentu bija nošķirtas. Un šī nošķirtība ir ielikta ļoti daudzos no mums. Tāpēc tagad palaižam apvienošanās procesus šīm divām civilizācijām, gan smalkajos, gan iekšā mūsos, kam tas ir aktuāli. Pieņemam šīs enerģijas un palaižam to DNS kodu, kas tagad izgaismosies ar trim cipariem. Tie, kam ir redze varat domās šos ciparus teikt, bet tie kas neredz, var vienkārši palūgt to pielietot un palaist. Tas dod papildus iespējas daļēji aktivizēt tās spējas, kas mums bija lemūrijā. Un kas mūsu laikā ļoti noderēs tagadnes momentam.
Usladuška
Es vēlos apsveikt un pateikties Mātei-Zemei, Tēvam, Dievišķām pasaulēm par to, ka viņi vienmēr ir ar mums, ka viņi vienmēr atbalsta jebkurā brīdī ne tikai smalkajos, bet arī fizikā. Un pateicoties šim atbalstam tu nejūties, ka esi viens, bet ka tevi mīl un saprot. Es pateicos visam un visiem kas tiek darīts priekš mums, tā arī Mātei-Zemei, tās fiskiem līmeņiem, lai mūsu dzīve paliktu labāka, lai mēs sāktu saprast viens otru. Lai visas robežas, šķautnes, nesaprašanās pamazām izzustu un lai mēs jau apzināti virzītos pie mūsu kopējās un iekšējās apvienošanās visos līmeņos un plānos. Es novēlu, lai vairs nebūtu, tā, ka daži sāk izcelties, bet citi nolaistos, lai viss būtu balansā. Lai Mīlestība, Prieks un Laime izpaužas katrā cilvēkā, attiecībās starp būtnēm, pasaulēm, tautām. Un lai uz visas Zemes ir Miers. Es novēlu, lai Saule spīd katrā Sirdī, lai Mīlestība, Cieņa būtu reāli, lai tā izpaustos visur un visā tā, kā tas viss izpaudās, kad bijām bērni, kad lūkojāmies uz pasauli ar bērna acīm.
Olga Leolija
Lai mūsu bērnības patiesie momenti, tīrums, kas mums bija bērnībā, nevis negatīvais, bet gan tas labākais, palaižam pa visiem laikiem, piepildām mūsu pieaugušo dzīvi. Lai šajā dzīvē būtu gan tīrums, gan vieglums, uzticība ar kādu bērni uztver pasauli. Palaižam to arī dzimtā, lai dzimta atceras, kādi viņi bija bērnībā-tīri un šķīsti.
Usladuška
Es vēlos pateikties visām būtnēm kas man 2014 gadā ir palīdzējušas. Un ne tikai man, bet arī citiem. Gribu pateikt paldies Mātei-Zemei, Radītājam un citām Dievišķām pasaulēm, kas palīdz mums pārvarēt visvisādas situācijas un palīdz apzināties, ka mēs esam to daļa, ka esam vienoti. Es novēlu visiem ļoti daudz Mīlestības un Gaismas, lai cilvēki priecātos par Dzīvi, katram tās mirklim un izpausmei. Lai būtu vairāk tieši Dzidruma, Tīruma, Prieka, Gaismas, Sirsnības. Lai cilvēki pēc iespējas vairāk dalītos ar to visu viens ar otru, kā tieši uz doto momentu trūkst. Un jo vairāk būs Gaismas, jo vairāk būs Prieka, Laimes, jo vairāk cilvēki vēlēsies izpausties pozitīvā veidā. Es arī novēlu Ticību sev, Dievišķām pasaulēm, Zemei, Radītājam, kas vienmēr ir mums līdzās un vienmēr mums palīdz. Nebaidīties izpausties, nebaidīties pateikt labu vārdu, lai nebūtu baiļu. Kā arī novēlu savstarpēju palīdzību, izpratni un vienotību.
Phoenix
Cilvēks nekad nav viens. Vienmēr izrādās, ka kāds tev visu laiku ir bijis blakus, kas palīdzēs. Vienmēr apkārt ir zīmes no smalkajām pasaulēm, kas runā ar tevi. Ka Dievs vienmēr ir ar tevi. Ja kāds tic-netic, pārdzīvo kādu smagu momentu, es novēlu, lai šīs grūtības pārietu, kā arī izpratni par to, ka mēs nekad neesam vieni, galvenais neaizvērties.
Arī tas, ka mēs esam paši sava garastāvokļa radītāji, ja cilvēkam nav svētku noskaņas, to vienmēr var radīt. Un es novēlu, lai tāds svētku noskaņojums būtu pēc iespējas biežāk lai arī kādas situācijas nerastos.
Helēna
 Lai svētki mums būtu katru dienu. Lai tas ir katrs moments, nevis tikai kad ir oficiāli svētki, kas ir tajā vai citā valstī, bet lai tieši mēs izveidotu savu dzīvi par svētkiem, jo mēs esam savas dzīves un laimes Radītāji. Lai tad mēs arī radītu svētkus katru sekundi, minūti, dienu.
Mēs esam Radītāji. Mēs varam vienmēr izlabot to, ko esam pastrādājuši, jebkurā gadījumā pilnīgi visu, jo nav nekādu izņēmumu. Pat nav jautājums par ticību tam, ka esam Radītāji, mēs vienkārši tādi esam un viss. Te vajag darīt, rīkoties, jo ar sapņiem, zināšanām un izpratni, bet bez rīcības rezultātu nebūs. Mēs neko neizmainīsim un nepavirzīsim. Bet, kad mēs darbību nostiprinām fizikā, tad arī notiek materializācija. Pat vissmagākā situācijā, kad cilvēki saka, ka to ir nereāli izlabot, es saku, ka viss ir reāli. Un beigu beigās patiešām tas tā arī notiek. Jo jūsu ticība un mūsu kopējā ticība un rīcība sniedz tādus rezultātus. Un tas patiešām ir reāli. Tāpēc ne tikai ticiet sev, bet arī rīkojieties kā Radītāji. Nevis vienkārši kā parasts cilvēks, bet gan kā Radītāji. Jo, kad jūs sajūtat sevi kā Radītājs, jūs aktivizējas Radītāja līmeņus. Jo vienkārši cilvēks nespēj neko radīt, tā ir tikai ļoti maza daļa no visas Būtības. Bet Radītāja līmenis ir pavisam cits līmenis. Un jo vairāk materializācija notiks kā Radītājam, jo lielāka un ātrāka realizācija būs. Tā kā esiet Radītāji tūlīt, radiet, to ko esat vēlējušies tūlīt pat. Sākot no smalkajiem un beidzot ar fiziku. Novadiet visu līdz materializācijai. Pat varat palaist saknes tur, kur tas ir vajadzīgs, jo dažos gadījumos vajag sakņu sistēmu, bet dažos nē. Tas palīdzēs nostiprināties fizikā. Bet laicīgiem momentiem ir jābūt bez saknēm. Pastiprinām Ticību, ja tas notiek ļoti lēni un nedroši. Atcerieties, aktivizējiet atmiņu. Un palaižat tos procesus, kurus jūs varat palaist kā Radītāji jau tagad. Aktivizējiet arī Radītāja dzimtu, jo mēs visi nākam no turienes.
Usladuška
Es vēlos pateikties Dievišķām pasaulēm, Radītājam, Zemei par viņu palīdzību, atbalstu un mīlestību. Un novēlu visām Būtnēm Gaismu, Mīlestību. Būt par avotiem tiem procesiem un izmaiņām, kurus tiek paredzēts palaist nākošā 2015 gadā. Pat ja būtne kādu momentu sevi neredz, palaist savu iekšējo redzi, lai spētu ieraudzīt savu iekšējo Gaismu, ar kuru jūs piepildāties un izplatāt apkārt, pasaulēs, Visumā. Es pateicos Mātei-Zemei un Tēvam par šo realizācijas iespēju, kuru jūs esat iedevuši šeit un tagad. Un novēlu visām būtnēm piepildīties ar Gaismu, Mīlestību, Laimi un nest to visur kur tas ir nepieciešams, kur gaida no jums šīs pozitīvās pārmaiņas un kuras jūs esat gatavi palaist jau tagad, lai sāktos pārveidošanās process.
Scastlivcik
Es vēlos pateikties 2014 gadam, jo tas bija piepildīts ar neparastiem notikumiem, izmaiņām, rīcību, bija ļoti galvu reibinošs un panākumiem bagāts. Daudz tikai paveikts un tagad pateicos visiem un visam Mātei-Zemei, Tēvam par izrādīto Mīlestību, rūpēm, tiem, kas bija blakus smagajā un laimīgā brīdī . es esmu laimīga, ka Dzīve ir tik brīnišķīga.
Vēlos visus apsveikt ar Jauno gadu, novēlēt Ticību, Mīlestību, Ticību sev, saviem panākumiem, rīcībā, kas obligāti vedīs pie veiksmes, laimes, mīlestības. Novēlu gaišus smaidus, prieku Dvēselē, Mieru uz Zemes un sevī.

Eolīna
Iztulkots no Usladuškas audioierakstiem.
Tulkoja: Phoenix.
https://www.draugiem.lv/#/5.dimensija/news/?p=12788465