svētdiena, 2015. gada 4. janvāris

2014.gads garīgajā skatījumā - Autore: Elvita Rudzāte

 

 
 
Autore: Elvita Rudzāte
Ir pagājis 2014.gads. Kāds tas Latvijai ir bijis garīgajā skatījumā? Lai mēs novērtētu, kā Latvijai klājies 2014.gadā garīgajā skatījumā, mums ir jāpievērš uzmanība sekojošiem rādītājiem:
1) Laika apstākļi
Es ievēroju, ka dabas stihijas, kuras paplosījās kaimiņvalstīs, tomēr līdz mums nonāca maigā formā. Tas liecina, ka enerģija Latvijā ir tīra, ar pozitīvā lādiņa pārsvaru pār negatīvo enerģiju.
2) Ekonomiskā situācija
Sociālo pētījumu rezultāti liecina, ka iedzīvotāju apmierinātība ar ekonomisko situāciju salīdzinoši ar iepriekšējiem gadiem ir uzlabojusies. Tas gan nenozīmē, ka cilvēkiem ir vairāk naudas. Daudzi cilvēki ir samazinājuši savas vēlmes, tāpēc nepieciešamība pēc naudas līdzekļiem ir samazinājusies. Ja cilvēki ir gatavi samazināt savas vēlmes, tas nozīmē, ka šo cilvēku apziņas līmenis ir audzis. Jo vairāk valstī būs iedzīvotāju ar pietiekami augstu apziņas līmeni, jo Latvija būs lielākā ekonomiskā, politiskā un sociālā drošībā, bet tas nenozīmē, ka Latvija būs bagāta. Tas nozīmē, ka iedzīvotājiem būs tik cik nepieciešams.
3) Attiecības starp iedzīvotājiem
Šajā gadā es neatceros tādus nopietnus streikus, piketus un iedzīvotāju protestus. Kaut arī mūsu valstī cittautiešu skaits ir ievērojams, tomēr starpnacionālu konfliktu nav bijis. Ir bijuši mēģinājumi tos provocēt, bet ņemot vērā, ka biznesa vidē, dzīves vietas vidē un pat politikā cilvēki ir līdzcietīgi viens pret otru, nešķirojot tos pēc nacionalitātes, tad attiecības starp iedzīvotājiem es gribētu raksturot kā labas. Tas atkal liecina par vidējo iedzīvotāju apziņas līmeni. Jo augstāks iedzīvotāju vidējais apziņas līmenis, jo mazāka iespējamība provocēt starpnacionālus konfliktus.
4) Politiskā situācija
Neesmu politiķis, bet kā vienkāršs cilvēks varu teikt, ka arī politiskā situācija mūsu valstī ir labvēlīga. Vienmēr starp politiķiem būs cilvēki, kas vēlēsies destabilizēt situāciju valstī, bet sabiedrībā, kurā vidējais apziņas līmenis ir pietiekami augsts, to nav iespējams izdarīt. Latvijas iedzīvotāji kļūst arvien gudrāki un pat, ja kādam politiskajam spēkam vai politiķiem izdodas tos apmuļķot, to iespējams ir izdarīt tikai īstermiņā. Ilgtermiņā politiskais spēks vai atsevišķi politiķi sevi ir pakļāvuši politiskai neveiksmei.
5) Nelaimes gadījumi
Nelaimes gadījumi ir viens no rādītājiem kāda enerģija ir valstī. Par laimi šogad Latviju nepiemeklēja līdzīga Zolitūdes traģēdijai. Vēl joprojām ir liels skaits automašīnu avāriju, satiksmes negadījumos cietušo, noslīkušo, ugunsgrēkos cietušo u.tml.. Tas izklausīsies varbūt neticami vai pat ciniski, bet garīgajā skatījumā nelaimes gadījumos notiek negatīvās enerģijas izlāde. Tā kā mūsu valstī viss nav ideāli, tad negatīvajai enerģijai ir jāizlādējas un tas notiek caur dažādiem nelaimes gadījumiem.
6) Noziedzības līmenis
Es neesmu redzējusi noziedzības statistiku, bet šis ir rādītājs, kurš objektīvi var pasliktināties. Kāpēc? Tāpēc, ka eksistē Dievišķais likums: ” “Kur ir spēcīga Gaisma, tur blakus ir spēcīga tumsa, tomēr Gaisma vienmēr ir stiprāka par tumsu, lai kā tumsa necenstos uzvarēt.” Tas nozīmē, jo augstāks valstī būs iedzīvotāju apziņas līmenis, jo vairāk valstī aktivizēsies tumsas spēki. Noziedznieki apzināti vai neapzināti ir nonākuši tumsas spēku varā. Tam ir dažādi iemesli, bet svarīgākais cēlonis ir mīlestības trūkums. Tikai cilvēks, kurš cieš no mīlestības trūkuma, var nonākt tumsas spēku varā un veikt noziegumus, radot tiem savā apziņā attaisnojumu. Statistiski var samazināties noziegumu skaits, bet daudzi noziegumi var pat neizskatīties kā noziegumi. Piemēram, cilvēks pēkšņi nomirst ar sirds mazspēju. No malas tas izskatās kā veselības problēma, bet šobrīd noziedznieku pielietotie instrumenti ir sasnieguši tik augstu pakāpi, ka viņiem nav problēmas radīt mākslīgo nāvi. Ar to es gribu teikt, ka tumsas spēki arī ir pietiekami gudri, lai veiktu noziegumu bez pēdām.
Bet atcerēsimies Dievišķā likuma pēdējo daļu “… tomēr gaisma vienmēr ir stiprāka par tumsu, lai kā tumsa necenstos uzvarēt.” Mēs visi kopīgiem spēkiem varam mainīt situāciju valstī, izraujot cilvēkus no tumsas spēku ķetnām. Mums ir jācīnās par katru dvēseli. Tāpēc mēs nedrīkstam nevienu nosodīt un atstāt nelaimē, bet mums ir jāpasniedz palīdzīga roka, lai glābtu apmaldījušos dvēseli. Kā to izdarīt? Tas ir visgrūtākais uzdevums. Viss sākas ar ģimeni. Ja ģimenē starp māti un tēvu būs mīlestība, tad arī bērni pratīs mīlēt un nedarīs citiem ļaunu. Tāpēc mums visiem ir jādara viss, kas ir mūsu spēkos, lai stiprinātu Latvijā ģimenes, kurās izaugtu gara stipri bērni. Es to uzskatu par galveno uzdevumu 2015.gadā un turpmākajos gados.
Tomēr, ņemot vērā, ka šobrīd ir pietiekami daudz nomaldījušos dvēselīšu, kuras apzināti vai neapzināti kalpo tumsas spēkiem, tad mums ir jāveic dažādas aktivitātes, lai glābtu šīs dvēselītes. Veicot šīs aktivitātes ir jābūt ļoti uzmanīgiem, jo arī tumsas spēki savos tīklos iemāna cilvēkus, veicot labdarības pasākumus jeb radot par sevi iespaidu, ka viņi ir augsti garīgi attīstīti cilvēki, sludinot gaismu un mīlestību, bet patiesībā vēlas nopelnīt  tikai naudu un vairot savu materiālo labklājību. Tas vēl ir mazākais ļaunums, ko viņi rada. Sliktākais ir tas, ka viņi vēlas iegūt ekonomisko un politisko varu, un visiem tiem, kuri viņiem traucē, tie atņem dzīvību, izdarot to tādā veidā, ka tas neizskatās pēc nozieguma. Bet arī šīs dvēselītes vēl nav pilnībā aizgājušas zudībā. Viņas var glābt ar patiesu, beznosacījumu mīlestību, atgriežot viņām ticību Dievam. Visi cilvēki vēlas būt laimīgi, bet laimīgs cilvēks ir tikai tad, kad viņš jūt savā sirdī patiesu mīlestību. Cilvēks, kurš jūt savā sirdī mīlestību vairs nespēj kalpot tumsas spēkiem un izdarīt noziegumus.
Viss sākas ar mazumiņu. Mums nav uzreiz jārealizē lieli projekti. Mīlot tuvākos, tas jau ir daudz, lai palīdzētu uzvarēt Gaismas spēkiem. Mīlestība izplatās no katra indivīda, apņemot tos cilvēkus, kuri mīlestību nav pazinuši. Taču, kad ir atmodināta aizmigusi dvēselīte, tad tā tik ļoti mīl, ka spēj atmodināt daudz tumsas spēku varā esošās dvēselītes.
Mīlēsim cits citu, piedosim pāridarījumus un vairosim mīlestības enerģiju Latvijā ar maziem darbiņiem. Negaidīsim atbalstu no valdības un politiķiem, sniegsim viņiem Gaismu, lai viņi spētu pieņemt tautas labā atbildīgus lēmumus. Sildīsim viņu dvēselītes, jo no viņu darba būs atkarīga mūsu nākotne. Izlasīsim vismaz reizi dienā LATVIJAS IEDZĪVOTĀJU UN ATBALSTĪTĀJU LŪGŠANU (vēlams to visiem kopā darīt plkst.20.00):
Mīļais Visuma Radītāj!
Es pateicos Tev par savu esamību, par mīļiem cilvēkiem, par mūsu Latviju, planētu Zeme un Visumu.
Ar atvērtu sirdi es lūdzu Tev: dod man gaišas domas un labus vārdus, lai mana rīcība ir atbildīga. Stiprini mani!
Lūdzu, palīdzi man, maniem tuviniekiem, draugiem, kolēģiem un pārējai sabiedrības daļai ikdienā dzīvot saskaņā ar cilvēciskajām vērtībām: būt mīlošiem, atklātiem, patiesiem, dāsniem un tikumīgiem savā rīcībā. 
Lūdzu, atver manu sirdi mīlestībai, ļauj man mīlēt sevi pašu, manus mīļos līdzcilvēkus, tuvākos, visu cilvēci, dabu, saudzēt zemi, ūdeni, gaisu, akmeņus, augus un ikvienu dzīvu radību.
Lūdzu, palīdzi Latvijai attīstīties, lai Mūsu Valsts ir mīloša, augstsirdīga, sirdsgudra, skaista, garīgi un materiāli bagāta.
Lūdzu, palīdzi man, manai tautai un visai cilvēcei iegūt iekšēju mieru un brīvību.
Lai pasaulē top Mīlestības, Piedošanas, Saprašanās un Pateicības Gaisma!
PALDIES TEV!
Dievs, svētī Latviju!

http://domatajs.lv/2014-gads-garigaja-sk… 
http://domatajs.lv/latvijas-iedzivotaju