otrdiena, 2014. gada 30. decembris

Paliec sveiks Aizejošais. Sveicināts Jaunais! - publicējusi Jennifer Hoffman

Paliec sveiks Aizejošais. Sveicināts Jaunais!
28.12.2014 … publicējusi Jennifer Hoffman
http://enlighteninglife.com/bye-bye-2014…
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …

Ir aizvadīts diezgan sarežģīts gads, bet viena lieta, par ko esmu viņam pateicīga, ir tā, ka man nav nācies saskarties ar nopietnām veselības problēmām, kā tas bija citus gadus. Es ar prieku aizvadu šo gadu, jo aizejot, daudzos līmeņos tas ir ienesis jaunu, pavisam citas kvalitātes enerģiju un nosacījumus. Šis arī ir noslēgums veselam ciklam, kurš tika aizsācies 2006.gadā, un mēs tikām strādājuši ļoti cītīgi šos aizvadītos deviņus gadus. Tagad mēs varam pievērsties kam citam, un sākt savā dzīvē pielietot to, ko esam pa šiem gadiem apguvuši. Kas tas varētu būt konkrēti priekš jums? Vienalga, jebkurā gadījumā, atļaujiet man parunāt vispirms par nosacījumiem.
Šo deviņu gadu periodu mēs pavadījām galvenokārt attīrot, dziedinot un pārkalibrējot savu enerģiju, integrējot ienākošās enerģijas, un risinot problēmas ar tāda veida paņēmieniem, kas bija kļuvuši jau par pieradumu. Mēs, veltījot tik ļoti daudz laika savai dziedināšanai un attīšanai, bijām uz to pamatīgi ieciklējušies. Jā, tas bija svarīgs un vajadzīgs darbs, un tas bija tas, ko mēs bijām nākuši šeit paveikt, taču tagad tam ir jāpieliek punkts, jo mēs gatavojamies jauniem piedzīvojumiem. Vai mums tas patiešām ir galā? Vai savā ceļojumā varam pārslēgties tagad uz kaut ko citu? Vai dziedināšanas darbs izbeigsies, kad mēs nebūsim vairs tanī iesaistīti? Vai spējam tagad,  pēc daudzajām karmas un likteņa noteiktajām dzīvēm beidzot pievērsties RADĪŠANAI un PAŠ-noteikšanai, apstiprinot to, ka no šī brīža PAŠI veidojam savu dzīves ceļu?
Otrs nosacījums, lai ieietu jaunajā ciklā, ir PAŠ-darbība. Es dzirdu ļoti bieži no klientiem, ka viņi gaida uz to, ka Visums pateiks priekšā, ko darīt, un es ļoti labi saprotu, kāpēc viņi tā saka, jo viņi vēlas darīt pareizās lietas (nevis kaut ko nepareizu), un tādēļ viņi vēlas nodrošināties ar akceptiem un instrukcijām ’no augšas’. Bet tādā veidā, neuzticoties sev, viņi noliedz paši SAVU Meistarību un Dievišķo Patiesību. Ikviena darbība sākas ar pavisam sīku solīti, un – lai piedzīvotu šo jaunās paradigmas īstenošanos patīkamā veidā – mums ir jābūt gataviem PAŠIEM rīkoties, atbilstoši savam nodomam, nevis gaidīt, lai kāds vai kaut kas mums pasaka priekšā – ko darīt, un kā rīkoties tālāk.
Trešais nosacījums, kas mums tagad jāievēro, ir PAŠ-nodrošināšana. Tas nozīmē, ka mēs izmantojam savu VĒRĪBU, lai novērtētu sava nākamā soļa ietekmi uz mums pašiem. Viens no iemesliem tam, ka mums tik grūti ir izšķirties par kādu soli, ir tas, ka mēs lūkojamies vispirms uz to, kas nepieciešams citiem, un tikai pēc tam cenšamies pieskaņot tam savas vajadzības. Tagad mums ir jāizvirza savas vajadzības priekšplānā, atbalstot vispirms Sevi, savus Sapņus un nodomus, un ļaujot citiem brīvi izvēties savu attieksmi pret to. Pats visbūtiskākais, ko mums būtu sev jāpajautā, ir: ”Kas var kalpot vislabāk mana nodoma īstenošanai tagad manā dzīvē?” Un ļaujiet, lai jūsu iekšējā vērība nosaka jūsu izvēles. Šāda veida izvēles process nav uz nosodījumu balstīts, te netiek vērtēts, vai lietas ir labas vai sliktas. Tas ir rezonanses un noskaņošanās jautājums, kurā jūs nosakāt – atbilst jūsu izvēle jūsu enerģijai un jūsu jaunās dzīves paradigmai, vai nē.
Šis varētu būt fantastisks, priekpilns un bagāts gads, vai ne? Jā, un tas būs panākams nevis tādēļ, ka mēs veltīsim vairāk laika sevis attīrīšanai un dziedināšanai, enerģiju uzņemšanai un pārstrādāšanai, un visu to lietu darīšanai, ko bijām darījuši visu šo laiku, bet gan tādēļ – ka mēs būsim tagad tikuši ar to galā, vai tikuši ar to galā tik, cik bijām spējīgi uz šo brīdi. Būs vēl mums jādziedinās arī nākotnē, taču savādākā, daudz sabalansētākā veidā, saistībā ar mūsu jauno ceļu, jauno mērķi un potenciālu, un paplašinātajām iespējām.
Itin visam mūsu dzīvē kopš šī brīža ir jābūt saskaņā ar mūsu nodomu, jārezonē ar mūsu enerģiju, jāpauž mūsu potenciāls, nodrošinot mūsu mērķa īstenošanos un padarot mūs stiprākus.
Tas nav daudz prasīts. Mēs esam smagi strādājuši, lai paceltos līdz šai stadijai. Tagad ir laiks mums priecāties par sava darba augļiem, un izmantot godīgi nopelnīto atelpu. Tas gan nenozīmē gulēšanu uz dīvāna, gaidot, ka Visums mums pateiks, ko darīt, vai akceptēs mūsu izvēli. Tas tikai nozīmē mums – rīkoties saskaņā ar savu iekšējo nodomu, būt vērīgiem, un veikt soļus, kas vairotu prieku, zinot, ka Visums vienmēr saka tikai ’jā’, un atbalsta mūs visās lietās. Nu ir zaļā gaisma dota. Nu ir laiks pamest krustojumu, un uzņemt kursu uz priecīgu, priekpilnu nākotni.

https://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5602939