pirmdiena, 2014. gada 22. decembris

JŪS Esat Gaisma, tumsā izpaustā - Eņģeļi caur Ann Albers

JŪS Esat Gaisma, tumsā izpaustā
20.12.2014 … Eņģeļi caur Ann Albers
http://angelmessages.visionsofheaven.com…
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …

Priecīgus Ziemassvētkus un Laimīgu Jauno Gadu !!! Laimīgu Starošanu tumsā, un Gaismas Vairošanu savās brīnišķīgajās, drosmīgajās un dāsnajās Sirdīs !!!
 
Būtiskākais šais svētkos ir nevis tas, ka Gaisma nolaižas tumsā, bet gan tas, ka tā parādās un IZPAUŽAS tumsas vidū. Gaisma vienmēr ir pastāvējusi, dārgie. Gaisma ir tas, no kā viss Visums izveidots. Vissmagāko pārbaudījumu vidū, vajag tikai paskatīties uz pašām visvienkāršākajām lietām, lai ieraudzītu Dieva Mīlestības Klātbūtni. Gan sīkā eļļas lampas liesmiņā tā var būt, gan necilā silītē guļošajā bērniņā, gan vienkāršā ziediņā, kurš izspraucies cauri trotuāra asfaltam … Mīlestības Klātbūtne vienmēr ir šeit, allaž tiekdamās izpaust sevi, tiekdamās augt un plesties plašumā.
 
Mēs svinam jūsu Ziemsvētkus, jo jūs Ziemsvētkos svinat Mīlestību. Raugieties pēc Mīlestības šinī nedēļā! Meklējiet to itin visā! Ieraugiet to smaidošās sejās, un sejās, kas drūmas. Ieraugiet to nevainojami skaistajos svētku rotājumos, un arī stipri samākslotajos veidojumos. Kāds ir mīlējis sevi, mīlējis savu darbu, savu ģimeni, savu ideju tik ļoti, lai radītu to visu, kas tagad ir redzams jūsu acu priekšā. Pirmais cilvēks, kurš samaisīja betona javu, mīlēja ideju par izturīgiem blokiem. Pirmais cilvēks, kurš izgudroja pneimatisko āmuru betona sadrupināšanai, mīlēja ideju par pārmaiņām. Pirmais Austrumu Gudrais sekoja Zvaigznei, jo viņam bija ideja, ka Dievs tik ļoti Mīl šo pasauli. Un jūs, dārgie, jūs tik ļoti Mīlat citus, ka jūs esat gatavi stāvēt garās rindās, tērēt savu sūri grūti pelnīto naudiņu un savu laiku, lai dāvātu un vēlētu citiem labu. Jūs to visu darat, jūs gatavojat pārsteigumus, jūs dziedat, jūs godājat, jūs vēlat laimi citiem – visi – tikai tā dēļ – ka MĪLAT.
Visa mīlestība ir Dieva Mīlestība. Visa gaisma ir tā pati Gaisma, kas izstarojas no eļļas lampiņām un silītes. Visi jūs jau kopš dzimšanas esat Dievišķu Gaismu starojoši, pat vistrūcīgākajās vietās atrazdamies savā dzīvē. Veltījot klusu smaidu svešiniekam. Pasakot labu vārdu ierēdnim. Paļaujot steidzīgam braucējam apdzīt jūs uz ielas … Tie ir tie brīži, kad Nevainība un Mīlestība piedzimst silītē katrreiz no jauna, atkal, atkal un atkal.
Aizverot acis šinī Ziemsvētku laikā, DZIĻI IEELPOJIET. Sajūtiet Gaismu savā Sirdī. Elpojiet. Saņemiet. Izplatiet. Piepildiet savu Kausu ar Mīlestību, un lūdzieties, lai visa pasaule piepildās ar to pašu. Tā ir mūsu Dāvana jums, maigs mājiens, ka Ziemsvētkos piedzimusī Gaisma, tempļu lampiņu Gaisma, šī Gaisma kas dzīvo katrā jūsu elpas vilcienā – tā ir jūsu vislieliskākā Dāvana visai cilvēcei.     
 
https://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5592183