pirmdiena, 2014. gada 22. decembris

Gaismā Paliekot - publicējusi Ann Albers

Gaismā Paliekot.
20.12.2014 … publicējusi Ann Albers
http://journal.visionsofheaven.com/2014/…
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …
 
Priecīgus Ziemassvētkus tiem, kas tos svin! Priecīgu visiem šo Ziemsvētku laiku! Šis ir mans mīļākais gada laiks – laiks, kad cilvēki liekas nedaudz mīlošāki, nedaudz atvērtāki, lai izjustu visu, ko viņi spēj just. Un protams, šis ir laiks, kad arī man gribas vairāk padalīties savā Mīlestībā.
Ir ļoti viegli padalīties Mīlestībā ar mīlošiem. Ir ļoti viegli, kad dzīve rit tā – kā mēs vēlamies, kad cilvēki mums apkārt ir tādi – kā mēs vēlamies, kad lietas kārtojas tā – kā mēs vēlamies. Viegli ir Mīlestību izjust skaistuma un harmonijas vidū. Mēs tiekam mudināti darīt to pie katras izdevības, jo kad mēs šādās Skaistuma apdvestās vietās atrodam un praktizējam Mīlestību – daudz vieglāk to būs atrast un praktizēt arī tumsā.
Šonedēļ, visiem svētku gaidīšanas priekiem pa vidu, ar brīnišķīgiem klientiem tiekoties un cienastus gādājot, es atklāju, ka jau ceturto reizi šinī gadā tiek uzlauzta mana kredītkarte mantkārīgos nolūkos. Paldies maniem Eņģeļiem, ka vienmēr tieku vadīta, lai šīs lietas pamanu, pirms vēl tās iziet ārpus kontroles. Es netiku aplaupīta, tomēr man bija jāpārvar gluži cilvēciska tieksme novēlēt šiem noziedzīgajiem hakeriem, lai viņu datori uzreiz iziet no ierindas un nav vairs saglābjami, kad viņi gatavojas man ko nozagt vēl kādreiz.
Tā vietā es nosūtīju viņiem tādu Gaismas un Mīlestības devu, tik spēcīgu – ka viņu nodarījums varēja skart manu Dvēseli, taču nevarēja atņemt man manu Prieku. Viņi, saņemot tik milzīgu Gaismas daudzumu, vai nu atstās mani mierā, vai arī šīs Gaismas iespaidā spēs pacelties augstāk savā Garā. Atstāju to Dieva ziņā.
Mīlestības nosūtīšana pati par sevi nevar atturēt citus no palikšanas tumsā, taču tā palīdz mums pašiem nezaudēt savu Spēku, savu Dieva doto Prieku, un savienojumu ar Radītāju. Vienmēr ir bijuši ļaundari uz šīs Zemes – zudušās Dvēseles, kuras nejūt savu savienojumu ar Avotu, un tādēļ spēku sev gūst no cilvēku iebiedēšanas, manipulēšanas un apzagšanas. BET – mums nevajag pieļaut, ka tas satricina mūsu Gaismu. Viņi vienkārši nezina, Kas Viņi Ir. Mēs zinām.
Mēs varam turpināt būt Gaisma arī tumsā. Mēs varam novērst to, ka citi būtu spējīgi atņem mums mūsu Dieva doto iespēju piedzīvot Mīlestību un izpaust šo Mīlestību. Mēs varam būt tādas lampiņas, kas nekad neapdziest. Nekādos apstākļos. Mūsu spēkos ir izlemt  paliekam Mīlestībā vai nē. Neviens cits nevar to lemt mūsu vietā. Mūsu Dievišķā Klātbūtne ir MŪSU, un TIKAI mūsu. Gaisma, kas atrodas mūsu Sirdī – tā ir Mūsu Dāvana Pasaulei.

Pievienojieties, ja jums patiktu sagādāt nelielu dāvaniņu sev šinī svētku laikā. Apņemiet kādu – kurš neizskatās tik mīlošs kā jūs – ar savu Gaismu, vēlot tikai to – ”Lai Dievs palīdz viņam pieaugt lielākā Patiesībā.” Kā jums tas patiktu? Jūs vienkārši būtu ļāvis piedzimt Gaismai kādā necilā vietā atkal no jauna. 

https://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5594819