otrdiena, 2014. gada 23. decembris

Kungs Šiva 2014. gada 21. decembrī

Katru dienu lūdziet Dievu būt ar jums un vadīt visu jūsu dzīvi

 

Katru dienu lūdziet Dievu būt ar jums un vadīt visu jūsu dzīvi
 
Kungs Šiva
2014. gada 21. decembrī
 
ES ESMU ŠIVA!!!
Es atnācu!
Šodien! Šajā dienā!
Es priecājos, ka, pateicoties Dievišķajai žēlastībai, es atkal varēju atnākt, lai dotu savas pamācības, kuras, esmu pārliecināts, spēs palīdzēt jums šajā Zemes cilvēcei sarežģītajā laikā.
Tātad. Es atnācu.
Tagad, kad jūs nedaudz esat iejutušies manās enerģijās, man jums jāpasaka galvenais, kā dēļ mana šīsdienas atnākšana tika īstenota.
Jūs visi, kas lasāt mūsu Vēstījumus šo gadu laikā, jau esat iepazinušies ar galveno Mācībā, ko mēs dodam. Tā ir Mācība par izvēli un Ceļu.
Daudz, ļoti daudz dvēseļu pašlaik ir iemiesojušās uz planētas Zeme.
Katrai dvēselei pienāk laiks, kad tai ir jāizdara izvēle. Šī izvēle noteiks viņas turpmāko likteni, to enerģētisko līmeni, uz kura šī dvēsele turpinās savu evolūciju vai arī pārtrauks to.
Dievišķā žēlastība ir bezgalīga. Pašlaik iemiesojumā ir milzīgs dvēseļu skaits, un daudzām no tām šī ir pēdējā iespēja turpināt evolucionāro attīstību.
Protams, gandrīz visas dvēseles jau ir tikušas skaidrībā par izvēli. Protams, apkārtējās kņadas un burzmas vidū dažkārt ir ļoti sarežģīti saprast visu izdarītās izvēles realitāti un nopietnību.
Jūs varat saprast, cik dažreiz neizturami grūti ir vērot, kā daudzi cilvēki vārda tiešajā nozīmē grūž postā sevi, pazudina savas dvēseles. Tās enerģijas, kas ir viņu aurās un kas ir iepriekšējos iemiesojumos izdarīto izvēļu virknes noteiktas, vārda tiešajā nozīmē liek indivīdiem izdarīt nekvalitatīvas izvēles.
Tieši tādēļ, lai palīdzētu kaut nedaudziem indivīdiem tomēr mainīt savu likteni, mēs turpinām nākt un dot mūsu Mācību.
Ir ļoti grūti saprast daudzas vienkāršas Patiesības, ko mēs dodam. Tāpēc, ka daudzas Patiesības ir pieejamas sapratnei tikai noteiktā enerģētiskā līmenī. Šī līmeņa sasniegšanai ir nepieciešama noteikta vientulības pakāpe un norobežošanās no masu apziņas ietekmes. Pārāk maz cilvēkiem ir iespējama tāda greznība – vientulība un norobežošanās no tā negatīva ietekmes, kas prevalē pasaulē.
Es teikšu jums vairāk: ja cilvēki izraujas no savas ikdienas dzīves steigas un burzmas un viņiem ir iespēja kaut dažas dienas pavadīt vienatnē un lūgšanās, tad pats tuvošanās process Dievišķajam izraisa viņos bailes un diskomfortu.
Šķiet, jūs tuvojaties Dievam, jūsu vibrācijas paaugstinās, apziņa paaugstinās, tomēr diskomforts, nomāktība un bailes sāk apņemt jūsu būtni blīvā lokā.
Kāpēc, mīļotie?
Tāpēc, ka negatīvā vidē jūs atrodaties tieši tādēļ, ka jūsu karmiskās enerģijas pievelk jūs šai videi. Kad jūs, pateicoties Dievišķajai žēlastībai, nokļūstat harmoniskākos apstākļos, jūsu karmiskās enerģijas uzpeld un laupa jums iespēju izbaudīt saskarsmi ar Dievu, kas ir jūsos pašos.
Ļoti daudzi garīgie meklētāji, sastapdamies ar savas apziņas neizskaidrojamiem stāvokļiem brīžos, kad varētu šķist, ka viņi tuvojas Dievišķajai pasaulei, bailēs pārtrauc savas garīgās prakses un atgriežas pierastajos apstākļos, kas raksturīgi masu apziņai.
Mīļotie, es atnācu jums pateikt, ka pašreizējā laikā jūs no Dievišķās pasaules atdala saprātīguma bezdibenis.
Jums ir ļoti sarežģīti saprast mani, jo jūs atrodaties apvērstā pasaulē, nepilnīgā pasaulē, vārda tiešajā nozīmē – kloākā.
Tomēr lūdzu jūs vienkārši ticēt man. Vienkārši turpināt savu virzību – Ticībā un Mīlestībā.
Vienmēr ir grūti iet aklā tumsā un nelabvēlīgos laika apstākļos. Tomēr, ja jūs sākat kustēties izvēlētajā virzienā un turpināt iet, pārvarot sevi, tad pēc kāda laika jūs ieraudzīsiet saules lēktu, un viss jūsu apkārtnē sāks mainīties un atdzīvoties.
Ticiet man, ka pašā sākumā ir sarežģīti izrauties no jūsu apkārtējās ilūzijas miglas plīvura. Kad Dievišķās apziņas rītausmas uzplaiksnījumi sāk apgaismot jūsu būtnes mijkrēsli ar saprāta gaismu, jūs iegūstat spēju atšķirt Gaismu no tumsas, realitāti no ilūzijas.
Jums visiem trūkst ticības un tiekšanās. Tieši šīm svarīgākajām, ceļā nepieciešamajām īpašībām tiek dots galvenais mums pretnostatīto spēku trieciens caur plašsaziņas līdzekļiem, caur televīziju un internetu.
Jums piedāvā surogātus, un jūs nespējat atšķirt Dievišķo Gaismu no reklāmas ugunīm, patiesās vērtības no masu svētku ārišķīguma.
Tikai nedaudzi no jūsu vidus ir spējīgi pretstatīt iluzorajiem spēkiem savu uzticību un tiekšanos.
Viena iemiesojuma laikā nav iespējams izstrādāt tās īpašības, kas novedīs jūsu dvēseli pie atbrīvošanās no ilūzijas važām. Taču, ja jūs nesāksiet kultivēt sevī šīs īpašības, tad jūs riskējat nekad neizrauties no ilūzijas slazda.
Iedomājieties, ka jūs atrodaties mistēriju skolā. Visi planētas Zeme iedzīvotāji atrodas gigantiskā iesvētīto skolā.
Jūs katrs varat rēķināties tikai ar saviem paša spēkiem. Jūs sastopaties ar briesmām katru dienu. Un katru dienu jūs izdarāt savu izvēli, vienīgo izvēli starp Dievišķo pasauli un iluzoro pasauli. Miljoniem dažādo izvēļu būtība reducējas tikai uz vienu izvēli: jūs izvēlaties mūžību vai arī jūs izvēlaties iznīcību.
Tātad manas šīsdienas atnākšanas mērķis bija orientēt jūsu būtni uz reālo pasauli.
Katru savas dzīves dienu jums ir jāvelta tikai vienam: Dievam. Dievam, kas mīt jūsos, un Dievam, kas mīt katrā dzīvajā būtnē.
Tikai vienai domai ir jābūt ar jums, kad jūs mostaties: "Es esmu ar Dievu!"
Tikai šī viena doma spēj norobežot jūs no iluzorajiem spēkiem dienas laikā.
Tikai pastāvīga koncentrēšanās uz Dievu spēj izraut jūs no ilūzijas tīkliem.
Nepagurdami katru dienu lūdziet Dievu būt ar jums un vadīt visu jūsu dzīvi, visas jūsu izvēles.
Tikai Dievs spēj palīdzēt jums, jūsu dvēselēm šajā sarežģītajā laikposmā, šajā cilvēces apziņas mijkrēslī.
ES ESMU  Šiva!
 
Tatjana Mikušina, 2014
Tulkojusi Lauma Ērgle
 
 
 
Mainiet sevi, – un mainīsies visa pasaule



 
 
Katru dienu lūdziet Dievu būt ar jums un vadīt visu jūsu dzīvi



 
 
Mēs lūdzam jūs visus savus spēkus koncentrēt iekšējā līdzsvara saglabāšanai



 
 

2014. g. decembra diktātu audioieraksti  (lasa Sūtne Tatjana Mikušina)