trešdiena, 2014. gada 24. decembris

Pārejas posms dzimtas sakārtošanā.

Datumi un darba cikli / 20.-28. decembris
Pārejas posms dzimtas sakārtošanā.

Pāreja, tas nozīmē īpaši labvēlīgus apstākļus, lai atrisinātu konkrētā perioda jautājumus ar ko saistīts periods. Pāreja arī ir dzīva būtne. Pārejas ir dažādu veidu, ir individuālās pārejas, tādas kā skolas pabeigšana vai jaunas darba vietas atrašana u.c. Un ir kolektīvās pārejas, pie kādām pieder, piemēram, Jaungada svinības.

Un arī smalkajos līmeņos ir dažādas pārejas, kuras ļoti ietekme fizisko dzīvi, vai mēs to apzināmies vai arī nē. Ja pārejas notiek neapzināti tad fiziskajā dzīve tas var realizēties kā dažādi pārsteigumi, kā tagad novērojamā rubļa nestabilitāte plašākā mērogā, bet šaurākā negaidīti pavērsieni. Bet, jo apzinātāki mēs esam, jo vairāk varam iegūt savā attīstībā saskaņojoties ar šīm pārejām. Un pašas pārejas tad ir daudz mierīgākas un harmoniskākas.

Ir būtnes un arī Daļas, kas uzskata, par kādu pāreju mēs varam runāt,  ka jāgādā tik pa fiziskām lietām, jāgādā par ko paēst u.c. Bet ir jāsaprot, ka sadzīves notikumi arī ir saistīti ar pārejas posmu, un, ja neizprotam to, tad pārejas enerģijai nodarām sāpes un dzīvē rodas nestabilitāte. Vienkārši jādod apzināšanās tiem dzimtas locekļiem un Daļām, kas uzskata, fizisko dzīvi par atrautu no notikumiem smalkajos līmeņos,  ka tie ar saviem uzskatiem dod smagu masu. Tur jādod apzināšana, jo vairāk un apzinātāk mēs uztversim pārejas posmu un vairāk dosim viegluma enerģijas, jo vieglāk un stabilāk pāreja noritēs.

Tātad no 20. decembra ir sākusies pāreja, kad varam ļoti veiksmīgi kārtot smalkajos dzimtas jautājumus.

Bet 28. datuma sāksies jauns pārejas posms. Un varam lūgt, lai Augstākie sniedz mums saprotamā veidā informāciju, pie kā vajadzēs strādāt nākamajā posmā. Bet tas noritēs daudz vieglāk, ja izmantosim tagadējā posma iespējas.

Tagad varam lūgt atjaunot visas zināšanas par pāreju pēc Dievišķā Plāna, un kur esam nodarījuši kaitējumu pārejām- visas tās dzīves palaist uz pārstrādi. Lauzt tumšos līgumus, kas saistīti ar kaitniecību u.c. Izsniegt Dievišķās kompensācijas tais vietās, kur bija nodarīts kaitējums. Aktivizēt vajadzīgās spējas un zināšanas, kādas ir vajadzīgas pārejas posmā. Lūgt iedot visas vajadzīgās enerģijas, kas palīdzētu šajā pārejā.

Lūgt pastiprināt jūtīgumu. Smalkajos pārmaiņas notiek jebkurā gadījumā, bet dažkārt, lai līdz fizikai aizietu tas ir ļoti tālu. Jāsaprot, ka pārejas ir smalkas, un pāreja būtībā ir darba posms. Lūgt izvākt ilūzijas par pāreju kā "" uz paplātes pasniegtām zelta pilīm u.c. "" Varat palaist uz pārstrādi visas tās situācijas, kad esat bijuši sacerējušies par kaut ko saistībā ar pāreju, bet kad tas nav realizējies, savu aizvainojumu izgāzuši uz pāreju pašu, nevis apzinājušies, ka vilšanās iemesls ir dzīvošana ilūzijās. (piemēram, sadzīvē vilšanās izjūta vecgada vakarā par kaut ko u.c.)

Tāpat var lūgt palaist uz pārstrādi bailes no pārmaiņām  u.c. kur bijušas saistībā ar pārejām.


Lūgt iedot apzināšanos par detaļām, jo detaļu ievērošana ar ir būtiska. Augstākie bieži vien iedod zīmes tieši caur detaļām, zīmīgiem notikumiem vai gadījumiem, kas var likties sīkums, bet patiesībā, ja mēs pret to attiektos nopietni, tas mums varētu palīdzēt attīstībā šo detaļu izprašana.

Daļu kārtošana. Ir tādas Daļas, kam patīk asas izjūtas un tas ir izkropļojums. Ļoti izplatīta problēma tā ir Gariem. (Gars - tā ir viena no mūsu Būtības Daļām.)
Dēļ tā, ka Gariem patīk asas izjūtas cieš visas pārējās daļas un jo sevišķi fizika. Bet tā kā jūtīgums ir notrulināts, tad Gari nejūt šīs sāpes, un izjūt kaifu. Tā, piemēram, visi zina, ka reizi gadā ir Ziemassvētki, bet nez kāpēc gatavošanās svētkiem tai skaitā dāvanu gādāšana daudziem notiek pēdējā brīdī. Un pēdējais brīdis, tas bieži vien ir stress, steiga u.c. Un kas no tā cieš? Fizika un pārējās daļas, kad pienāk svētki, cilvēks jūtas pārpūlējies un neko negrib. Bet visā šajā situācijā Gars ir tas, kas izjūt kaifu.

Arī augstskolas studentu dzīvē šī situācija ir ikdienišķa, lai gan pastāv iespēja visu saorganizēt tā, lai būtu mierīgi un savlaicīgi, beigās tomēr iznāk daudziem, ka ir strādāšana pa naktīm, nu kad skolas pārbaudījumi ir beigušies, tad no Gara puses ir sajūsma, jo bija asas izjūtas, bet fizika ir pārpūlēta, un citas daļas nomocītas.

Šie Gari nomet savu atbildību uz citām Daļām. Tagad var palūgt Augstākajiem pieslēgt īpašas sistēmas, ko palaist pa šīm Daļām, kas ir bezatbildīgas. Bezatbildīgajām Daļām palaist procesus, lai tagad tās to visu iziet fizikā. Un nostiprināt tā, ka tikmēr, kamēr šī bezatbildības tendence būs, momentāli Daļām ieslēgsies atstrāde fizikā. Lai viņas saprastu, ka vairs nav dzīvošana uz citu rēķina.

Garo distanču skrējēji nevar noskriet garu distanci, ja viņi strauji uzrauj sakumā, un visus spēkus izšķiež pirmajos metros un tad līdz beigām netiek. Tad ir gadījumi, kad Daļas jūt, ka būs pāreja, uzrauj, bet līdz finišam netiek. Tā ari ir vieglprātība pēc principa, gan jau kāds izglābs. Tas sākās no tā, ka Daļām sāka patikt sadedzināt sevi, bet tā kā jušanu pazaudējušas, viņām šī situācija aiziet kaifā, un zina to, ka kāds nāks un izglābs. Šī lieta arī jālūdz palaist uz pārstrādi. Jo daļām ir jāmāk savas enerģijas taupīt un iziet konkrēto posmu līdz galam.
Gaidīšanas režīms. Kad apstājas savā attīstībā un kaut ko gaida. Tad apstājas pilnīgi viss, un tad nenotiek vajadzīgie procesi. Tādēļ vajag pārskatīt kurām daļām tas raksturīgi un lūgt attīrīt un dot visām Daļām par to apzināšanas.

Tad ir pasīvā kaitēšana. Ka Daļa kā novērotājs, paskatīsies, vai viss būs, un tad tik darīs. Bet citādi ne. Tādi pārstāvji arī Dzimtās var būt. Kas nepiedalās darbos, bet vienkārši paskatās no malas, un ja sanāk, tad tik var pievienoties.

Tām Daļām palaist vajadzīgas enerģijas, apzināšanas, ka tā viņas bremzē pašas sevi un citas daļas. Tad tur var palūgt smalkajos nospiest dzelteno un sarkano pogu, dzeltenā to visu atceļ, sarkanā palaiž jaunos procesus. Tām Daļām un dzimtām, kas ieņēmušas gaidīšanas režīmu- pēc principa,"" jūs tur dariet, un mēs paskatīsimies"", tur iedot apzināšanos, ka tā vairs neies cauri.

Šādu situāciju pa dzīvēm mēs arī paši sekmējām, ka mēs ziedojāmies un devām enerģijas kuru dēļ viņi neattīstījās. Pašuzupurēšanās. Tās ir tās parazītu dzimtas un daļas, kas pieradušas pie tā, ka būs kāds, kas viņas izglābs. Un mūsu dzīvē uz Zemes ir tā iegājies, ka tā upurēšana ir jau norma, no kā nāk daudz aizvainojumi u.c.

Upurēšanu lūgt maksimāli izvest ārā no normas, cik var. Lūgt atslēgt  visas parazīt-dzimtas. Gan no sevis gan no dzimtas lūgt to visu palaist.
Būtībā tās būtnes, kuras ziedojās, nepieņēma realitāti, ja nav tā, kā uzskatu, nu tad, ka bez manas palīdzības kādas konkrētas būtnes nevarēs iziet u.c. un tādēļ jāupurējas. To ar var lūgt uz pārstrādi.

Dzīviem radiniekiem, ja kaut kur prasās, tur jājūt- kur palīdzēt, tur to palīdzību var atstāt, bet kur ir parazitēšana, tad tur to mierīgi var atslēgt.
 Šajā periodā ir iespējams pacelt pēdējās 7 dzimtas ar ko mēs esam saistīti.
(Lai vieglāk saprast, kā ar to strādāt- varam, piemēram, sadalīt lapu 2 daļās, uzrakstīt tēva dzimta, un mātes dzimta, un tad kādas negatīvās tendences sajūtam, ka nāk no mātes dzimtas un kādas no tēva apzināt un lūgt to visu palaist uz pārstrādi, un arī skatīties kur mūsos pašos ir līdzīgas negatīvas tendences un lūgt no tām attīrīt u.c.)

Mēs varam lūgt atslēgt no savas dzimtas dzimtas-parazītus. Un to pašu palūgt arī attiecībā uz savām Daļām, lūgt palaist saskaņā ar Dievišķo Plānu visas Būtības diagnostiku uz parazītdaļām un tās visas cik iespējams- lūgt atslēgt un no tām un attīrīt. Visu nevajadzīgo maksimāli lūgt attīrīt, no svešām enerģijām u.c. to visu lūgt atgriezt pēc piederības un mums atgriezt attīrītā veidā tās enerģijas, kuras ir mūsējās.

Lūgt sakārtot dzimtas, kurš kādu vietu dzimtā ieņem sakārtot pēc Dievisķā, jo bieži vien dzimtās ir haoss. Lūgt apzināšanas par dzimtas kārtību.

No grupas darba. Pieraksts S.