trešdiena, 2014. gada 3. decembris

Mēs pateicamies jums par katru dienu

29.11.2014 … EņģeļicaurAnnAlbers
http://angelmessages.visionsofheaven.com/2014/11/we-give-thanks-for-you-every-day.html
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …


Mēs zinam, ka daudzi no jums [ASV] svin Pateicības Dienu, taču patiesībā katra diena ir Diena, lai Pateiktos. Ar katru savu ieelpu, ko jūs izdarat, jūsu būtība saņem Nenovērtējamu Dzīves Dāvanu. Vienalga, vai tā būtu smaga vai viegla, skaista vai sarežģīta, – tā tik un tā ir Nenovērtējama. Tā tik un tā ir Dāvana. Tā tik un tā ir Pieredze, kuru alkst ikviena Dvēsele, jo te, uz Zemes, jums ir iespēja apgūt Mīlestību. Te, uz Zemes, jūs varat ienes Mīlestību pat vissarežģītākajās situācijās. Te, uz Zemes, jums ir izdevība iemiesot Mīlestību, Kas Jūs Esat – un tādejādi apgaismot cilvēces attiecību audeklu.
Tādēļ mēs, šeit Debesīs, dzīvojam nemitīgā Pateicībā par jūsu Drosmi, par jūsu Gara Spēku, par jūsu Sirdi, par jūsu Mīlestību, par jūsu Līdzcietību, un jā, pat par tām lietām, kuras jums saistās ar ”mazākām” vai ”negatīvām” emocijām, jo mēs zinām, ka zem katras no tām ir paslēpta jūsu vēlme Mīlēt.
Mīlestības apgūšana nav tas, ko jūs ”darat” priekš Citiem. Tas nav tas, ko jūs ”darat” priekš Sevis, … kaut arī tādejādi protams Mīlestība var izpausties. Mīlestības apgūšana ir īsts piedzīvojums, ļaujot Sev ”Būt” Kas Jūs Esat, ikkatru doto brīdi, un ļaujot arī Citiem ”Būt” Kas Viņi Ir, ikkatru doto brīdi, un atrodot savu ceļu, kad dzīve pasniedz jums savas realitātes. Runa ir par nepieciešamību būt dziļi un līdzcietīgi Patiesam ar Sevi un ar Dzīvi, zinot, ka jūs VISI esat nevainojami pilnīgi jebkurā stāvoklī, pat ja jūs varat būt vēl vairāk. Pumpurs ir perfekts, tāpat kā roze. Ola ir perfekta, tāpat kā cālis. Sēkla ir perfekta, tāpat kā jau ziedošs stāds. Itin visās lietās ir nevainojama pilnība.
Tādejādi, ļaujiet sev būt – kas jūs esat, sajust – ko jūs jūtat, darīt – ko jūs vēlaties, un atļaujieties piešķirt arī citiem tādu pašu laipnību. Šinī realitātē jūs veidojat savā starpā skaistu Mīlestības Deju. Mēs pateicamies jums visiem par to.

https://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5564345