trešdiena, 2014. gada 31. decembris

Vecā pārveidošana jaunajā un jaunā uzlabošana

 


 
 
 
Vecā pārveidošana jaunajā un jaunā uzlabošana.
Šis zīmējums palīdz nomest vecās važas, atstrādāto materiālajā, līdzīga veida informācijas, kas tiek pārņemta no ...dzimtas uz dzimtu, bremzē vai traucē attīstību, Būtnes un Dzimtas izpausmes tā labākajā Gaismā. Tiek iekustināti mehānismi, kas pamodina guļošās daļas un šūniņas, tiek izlabotas šūniņu un DNS deformācijas, ja kaut kur vēl tie ir palikuši deformēti. Atkūst un darbam pieslēdzas tās šūniņas un sistēmas, kas bija sasalušas, Būtne gatavojas jaunai pacelšanai.

Pārveidošanās iet ar pilnu jaudu un to apstādināt vairs nav iespējams. Kur ir nepieciešams, ieslēdzas būtņu atjaunošana un uzlabošana. Notiek veco, atstrādāto materiālu nomaiņa uz jauniem, pilnīgākiem un noregulētiem uz pašreizējo momentu. Tur, kur šūnas ir sliktā vai smagā stāvoklī, tiek palaisti izdziedināšanas, atjaunotnes vai atjaunošanās procesi, atkarībā no nepieciešamības.

Paplašinās un palielinās iespējas laist cauri un uzsūkt Gaismu, Gaismas enerģijas lielākos daudzumos nekā agrāk. No tā sāks atvērties tās spējas, kurām nepietika gaismas priekš aktivācijas, starta un atvēršanās. Tiek palaista Cilvēciskās Būtības ārstēšana, kas pozitīvi atsauksies uz visu Būtni.
Tiek palaisti procesi, kas atjauno un uzlabo asins kvalitāti, holesterīna līmenis pamazām samazināsies tiem, kam viņš ir paaugstināts. Problēmas ar cukura līmeni asinīs arī tiks mainītas uz labo pusi.

Tiem, kam ir diabēts- noderīgi skatīties 30- 40 minūtes, pārējiem pietiekami 20- 30 minūtes.
Novēlam, lai visi procesi noritētu vislabākajā veidā priekš Jums, un uz priecīga, laimīga, piepildīta ar īpašu dzīves enerģiju un Mīlestību, viļņa. Esiet laimīgi katrā brīdī te un tagad un tas izdziedinās Jūsu Būtnes būtību no tā, ko var izdziedināt tikai Laime un Mīlestība. Mīliet un esiet mīlēti!

Usladushka. Tulkojums Gunta S. No usladushka.com