svētdiena, 2014. gada 21. decembris

no 22.decembra līdz 28.decembrim

 

Uranija - astroloģija, ezotērika un zinātne
 
Mēness enerģētiskā iedarbība uz mūsu apziņu un garīgo aktivitāti ir pretrunīga. Katram cilvēkam piemīt unikāla emocionalitāte un individuālas iezīmes. Mēness ietekmē cilvēku galvenās rakstura īpašības un nedēļas sākumā tas ies pa Mežāža zīmi kas liks sakārtot garīgās un laicīgās lietas. Šis laiks būs labvēlīgs finansiālu jautājumu sakārtošanai, bet nepavisam nebūs piemērots garīga rakstura problēmu risināšanai un sirdslietu sakārtošanai. Saimnieces ļoti nopietni rosīsies virtuvēs, lai sagādātu prieku savējiem.

24.decembrī Mēness ieies Ūdensvīra zīmē – te būs laba iespēja draudzīgu attiecību veidošanai. Būsim sentimentāli un romantiski noskaņoti. Tomēr Ūdensvīrs Mēnesim ir ārkārtīgi neprognozējama vieta, jo iespējams, ka kāds var zaudēt dvēseles mieru. Kādam patiks nošokēt apkārtējos. Un kāds tieši otrādi pozicionēs sevi kā brīvības un taisnības iemiesotāju. Bet Ūdensvīrs prot arī lieliski priecāties, izklaidēt apkārtējos un rosināt dažādas spēles un rotaļas. Ziemassvētku vakars solās būt itin atraktīvi jautrs un pārsteigumu pilns.
26.decembrī Mēnesim ieejot Zivju zīmē – daudzi sajutīs sevī sentimentalitāti, atsaucību un līdzcietību ar gatavību pat ziedoties lietas labā. Labs intuīcijas spējas. Bet attiecību sfērā šis laiks liek uz potenciālo mīļoto raudzīties it kā caur rozā krāsas brillēm.

28.decembrī Mēness jau ieies aktīvajā Auna zīmē – šajā laikā mierīgas un līdzsvarotas attiecības var uzliesmot ar jaunu spēku. Būs neparasts enerģijas pieplūdums.

Čika laiks – Mēnesis tukšgaitā – no 23.decembra plkst.05:17 līdz 24.decembrim plkst.04:52. Uzklausiet savu intuīciju šajā laikā.

22.decembrī – pirmdiena -   plkst.00:44 Urāns direkts(astrologu valodā) - tas nozīmē, ka atkal atsāksies pārkārtojumi, atjauninājumi, streiki u.c. neparedzamas lietas. Daudziem šī diena(pirmdiena) paliks atmiņā uz ilgu laiku. Urāns pārvalda tehnoloģijas, satiksmes jomu, elektrību, moderno tehnoloģiju. Šajās jomās gaidāmi negaidīti atklājumi. Opozīcijas un revolucionāri noskaņoti līderi atkal no jauna sarosīsies līdz nākamā gada 27.jūlijam. Tieši tagad tā pa īstam var notikt visos līmeņos sabiedrības atjaunināšanas procesi. Sabiedrībai jābūt īpaši modriem pret tiem līderiem, kuri rautin raujas pie varas. Būsim piesardzīgi un pacentīsimies tomēr atmest vienaldzīgo attieksmi pret politiskajām spēlītēm, jo pēcāk tas var dārgi atmaksāties tieši mums pašiem.
Plkst.01:03 Saule ieiet Mežāža zīmēZIEMAS SAULGRIEŽI – daudziem uz šo laiku ir spēku izsīkums, vientulības sajūta. Cilvēki gados, slimie un vientuļie īpaši saasināti izjutīs šīs nospiedošās emocijas, tāpēc atcerēsimies tos, atvērsim savas sirds durtiņas, lai varam padalīties ar savu gaišumiņu un pasaulei būs siltāk un omulīgāk. Šajā periodā īpaši saasinās teiciens – „dots devējam – atdodas”!

Plkst.03:35 jaunMēness – tātad tieši šodien varam likt pamatus nākotnes plānošanai, savu ieceru realizēšanai. Pēdējo reizi kad Saule ar Mēnesi satikās ZIEMAS SAULGRIEŽU laikā bija  22.decembrī 1995.gadā. Toreiz gaisa temperatūra bija -23o C. Šogad jaunMēness austošā zīme būs Skorpionā precīzā savienojumā ar Laimes ratu. Es personiski domāju, ka daudziem būs iespēja izteikt savas cerības Debesīm un tās vēlāk, atbilstoši katra iespējām, arī saņemt.
Tātad pirmdiena būs īpaši nozīmīga diena ļoti daudziem cilvēkiem, kuriem būs aktivizēta horoskopā attiecīgā zona uz šo laiku.

23.decembrī – otrdiena – nakts aizsegā no pirmdienas uz otrdienu Mēnesim būs daži saspīlēti aspekti kas veicinās savdabīgu „attīrīšanos” no veciem uzkrātajiem „parādiem”. Bet šo parādu lielumu zina tikai Debesu Kancelejā. Jo sacīts – katrs saņem pēc nopelniem. Plkst.18:35 debesu stingrais uzraugs un taisnas tiesas lēmējs – Saturns ieies Strēlnieka zīmē, kur tas liks ikkatram uz tuvākajiem 2.5 gadiem koncentrēties uz kādu noteiktu mērķi, būt neatlaidīgiem, lai šo mērķi sasniegtu un arī pēc iespējas taisnīgāk realizētu šajā dzīvē tepat uz Zemes. Dvīņiem, Jaunavām, Strēlniekiem un Zivīm šajos 2,5 gados būs jāuzņemas papildus saistības, jākoncentrējas uz nopietniem uzdevumiem. Savukārt skolu lietām šajā periodā tiks izvirzītas papildus prasības, un mācāmajiem priekšmetiem tiks pievērsta īpaša uzmanība. Pēdējo reizi Saturns Strēlnieka zīmē bija no 17.11.1985 līdz 12.11.1988. Atceramies, ka bijušajā PSRS(t.sk. arī Latvijā)bija uzkrājusies pietiekoši smaga cilvēces karma, jo aktualizējās ideoloģiskā krīze un radās ideju strupceļš. Tas pats var atkārtoties arī tagad, kad Saturns ieies Strēlniekā. Strēlnieka ietekmē Saturns liek meklēt jaunus attīstības ceļus.

24.decembrī – trešdiena – Mēness jau būs neatkarību mīlošajā un atraktīvajā Ūdensvīra zīmē. Svētku gaisotne solās būt gana interesanta, atraktīva un pat diezgan savdabīga. Arī šīsdienas planētu aspekti debesu jumā ir gana mierīgi un jauki.

25.decembrī – ceturtdiena – šajā dienā debesu jumā ir vairāki interesanti planētu aspekti, kuri iesaka būt īpaši piesardzīgiem uz autoceļiem, jo pastāv diezgan dramatiskas situācijas, kuras var beigties arī bēdīgi. Tāpat mentālais plāns ir diezgan satraukts, kādam radīsies nepārvarama tieksme strīdēties vai atšķetināt kaut kādus pārpratumus, bet rezultātā var galīgi sastrīdēties. Būtu jauki, ja tomēr spētu otru uzklausīt mierīgi un objektīvi. Vai vēl labāk – pirms izteikt pārmetumus, noskaitīt kaut vai līdz 10, vai dziļi ievilkt elpu vai labāk iekost sev mēlē, jo pēcāk būs pašiem gaužām žēl par vējā palaistajiem vārdiem. Šajā dienā var rasties ļoti labas idejas kā realizēt dažus jaunievedumus. Kāds „aizraksies” līdz patiesības dzīlēm. Šodien ļoti labas analītiskās spējas. Jebkuru ideju var novest ļoti sekmīgi līdz loģiskajam galam.

26.decembris – piektdiena – no paša rīta Mēness rotāsies Zivju zīmē – ir virkne aspektu kas veicinās iedziļināšanos citu problēmās, acis būs „slapjā vietā”. Cilvēki labprāt ziedos slimajiem un trūkumā nonākušajiem. Pansionātos un bērnu namos „ieradīsies” svētku sajūta. Mūzika daudzus aizskars līdz pašiem dvēseles dziļumiem.

27.decembris – sestdiena – šī diena būs omulīga, mierīga un daudzi izmantos iespēju vienkārši nedarīt neko, paslinkot un ilgāk pagulēt.

28.decembris – svētdiena – Mēness no rīta ieies Auna zīmē – būsim gana „spridzīgi”, pieaugs enerģija darboties, bet tanī pašā laikā akcents vairāk tiks likts tieši uz sevi uz savām vajadzībām. Kāds pārāk strikti uzstādīs savus noteikumus.

Friziera apmeklējums – 23.decembrī;
Pirts dienas – 26., 27.decembrī;
Organisma atslodzes diena – 28.decembris.

 Lai sokas labajos darbiņos