pirmdiena, 2014. gada 22. decembris

ES ESMU Sanats Kumara

ES ESMU Sanats Kumara



Mēs lūdzam jūs visus savus spēkus koncentrēt
iekšējā līdzsvara saglabāšanai

Mēs lūdzam jūs visus savus spēkus koncentrēt
iekšējā līdzsvara saglabāšanai

 
 

Sanats Kumara 2014. gada 20. decembrī

 

ES ESMU Sanats Kumara.


Es atnācu šodien ar jaunu Vēstījumu. Ar svarīgu Vēstījumu.

Jūs zināt, ka pašlaik Zeme pārdzīvo ļoti grūtu laikposmu savā evolūcijā. Salīdzinājumam var minēt, piemēram, krasas pārmaiņas jūsu dzīvē.

Jūs gājāt skolā, un pienāca laiks to pabeigt un pāriet pieaugušo dzīvē.

Jūs kļuvāt pieauguši, un pienāca laiks stāties laulībā.

Katru reizi, kad jūs savā dzīvē pārdzīvojat pārmaiņas, jūs esat spiesti piemēroties jaunajai dzīves kārtībai, pārkārtot savu dzīvi tai atbilstoši.

Lūk, tā arī pašlaik notiek uz planētas Zeme. Mēs daudzas reizes esam runājuši par tuvojošamies pārmaiņām, mēs esam runājuši par vibrāciju paaugstināšanu, mēs esam brīdinājuši par to, ka jums nepieciešams pārskaņot sevi, savu apziņu, saskaņot to ar Dievišķo pasauli.

To visu mēs daudzas reizes esam atkārtojuši mūsu Vēstījumos. Tāpat jūs esat informēti, ka turpināt evolūciju uz planētas Zeme varēs tikai tās dvēseles, kas ir noskaņotas uz Dievu, noskaņotas iet dzīvē Augstāko Ceļu.

Tagad planēta kopumā ieiet pārmaiņu procesa nobeiguma stadijā.

Kādam šī stadija kļūs par milzīgu Dievišķu iespēju paātrināt savu evolūciju.

Bet kādam tieši pretēji – pienāks ļoti grūti laiki. Katrs, šim laikam atnākot, jau ir izdarījis savu izvēli: iznīcīgu vai neiznīcīgu.

Jūs esat vai nu saistījuši savu dzīvi ar planētas fizisko plānu, vai arī jūs esat izvēlējušies mūžīgo dzīvību.

Līdz tagadējam laikam šo izvēli ir izdarījušas visas dvēseles, kas ir iemiesojumā uz planētas Zeme.

Šī izvēle var nenonākt līdz jūsu ārējai apziņai, bet netieši jūs varat spriest par šo izvēli pēc tiem augļiem, kas parādās fiziskajā plānā.

Paraugieties uz savu dzīvi it kā no malas un izanalizējiet to. Ja jūs līdz šim laikam neesat varējuši pakļaut savu dzīvi Augstākajam Likumam, kas pastāv šajā Visumā, tad tas neizbēgami parādās jūsu dzīvē kā tieksme par katru cenu iegūt jūsu civilizācijas labumus. Jūs tiecaties dažkārt pat uz sava tuvākā rēķina un par spīti veselajam saprātam iegūt papildu kumosu no jebkā: desu, zemi pie jūras, prestižu amatu, baudas un izpriecas.  

Jūs varat būt bagāti vai nabagi, veseli vai slimi. Visa lietas būtība ir tikai šī: vai jūs esat gatavi atteikties no augstas morāles un tikumības principiem, lai iegūtu kaut ko sev jūsu pasaulē, vai arī jūs esat gatavi ziedot daudz ko, lai pasaulei būtu labi, lai Zeme varētu turpināt savu evolūciju, lai laimīgas būtu visas dzīvās būtnes, kas dzīvo uz planētas.

Tik maz cilvēkam vajag, lai būtu laimīgs. Vajag vienkārši būt saskaņā ar Augstāko, dzīvot sava tuvākā labumam.

Daudzi domā, ka nabadzīgie, trūcīgie cilvēki ir tuvāk Dievam, bet tur, kur ir bagātība, tur ir visi netikumi un ļaunprātības.

Nē, mīļotie. Jūsu laikam raksturīgs ir tas, ka viss ir sajaucies. Gan bagāto vidū, gan nabago vidū ir cilvēki, kas ir izvēlējušies Dievu, un ir cilvēki, kas kalpo savām neremdināmajām vēlmēm.

Daudzi domā, ka slimie cilvēki tāpēc arī slimo, ka ir atdalījuši sevi no Dieva.

Nē, mīļotie, gan slimo vidū, gan veselo vidū ir cilvēki, kas ir izdarījuši pilnīgi pretējas izvēles.

Tieši tāpēc mēs runājam par to, ka ir ļoti grūti dzīvot jūsu laikā. Un tieši tāpēc jūsu laiks sniedz grandiozas iespējas kādu dvēseļu attīstībai un piedāvā pēdējo izdevību citām.

Šim laikposmam raksturīgs ir tas, ka daudzi no jums spēs nākt pie saprašanas, iziedami cauri lielām ciešanām.

Mēs jums daudzas reizes esam piedāvājuši iet vieglu ceļu, savas apziņas mainīšanas ceļu. Jūs, lielais vairums no jums izvēlējāties grūto ceļu: zaudējumu, sirdssāpju un ciešanu ceļu.

Ko lai dara, Dievs un Dievišķie Valdoņi ciena jūsu katra izvēli.

Mēs paliksim jums līdzās, lai arī kādi zaudējumi un ciešanas nenāktu pār jums tuvākajā laikā.

Jums tikai vajag palūgt mūsu palīdzību, un palīdzība tiks sniegta visiem, kas lūdz un lūdzas. Tomēr lūdzu jūs ņemt vērā, ka palīdzība tiks sniegta jūsu dvēselei. Fiziskajā plānā notiks grandioza cilvēces karmas nonākšana.

Diemžēl ļoti maz ko vairs var mainīt...

Vajadzīga visa to cilvēku pašuzupurēšanās un ziedošanās, kas pilnībā apzinās notiekošo, lai priekšā stāvošajā tuvākajā nākotnē parūpētos ne tikai par sevi un saviem tuvākajiem, bet arī par pēc iespējas lielāku skaitu dvēseļu. Dažkārt – par jums pavisam nepazīstamiem cilvēkiem.

Situāciju sarežģī tas, ka pat ļoti gaišām dvēselēm nav iespējas saņemt pietiekamā daudzumā Dievišķo enerģiju, kas palīdzētu tām saglabāt pozitīvu noskaņojumu un prieku no saskarsmes ar Augstākajām pasaulēm.

Tāpēc visus savus spēkus veltiet tam, lai uzturētu sevī enerģiju līdzsvaru. Atcerieties, ka ārējais seko iekšējam.

Ir daudz prakšu un metodiku, kas palīdz saglabāt iekšējo mieru un harmoniju. Jūs, kas šo 10 gadu laikā, kamēr mēs dodam mūsu Vēstījumus, esat sastrādājuši sevišķu sasniegumu momentu, jūsu pūles tagad būs neaizvietojamas.

Katrs no jums kļūst zelta vērts. Jūs vārda tiešajā nozīmē esat spējīgi apturēt jebkuru viesuļvētru, jebkuru kataklizmu, jebkuru karu vai agresiju.

Viss ir atkarīgs no iekšējā līdzsvara saglabāšanas.

Citi cilvēki, plašsaziņas līdzekļi, apkārtējie apstākļi provocēs jūs, radīs spriedzi un agresiju.

Jūsu uzdevums ir ar savas sirds ugunīm jebkuru negatīvu pārveidot par Mīlestību un Žēlsirdību.

Mēs lūdzam jūs tuvākajā laikā koncentrēt visus savus spēkus un pūles iekšējā līdzsvara saglabāšanai.

Dievs jums palīdzēs!

ES ESMU Sanats Kumara. Om.

 

Tatjana Mikušina, 2014

Tulkojusi Lauma Ērgle

 

vēstījumus skatiet  http://www.sirius-riga.lv/