otrdiena, 2015. gada 13. janvāris

Ilarions 11.-18.janvāris

Viedas Meistars Ilarions


11.-18.janvāris/2015


Mīļie!
Patlaban uz pasaules notiek apziņas revolūcija. Katra cilvēka sirds atveras lielākai enerģiju uzņemšanai un sāk izjust dievišķo savstarpējo saiti. Būdami klusumā un vienatnē, cilvēki ieiet sevī un apcer savu patieso stāvokli. Cilvēki pamana to, ka apkārtējā pasaule strauji mainās un meklē atbildes, kāpēc tas tā notiek. Atbildes lielākoties tiek meklētas internetā, kurā ievadot noteiktus atslēgas vārdus, tie iegūst informāciju, kas no kolektīvā zināšanu pūra nekavējoties atveras viņu priekšā. Cilvēki meklē atbildes tam, kas patiesībā ir dzīve, kas ir gars un tā eksistence, un atklāj sev pilnīgi jaunu realitāti. Cilvēki izvērtē iegūto informāciju un sajūt, vai saņemtās atbildes atbilst viņu sirdij un dvēselei.

Te nākas saskarties arī ar nepatīkamiem atklājumiem, jo izrādās, ka katrs cilvēks pats vien ir atbildīgs par savām izvēlēm un rīcību, ka dvēsele uzkrāj visus dzīves laikā padarītos darbus un, ka pasaule, kas likās tik reāla, ir tikai ilūzijas projekcija, kas atrodas cilvēkam ārpusē. Šī apjauta atmodina un rodas vēlme saprast, kur atrodas cilvēks visā bezgalīgajā lietu shēmā. Un tā atveras aizraujoši un jauni ceļi, atklājas jaunas iespējas. Kad sirdis atvērušās šīm jaunajām iespējām, tad cilvēki saprot, ka vajadzīga ir arī viņu uzmanība, nodoms, centība un čaklums. Daudzos un dažādos veidos paplašinās cilvēku redzējuma un uzskatu horizonts, cilvēki saskata jaunas iespējas, domā jaunas domas, rīkojas citādāk- un tas viss padara viņu dzīves labākas kā iepriekš.

Cilvēki sāk skatīties uz apkārtējiem ar pavisam citu uztveri. Un ierauga, ka tieši attiecībās visvairāk tie uzzina par sevi, ka tas, ko apbrīno citos, atrodas viņos pašos. Un tāpat- tas, kas tiem citos nepatīk, ir daļa no viņu rakstura. Tāpēc rodas līdzjūtīgāka un iecietīgāka attieksme pret sevi un citiem, cilvēks apjauš, ka katra sastapšanās palīdz paplašināt viņu dzīves un mīlestības sapratni, palīdz saskatīt, kas tie ir paši kā indivīdi.

Un cilvēki kļūst mīlošāki, sevi un citus pieņemošāki, sāk pieņemt pasauli tādu, kāda tā ir. Tie saprot, ka personīgā pasaule ir viņu domu rezultāts un cilvēka spēkos ir mainīt savas domas, lai tās būtu mīlošākas, tā radot tādu dzīvi un pasauli, ko ir patīkami pašiem pieredzēt. Tie sāk ticēt augstākajam spēkam, kas viņu dzīvēs ir darbojies visu laiku; visuma mīlestības spēks vienmēr tos ir vadījis un palīdzējis grūtos brīžos, un tā pamazām dzīve iegūst citu jēgu un mērķi. Ļaujot sev izjust un pieredzēt visu apņemošo mīlestību, tie apjauš, ka patiesībā nekas nespēj nodarīt kaitējumu vai negatīvi ietekmēt, ja vien cilvēks pats neļauj sevī ienākt bailēm. Saglabājot atvērtu sirdi un prātu, ticot mīlestības dziedinošajam spēkam, cilvēki visās dzīves jomās pieredz vairāk prieka un laimes. Uzticoties savas sirds patiesībai un intuitīvajai uztverei, tiek piesaistīts viss vajadzīgais, lai piepildītu sirds vēlmes un cilvēkā un viņa dzīvē ienāktu lielāks miers un skaidrība.

Pastāv noteikta dievišķā kārtība, kas eksistē visā radītajā un ikviena dzīve vienmēr tiek turēta perfektā līdzsvarā. Katrs notikums cilvēka dzīvē ir mīlestības un vieduma mācība, kas kalpo dziļākam mērķim nekā cilvēks pats to apjauš brīdī, kad tas notiek. Ikvienam ir spējas mentāli un emocionāli pacelties virs tā, ko tas sastop un pieredz savā dzīvē un pakāpties virs tā. Pašreizējie dzīves pārbaudījumi gan individuāli, gan kolektīvi izraisa lielāku un dziļāku līdzjūtību, iejūtību, pacietību un maigumu. Šīs ir brieduma pazīmes un rakstura stiprības pazīmes. Visas situācijas iespējams atrisināt mīlošā veidā, kas rada pozitīvu rezultātu visiem iesaistītajiem. Visam pamatā eksistē tikai mīlestība.


Līdz nākamajai nedēļai…


ES ESMU Ilarions


©2008-2015 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Marlēne Svetlišofa/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and websites are included.
Thank you for including the above website link when posting this message.

Tulkoja Māra Brante