sestdiena, 2014. gada 27. decembris

Attīrīšanās rituāls ar balss palīdzību- 29.decembris


29.decembra vakarā plkst. 17:45 pulcējamies Daugmales Statoil benzīntankā, lai dotos uz kādu īpašu vietu mežā un caur balsi vēl vecā gadā atbrīvotu liekos un nevajadzīgos uzkrājumus. Varētu teikt- attīrīšanās rituāls caur skaņu un balsi pie ugunskura.
Pulcēšanās no 17:45- tā lai varam max ekonomiski sasēsties pa mašīnām un 18:00 doties uz ugunskura vietu mežā.
Līdzi varat ņemt:
*bungas, grabuļus, zvanus u.c. skaļus trokšņus radošus instrumentus
*ja ir, tad kādu malkas pagalīti (iespējams, ka meža malka būs mitra)
* tā kā radīsim "atvieglotu rituāla gaisotni", tad varēsim pieiet un parunāties arī ar uguntiņu un atdot ugunij kādas lietas vai lūgumus (vēstulītes vai kādas citas sakrālas lietas)
*soliņus (lai pēc procesa varētu atsēsties)
*termosu ar tēju un kādu sīku uzkodu vai našķi (būsim kārtīgi pastrādājuši- tie noderēs)
*laika apstākļiem piemērotu un atbilstošu apģērbu- silti apavi, jakas, cimdi, cepures; svaigā gaisā droši vien pavadīsim vismaz kādas divas stundiņas
*un lieti noderēs priecīgs un darboties gribošs noskaņojums
*arī draugus un paziņas; nekādas priekšzināšanas nav vajadzīgas- tikai vēlme piedalīties, attīrīties un atbrīvoties no vecā un nokalpojušā

Atlikušajās dienās aicinām aizdomāties par šī gada ne tik labajām lietām vai notikumiem. Papētiet sevī- vai tie nav pārāk dziļi iegūlušies zemapziņā. Varbūt tos vajadzētu atlaist un atbrīvot no sevis? Bet neatkarīgi no iepriekšminētā, mēs strādāsim ar kādu nopietnu šķērsli un kavēkli, kas pamatīgi traucē iekšējai izaugsmei.

Dalības maksa- ziedojums, sākot no 7€
Ja rodas kādi jautājumi, tad zvaniet 29266349- Mārai vai marabrante@inbox.lv
Būtu pateicīga, ja dotu ziņu par savu piedalīšanos- tad varētu palīdzēt ar optimālu nokļūšanu Daugmalē un atpakaļ. Zinu, ka plāno piedalīties Māris Bērziņš- parasti viņš ir ļoti atsaucīgs un savā auto atved/aizved dalībniekus. Tie, kuri plāno braukt ar saviem auto- lūdzu, dodiet ziņu- no kuras puses braucat un vai varat paņemt kādus līdzbraucējus.
Uz drīzu tikšanos!
Māra Brante (29266349) un Jānis Ieviņš (22069698)