trešdiena, 2014. gada 31. decembris

Pār-Eja


Šī skaitās gada noslēdzošā diena..skatoties pēc gregoriāniskā kalendāra nomainīsies gads.

..taču nu jau kādu laiku sajūtas vēsta, ka šī pāreja un nomaiņa nav tikai vienas dienas, stundas, vai mirkļa notikums..tas ir vairāku durvju atvēršanas un aizvēršanas process, ko veicam apzināti, citi arī neapzināti, taču veicam katrs laika posmā no Ziemas saulgriežiem līdz astroloģiskā Jaunā gada iestāšanās brīdim, kas parasti ir Janvāra beigās..

Es to sajūtu kā iešanu pa eju, kurā Tu visu savu enerģiju un uzmanību fokusē uz savu esību - aizverot durvis Tu atstāj aiz tām, to ko vairs nav vēlēšanās nest līdzi.. un atverot durvis Tu esi gatavs jaunām iespējām un izvēlēm, ko veikt, jaunām iespējām radīt sevi tādu, kā vēlies būt, darīt lietas tās, kuras vēlies un tieši tā, kā Tu vēlies!

 Eja?! tāpēc, ka šajā fokusēšanās brīdī Tu kā raķete traucies visumā un noteiktā posmā, met nost lieko.. - tieši tāpat mēs šajā laikā, kad "Debesu varti" ir vaļā un pastiprināti tiek piedota enerģija un stimulēta mūsu garīgā būtība notiek tieši tas pats, kas ar reķeti.. un jo apzinātāk Tu ej, jo aktīvāks ir šis process, UN jo vairāk durvis Tu spēj atvērt un aizvērt un atvērt!

Mans aicinājums ir izmantot šo laiku sevis un savas esības būtībai! Izmanto šo eju gan fiziskajā pasaulē, kas ārpus Tevis, gan iekšējajā pasaulē, gan pasaulē, kurā vēlies dzīvot!

 Visur kur ej, skaties un ieraugi, to ko atstāt aiz durvīm un atstāj to tur - ar pārliecību un mīlestību!

 Jau šodien izej cauri savai mājvietai un bez steigas, sajūtot mīlestību uz sevi un pārējiem mājiniekiem, apskati visu, kas ir tavās mājās. Ja ir kādas lietas, priekšmeti, kas šo mīlestības plūsmu tevī satricina, paņem tos un saliec vienā konkrētā vietā, piemēram, kastē vai uz grīdas pie ārdurvīm. Ja šīs nav tikai tavas lietas un tu dzīvo ar kādu kopā, tad pieņemat lēmumu kopīgi par šo lietu izvadīšanu no Jūsu mājas vai citas vietas atrašanu tai (jo ne jau vienmēr ir kkas jāizmet, reizēm pietiek pamainīt tā atrašanās vietu)!

 Kad izvēle izdarītu - izmetamo iznes ārā prom no mājas, un atpakaļ nākot sajūti šo brīvēšanās sajūtu caur ieelpu un izelpu, caur pateicību, ka bija un ka vairs nav... sajūti šo nomaiņu un tad kad atver savas mājas durvis sajūti, kā ienāc jaunā, svaigā...(kur vien vēlies!)

 Piepildītu, jēgpilnu un apzinātu šo pāreju Jums visiem!

 

Sieviete - radošais pirmssākums

www.facebook.com