otrdiena, 2014. gada 23. decembris

Kungs Surija 2014. gada 22. decembrī

Mainiet sevi, – un mainīsies visa pasaule
 
Mainiet sevi, –
un mainīsies visa pasaule
 
Kungs Surija
2014. gada 22. decembrī
 
ES ESMU Surija.
Es atnācu no tālienes uz jūsu planētu.
Es atnācu dot Vēstījumu uz saules cikla robežas.
Tātad. Šodien mēs aplūkosim ļoti svarīgu jautājumu. Proti: mūsu saruna notiek svarīga Karmas Valdes lēmuma pieņemšanas priekšvakarā.
Jūs zināt, ka pašlaik notiek Karmas Valdes sanāksme. Ļoti svarīga sanāksme.
Īstenībā tieši tagad izšķiras to dzīvesplūsmu liktenis, kas evolucionē uz planētas Zeme. Vismazāk man gribētos jūs nobiedēt. Bet jums jāsaprot, ka jūsu attīstība ir būtiski novirzījusies no Dievišķās gultnes.
Mēs runājam par altruismu.
Mēs runājam par pašuzupurēšanos.
Mēs runājam par Kalpošanu.
Mēs runājam par Brālību.
Tomēr jūs savā dzīvē varat redzēt tieši pretējās parādības: egoismu, agresiju, ienaidu un pašiznīcināšanos.
Tas ir acīm redzams. Tas neprasa pierādījumus.
Kā mainīt vēstures gaitu uz planētas? Kā panākt, lai Dievišķie modeļi un darbi piepildītu visu planētas informatīvo telpu un zemes iedzīvotāju prātus?
Tieši tam tagad ir veltīta Karmas Valdes sanāksme.
Mēs rūpīgi analizējam aizejošā gada un jo īpaši pēdējā pusgada  rezultātus.
Dzīve uz planētas ir pārāk novirzījusies no Dievišķā kursa ...
Vajag steidzami veikt nepieciešamos un pietiekamos pasākumus.
Tātad. Mēs gaidīsim. Taču katram no jums arī ir jāizanalizē, vai viņš ir izdarījis visu, lai cilvēces dzīvē atgrieztos Dievišķie paraugi, katrā cilvēku darbības jomā, katrā zemes dzīves jomā.
Kad no ļaužu dzīves aiziet Dievs, tad visa dzīve mainās līdz nepazīšanai. Sākumā nedaudz, tad aizvien vairāk un vairāk. Tādējādi katrā cilvēku darbības jomā ienāk un vēršas plašumā Dievišķās enerģijas izkropļojumi.
Tas ir kā vēža audzējs, kas saēd orgānus citu pēc cita tik ilgi, kamēr organisms nomirst.
Mūsu uzdevums ir nepieļaut, ka Dzīvība uz planētas Zeme ietu bojā. 
Tāpēc mēs veiksim ārkārtējus ķirurģiskas iejaukšanās pasākumus.
Lai organisms saglabātu dzīvību, dažkārt nākas ziedot veselu orgānu. Tas ir pilnīgi pamatots risks.
Taču mēs veicam visus pasākumus, lai mēģinātu saglabāt visus orgānus un sistēmas, bet padarītu neatgriezenisku vispārējās situācijas atveseļošanās procesu uz planētas Zeme.
Te jūsu katra pūles būs neaizstājamas. Jo katrs no jums ir daļa no planētas Zeme enerģētiskās sistēmas. No tā, ar kādu frekvenci jūs vibrējat dienas lielāko daļu, ir atkarīgs vispārējais planētas enerģētiskais fons.
Kad jūs pārņem negatīvas domas un jūtas, jūs kļūstat par negatīvās enerģijas ģeneratoru, jūs uzturat visu jūsu pasaules nepilnīgumu, jūs nobalsojat par planētas sagraušanu.
Un otrādi – kad, neņemot vērā ārējās negatīvās iedarbības, jūs spējat saglabāt savā sirdī Mīlestību un Prieku, jūs ieceļat sevi pozitīvās atjaunotnes enerģijās un radāt pozitīvu noskaņojumu, kas darbojas visai planētai.
Daudzi no jums pastāvīgi ir iegremdējušies nekvalitatīvos apziņas stāvokļos. Tas ir pilnībā izskaidrojams, jo visa jūsu apkārtējā situācija nav Dievišķa un traucē jums panākt saskaņu ar Dievišķo pasauli.
Tieši tāpēc mēs daudzkārt mūsu Vēstījumos minam bruņinieka, kareivja, gara kareivja tēlus. Tieši tāpēc mēs redzam analoģiju ar kauju.
Īstenībā tas tā arī ir. Uz planētas norisinās gigantiska kauja starp Gaismu un tumsu, starp pagātnes negatīvajām enerģijām un jaunajām atjaunotnes enerģijām, kuras traucas uz planētu no Augstākajām pasaulēm.
Mēs jums sakām: "Vajag darboties!"
Mēs aicinām jūs veltīt savas pūles iekšējā līdzsvara un harmonijas uzturēšanai.
Kad jūsu garīgais līmenis to ļauj, jūs varat ar savas lūgšanas spēku un tiekšanos apdzēst jebkuru negatīvu no savas apkārtējās telpas.
Tomēr ļoti maz ir to, kas ir augsta garīga līmeņa paraugi. Pārējiem nepieciešamas konkrētas darbības fiziskajā plānā, lai sasniegtu pozitīvu noskaņojumu un saglabātu pozitīvu noskaņojumu.
Ne visas darbības fiziskajā plānā nesīs pozitīvus augļus kā jūsu karmas atstrādāšanu.
Daudzas reizes mēs esam devuši šo Mācību, un es atkārtošu to. Tikai tad, kad jūs darbojaties, pareiza motīva vadīti, jūsu darbības veicina karmas atstrādāšanu un rada pozitīvus priekšnosacījumus Dzīvības attīstībai uz Zemes.
Kad jūs darbojaties, nepareiza motīva vadīti, tad jūs iesaistāties karmiskā darbībā un turpināt radīt karmu.
Pareizais motīvs ir darbs Vispārības Labumam un Kalpošana Dzīvībai.
Nepareizs motīvs ir viss, kas liek jums par mērķi izvirzīt jebko, kas pieder pie fiziskā plāna: slavu, naudu, pagodinājumus, baudījuma gūšanu, vēlmju apmierināšanu.
Ļoti bieži cilvēks uzskata, ka viņa motīvs ir vērsts uz Vispārīgo Labumu un Labo. Taču īstenībā cilvēku vada cits motīvs, ko viņš rūpīgi slēpj pat no sevis paša.
Kā gan saprast: kāds motīvs jūs virza?
Iemīļotais Jēzus sniedza atbildi uz šo jautājumu: "Vajag spriest pēc augļiem".
Ne pēc darbībām, kuras var būt pareizas, ne pēc vārdiem, kuri var būt pareizi, bet tieši pēc augļiem kā darbību rezultātiem.
Ja jūs gadu no gada turpināt skaidrot attiecības ar cilvēkiem, ar kuriem ejat vienu Ceļu, un izjūtat pret viņiem pretenzijas un pat naidu, neņemot vērā, ka pēc jūsu domām jūs kalpojat vispārības labumam, un tas turpinās gadu, divus un desmit gadus, tad ar lielu daļu varbūtības var konstatēt to, ka jūsu motīvs nav pareizs.
Kad jūs esat patiesi un jūsu motīvs ir pareizs, tad katra jūsu darbība fiziskajā plānā veicina karmas atstrādāšanu, un jūsu pretenzijas pret citiem cilvēkiem kūst kā sniegs pavasarī.
Tāpēc, ka katrs no jums saskata citos savas paša nepilnības. Kad jūsu Kalpošanas liesmā sadeg jūsu nepilnības kā pagātnes karmas sekas, tad jūs vairs neredzat šīs nepilnības citos cilvēkos.
Ļoti daudz pūliņu ir vajadzīgi jūsu darbā ar sevi, ar savām nepilnībām.
Vienīgais cilvēks šajā pasaulē, kuru jūs varat pāraudzināt, esat jūs paši.
Mainiet sevi, – un mainīsies visa pasaule!
ES ESMU Surija!
 
Tatjana Mikušina, 2014
Tulkojusi Lauma Ērgle


Mainiet sevi, – un mainīsies visa pasaule

 
 
Katru dienu lūdziet Dievu būt ar jums un vadīt visu jūsu dzīvi

 
 
Mēs lūdzam jūs visus savus spēkus koncentrēt iekšējā līdzsvara saglabāšanai

 
 
2014. g. decembra diktātu audioieraksti  (lasa Sūtne Tatjana Mikušina)